Oglasio se na Twitteru!
Bico, ne zasluzujemo te!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozda nisu djeca, ali sigurno da se tih 80% tako ponasaju, i jeftino nasjedaju na amaterske novinare.BaDa12 je napisao/la:Ja i nisam vidjela da je iko ozbiljan to napisao. Vas par se navuklo na montažera koji radi u Hayatu, a to je smrtna greška. A, ako je ko od portala to napisao, onda tipujem da su to bili zmajeviblog i selomojeveceodpariza.com/ekskluzivno
Gori su ovi što su se nakačili i pet stranica ispisali o njegovom povlačenju. Hej, momak ima 24 godine. Ponekad baš pomislim da je ovdje 80% djece.
Vedad nije dijete od 2 godine da mu se moze raditi sta hoce. Da se bilo sta dogodilo, vjeruj mi da to Vedad ni sekunde nebi tolerisao i da bi se znalo. Nasi novinari izmisljaju da bi prodali vise novina tojest zaradili vise klikova. A to nam nazalost nije novo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo me podsjeca na onu pricu o tuci Ibisevica i Spahica. Niko u Brazilu od rijetkih novinara koji su tamo bili, o istoj nije cuo nista, ali su zato ovi nabrojani i slicni, saznali iz svojih izvora...Goalgetter je napisao/la:Mozda nisu djeca, ali sigurno da se tih 80% tako ponasaju, i jeftino nasjedaju na amaterske novinare.BaDa12 je napisao/la:Ja i nisam vidjela da je iko ozbiljan to napisao. Vas par se navuklo na montažera koji radi u Hayatu, a to je smrtna greška. A, ako je ko od portala to napisao, onda tipujem da su to bili zmajeviblog i selomojeveceodpariza.com/ekskluzivno
Gori su ovi što su se nakačili i pet stranica ispisali o njegovom povlačenju. Hej, momak ima 24 godine. Ponekad baš pomislim da je ovdje 80% djece.![]()
Da nastavim niz, Glam Blam, Haber, Ekskluziva...
Zato hvala Bogu za facebook i twitter, jer igraci za sekund mogu zavrsit sve te price. Kao sto su uradili Emir i Vedo, i evo sad Ermin.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo me podsjeca na onu pricu o tuci Ibisevica i Spahica. Niko u Brazilu od rijetkih novinara koji su tamo bili, o istoj nije cuo nista, ali su zato ovi nabrojani i slicni, saznali iz svojih izvora...Goalgetter je napisao/la:Mozda nisu djeca, ali sigurno da se tih 80% tako ponasaju, i jeftino nasjedaju na amaterske novinare.BaDa12 je napisao/la:Ja i nisam vidjela da je iko ozbiljan to napisao. Vas par se navuklo na montažera koji radi u Hayatu, a to je smrtna greška. A, ako je ko od portala to napisao, onda tipujem da su to bili zmajeviblog i selomojeveceodpariza.com/ekskluzivno
Gori su ovi što su se nakačili i pet stranica ispisali o njegovom povlačenju. Hej, momak ima 24 godine. Ponekad baš pomislim da je ovdje 80% djece.![]()
Da nastavim niz, Glam Blam, Haber, Ekskluziva...
Ne znam sta je sa bicom al salihovic rece neka posjekotina na nezgodnom mjestu ne moze da savija nogu...Cartman je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju u njega i Seje?
nije ih retweetovao.Juventinisimo je napisao/la:Nema Spahe,ima Bice...mlad si Bico...sto se prije naviknes,to bolje...
Mene samo interesuje...sta li je to Bico uradio "novinarima"???
Sto se dalo primjetiti protiv Nigerije.mirzatele je napisao/la:10 Bicakcica ne vrijedi kao jedan Spahic
Sa 24 nije ni Spahic bio boljimirzatele je napisao/la:10 Bicakcica ne vrijedi kao jedan Spahic

i protiv KipraMozambik je napisao/la:Sto se dalo primjetiti protiv Nigerije.mirzatele je napisao/la:10 Bicakcica ne vrijedi kao jedan Spahic
@mirzatelemirzatele je napisao/la:i protiv KipraMozambik je napisao/la:Sto se dalo primjetiti protiv Nigerije.mirzatele je napisao/la:10 Bicakcica ne vrijedi kao jedan Spahic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.