Jbg-a mada koliko sam ja danas svatio onog srbijanca sve zavisi od vremena mozda nas zakaci neko kolo ovde...Momci dobro gaze sto je najvaznije samo me malo strah te povrede Duska Radosavljevica sto kazu ovi momci sa sportbal-a decko je otvorio sezonu sa deset igra bas vrhunski...AdiFKS je napisao/la:Polusezona cijela u Foci, znaci bez gledalaca.Tuzno je to, narocito sada kada ocito imate dobru ekipu.
FK Slavija
Re: FK Slavija
Bice dobra tekma sigurno kako sam svatio na clanku u sportbal-u igra se jedna tekma u Foci...rodjenisa je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Evo vidim zakacili smo Veleza u kupu sto mi se iskreno bas dopada jer oni igraju fudbal koji se meni licno svidja za gol vise..zadnja dva-tri puta ovde kod nas igrali vrhunski uvjek napadacki i ovaj njihov trener Nedo pravi hinjoslav uvjek ovde odnese bodove...valjda cemo sad odigrati bolje jer imamo dobru ekipu zeljnu dokazivanja,svidja mi se sto su momci pozitivno bezobrazni igraju srcem...
Danas sam bio na stadionu kaze Srbijanac bice teren perverzija....![]()
Derbi 1/16 kupa BIH.I meni je drago sto igramo s vama,ocigledno je to sad druga Slavija u odnosu na 2-3 sezone ranije i mozemo ocekivati dobar fudbal a neka pobjedi bolji ili spretniji.Svakako ko zeli osvojiti kup mora sve pobjediti tako da neki laganiji zrijeb na pocetku ne znaci puno. Sretno nam svima
- KosevskoHill
- Kontakt:
Znači Slavija igra bez gledalaca čitavu polusezonu ? Na Sportsport.ba pisalo da je protiv Slobode bilo 50 gledalaca pa je malo nesjasno ?
Željezničar za život cijeli !
Kralju to su mozda clanovi uprava,prijatelji kluba i novinari...a steta sutra ce biti dobra utakmica sigurno uvjek je guravo sa Borcem...samo da se nije provrijedio Radosavljevic steta ali jbg-a sutra samo jako po nove bodove...mnogo mi se svidja sto sute a odradjuju dobar posao.cini mi se da cim su rasterceni da igraju ko doksa nema nikakvih presija niko nista netrazi od njih samo da se bore za grb,dres i svoju afirmaciju...KosevskoHill je napisao/la:Znači Slavija igra bez gledalaca čitavu polusezonu ? Na Sportsport.ba pisalo da je protiv Slobode bilo 50 gledalaca pa je malo nesjasno ?
Kada se igra bez gledalaca klubovi imaju pravo povesti određen broj ljudi iz uprave, sponzora, ali se spisak mora dostaviti ranije. Obicno je to do 20 ljudi po klubu.KosevskoHill je napisao/la:Znači Slavija igra bez gledalaca čitavu polusezonu ? Na Sportsport.ba pisalo da je protiv Slobode bilo 50 gledalaca pa je malo nesjasno ?
Novinarska praksa je da se ne broje tako gledaoci, već da se stavi Bez prisustva publike. Protiv Slobode je bilo nekih 10-ak ljudi. Zeljo je doveo punu kotu npr...
Danas poraz nema veze...momci samo lagano i opusteno....koliko sam svatio danas se i nije moglo vise Borac realno kvalitetan za gornji dio tabele a jos se igra u Foci...Citam virus zakacio Lemeza,Sabanovica,Radosavljevic povrijedjen Lambulic isto a na klupi sve djeca plus taj nesretnik u crnom i pistom pistali mu na zeni svi redom....
Skromno smo odigrali. Ipak i pored toga, i pored gripa koji je pokosio gotovo cijelu ekipu, i pored smrada Šehovića nosili se sa Borcem, imali svoje prilike.
Baš me zanima koliko će kazne dobiti ćelavo govedo, ali pošto je poslan po zadatku ne očekujem baš veliku.
p.s Ja sam uvjek fasciniran izvještajem SS.ba o Slaviji. Krenuvši od onog poraza protiv Bosne, pa onda onog smiješnog teksta sa priprema i konačno ovaj izvještaj. Kako neko može napisati da je Slavija primila gol nakon kornera, kada je bio u pitanju slobodan udarac. I to ne bilo kakav slobodan udarac, nego izmišljeni od strane Harisa Bakovića kojeg je objeručke prihvatio Šehović.
Baš me zanima koliko će kazne dobiti ćelavo govedo, ali pošto je poslan po zadatku ne očekujem baš veliku.
p.s Ja sam uvjek fasciniran izvještajem SS.ba o Slaviji. Krenuvši od onog poraza protiv Bosne, pa onda onog smiješnog teksta sa priprema i konačno ovaj izvještaj. Kako neko može napisati da je Slavija primila gol nakon kornera, kada je bio u pitanju slobodan udarac. I to ne bilo kakav slobodan udarac, nego izmišljeni od strane Harisa Bakovića kojeg je objeručke prihvatio Šehović.

