FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 20 sep 2014, 22:22

@pile87
Drug uz sve dobre namjere, ti na osnovu jednog igrača zaključuješ da je Sloboda mesarska ekipa i da naši igrači idu samo na to da ozlijede protivnika ? :D Na snimku se lijepo vidi da je Kuduzović kod drugog faula prvo izbio loptu, pa onda pokupio igrača zato i nije dobio drugi žuti.
Ja ti lijepo napišem da se niko od gostiju nije požalio na igru naše ekipe, evo bila su dva tv prijenosa sa Tušnja i sve korektno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 sep 2014, 22:28

Coraco je napisao/la:@pile87
Drug uz sve dobre namjere, ti na osnovu jednog igrača zaključuješ da je Sloboda mesarska ekipa i da naši igrači idu samo na to da ozlijede protivnika ? :D Na snimku se lijepo vidi da je Kuduzović kod drugog faula prvo izbio loptu, pa onda pokupio igrača zato i nije dobio drugi žuti.
Ja ti lijepo napišem da se niko od gostiju nije požalio na igru naše ekipe, evo bila su dva tv prijenosa sa Tušnja i sve korektno.
Ne mislim ja samo na ovu utakmicu ovdje je sve bilo OK do momenta kad su skontali da nemogu uzet onda na igraca.
Pitaj ostale navijace drugih klubova sta misle o gostovanju svoga tima u Tuzli.
Nije to sto ce skrsit nekog igraca vec tako liga stagnira, uzimaju se utakmice na silu i pritisak a ne na nogometno znanje.Nije ni tebi kao navijacu slobode ni meni kao navijacu Zelje u interesu da to gledamo ma o kome se radilo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2014, 22:47

Što se tiče igračkog kadra, bolje otpustiti 2-3 panja pa platiti jednog igrača koji će koliko toliko povezati igru, nego da trpimo ovakve izljeve gluposti od pojedinaca. Siguran sam da Sarić i Džafić dobijaju dobre pare za šetanje po terenu. A i Janković bi meni izletio iz ekipe. Inače jedan igrač je već stao u odbranu Sadikovića kojem je vrh karijere Bratstvo. Vrati se u ligu FBiH, jer za ove nisi. Pod hitno dati ispisnicu panjevima i potražiti jedno dobro ime među slobodnim igračima sa BH državljanstvom.
Trenera koji je u cvijetu gluposti zamijeniti sa nekim ozbiljnijim, ja bih izdvojio tri (svjestan sam nerealna) imena:
Sakib Malkočević
Dragan Jović
Fuad Đulić
Siguran sam da će već neko izabrati adekvatno ime. Samo je bitno da se maknemo sa mrtve tačke na vrijeme, jer nižemo poraze i već smo bodovno blizu Viteza koji je u zoni ispadanja, a znamo vrlo dobro da naredne sedmice idemo u Vitez.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 20 sep 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 sep 2014, 22:49

Sloboda tanka, bolji prvo poluvrijeme, drugo smo rutinski rijesili.
Steta, mogla je biti bolja tekma da je Sloboda bolja, mozda dogodine bude.
Tribine OK, bez vecih ekcesa, dosta prica pred tekmu, inace susret sportskih prijatelja.
Vidim niko ne spominje odavanje pocasti Huki i Verlasevicu.

Vidimo se na proljece na Grbavici.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 22:56

