FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RezervniGolman
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RezervniGolman » 21 sep 2014, 03:14

Cuj Vinkovci :lol: :lol: Dinamo svake sesneste godine ulazio u prvu ligu. Valjda vi jednom dobili degenek pa odma najgore gostovanje :clap: Bio sam dva puta osamdesetih đeni zeve. Nisi ti brato bio u Prištini :stop:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 sep 2014, 03:16

Vinkovci kao navijacka skupina i nisu toliko bili zajebani u Yugi,ali ti Vinkovci su bili strah i trepet kad gostujuci navijaci trebaju doci u Vinkovce,jer je opasnost bila od najobicnijeg covjeka,penzionera,itd.I jos na to sve imali su najzajebaniju policiju,tj miliciju u bivsoj Yugoslaviji i zbog toga su Vinkovci bili opasni.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 21 sep 2014, 03:21

Bihac96 je napisao/la:Vinkovci kao navijacka skupina i nisu toliko bili zajebani u Yugi,ali ti Vinkovci su bili strah i trepet kad gostujuci navijaci trebaju doci u Vinkovce,jer je opasnost bila od najobicnijeg covjeka,penzionera,itd.I jos na to sve imali su najzajebaniju policiju,tj miliciju u bivsoj Yugoslaviji i zbog toga su Vinkovci bili opasni.
Takodjer nesto slicno se govori i za Tuzlu gdje su navijacke skupine isle protiv citave Tuzle i gdje su ih npr docekivali likovi sa motorkama i slicno .. To ja pokusavam objasnit ovdje, mi nemamo taj ultra mentalitet, al brate vjeruj mi da ces ovdje nac ljudi koji bi pojelii bilo koju navijacku skupinu u Bosni :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 sep 2014, 03:28

Tuzla je imala samo zajebanu muriju nista vise ali ako cemo o najluđim sredinama to je Imotski. Imoćani su najluđi procentualno. Tu ne trazi belaj ako nisi naoruzan :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 21 sep 2014, 03:31

[quote="RezervniGolman"]Tuzla je imala samo zajebanu muriju nista

Ne da mi se peglat vise druze, vodje Grobara i BBB-a to izjavile i ti se nasao pravit pametan sad

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 sep 2014, 03:33

SiggySinatra je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Tuzla je imala samo zajebanu muriju nista

Ne da mi se peglat vise druze, vodje Grobara i BBB-a to izjavile i ti se nasao pravit pametan sad
Pa radi murije eto sam ti napisao. Kakve izjave obisao sam sve stadione u Jugi po deset puta
Zadnja izmjena: RezervniGolman, dana/u 21 sep 2014, 03:38, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB SVIH NAS.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 21 sep 2014, 03:37

Bihac96 je napisao/la:Vinkovci kao navijacka skupina i nisu toliko bili zajebani u Yugi,ali ti Vinkovci su bili strah i trepet kad gostujuci navijaci trebaju doci u Vinkovce,jer je opasnost bila od najobicnijeg covjeka,penzionera,itd.I jos na to sve imali su najzajebaniju policiju,tj miliciju u bivsoj Yugoslaviji i zbog toga su Vinkovci bili opasni.
Ma znam sve, plus bili su na raskrsnici pruga a tad se na gostovanje većinom išlo vozom, a u Vinkovcima se većinom pravila pauza ili se presjedalo
RezervniGolman je napisao/la: Nisi ti brato bio u Prištini
Jesam na utakmici reprezentacije prije par godina i da ti priznam nisam vidio bolje navijanje u životu od njihovog tad, čitav stadion obojen u crveno i svi istovremeno pjevaju, sam sebe ne čuješ kad pričaš od buke koju ljudi prave
SiggySinatra je napisao/la:al brate vjeruj mi da ces ovdje nac ljudi koji bi pojelii bilo koju navijacku skupinu u Bosni :)
To je stvarno tako, ja vas ne volim kao grupu,al znam privatno par momaka i oni su mi pokazivali neke svoje slike sa ostatkom grupe, momci su stvarno živa sila

I da prestaneno sa ovim, ionako će moderator sve pobrisat
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 sep 2014, 03:40

Benz na utakmici reprezentacije u Pristini :urnebes: brato zamjenio si Tiranu i Albaniju s Kosovom ali haj. Da ne trolamo temu vise :wave:
KLUB SVIH NAS.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2014, 03:48

