Mi trenutno nemamo kompletnijeg veznog igraca od Mumeta, a tako mladog...defanziva, ofanziva, ma sve, i za njega nema zamjene apsolutno...a za Dzeku ima solidne i dobre u vidu Vedada..tako da, slazem se, Kipar je sve pokazao, da je Mume trenutno nas najbolji igrac, a i kako loseg selektora imamo da se, Pjanic, kao jedan od tri nasa najbolja igraca, totalno pogubio na terenu u haosu od taktike..Virtu4l je napisao/la:Mi još uvijek ne znamo kako je bez Džeke, jer čovjek je mašina. Nadam se da to nećemo ni saznati. Na jednoj od prethodnih stranica sam rekao da je Bešić trenutno važniji od Pjanića, a eto tebi je važniji čak i od Džeke, što znači da je Mume već sad jedan od najbitnijih igrača.Papastathopoulos je napisao/la:Ako gledamo sadasnjost, iako nisu ista pozicija naravno, ako bi morao birati, radije bi Dzeku vidio na klupi nego Muhameda...i to ubjedljivo..
Kipar je dao odgovore na dosta pitanja, od selektora do igrača.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Vidimo, ne brini.Gring0 je napisao/la: Ja ne znam
Baloteli, Tevez, Negredo, Aguero, Jovetić.mirzatele je napisao/la:s kim ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da ponovim, kada mi takvi kao ti daju komplimente ja se osjecam degradirano, slobodno cu reci ponizeno...mandraX je napisao/la:Vidimo, ne brini.Gring0 je napisao/la: Ja ne znam

Znaci hvala na komplimentu

Usputno da te pitam je li Nikozija i dalje jedini podijeljeni glavi grad na svijetu?
I je li Sajo na nivou na kojem je nekad bio!!!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Tevez- DaVirtu4l je napisao/la:Baloteli, Tevez, Negredo, Aguero, Jovetić.mirzatele je napisao/la:s kim ?
Baloteli koji odigra jednu pa bude suspendovan 5 utakmica ?
Negredo koji je bio povrijedjen pola prosle sezone ?
Aguero koji je takodjer bio povrijedjen prosle sezone,cak duze nego Negredo,a osim toga totalno su suprotni tipovi napadaca,a i Mancini i Pelegrini su igrali sa 2 napadaca tako da mu on direktno nije bio konkurencija
Jovetic

Pjanic : De Rossi,Ljaljic,Strootman,Bradley,Keita,Nainggolan...
Nemojte se pre.eravati.Ne postoji igrac u Evropi koji ima jacu konkurenciju sve ove godine od Dzeke,niti klub koji u napadu ima jacu konkurenciju od Citya.
da te i dalje ozbiljno shvatam ili ?Rusilac je napisao/la:Moze li Puzigaca igrat za nas?Bolji je od Kolasinca.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa tada je Miske dominirao...bio najbolji u svabiji...zar ne?Edol je napisao/la:Joj argumenta...Juventinisimo je napisao/la:Imao je Miske "pride" dok se Pjanke nije ukazao..corak...sve sto napravismo,napravismo od kad je Pjanic tu...To što je u tom periodu Miske imao za suigrače - evo gledam neke sastave iz 2007. - igrače poput Hrgovića, Vladavića, Nadarevića, Bajića, Blatnjaka, Merzića, Maletića , ... mah, ništa to. Nema šta, svaka čast, dokazao si poentu.
Mogu i ja isto tako reći da je naša reprezentacija bez Misketa ali sa Pjanićem te suigračima Džekom, Ibiševićem, Begovićem, Lulićem i naravno supertalentovanim ajatolahom fudbala Prcićem, napravila historijski podvig kiparske reprezentacije.
No dobro, ne treba previše svaljivati na momka kojem ipak nije uloga da daje golove, ili asistira, ili oduzima lopte, ili pokriva protivničke igrače, ili da pravi prodore.
Dok je bio najbolji mi meda nismo laznuli...sve dok se nije pojavio Maestro..

Maestro je tek 24 godine star.