ma ajde života ti, sezonama se na Tušnju mogu odnosit' bodovi, od sezone kad smo ispali, pa dvije sezone u drugoj ligi i evo sada, gosti mogu odnijet' bodove i uopšte se ne igra taj seljački fudbal :roll: Kuduz nije dobio crveni i nije ni trebao, trebao je dobit' žuti (ne znam da l' je dobio, nisam vidio) radi prevencije, da ne ponavlja takve startove jer se i takvi mogu okarakterisat' kao namjera, bez obzira što konakta za karton nije bilo :D uostalom, čovjek je bio frustriran rezultatom, pa zato i ti oštriji startovi, al' ponavljam bez namjere da se povrijedi protivnik ;) posebno onaj drugi srart je bio smješan koliko se vaš igrač bacio, dobro u svemiru nije završio :facepalm: ne znam koga su to igrači Slobode poslali na duže odsustvo, dok su mesari s Tušnja ostali bez dva igrača koji su zbog loma noge prekinuli karijere (Tare protiv Veleža na Tušnju i Mersed Malkić protiv Zrinje u Mostaru) :roll: možda se prije tako igralo na Tušnju, grubo, al' niko nije doživio tešku povredu, dok eto naši ipak jesu .. nemojte živit' u prošlosti, šta je bilo, bilo je, sad je drugačije i toga više nema, jedino ako vi ne aludirate da smo zbog dva oštrija starta Kuduza danas i dalje mesari

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 sep 2014, 22:59

polago sam dosta nade u ovu utakmicu,da nesto mozemo napraviti..komotno se moze podijeliti jedno 10 ispisnica,plus sadikovic.. :oops:
sramota za manijake zna se da su na zapadu obicni gledaoci,vecinom,i kurciti se,veca je nama sramota sta nam se sve radi po stadionu,gradu,i pisa nas ko stigne,toga nije prije bilo,ko god je pokusao,nije se lijepo proveo..a vidi sad :oops: poserem se ja na nas...
dosao iz brda,ili iz centra sehera,on je manijak,
samo kod nas su svi seljaci.... :oops:
a pola tkz grupe,nam iz bratunca,vlasenice,srebrenice... :oops: tuzlaka nije vidilo..i takvi za sebe kazu da su tuzlaci....
i jebu u mozak stotine momaka...
cestitam zelji na pobjedi,dva suta,dva gola...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 20 sep 2014, 23:08

to sto je prije prekida nas momak pogodjen kamenom u glavu od strane tih kvazi penzionera cemo zanemariti

manijaci divljali i maltretirali zene, djecu i penzionere :lol: :lol: :lol: :lol: to mozete pricati, ali onim koji nisu bili na utakmici

5 minuta dovoljno da vam pokazemo gdje ste ustvari.... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 20 sep 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 20 sep 2014, 23:08

Coraco je napisao/la:@pile87
hajd', eto, drugog faula nije ni bilo. ali, sta je sa faulom na malom memiji kod kornera? ako ono nije prekrsaj za crveni karton, kada igrac, s ledja, pravi prekrsaj s obje noge, onda ne znam sta jeste. i za belaj na tribinama, ko je na koga bacio prvu baklju?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2014, 23:09

Krajnje odvratno I drsko ponašanje prema medijima, a pokazao je i da ga boli q šta misle navijači...
" onclick="window.open(this.href);return false;

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 sep 2014, 23:14

NKMramor je napisao/la:Krajnje odvratno I drsko ponašanje prema medijima, a pokazao je i da ga boli q šta misle navijači...
drug nemogu da otvorim ovo,o cemu se radi

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 sep 2014, 23:15

I treba nam federalna ako se Husić pljuje.**** bi vi išta na Tušnju gledali da njega nema.Nije Sadiković tolki odron,kolko mi nemamo kvaliteta,al jednostavno ima bezidejnu taktiku,nit se brani nit napada,nit smo jaki iz igre,nit iz prekida,nejasno skroz,pa ako imaš limitirane igrače radi bar da u nekom segmentu budemo dobri,makar to i bunker bio.Al definitivno ga treba smjenit,bar zbog neke promjene,ovako ne ide.
Nad tobom sunce najljepše sja

