FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 20 sep 2014, 23:48

NKMramor je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ovdje i azmira napadaju,da dovede igrace,ovo,ono...
omogucite to,potpisite peticiju da mu se da sloboda na upravljanje na 10 godina
Ovdje je još i dobro šta sam sve čuo danas sa tribina, ne ponavljaju mi se onakve grozne stvari i nebuloze. Mene je bilo sramota zaista. Dobio sam momentalnu glavobolju od pojedinaca. Danas smo malo glumili pacijente, sada je vrijeme da pustimo čovjeka da radi svoj posao, dug lagano opada i to je najbitnije. Malo više zahvalnosti trebamo pokazati, danas su pojedinci dotakli dno sa svojim povicima.
tako je to kod nas,svi bi se ****,da im neudje..u ovom slucaju,ovdje bi da odrzi obecanje o milionskim pojacanjima,ali kako,o tom potom...neda da pare,sta nas briga...a to sto svaki mjesec covjek namiri hiljadee km da bi klub poslovo pozitivno,**** to,ko mu je kriv,ko mu je trazio,ko ga je zvao uopste.. :facepalm:
**** ti nas mentalitet...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 23:50

RezervniGolman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gdje je staragarda, jel' preživio? Samo neka se javi, da znamo da je živ, ništa više.
Otišao kod hodže poslje utakmice. Kažu ispao voz od olova :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 sep 2014, 23:50

Skver je napisao/la:Pod hitno !!!!!
1. Smijeniti sportskog direktora Sabahudina Vugdalica, ne vidim smisao njegovog ostanka, bez obzira na njegova poznanstava ocigledno da nema iskustva na tom radnom mjestu.
Ne pratim previše naš fudbal al' ovo me presjeklo,pa zar je moguće da je neko ovog klauna postavio za direktora. :lol:

Zaista je Sloboda postala neozbiljan klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 sep 2014, 23:54

i da,nk mramor
koliko sam ja upratio,samo za ovih 8 kola,otpisano je,ili vraceno preko 100 000 km duga,ako tome dodamo od prosle polusezone,onih 250 000,dobijemo cifru blizu 400 000 km duga vraceno za nepunu sezonu,plus posluje se u plusu,vratili se u pl i td...nemozes ti nasem narodu ugoditi..ciro,pojacanja,i plasman u ovu kukuruz ligu,gospodina husica su kostali kesom,za nepunih 6 mjeseci,preko 400 000 km,ali koga boli ****,kada nam je cejf,i njemu cemo mater ****...nezahvalan smo mi narod :oops:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 sep 2014, 23:55

NKMramor je napisao/la: Ovdje je još i dobro šta sam sve čuo danas sa tribina, ne ponavljaju mi se onakve grozne stvari i nebuloze. Mene je bilo sramota zaista. Dobio sam momentalnu glavobolju od pojedinaca. Danas smo malo glumili pacijente, sada je vrijeme da pustimo čovjeka da radi svoj posao, dug lagano opada i to je najbitnije. Malo više zahvalnosti trebamo pokazati, danas su pojedinci dotakli dno sa svojim povicima.
I mene je danas bilo sramota zbog ovog. Da sam na covjekovom mjestu stvarno ne znam sta bih uradio. Vjerovatno bih rekao "meni ovo ne treba u zivotu." Bruka!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2014, 23:55

Saurman je napisao/la:Ne pratim previše naš fudbal al' ovo me presjeklo,pa zar je moguće da je neko ovog klauna postavio za direktora. :lol:
Prati malo bolje. Saša je veliki sportski radnik, jedan od najvećih koje imamo. Njegov rad na OBN-u nema veze sa tim ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 23:58

Virtu4l je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne pratim previše naš fudbal al' ovo me presjeklo,pa zar je moguće da je neko ovog klauna postavio za direktora. :lol:
Prati malo bolje. Saša je veliki sportski radnik, jedan od najvećih koje imamo. Njegov rad na OBN-u nema veze sa tim ;)
a pored toga svega dobar je i sa engleskim jezikom, parla ga skoro ko maternji :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 sep 2014, 23:58

Virtu4l je napisao/la:
Ako radi kao što prenosi utakmice onda neka im je Bog na pomoći.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 00:03

Saurman je napisao/la:Ako radi kao što prenosi utakmice onda neka im je Bog na pomoći.
Veliki je to čovjek, proguglaj, već sam napisao da OBN nema veze sa tim ;) malo ko ima veze u evropskom fudbalu kao on
Voli te tvoje Sarajevo.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 21 sep 2014, 00:05