Kako si to samo fino poredio Misketa i Pjanica....vise nego objektivno...ne uzimavsi u obzir da Pjanic-Prco-Family NIKAD nisu zajedno ni trening odradili...dok Miske-Pjana-Medo znaju ko kakve gace nosa...ma to se i ne mora gledati...velika enigma je sto se uopste trenira...samo posaljes igrace na livadu i haj zdra'o...bas kao Pape

Kraj Mede zivog,koji je vec igrao sa Pjanketom..."strateg" zabaci udicu sa Prcom i Tinkijem...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Baš tada bljesne onaj koji ima kvalitet, kao npr. Bešić.Juventinisimo je napisao/la:Kraj Mede zivog,koji je vec igrao sa Pjanketom..."strateg" zabaci udicu sa Prcom i Tinkijem...jos pored zivog Mujdze nadoda Avdiju da ispuni tu normu za BCL...norma ispunjena za Januarski prijelazni rok...svi sretni
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Porediti Dzeku i Pjanica...
ne budite smijesni...gledaju vas i mala djeca..lose uticete na njih.. 

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Da je SS forum trotoar ne bi ga bilo cisceg ni u Stokolmu, koliko su samo ovdje morali polizati popljuvanogJuventinisimo je napisao/la:Pa tada je Miske dominirao...bio najbolji u svabiji...zar ne?Edol je napisao/la:Joj argumenta...Juventinisimo je napisao/la:Imao je Miske "pride" dok se Pjanke nije ukazao..corak...sve sto napravismo,napravismo od kad je Pjanic tu...To što je u tom periodu Miske imao za suigrače - evo gledam neke sastave iz 2007. - igrače poput Hrgovića, Vladavića, Nadarevića, Bajića, Blatnjaka, Merzića, Maletića , ... mah, ništa to. Nema šta, svaka čast, dokazao si poentu.
Mogu i ja isto tako reći da je naša reprezentacija bez Misketa ali sa Pjanićem te suigračima Džekom, Ibiševićem, Begovićem, Lulićem i naravno supertalentovanim ajatolahom fudbala Prcićem, napravila historijski podvig kiparske reprezentacije.
No dobro, ne treba previše svaljivati na momka kojem ipak nije uloga da daje golove, ili asistira, ili oduzima lopte, ili pokriva protivničke igrače, ili da pravi prodore.
Dok je bio najbolji mi meda nismo laznuli...sve dok se nije pojavio Maestro....Sa Maestrom oko sebe,okiti se slavom svjetskog prvenstva..jos u Kineskoj formi..
![]()
Maestro je tek 24 godine star.![]()
Kako si to samo fino poredio Misketa i Pjanica....vise nego objektivno...ne uzimavsi u obzir da Pjanic-Prco-Family NIKAD nisu zajedno ni trening odradili...dok Miske-Pjana-Medo znaju ko kakve gace nosa...ma to se i ne mora gledati...velika enigma je sto se uopste trenira...samo posaljes igrace na livadu i haj zdra'o...bas kao Pape![]()
Kraj Mede zivog,koji je vec igrao sa Pjanketom..."strateg" zabaci udicu sa Prcom i Tinkijem...jos pored zivog Mujdze nadoda Avdiju da ispuni tu normu za BCL...norma ispunjena za Januarski prijelazni rok...svi sretni

Koji pop sve uspje prekrstiti za ovo malo vremena

Dobro dosao sine, mi (nas par) primamo sve one zalutale ovcice nazad u tor

Zadnja izmjena: Gring0, dana/u 21 sep 2014, 02:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Izgleda da gledaju...Juventinisimo je napisao/la:Porediti Dzeku i Pjanica...ne budite smijesni...gledaju vas i mala djeca..
[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]

