Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Takodjer nesto slicno se govori i za Tuzlu gdje su navijacke skupine isle protiv citave Tuzle i gdje su ih npr docekivali likovi sa motorkama i slicno .. To ja pokusavam objasnit ovdje, mi nemamo taj ultra mentalitet, al brate vjeruj mi da ces ovdje nac ljudi koji bi pojelii bilo koju navijacku skupinu u BosniBihac96 je napisao/la:Vinkovci kao navijacka skupina i nisu toliko bili zajebani u Yugi,ali ti Vinkovci su bili strah i trepet kad gostujuci navijaci trebaju doci u Vinkovce,jer je opasnost bila od najobicnijeg covjeka,penzionera,itd.I jos na to sve imali su najzajebaniju policiju,tj miliciju u bivsoj Yugoslaviji i zbog toga su Vinkovci bili opasni.
Pa radi murije eto sam ti napisao. Kakve izjave obisao sam sve stadione u Jugi po deset putaSiggySinatra je napisao/la:RezervniGolman je napisao/la:Tuzla je imala samo zajebanu muriju nista
Ne da mi se peglat vise druze, vodje Grobara i BBB-a to izjavile i ti se nasao pravit pametan sad
Ma znam sve, plus bili su na raskrsnici pruga a tad se na gostovanje većinom išlo vozom, a u Vinkovcima se većinom pravila pauza ili se presjedaloBihac96 je napisao/la:Vinkovci kao navijacka skupina i nisu toliko bili zajebani u Yugi,ali ti Vinkovci su bili strah i trepet kad gostujuci navijaci trebaju doci u Vinkovce,jer je opasnost bila od najobicnijeg covjeka,penzionera,itd.I jos na to sve imali su najzajebaniju policiju,tj miliciju u bivsoj Yugoslaviji i zbog toga su Vinkovci bili opasni.
Jesam na utakmici reprezentacije prije par godina i da ti priznam nisam vidio bolje navijanje u životu od njihovog tad, čitav stadion obojen u crveno i svi istovremeno pjevaju, sam sebe ne čuješ kad pričaš od buke koju ljudi praveRezervniGolman je napisao/la: Nisi ti brato bio u Prištini
To je stvarno tako, ja vas ne volim kao grupu,al znam privatno par momaka i oni su mi pokazivali neke svoje slike sa ostatkom grupe, momci su stvarno živa silaSiggySinatra je napisao/la:al brate vjeruj mi da ces ovdje nac ljudi koji bi pojelii bilo koju navijacku skupinu u Bosni
SiggySinatra je napisao/la:Takodjer nesto slicno se govori i za Tuzlu gdje su navijacke skupine isle protiv citave Tuzle i gdje su ih npr docekivali likovi sa motorkama i slicno .. To ja pokusavam objasnit ovdje, mi nemamo taj ultra mentalitet, al brate vjeruj mi da ces ovdje nac ljudi koji bi pojelii bilo koju navijacku skupinu u BosniBihac96 je napisao/la:Vinkovci kao navijacka skupina i nisu toliko bili zajebani u Yugi,ali ti Vinkovci su bili strah i trepet kad gostujuci navijaci trebaju doci u Vinkovce,jer je opasnost bila od najobicnijeg covjeka,penzionera,itd.I jos na to sve imali su najzajebaniju policiju,tj miliciju u bivsoj Yugoslaviji i zbog toga su Vinkovci bili opasni.
BrOto, jel' postoji veci poraz nego izgubiti vlastiti stadion? Tu su trebala muda brOto, ovo ostalo je sve igra.RezervniGolman je napisao/la:Neka brato teze ce ti bit kad vas i mi mlatnemo po usimaChinaglia je napisao/la:brato, ispali smo jednom i proveli manje sezona u cvajti nego vitako da ti je loša priča
što se tiče Husića, para i tako toga, vrijeme će pokazat'
što se tiče tekme s vama, vidjet' ćemo
da je Sloboda bez dugova kao vi, sad bismo vjerovatno igrali mečeve u evropi
![]()
izvinite zurimo za vrhom
http://crveniskinhed.****/2011_ ... e.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;wienultras je napisao/la:Ovi mo starci opet o vremenu tita i partije. Staces kada su goli **** posle rata. Ostale im samo uspomene. Kaze frajer po tuzli se vjecito pravio dernek .ko ga je napravio do 2001 a da nije po picki dobio. Manijacicifuti su znali sa tusnja kuci u 1 iza ponoci. Haha Haj ti bato sanjaj tita i partiju
Ajde vas dvojica nastavite preko pm živi bili.RezervniGolman je napisao/la:wienultras je napisao/la:
Niko ko ozbiljnije prati Slobodu i rad oko kluba nije za cilj postavio izlazak u Evropu. Prvo stabilizacija 2-3 godine pa onda pokusati nesto. Svi mi to znali al smo se nadali da ce ta igra barem na nesto liciti.FKS1946 je napisao/la:Evo da se i ja malo osvrnem na ovo danas, ako smijem naravno. Kriv je vas mentalitet da ste nakon ulaska u PL odmah htjeli i da u ovoj sezoni se najmanje borite za evropu. Pa ne mozemo tako, ne mozete od igraca poput Kuduzovica,Dzafica i ostalih praviti igrace evropskog kalibra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.