Sasa od Evropskog fudbala zna bivseg golmana Lazia Ballotu i dobrog starog Pippa Inazgia... Mozda zna neka pravila, ali onaj Adis je doktor za njega.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 sep 2014, 00:06

Teška situacija na svim frontovima. Teško je Husiću, teško navijačima, igračima, Sadikoviću. Teško je sve balansirati, da posluješ u plusu, da imaš navijače i da imaš dobre rezultate. Nešto uvijek mora patiti. Po meni greška navijača jeste da su očekivali prevelike stvari ove sezone bez obzira na Azmirova upozoravanja da je ovo sezona vraćanja kluba na noge. Kriv je Azmir jer nije predvidio da bi moglo doći do ovakve situacije. On je očekivao puno bolje posjete kako bi se pozitivno poslovanje povećalo, međutim navijači nisu zadovoljni prosjekom. Na zimu će se opet morati dati pare za par pojačanja kako bi se ova sezona izvukla na sigurno a ne da se Sloboda opet dovede u poziciju da strepi do zadnje minute. Ipak, ni to ne vodi ničemu puno boljem. Moja jedina nada jesu ovi izbori, pa valjda i Kanton počne davati nešto para u klub.
Mes Que Un Club

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 21 sep 2014, 00:15

Kakvo je sad mišljenje, onako realno, kad´ ste ... Previše ste si dali, najgore mi je bilo kad se počnu vaditi protiv Želje! Ekipe ne mogu nikog da dobiju i onda im dolaze ekipe iz vrha i oni, mrtvi hladni kažu, idemo na pobjedu?! Kad izgube, svi ostali su im krivi samo ne oni. Željo baš i nije ekipa za vađenje!

Govorio sam vam, što manje budete očekivali, manje ćete se razočarati!

O navijačima ne bih ... jer nisam bio tu, ne znam kroz šta su ljudi prolazili tako da svaki komentar na tu temu bi bio suvišan!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2014, 00:22

Adviser je napisao/la:Željo baš i nije ekipa za vađenje!
druže, nemoj da se ljutiš, al' Željo danas nije bio mjerilo bilo čega .. prvo pol niste pogledali na naš gol, nije da smo i mi dominirali, al' ajmo reći malo bolji smo bili, u drugom pol standard, izlazi neka druga Sloboda i samim tim iskusnija ekipa Želje uzima tekmu baš tako, na iskustvo .. da smo odigrali drugo pol kao prvo, vi ne biste dobili, a mi ne bismo izgubili .. ne mogu reći da bismo mi dobili kad više ni iz prekida ne možemo zabit' gol .. mi smo se uzdali u borbenost jer kvaliteta nemamo, kao što rekoh, to je u prvom pol dobro bilo, u drugom je sve palo u vodu i razlog vaše pobjede treba tražit' u padu igre u ekipi Slobode, a ne jer ste vi dobili zato što ste bolji

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 00:23

Naravno da smo bolji, vidjećeš na kraju sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 sep 2014, 00:25

Adviser je napisao/la:Kakvo je sad mišljenje, onako realno, kad´ ste ... Previše ste si dali, najgore mi je bilo kad se počnu vaditi protiv Želje! Ekipe ne mogu nikog da dobiju i onda im dolaze ekipe iz vrha i oni, mrtvi hladni kažu, idemo na pobjedu?! Kad izgube, svi ostali su im krivi samo ne oni. Željo baš i nije ekipa za vađenje!

Govorio sam vam, što manje budete očekivali, manje ćete se razočarati!

O navijačima ne bih ... jer nisam bio tu, ne znam kroz šta su ljudi prolazili tako da svaki komentar na tu temu bi bio suvišan!

Pa sta smo trebali reci idemo da izgubimo ? Znamo mi sami da nemamo kvaliteta ali ocekuje se od manekena da trce budu borbeni ali oni nisu ni to, e to je problem
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 21 sep 2014, 00:26

Da,da Zeljo dobio na iskustvo sa golobradim djecacima, svasta procitati :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2014, 00:28

Virtu4l je napisao/la:Naravno da smo bolji, vidjećeš na kraju sezone.
bolja ste vi ekipa, nema tu sumnje, al' danas to niste pokazali .. u prvom pol dok smo mi igrali, vi niste šanse imali, u drugom pol kad smo se raspali, vi iz dvije šanse zabili dva gola .. o tome ja pričam, ali ako vi mislite da ste danas odigrali dobro i uzeli nas na kvalitet, onda ok, svakom njegovo :D

