Ko,u svom na svomCrvenarmija je napisao/la:Samo da priupitam:
Jel vam jarac vodio navijanje![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko,u svom na svomCrvenarmija je napisao/la:Samo da priupitam:
Ne znam šta pišeš te nebuloze, danas 2-2 u kartonima, a ukupno do sad više vi imate kartona od nas. Tako da to piši nekome ko ne prati statistiku.pile87 je napisao/la:Utakmica ko utakmica ali se i ovdje moglo vidjeti zasto su mnogi sa osmjehom docekali ispadanje slobode u drugu ligu, nakon sto se vidilo da od rezultata nema nista fudbaleri slobode su isli na to da ozlijede nekoga a kod nas u ekipi momak od 17 godina.I to je ono sustinsko sto svi zamjere slobodi i travniku recimo koji igra slicno, tipicna drugoligaska taktika ni malo sportskog duha kod igraca slobode.
Po meni su navijaci nesto sasvim drugo ali igra na terenu mora biti cista sportska u ovoj je nevjerovatno je to da Kuduzovic nije dobio crveni ne bi to nista posebno promjenilo ali bi bio lijep pokazatelj da nece neko u buducnosti otiknuti nekom nogu na terenu.
Iskreno se nadam da kada sloboda bude gostovala u Sarajevu da igraci Zelje nece zeljeti da se osvete za startove nego da ce igrati nogomet.
Halo RAja ****, ako vec hoces da pametujes starkeljo i da imas misljenje o svemu malo se raspitaj pa onda pisi.RezervniGolman je napisao/la:Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
da je bogdom, mada na tom je tragu..Crvenarmija je napisao/la:Samo da priupitam:
Pa nista brato uzivaj da vas mlate travnik slavija i ostale ekipe. Ja da sam multimilioner i da volim neki klub iskesiro bi 7 miliona za dug a ne dovlacio igrace iz druge lige. Za to zadnje. Pa brato zar mislis da bi ga ja pustio u apartmanePupi04 je napisao/la:Halo RAja ****, ako vec hoces da pametujes starkeljo i da imas misljenje o svemu malo se raspitaj pa onda pisi.RezervniGolman je napisao/la:Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
Zabio ti Azmir u apartmanu sa ceskinjama.
Druže kad bi ti ja reko da nije to ni blizu istine, a nisam navijač Slobode, Ooš mi vjerovat, frajer ima milione i mogo je hladit jaja na nekim mjestima gdje ti i ja možemo samo sanjat da odemo, a on je tu i ulaže u Slobodu, pomogo im kad im je klub bio pred gašenjem...RezervniGolman je napisao/la:Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
Stoti put pokreces tu temu a nemas pojma, okani se toga ili se raspitaj pa onda pricaj.RezervniGolman je napisao/la:Pa nista brato uzivaj da vas mlate travnik slavija i ostale ekipe. Ja da sam multimilioner i da volim neki klub iskesiro bi 7 miliona za dug a ne dovlacio igrace iz druge lige. Za to zadnje. Pa brato zar mislis da bi ga ja pustio u apartmanePupi04 je napisao/la:Halo RAja ****, ako vec hoces da pametujes starkeljo i da imas misljenje o svemu malo se raspitaj pa onda pisi.RezervniGolman je napisao/la:Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
Zabio ti Azmir u apartmanu sa ceskinjama.
pa s obzirom da se ova tekma šatro čekala dvije godine, 3000 na tribinama danasneroazzuro je napisao/la:Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???
Ložiona klasična, dva-tri lika i ja smo jedini napisali da je 5000 max, a ispostavi se ni toliko. Dosta raje nije došlo baš zbog toga, sigurnosti, pogotovo poslije gostovanja Zrinjskog a sad i ta priča.neroazzuro je napisao/la:Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???
Siguran sam da je to zbog debilnih nabrijavanja o "osveti" i sl. Ne treba nikom belaj, da rizikuje glavu radi utakmice.
Dijelom zbog kiše, a dijelom zbog nabrijavanja. Na utakmice idem porodično, ali sad jok. Ne želim da mi klinci dobiju šta u glavu, mada sam se ja želio tući poslije onoga kurchenja . .neroazzuro je napisao/la:Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???
Siguran sam da je to zbog debilnih nabrijavanja o "osveti" i sl. Ne treba nikom belaj, da rizikuje glavu radi utakmice.
Izgleda da ima i toga. Mojih par kolega, ljudi u godinama, je danas odlučilo ostat kod kuće. Jednostavno su se ljudi bojali ove nekakve najavljene gužve, puno je za njih bilo tih tenzija. Azmiru treba neki novi Ćiro da to gore malo razdrma.neroazzuro je napisao/la:Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???
Pa to ti i govorim Kuduzovic u minuti imao sva starta sa obje noge ukliziva i ide u igraca a nema crvenog i onda je statistika takva kakvom je ti predocis i dok god ne krenete igrati lopte bicete ovakav klub.Bez brige ( vec sam rekao da se nadam da nece Zeljo ) ali naletice i vasi igraci na ekipu koja ide na to ozlijedi igraca a ne da igra.Coraco je napisao/la:Ne znam šta pišeš te nebuloze, danas 2-2 u kartonima, a ukupno do sad više vi imate kartona od nas. Tako da to piši nekome ko ne prati statistiku.pile87 je napisao/la:Utakmica ko utakmica ali se i ovdje moglo vidjeti zasto su mnogi sa osmjehom docekali ispadanje slobode u drugu ligu, nakon sto se vidilo da od rezultata nema nista fudbaleri slobode su isli na to da ozlijede nekoga a kod nas u ekipi momak od 17 godina.I to je ono sustinsko sto svi zamjere slobodi i travniku recimo koji igra slicno, tipicna drugoligaska taktika ni malo sportskog duha kod igraca slobode.
Po meni su navijaci nesto sasvim drugo ali igra na terenu mora biti cista sportska u ovoj je nevjerovatno je to da Kuduzovic nije dobio crveni ne bi to nista posebno promjenilo ali bi bio lijep pokazatelj da nece neko u buducnosti otiknuti nekom nogu na terenu.
Iskreno se nadam da kada sloboda bude gostovala u Sarajevu da igraci Zelje nece zeljeti da se osvete za startove nego da ce igrati nogomet.![]()
Ako su naši igrači mesari, onda su vaši balerine svaki kontakt vam je sviran. Niko se od gostujućih ekipa nije žalio na igru Slobode ili imao bilo kakve zamjerke na gostovanje na Tušnju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.