Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 00:42

Neutral je napisao/la:Ubij me ako ne pratim duže Džeko od tebe, :)

Konkurencija? Miralem je u Lyon-u stavljen u drugi plan radi furanja polovnih francuskih igrača. I pored toga je odigrao maestralnih utakmica, a najviše pamtimo onu protiv Real-a.

Prodali su ga za mizeran novac u Romu, koja se preporodila sa njegovim dolaskom i kupnjom još kvalitetnih igrača. Od njega počinju sve akcije u Romi, ne možemo reći da je lider Rome dok je Totti živ, no sve polazi od Miralema. Imao bi on 10+ asistencija da mu u napadu nisu svojevremeno igrali Osvaldo i Destro. Tu je sada Gervinho koji je prošle godine promašio nekoliko 100% prilika nakon sjajnih dodavanja Pjanića.

Prošle godine je Roma završila kao druga iako su osvojili bodova (mislim i više) nego prvaci prethodnih nekoliko godina. Juventus je odigrao stršanu sezonu.

Ove sezone su odlično krenuli u prvenstvo, Miralen sjajno igra, a i razmontirali su Ruse u Ligi prvaka. City je uložio par stotina miliona eura više nego Roma, no ova Roma ima sposobnost da prođe u grupi sa Bayern-om i City-em.

Iako je tu tek tri sezone, Miralem je na vječnoj listi Rome već na sedmom mjestu što se asistencija tiče, 23. Na prvom je Totti sa 104.
Cime ces da te ubijem? :tralala: :mrgreen:

Dobro ali Dzekson je u njegovim godinama prekucavao takodje i jbg ostavio pecat u vidu najboljeg strijelca Wolfsburga, pa onda pogledaj samo koliko ga je City platio a citavo vrijeme je kljucni igrac repke. Bez Miralema smo u proslim kvalama osvojili bodove protiv najveceg protivnika a sad zamisli da Dzeko bude odsutan u takvim utakmicama? :nedam:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 sep 2014, 00:43

Pjanic je bolji igrac od Dzeke. To jedino nije jasno onima koji podrzavaju Safeta Susica. Sve je receno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 21 sep 2014, 00:44

Neutral je napisao/la:Tješi se, Miralem je već par godina najbolji igrač BiH. To što nije holivudski dečko, ne umanjuje kvalitet igara koje prikazuje na terenu.
Ovo je neistina. Iako se uopšte ne slažem se Virtualom glede Pjanića, za Edina je u pravu. Naš najbitniji igrač, ali ono ubjedljivo, miljama ispred svih ostalih. Samim tim i najbolji.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 00:44

Oj lika i argumenata :clap: :lol: :bow:

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 21 sep 2014, 00:45

Neutral je napisao/la:Obojica su žrtva taktike trenerskog maga. Lulić krilni bek, Pjanić ofanzivni vezni, :facepalm:
Da se ne lažemo ;) , Lulić je u debeloj većini utakmica reprezentacije bio krilo, što mu je i prirodna pozicija. Ta Sušićeva bravura s njim na beku bez ikog ispred sebe se dogodilo, koliko se sjećam, dvaput u službenim utakmicama, a ovaj je imao mnogo, mnogo više loših partija. ;)
mirzatele je napisao/la:a yebene konkurencije,Negredo koji je pola sezone bio povrijedjen,a sad cak ni njega nema..
Kakav crni Negredo? Nije Pofalićki da ti mogu proći ta lupetanja a da niko ne skonta, znamo mi vrlo dobro s kim se sve Džeko bori(o) za minute tokom ovih nekoliko godina u Engleskoj.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 21 sep 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 00:45

Džekin odlazak u City je bila velika greška (ne mislim na novac jer mu je to najbolji potez u karijeri). Sada je počeo da malo više igra, no one prve dvije sezone su bile depresivne za sve ljubitelje bh fudbala.

S čim hoćeš, pratio sam i Vedu u Aachen-u, :mrgreen:

Svako ima svoje mišljenje. Džeko je napadač, jedan od najboljih, ako ne i najbolji kojeg je BiH imala, u to nema sumnje.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 00:47

Neutral je napisao/la:Džekin odlazak u City je bila velika greška (ne mislim na novac jer mu je to najbolji potez u karijeri). Sada je počeo da malo više igra, no one prve dvije sezone su bile depresivne za sve ljubitelje bh fudbala.

S čim hoćeš, pratio sam i Vedu u Aachen-u, :mrgreen:

Svako ima svoje mišljenje. Džeko je napadač, jedan od najboljih, ako ne i najbolji kojeg je BiH imala, u to nema sumnje.
Pa dobro ali gledaj ovo: U slucaju da diskutujemo opcenito o nasem najboljem igracu onda bi to bio Braco medjutim ako gledamo doprinos reprezentaciji onda je to Edin. :|

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 00:50

Sabinho je napisao/la:Pa dobro ali gledaj ovo: U slucaju da diskutujemo opcenito o nasem najboljem igracu onda bi to bio Braco medjutim ako gledamo doprinos reprezentaciji onda je to Edin. :|
Da. Braco je definitivno najtrofejniji i naš najpriznatiji igrač i upravo ti trofeji mu donose malu prednost nad Edinom.