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 21 sep 2014, 00:29

Evo da se i ja malo osvrnem na ovo danas, ako smijem naravno. Kriv je vas mentalitet da ste nakon ulaska u PL odmah htjeli i da u ovoj sezoni se najmanje borite za evropu. Pa ne mozemo tako, ne mozete od igraca poput Kuduzovica,Dzafica i ostalih praviti igrace evropskog kalibra. Dobro vam je rekao i ovaj trener, ne moze on nesto uraditi ako nema igrace, a vi svi na njega, vi mislite da cete dobiti tri boda dobiti na ime, dobice te k****. I ako se dizete da je Tuzla velegrad zasto gostujuce navijace ne primate kao gospoda, evo vec dvije utakmice za redom ne mozete da obezbijedite sigurnost ili necete ili ne mozete do cega je
M.Delac 2

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 21 sep 2014, 00:30

Opet ista priča poslije svake utakmice. Ja ne znam kad će nekima doći iz guzice u glavu. Trenutni kadar Slobode je tu da izbori opstanak ako treba (a vidi se da treba) na polusezoni doći će par pojačanja i novi trener sigurno. Da su se uložile pare na ekipu kako to neki žele (sad bi klub bio već izbačen jer ne bi mogli isplatiti ~100k onoj trojici fudbalera). Vi stvarno ne razmišljate glavom, nije dug samo ovaj prema državi već ima i duga prema pojedincima koji se mora sanirati (vjerovatno u toku ima još 5-6 tužbi bivši igrača, pa onda i ostalih privatnih lica). Sve se to mora vratiti od jednog sezonskog budžeta, pa nije Azmir vesla sisio da vraća tek tako pare a da ga sutra smjene jel?!... zato i ide sve polako i zato čovjek ne baca veliki novac.

Već sam prije pisao, ovakva situacija se mogla očekivati spram onoga s čim raspolažemo. Mi smo ekipa koja će se boriti za opstanak sa još 6-7 ekipa do zadnjih par kola. Takva je istorija PLBIH ,svake sezone jedna ekipa otpiše samu sebe a ostalih 6-7 se bori da ne bude ta još jedna koja ispada. Realno od nas jači kadar imaju Sarajevo,Željezničar,Široki,Zrinjski,Velež,Olimpic,Borac i Slavija mi ćemo se s ostalim timovima boriti za opstanak.
To nas očekuje i naredne sezone isto.
Ovo što mi igramo nije za gledanje definitivno, katastrofa živa ali TAKVA JE SITUACIJA TRENUTNO!

Ja sam prije početka sezone rekao da uprava mora naći pravi balans, igra za opstanak bez ikakvog cilja povlači uštedu u budžetu kluba (lošiji igrači-lošiji trener) ali povlači i lošu posjetu i nezadovoljstvo navijača. Mi nemamo takve svijesti da dolazimo i podržavamo klub uprkos svemu, jednostavno moraš nam nešto dati jel?!
Ja sam se i pitao da li smo možda prerano ušli u PL, neki me napadoše.

Što se tiče samih navijača, navijačima Željezničara nije trebalo ono bacanje baklji u gledalište, to je nešto fuj gadljivo, već dva puta ste napali obične ljude u Tuzli ne navijače (što bi nekako čovjek i mogao razumiti mada je i to glupo i primitivno) bojim se da bi se sljedeći puta mogao ponoviti Vedran Puljić (R.I.P), navijači se igraju glavom pa kad se nešto desi onda svi krivi sem njih samih. Imate sreće što policija TK nije neprijateljski raspoložena prema stranim navijačima, šta više zaštićeniji su od domaćih. Da ste ovo uradili u B.Luci bilo bi mrtvih.

Vidim @sloboda72 jedva dočekao da sere o Azmiru Husiću, dugo je glumio ovde. Mogu misliti kako mu je muka bilo jedno pisati a drugo misliti. Kvazinovinarčić vrijeđa Sakiba Malkočevića naziva ga majmunom iz Lipnice :puke: PUUU

Ovi navijači Veleža su mi najsmješniji kada "šukaju u vezi navijača", oni si tripuju još da igraju YU ligu i da igraju protiv Borussije, ima ih 100000 i šta sve ne a u stvarnosti ljudi ih nabili nogom s njihovog stadiona, igraju na livadi i na domaćim utakmicama unatoč nizu od 7-8 utakmica bez poraza bude 300 gledalaca od toga 20 "navijača" ,

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2014, 00:33

Upravo, jedino nas oni mogu utjesit.. mada mi zajedno s njima probijamo dno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.