Donnie Darko je napisao/la:3 boda:
2 boda:
4 boda:

Donnie Darko je napisao/la:3 boda:
2 boda:
4 boda:
Emir Spahić: Još jednom, hvala vam za sve. Istinskim navijačima BiH, a ne novinarima koji su me svojim lažim otjerali iz reprezentacije BiH
Naravno da se slazem. Oduvijek sam rekao, najbolji stoper u historiji BIH. Ali ako vam Safet kaze da nije nikad bilo problema u svlacionici onda mu vjerujte, a ne da ga okrivljujete kada nas neki igrac napusti, a vrlodobro znate da je ga Velid Spaho otjerao,jer onaj video je odgledalo milione ljudi.Ajax je napisao/la:Spaha vrati se u ove dvije utakmice si nam potrebniji nego ikada![]()
to se i @Emir sigurno slaze. Covjek igra u zivotnoj formi u odlicnom Bayeru. Ti igras za narod a ne za pojedine novnare.
'To nam prijetiš, mi smo fina djecaJuventinisimo je napisao/la:Ja mislim da je najbolje osvojiti 0 bodova iz oktobarskih utakmica...poslije toga pobijediti svih 7 i eto nas...na 21 bod,logicki vise nego 17-18,sto je po planu zacrtano...u zadnjem kolu se mozemo i sprdati sa protivnikom...isprobati jos jednu historijsku taktiku...igrati bez odbrane...
Mi na EURO..Pape ulazi u sve moguce fudbalske anale...njegove taktite se analiziraju sirom svijeta...i buuum...puce mi guma na traktoru...a taman sam krenuo prema Zavidovicima...imam jedno 20-30 dulma sijena pokositi...i da podijelim djecici pljuske...![]()
![]()
Izvini ali Vranješ ima kredit kod Safeta. Kad Zukanović podigne jedan na 20 godina uz kamatu od 25% na sve transfere, Chievo neće biti važan. Moći će Zuka tad i bez kluba da igra u udarnoj postavi reprezentacije. Ugledat se na Ognjena!ren_hz je napisao/la:Bas me zanima kakva ce opravdanja i lazi sijevati kod objavljivanja sljedeceg spiska, a na njemu Vranjes iz najgore ekipe "jedne prosjecne lige" kakva je Ceska.
Iz koje reprezentaciji ne mogu prismrditi igraci 3. i 5. najbolje ekipe iz te lige, Scuk i Mahmutovic.
Do tada ce i vizu dobitirevan je napisao/la:Izvini ali Vranješ ima kredit kod Safeta. Kad Zukanović podigne jedan na 20 godina uz kamatu od 25% na sve transfere, Chievo neće biti važan. Moći će Zuka tad i bez kluba da igra u udarnoj postavi reprezentacije. Ugledat se na Ognjena!ren_hz je napisao/la:Bas me zanima kakva ce opravdanja i lazi sijevati kod objavljivanja sljedeceg spiska, a na njemu Vranjes iz najgore ekipe "jedne prosjecne lige" kakva je Ceska.
Iz koje reprezentaciji ne mogu prismrditi igraci 3. i 5. najbolje ekipe iz te lige, Scuk i Mahmutovic.
On slao linkove navijačima po forumusanlituncay je napisao/la:Ljudi jel istina da je Virto danas teško povrijeđen u Tuzli ?![]()
Ah,zaboravio sam da on ne ide na utakmice,a ni općenito iz kuće
E ovo si vala dobro rek'o. Ciro je majstor po tom pitanju.hule_barca je napisao/la:Znam samo da mu neću halaliti igru bez beka protiv Nigerije. Pa kad kaže da je Seo bio utučen zbog autogola. Pa za šta ti služiš. Nikad čuo za riječ motivacija. Kako bi njega npr. Ćiro digao u stilu: "Rušiocu, pi.ka ti materina, ti si najbolji bek na svijetu, Seo bi odmah postao najjači bek na planeti
Govoriš o Spahiću ko o reis ulemi a ustvari je gori od Goebbelsa.hogarstrasni je napisao/la:Imbecil Susic i njegova medijska bagra su otjerali Spahica, tu nema tajne.
To sto Spahic ima odgovornost i ne bavi se podlim udarcxima kao familija Susic ,
Pa oni i kupuju novinare tj one koji će im ići uz dlaku i koji nikad neće postaviti pravo pitanje.Da se ne bi uvrijedio kabadahija.hogarstrasni je napisao/la:Imaju i on i Dzeko para da kupe i novinare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.