Ja sam kralju odavno prestao citati njihove izvjestaje samo upratim malo forum a i to vise s vremena na vrijeme...ma samo lagano i opusteno.....Pappy je napisao/la:Skromno smo odigrali. Ipak i pored toga, i pored gripa koji je pokosio gotovo cijelu ekipu, i pored smrada Šehovića nosili se sa Borcem, imali svoje prilike.
Po ovom izvjestaju na FK Slavija isticu da je Velez bio zrelija i bolja ekipa u prvom poluvremenu a mi zabili im gol i rjesili prvo poluvrijeme u svoju korist a drugo poluvrijeme mi nesto bolji i agilniji a oni nama zabijali golove i prosli dalje....prema izvjestaju zasluseno i treba ljudima cestitati...Valjda cemo biti kompletni u subotu da se odigra jos jedna borbena tekma sa zeljom da mi pokupimo cijeli plijen mada bi i bod bio ko Trebevic...
Drug da te pitam jeli bilo sta popiti u Foci ?Izgleda da je ovaj novinar sa ss.ba ili pijan ili lud.Lik pocinje izvjestaj Velez slavio 1-0,i onda ostali podaci izmedju ostalih i strijelci.Svasta i ovaj internet trpi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma kralju oni lupaju ko svi sretni....ima ovaj momak sto pise za sportbal on je dole direktno prati Slaviju i sa ekipom je konstantno....realan je i bas objektivan...ne silji nista evo i danas njegov izvjestaj ima na sportbal procitaj pa procjeni...emil02in je napisao/la:Drug da te pitam jeli bilo sta popiti u Foci ?Izgleda da je ovaj novinar sa ss.ba ili pijan ili lud.Lik pocinje izvjestaj Velez slavio 1-0,i onda ostali podaci izmedju ostalih i strijelci.Svasta i ovaj internet trpi.
Može li ovaj ?emil02in je napisao/la:Drug da te pitam jeli bilo sta popiti u Foci ?Izgleda da je ovaj novinar sa ss.ba ili pijan ili lud.Lik pocinje izvjestaj Velez slavio 1-0,i onda ostali podaci izmedju ostalih i strijelci.Svasta i ovaj internet trpi.

http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... inala.html
-
- Kontakt:
Ima li snimak neki, golovi bar sa ovog Kupaaa ?
-
- Kontakt:
lovćen druže samo da ti kažem dobra ste ekipa žao mi je što ste izgubili, ali šta ćeš drago mi je zbog mojih.Korektna ste i fer ekipa i uvijek se može sa vama fino igrati.Teren je bio užasno težak, ali eto hvala bogu nije bilo teških startova i povreda.Doduše jedan vaš igrač nisam vidio koji se odmah na početku povrijedio, ali to nije bilo zbog starta nego je istegao mišić.Uglavnom jako fer i korektna utakmica po vaterpolo uslovima.Za vrijeme utakmice kiša je počinjala i stajala 150 puta, a ni mraku nije bilo mane tako da je vidljivost bila na kritičkoj razini.Za kraj buraz jel može jedno pitanje:ko vam je broj 9 jel vaš igrač ili je došao odnekud?
Živio ti meni
Živio ti meni

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Anel Salković je to. Promjenio dosta klubova do sada, od Olimpica, preko Dinamo Zagreba i Famosa iz Hrasnice do Slaivje.
Hvala kralju na kratkom rezimeu i puno srece u iducem kolu znam da vam ta tekma puno znaci...A mi moramo dobiti Mladost jer smo vec zadnje tri tekme zijanili ako bi slucajno kiksali protiv Mladosti onda idemo pitarima na Kosevo e to je vec situacija koja nimalo nije naivna...A najvjerovatnije igramo u Foci ova tekma nam je bas vazna sa Mladosti....Crvenarmija je napisao/la:lovćen druže samo da ti kažem dobra ste ekipa žao mi je što ste izgubili, ali šta ćeš drago mi je zbog mojih.Korektna ste i fer ekipa i uvijek se može sa vama fino igrati.Teren je bio užasno težak, ali eto hvala bogu nije bilo teških startova i povreda.Doduše jedan vaš igrač nisam vidio koji se odmah na početku povrijedio, ali to nije bilo zbog starta nego je istegao mišić.Uglavnom jako fer i korektna utakmica po vaterpolo uslovima.Za vrijeme utakmice kiša je počinjala i stajala 150 puta, a ni mraku nije bilo mane tako da je vidljivost bila na kritičkoj razini.Za kraj buraz jel može jedno pitanje:ko vam je broj 9 jel vaš igrač ili je došao odnekud?
Živio ti meni
- RezervniGolman
- Kontakt:
Lovcen sretno vam drug. Jedna ste od korektnijih ekipa vazda bili. Zivio 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Vazi kralju sretno i vama samo kralju obilazi vise Banovice nije isti forum bez tvojih postova....RezervniGolman je napisao/la:Lovcen sretno vam drug. Jedna ste od korektnijih ekipa vazda bili. Zivio
Sutra Kup RS protiv Mladosti.
http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... utuje.html
Evo citam sastav reklo bi se ocekivano...licno mislim da smo trebali poslati jacu ekipu ali eto mi sami pljujemo po nasem kupu pa nije ni cudo sto ga niko ne postuje...Pappy je napisao/la:Sutra Kup RS protiv Mladosti.
Ima li kakva vjest za Radosavljevica kako je njegovo stanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.