Zao mi je samo sto Denis govori sta sam ja kriv, sto nemam igrace. Pa jbt kskvs je to harmonija, de se jos pobite medjusobno strucni stab i igraci i polozili ste. Ne mozes to reci, cuju oni to. Pljuno si na njih, ja znam da Denis vili slobodu i nije mu lako ali bolje nista ne rwci nego to jwr azmir je gospodin, nwce ga otpustit do pauze proljetne, a ni kraja sezone. Opusti se denise, opusti igrace. Budite jarani i uzimajte bodove. Nemoj im udarat na moral.. M

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 21 sep 2014, 03:48

SiggySinatra je napisao/la:
Takodjer nesto slicno se govori i za Tuzlu gdje su navijacke skupine isle protiv citave Tuzle i gdje su ih npr docekivali likovi sa motorkama i slicno .. To ja pokusavam objasnit ovdje, mi nemamo taj ultra mentalitet, al brate vjeruj mi da ces ovdje nac ljudi koji bi pojelii bilo koju navijacku skupinu u Bosni :)
:lol: :tokralju:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 sep 2014, 04:09

Tuzlaci, bilo mi je zao kada ste ispali, jer ste jedan od najvecih gradova i jer ste jedan od nasih najvecih klubova u ovoj maloj zemlji, sto sam i pisao ovdje tada.
Ne moze se niko na Zelji vaditi i to vam treba biti jasno. Navijanje ne bih komentarisao i ove nerede, ali hajde da svi spustimo malo loptu na zemlju. Svakakvi idioti su uzeli sebi za pravo da uvedu internet i pisu huskacke tekstove i idiotske provokacije. Neka se odradilo ovo nezgodno gostovanje i neka niko od igraca nije povrijedjen nakon onih startova u zadnjih 15 minuta. Mala je ovo zemlja da bi se dodatno jos dijelili, premala... Vama sretno u nastavku sezone! Pozdrav iz Sarajeva, od manijaka.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 sep 2014, 05:29

Kakva priča,kakva demagogija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2014, 06:20

RezervniGolman je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:brato, ispali smo jednom i proveli manje sezona u cvajti nego vi :D tako da ti je loša priča :D što se tiče Husića, para i tako toga, vrijeme će pokazat' :D što se tiče tekme s vama, vidjet' ćemo :D da je Sloboda bez dugova kao vi, sad bismo vjerovatno igrali mečeve u evropi
Neka brato teze ce ti bit kad vas i mi mlatnemo po usima :njanjanja: :njanjanja: izvinite zurimo za vrhom :opaopa:
BrOto, jel' postoji veci poraz nego izgubiti vlastiti stadion? Tu su trebala muda brOto, ovo ostalo je sve igra.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 sep 2014, 06:35

Ovi mo starci opet o vremenu tita i partije. Staces kada su goli **** posle rata. Ostale im samo uspomene. Kaze frajer po tuzli se vjecito pravio dernek .ko ga je napravio do 2001 a da nije po picki dobio. Manijacicifuti su znali sa tusnja kuci u 1 iza ponoci. Haha Haj ti bato sanjaj tita i partiju
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2014, 07:00

Moj osvrt na lik i djelo predsjednika Azmira je
-covjek je ljudska velicina, dobar i posten, vrijedan i marljiv, humanista i dobrotvor, izuzetan privrednik, merhametlija...
Kriticki gledam sa ove strane. Nije mi jasno kako dozvoli nekome da rusi ono sto on gradi. Mislim direktno na neznalice kao sto je Denis i na igrace koji nisu ni za kantonalne lige. Mislim da tu ne smije biti popustljiv. Zasto cuva nekoga ko mu rastjeruje navijace i umanjuje prihod od prodatih karata?
Azmir mora pod hitno naci nekoga ko ima drskosti, jer Azmir nema tu osobinu, da za njega otjera Denisa i neke igrace direktno iz svlacionice na ulicu i to da ne stignu obuci par carapa.
Problem Azmirov je sto svaki od nehljebovica u Slobodi misli da ga je Azmir usvojio za trajno, odatle i nezalaganje.
Azmir mora, a i ne mora ako nece, jednom shvatiti da on i Sloboda nisu azil-utociste za nezbrinute igrace i trenere.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 sep 2014, 08:12

