Meni je samo drago sto Dzeni neke stvari dolaze iz guzice u glavu,napokon je poslao i Dzemu i Bilbiju gdje im je mjesto,Kalassi je Alves,Maicon,Lahm,Ivanovic sve u jednom za onakvog Dzemu,mnogo pametno igra i razmislja,ni jedan dodir sa loptom mu nije napamet,odlicno se postavlja,i mnogi i izuzetno je smiren u nekim pancinim prilikama,cak i skok igru ima vrlo dobru.Bas sam licno zadovoljan sa njim za debi u ligi odlicno
Dzeni je ostalo jos Dupovca da makne,ali kad je popustio za ova dva popustit ce i za treceg siguran sam,pa taman jednu na klupi da ga ostavi cisto da se moze i bez njega,pa ce i on odma drugacije da igra narednu iducu,ok nema boljeg nema,nije ovaj bolji nije,ali daj ga jednu na klupu cisto da vidi da nije glavni da se nemoze zahebavati pa ga vrati ako zamjena bude bas kriticna..mora se probati pa sta bude tesko da moze gore fercerati
Totalno dva razlicita poluvremena,vjerovatno je i taj visok rezultat uticao ovako losim ulaskom u drugo poluvrijeme,neshvatljiv pad i sreca sto smo imali onoliko vodstvo bgm zabrinuo sam se opasno bio more sansi su nam pravili
U globalu pobjedom zadovoljan i ona je najbitnija.Mnogo bitna u ovom trenutku i za to
Duljevic

Bandovic je danas bio dosta dobar,i dosta siguran..danas naprimjer da covjek prvi put gleda njega i Ostakovica rekao bi da je Dejo za njega sila neka,bas se zahebajem sa nekom rajom uf reko sreca pa nam ovakav Ostrakovic nije dosao,uzasan bio danas majkemi,i pored golova smjesan i nesiguran golman,danas fula totalna
I hvala Mirzi Varesanovicu sto je stavio Denisa Comora na Duljevica,sa tim su oni u startu bili osudjeni na poraz
Idemo dalje nek se uzelo lakse je sve.
P.S. Mirza se s.j.ebo kad je dobio aplauz na poluvremenu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".