AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Bod, ja zadovoljan. Vidi se da je juve organizovaniji, bolji igraci odbrane.
Poli,kakva prevara od igraca, pratim mu kretanje, znaci samo da nije kod mene lopta, bezveze trka...nešta k i napravi nazad.
Poli,kakva prevara od igraca, pratim mu kretanje, znaci samo da nije kod mene lopta, bezveze trka...nešta k i napravi nazad.
torres in ,muntari out
Torres umjesto Polija, Honda nazad u vezni red i dobijate tekmu. Oni će sad krenuti i bit će dosta prostora za Jerrya i El Nina.
embrace the chaos
Nije neka ljepotica za gledanje mora se priznati, al' nisam ni ocekivao prelijep napadacki fudbal
Pod broj jedan, smiriti i stati na loptu, pregorili su od zelje. Juventus ocekivano bolji i opasniji, to se odmah da naslutili kada uporedis vezni red, k'o nebo i zemlja. Podhitno ubaciti malog Ginkela da poveze te redove umjesto Polija, imamo dobre napadace koji su totalno odsjeceni jer ne postoji niko ko je kadra poslati normalnu loptu naprijed. Ne bi bilo na odmet ni Torresa ubrzo ubaciti, fali nam napadac.
Menez, Saravi i Honda se bore, pokrivaju bukvalno citav teren, odbrana par puta proplivala, al' se zasad dobro drze, De Jong klasicno dobro.
Ovo ako neko dobije, dobit ce na misice. I sve mi vise mirise na remi, sto bi na osnovu prikazanog bilo odlicno. Ali ostaje i dalje nada da ce puknuti kakva kontra i naplatiti sve one promasaje juveta...

Pod broj jedan, smiriti i stati na loptu, pregorili su od zelje. Juventus ocekivano bolji i opasniji, to se odmah da naslutili kada uporedis vezni red, k'o nebo i zemlja. Podhitno ubaciti malog Ginkela da poveze te redove umjesto Polija, imamo dobre napadace koji su totalno odsjeceni jer ne postoji niko ko je kadra poslati normalnu loptu naprijed. Ne bi bilo na odmet ni Torresa ubrzo ubaciti, fali nam napadac.
Menez, Saravi i Honda se bore, pokrivaju bukvalno citav teren, odbrana par puta proplivala, al' se zasad dobro drze, De Jong klasicno dobro.
Ovo ako neko dobije, dobit ce na misice. I sve mi vise mirise na remi, sto bi na osnovu prikazanog bilo odlicno. Ali ostaje i dalje nada da ce puknuti kakva kontra i naplatiti sve one promasaje juveta...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Denno je napisao/la:Torres umjesto Polija, Honda nazad u vezni red i dobijate tekmu. Oni će sad krenuti i bit će dosta prostora za Jerrya i El Nina.
+1 otkad sam ja za to... da se Honda preseli u vezu a da dobijemo meneza desno a Torresa u srcu napada, medjutim dosad nije bilo izvodljivo zbog problema sa povredama, sad moze, pa daj makar u drugom da staru lajku spustimo na koljena

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Neće Pipo rizikovati u ovoj tekmi. Ovdje je bitno ne izgubiti radi atmosfere, tako da ne očekujem izmjene u tom smjeru
Il Club più titolato al mondo!
Normalno da nece da rizikuje jer pipu je i bod dobar, ostavlja ekipu na istom moralu koji ima i u prva dva kola. dok bi porazom sve sto pomalo opalo...
sve u svemu nije lose,,, malo sudija yebe ( neke greske, neka ih da malo zezam juventine, malo sam se nabrijao pravo ) al idemo dalje...
al stvarno markizijo trebao dobiti crveni. i da penal naravno
ps: strah me comana
sve u svemu nije lose,,, malo sudija yebe ( neke greske, neka ih da malo zezam juventine, malo sam se nabrijao pravo ) al idemo dalje...
al stvarno markizijo trebao dobiti crveni. i da penal naravno

ps: strah me comana
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
uce Torres samo sto ce to biti ili umjesto EL Saravija ili Meneza....volio bi ija da ga ubaci umjesto Polija i Hondu u vezu da pomakne ali tesko
idemo jos jace u drugom pol. FORZA MILAN

idemo jos jace u drugom pol. FORZA MILAN
FORZA MILAN
Poli i Saravi van. Ovaj prvi ne zna, ovaj drugo ocigledno nije bio sto posto fit za ovu utakmicu, osjeti se da je malo izletio iz kolosijeka.
Slabo igramo, al' ne mozes ti tu nikoga kriviti, jednostavno losa sredina utice lose na sve.
Slabo igramo, al' ne mozes ti tu nikoga kriviti, jednostavno losa sredina utice lose na sve.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sto ne brani Lopez,koji **** ovaj dido jos uvijek radi na golu?
- Consigliere
- Kontakt:
IndjriDzoni je napisao/la:Sto ne brani Lopez,koji **** ovaj dido jos uvijek radi na golu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
povrijedjenDzoni je napisao/la:Sto ne brani Lopez,koji **** ovaj dido jos uvijek radi na golu?

FORZA MILAN
mozda je glupo kriviti golmana kad ga bacis pred gotov cin, al' odbranio bi ono da se nije bacio na guzicu... sta li je time htio postici, ptice znaju
nije se ni odbrana proslavila, abate supalj.

nije se ni odbrana proslavila, abate supalj.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- StephanEl92
- Kontakt:
Lopez ozlijedjen..ovde se trebalo prije reagirat ,el nije spreman, abate..vrijedi li vise spominjat ovu zadnju liniju?
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Forza Milan
Je li ovo znaci da ce ne daj boze Honda u sredinu? 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Nije odbrana, koliko sredina terena. WC igrač Pogba, vamo klocevi muntari,poli....
Ljudi organizovani, svi ucestvuju, prostor otvaraju.
Mi nemamo igrača koji zna zadrzati loptu, odigrati, sem meneza
Ljudi organizovani, svi ucestvuju, prostor otvaraju.
Mi nemamo igrača koji zna zadrzati loptu, odigrati, sem meneza
-
- Kontakt:
mi mozemo samo primiti jos jedan
nadao sam se da ce biti X i evo zasto sam rekao da bi bod bio ko kuca jer nam je sredina losa i ne moze parirati trenutno juventusu...

FORZA MILAN
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nemamo vise snage 

Zao mi samo ove raje na stadionu, al yebi ga, ljudi bolji od nas i to je to. Ne mozes ti sad nikoga ni kriviti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.