Doprinos u reprezentaciji? Vjerovatno Džeko i Misimović, tu su brojevi neumoljivi, posebno kad su u pitanju velike i odlučujuće utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 00:56

Najbolji igrac reprezentacije svih vremena je Zvjezdan Misimovic.
Najbolji strijelac,najpoznatiji,najpopularniji igrac svih vremena je Dzeko,on je planetarna zvijezda i niko nije ni blizu njegovom statusu,niti bio a tesko da ce i biti.
Najtrofejniji igrac je Salihamidzic.
Pjanic,planetarna zvijezda u najavi vec nekoliko sezona,na zalost to jos nije postao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 00:58

Jel' ovo i bubnjaš doš'o tobe ili je zatišje pred buru :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2014, 01:00

Eno ni Miralem im sad ne valja :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 sep 2014, 01:01

Na svjetskom se vidjelo ko je najbolji igrac BiH. Setac Dzeko to sigurno nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 01:03

Greivis je napisao/la:Na svjetskom se vidjelo ko je najbolji igrac BiH. Setac Dzeko to sigurno nije.
Bešić?
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2014, 01:05

Virtu4l je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Na svjetskom se vidjelo ko je najbolji igrac BiH. Setac Dzeko to sigurno nije.
Bešić?
Ako gledamo sadasnjost, iako nisu ista pozicija naravno, ako bi morao birati, radije bi Dzeku vidio na klupi nego Muhameda...i to ubjedljivo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 sep 2014, 01:07

Virtu shvatam sto pises protiv Spahica, ali ova kampanja protiv Pjanica mi nije jasna. Jos kad se doda podrzavanje Susica, zakljucak je da jednostavno uzivas da kontriras vecini. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 sep 2014, 01:10

Greivis je napisao/la:Virtu shvatam sto pises protiv Spahica, ali ova kampanja protiv Pjanica mi nije jasna. Jos kad se doda podrzavanje Susica, zakljucak je da jednostavno uzivas da kontriras vecini. :kafa:
:facepalm:
I tebe ubijedio sto se tice kapitena?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 01:11

Papastathopoulos je napisao/la:Ako gledamo sadasnjost, iako nisu ista pozicija naravno, ako bi morao birati, radije bi Dzeku vidio na klupi nego Muhameda...i to ubjedljivo..
Mi još uvijek ne znamo kako je bez Džeke, jer čovjek je mašina. Nadam se da to nećemo ni saznati. Na jednoj od prethodnih stranica sam rekao da je Bešić trenutno važniji od Pjanića, a eto tebi je važniji čak i od Džeke, što znači da je Mume već sad jedan od najbitnijih igrača.

Kipar je dao odgovore na dosta pitanja, od selektora do igrača.
Greivis je napisao/la:Virtu shvatam sto pises protiv Spahica, ali ova kampanja protiv Pjanica mi nije jasna. Jos kad se doda podrzavanje Susica, zakljucak je da jednostavno uzivas da kontriras vecini. :kafa:
Nakon SP velika većina je bila protiv Spahića, protiv Pjanića ne vodim nikakvu kampanju, smatram da nije naš najbolji igrač i da može mnogo više i mnogo bolje. Sušića ne podržavam :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 01:19

Posto ovdje ima svakakvih ljudi koji znaju krivo razumijeti,da ne kazem nesto grublje,Pjanic je trenutno mozak nase igre,poslije Dzeke,najbolji igrac.Ali da onaj Pjanic od 17 godina nije danas u 25 ono sto su svi predvidjali da ce biti,nije.
On je danas trebao igrati u Realu,Barci,Bayernu pa zasto ne i u M.Cityu(najbolji engleski klub zadnjih godina)Čelsiju...i u takvom klubu biti jedan od najboljih igraca.S te strane nije ispunio ocekivanja.

U reprezentaciji isto nije ispunio ocekivanja potpuno.Doduse,tu mu se odbija na to sto ga vodi amater-kriminalac-neznalica koji cesto izvodi takticke akrobacije koje niko na ovom svijetu ne razumije pa tako ni Pjanic.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 21 sep 2014, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 01:23

Edol je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:a yebene konkurencije,Negredo koji je pola sezone bio povrijedjen,a sad cak ni njega nema..
Kakav crni Negredo? Nije Pofalićki da ti mogu proći ta lupetanja a da niko ne skonta, znamo mi vrlo dobro s kim se sve Džeko bori(o) za minute tokom ovih nekoliko godina u Engleskoj.
s kim ?

Gring0
Kontakt:

Post Postao/la Gring0 » 21 sep 2014, 01:24

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ako gledamo sadasnjost, iako nisu ista pozicija naravno, ako bi morao birati, radije bi Dzeku vidio na klupi nego Muhameda...i to ubjedljivo..
Mi još uvijek ne znamo kako je bez Džeke, jer čovjek je mašina. Nadam se da to nećemo ni saznati. Na jednoj od prethodnih stranica sam rekao da je Bešić trenutno važniji od Pjanića, a eto tebi je važniji čak i od Džeke, što znači da je Mume već sad jedan od najbitnijih igrača.

Kipar je dao odgovore na dosta pitanja, od selektora do igrača.
Nakon SP velika većina je bila protiv Spahića, protiv Pjanića ne vodim nikakvu kampanju, smatram da nije naš najbolji igrač i da može mnogo više i mnogo bolje. Sušića ne podržavam :salut:
Bog te mazno njima nije dovljno 6-7 godina da shvate kako od Pjanica nema nista, ne ocekuj da ce im nasa ukazivanja postovima povecati IQ... :kafa:
Kako objasniti krezavom djematu u Gluhoj Bukovici da ih IZ kupa????
Ja ne znam :hmmmmm:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, Tihi i 15 gostiju.