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2014, 23:20

wienultras je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Krajnje odvratno I drsko ponašanje prema medijima, a pokazao je i da ga boli q šta misle navijači...
drug nemogu da otvorim ovo,o cemu se radi
Ukratko, na pitanje novinara "Razmišljali ste o ostavci nakon Širokog, razmišljate li sada?" daje odgovor: Bi l' volio da ja dam otkaz?
Drugi novinar se ubacuje, kaže kako bi to voljeli navijači, a on će: "Neka onda oni plaćaju igrače i mene i neka završe to.."
Izjavio je također da je dobro što imamo i devet bodova s' obzirom na igrački kadar, te reče kako "nije Denis Sadiković kriv za poraz, nego i igrači". :rol: Cirkus..
Kada ga budu deportovali nazad u ligu FBiH, neka povede i Kuduza, kako ga popularno sa A tribine zovu "Čupo Beatles". :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 sep 2014, 23:27

nema sta,ovako neide...ovdje i azmira napadaju,da dovede igrace,ovo,ono...
omogucite to,potpisite peticiju da mu se da sloboda na upravljanje na 10 godina,sloboda je udruzenje gradjana,volja gradjana se mora postovat,znaci moguce izvest
izmjeniti statut,malo teze,ali izvodivo...omoguciti mu da ulozi,a nije daj ti to plati,pa vidicemo...koliko para,toliko muzike.jbg

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 sep 2014, 23:30

Da dodam da je bolje bit treći odzada sa ovom ekipom,nego potrošit na igrače i trenera da budemo u sredini bez ikakve brige.Cijela liga je takva il se bore za opstanak il za europu,rijetko je ko u sredini.Izgurat do polusezone,vidit stanje na tabeli,i onda eventualno dovest par igrača,i promjenit trenera,samo da budemo sigurniji da ćemo izgurat opstanak.Sa onolikim dugom svaka marka je bitna,a ne bi bilo znatno više gledalaca na tribini ako budemo zakucani u sredinu.
I ove što pišu da su manijaci pokazali kako se navija.. :puke: Onaj seljakljuk ako je navijanje.. Ništa bolji nismo,al ni oni vala
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 sep 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2014, 23:31

Gdje je staragarda, jel' preživio? Samo neka se javi, da znamo da je živ, ništa više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 sep 2014, 23:33

Virtu4l je napisao/la:Gdje je staragarda, jel' preživio? Samo neka se javi, da znamo da je živ, ništa više.
:rol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 sep 2014, 23:41

covjek zvani momenat.. pa on nije u stanju sastavit jednu suvislu recenicu u nastupu pred medijima pa mozes zamislit kako izgleda njegovo obracanje igracima :facepalm: otidji mili cim prije, mijenja odbranu svaku tekmu, mijenja kapitena svako malo, mijenja igracima pozicije koje im evidentno ne leze, ostavlja ove mladje-talente (Music,Selamovic i co) vjecito na klupi. idi Denise sacuvaj zdravlje i sebi i nama !!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 20 sep 2014, 23:41

luster je napisao/la:Steta sto niste prosli travnika ali cemo se zato mi u subotu osvetiti !!! RZ88
Morao sam citirati. Dobro ste se osvetili, odrzali smo vam lekciju fudbala.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2014, 23:42

wienultras je napisao/la:ovdje i azmira napadaju,da dovede igrace,ovo,ono...
omogucite to,potpisite peticiju da mu se da sloboda na upravljanje na 10 godina
Ovdje je još i dobro šta sam sve čuo danas sa tribina, ne ponavljaju mi se onakve grozne stvari i nebuloze. Mene je bilo sramota zaista. Dobio sam momentalnu glavobolju od pojedinaca. Danas smo malo glumili pacijente, sada je vrijeme da pustimo čovjeka da radi svoj posao, dug lagano opada i to je najbitnije. Malo više zahvalnosti trebamo pokazati, danas su pojedinci dotakli dno sa svojim povicima.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 23:48

Virtu4l je napisao/la:Gdje je staragarda, jel' preživio? Samo neka se javi, da znamo da je živ, ništa više.
Otišao kod hodže poslje utakmice. Kažu ispao voz od olova :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.