Pa druze,to je bio sarkazam kad su pojedini pitari poceli gurat neke igrace Sarajeva.mirzatele je napisao/la:da te i dalje ozbiljno shvatam ili ?Rusilac je napisao/la:Moze li Puzigaca igrat za nas?Bolji je od Kolasinca.
Doduse,ti nisi iako si pitar.
Svako je to prepoznao,taj sarkazam.
Za Dzeku sam ozbiljan,tek sad su poslali Negreda na posudbu pa je konkurencija nesto manja ali opet,ako igra jedan napadac,konkurencija je strasna samo u Agueru koji je jedan od najboljih na svijetu,definitivno.
Znalo se desiti da Dzeko i njega posadi na klupu.
Takodje je Edin bio najzasluzniji igrac za ovu drugu titulu,kljucni igrac u kljucnim utakmicama.Malo li je?
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 21 sep 2014, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ako sam rekao da je Pjanic nas najbolji igrac,to ne znaci da mi kapiten nije drag,naprotiv,vjerovatno sam jedan od njegovih najvatrenijih navijaca,ali trenutno je stanje tako,Pjanic je nas najbolji igrac,svidjalo se to nekome ili ne
@Rusilac
"Ne postoji igrac u Evropi koji ima jacu konkurenciju sve ove godine od Dzeke,niti klub koji u napadu ima jacu konkurenciju od Citya"
Kako ces bolan ovo reci ?
@Rusilac
"Ne postoji igrac u Evropi koji ima jacu konkurenciju sve ove godine od Dzeke,niti klub koji u napadu ima jacu konkurenciju od Citya"
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 21 sep 2014, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ti si se tacno i ubio za cobanaGring0 je napisao/la:Da je SS forum trotoar ne bi ga bilo cisceg ni u Stokolmu, koliko su samo ovdje morali polizati popljuvanogJuventinisimo je napisao/la:Pa tada je Miske dominirao...bio najbolji u svabiji...zar ne?Edol je napisao/la:[
Joj argumenta...To što je u tom periodu Miske imao za suigrače - evo gledam neke sastave iz 2007. - igrače poput Hrgovića, Vladavića, Nadarevića, Bajića, Blatnjaka, Merzića, Maletića , ... mah, ništa to. Nema šta, svaka čast, dokazao si poentu.
Dok je bio najbolji mi meda nismo laznuli...sve dok se nije pojavio Maestro....Sa Maestrom oko sebe,okiti se slavom svjetskog prvenstva..jos u Kineskoj formi..
![]()
Maestro je tek 24 godine star.![]()
Kako si to samo fino poredio Misketa i Pjanica....vise nego objektivno...ne uzimavsi u obzir da Pjanic-Prco-Family NIKAD nisu zajedno ni trening odradili...dok Miske-Pjana-Medo znaju ko kakve gace nosa...ma to se i ne mora gledati...velika enigma je sto se uopste trenira...samo posaljes igrace na livadu i haj zdra'o...bas kao Pape![]()
Kraj Mede zivog,koji je vec igrao sa Pjanketom..."strateg" zabaci udicu sa Prcom i Tinkijem...jos pored zivog Mujdze nadoda Avdiju da ispuni tu normu za BCL...norma ispunjena za Januarski prijelazni rok...svi sretni
![]()
![]()
![]()
Koji pop sve uspje prekrstiti za ovo malo vremena![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro dosao sine, mi (nas par) primamo sve one zalutale ovcice nazad u tor

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da udje jedna od tri,kornera,sto Pjanke u glavu pogodi...sve to u minuti bjese..pri rezultatu 1:0..ko zna sta bi se pisalo...ovako nove stranice slatkisa,samo za Virtuala,Grin000000a and company...Virtu4l je napisao/la:Baš tada bljesne onaj koji ima kvalitet, kao npr. Bešić.Juventinisimo je napisao/la:Kraj Mede zivog,koji je vec igrao sa Pjanketom..."strateg" zabaci udicu sa Prcom i Tinkijem...jos pored zivog Mujdze nadoda Avdiju da ispuni tu normu za BCL...norma ispunjena za Januarski prijelazni rok...svi sretni

Pjanic NIJE bolji igrac od Dzeke...trenutno bi i mogli bez Pjanketa(nekako) ali bez Edina bin sultan diamond Dzeke nikako..

Djeca nosaju samo Dzekine dresove..a djeca NIKADA ne lazu i ne GRIJESE

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Naravno, za zalutale ovce kao sto si ti uvijek je trebao cobanPapastathopoulos je napisao/la:Ti si se tacno i ubio za cobana

Je li bio skup pop

Zadnja izmjena: Gring0, dana/u 21 sep 2014, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pa daj mi taj klub:mirzatele je napisao/la:Ako sam rekao da je Pjanic nas najbolji igrac,to ne znaci da mi kapiten nije drag,naprotiv,vjerovatno sam jedan od njegovih najvatrenijih navijaca,ali trenutno je stanje tako,Pjanic je nas najbolji igrac,svidjalo se to nekome ili ne
@Rusilac
Real-Benzema i ko jos?Niko
Bayern-Lewa i ko jos?Penzioner Pizzaro.
Arsenal,Borusija,Atletico,Juventus,Čelzi....daj mi ime kluba.
Daj mi ovu konkurenciju:Aguero,Tevez,Baloteli,Dzeko ili Aguero,Dzeko,Negredo,Jovetic.
Daj mi samo ovu,Aguero,Dzeko,ima li?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Slijedeci nick,po pravilu bi trebao biti Č000banGring0 je napisao/la:Naravno, za zalutale ovce kao sto si ti uvijek je trebao cobanPapastathopoulos je napisao/la:Ti si se tacno i ubio za cobana![]()
Je li bio skup pop![]()

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️