wienultras je napisao/la:Ovi mo starci opet o vremenu tita i partije. Staces kada su goli **** posle rata. Ostale im samo uspomene. Kaze frajer po tuzli se vjecito pravio dernek .ko ga je napravio do 2001 a da nije po picki dobio. Manijacicifuti su znali sa tusnja kuci u 1 iza ponoci. Haha Haj ti bato sanjaj tita i partiju
http://crveniskinhed.****/2011_ ... e.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravili su dernek najluđi. Pravio ga je mostarski ološ i rušio sve pred sobom :wave:

@probisvjet hvatas se za jedinu slamku koju mozes. Nije nama to brato poraz. Yebo stadion. Nasa je pobjeda sto smo sacuvali Velez,mi mostarska raja kojoj nije potreban milioner da nas spasava. Mi smo sami sebe spasili i nikad nikom kukali nismo. Ni kad su nas sutnuli u drugu ligu ni kad su nam radili u istoj svakakve spletke da se ne vratimo. Trebalo nam je mnogo da se vratimo ali uspjeli smo i niko nas nece zaustavit. Napravili smo tri stadiona,kupili autobus,semafor,napravit cemo i cetvrti jer ovu ljubav ti nikad neces osjetit. Nasim klubom vladamo mi a ne neki dezerterski milioner niti ce iko ikad. Jaki ko beton i eto nas po tri boda uz prezentaciju lekcije iz modernog fudbala jer smo vazda za vas bili vasiona i gigant. Sad vas ostavljam u kukanju i svaljivanju krivice na druge jer samo to i znate. Molim boga da vam 27-28 kolo budu trebali bodovi za opstanak da vas opet nabijemo nogom u drugu ligu
KLUB SVIH NAS.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 sep 2014, 08:44

Hajde ponovo procitaj sta sam napisao..tesko je diskutovat sa sirovinom. Kada spomenu jugu sloboda je uzevsi u obzir kapacitet tusnja bila medju najpunijim stadionima. Nikada nismo imali neki cilj vjecito onako za raju. Nabijes partizan das titulu zvijezdi pa raspes zvijezdu u sred beograda sledece godine opet pa uzmes titulu velezu. Vjecito smo mi krojili vrh Tabele .igralo se za raju jarane. A sad. ..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 21 sep 2014, 08:49

RezervniGolman je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
Ajde vas dvojica nastavite preko pm živi bili.
Il razmijenite fejsose, skyjpove, bibere ili šta več pa doukazujte jedan drugom šta hočete.
tuzlanska Sloboda

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 sep 2014, 09:03

FKS1946 je napisao/la:Evo da se i ja malo osvrnem na ovo danas, ako smijem naravno. Kriv je vas mentalitet da ste nakon ulaska u PL odmah htjeli i da u ovoj sezoni se najmanje borite za evropu. Pa ne mozemo tako, ne mozete od igraca poput Kuduzovica,Dzafica i ostalih praviti igrace evropskog kalibra.
Niko ko ozbiljnije prati Slobodu i rad oko kluba nije za cilj postavio izlazak u Evropu. Prvo stabilizacija 2-3 godine pa onda pokusati nesto. Svi mi to znali al smo se nadali da ce ta igra barem na nesto liciti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 sep 2014, 09:26

Lik nikako da shvati da nas njegov Velež ni najmanje ne zanima, a pogotovo ne djela nekakvih mostarskih huligana, ološa, lisica, brOta od prije 30, 40, 50 i više godina. :crazy: @Probisvjet te pobije jednom rečenicom, a ti počneš pričati o ljubavi prema klubu. :urnebes:

I Manijaci (mada su to isfrustrirana dječica koja se vole praviti važna na forumu, čast pravim navijačima) su mislili da smo se toliko napalili i da živimo za trenutak kada će njihov klub doći na Tušanj, a na kraju se ispostavi da nas je duplo (možda čak i 3x) više bilo u drugoj ligi protiv Jedinstva i Igmana. :lolno: Ljudi, shvatite (znam da je pojedincima teško upotrijebiti moždane vijuge) da je nama važna samo Sloboda, boli nas neka stvar za ostale klubove i gradove. Vama vaše, nama naše.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.