FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pile87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pile87 » 20 sep 2014, 20:58

Mene navijaci Slobode podsjecaju na ovo:
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 sep 2014, 21:01

Nek samo "mangupi" ne nazivaju kompleksima kad nekom padne glava zbog njihovog junastva, nazalost ako se nastavi ovako samo je pitanje vremena, i jos stoka bi odredjivala ako ne udju nema igre, pa ih pustis i "mangupi" junacki napadnu na normala publiku.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 sep 2014, 21:01

Nek samo "mangupi" ne nazivaju kompleksima kad nekom padne glava zbog njihovog junastva, nazalost ako se nastavi ovako samo je pitanje vremena, i jos stoka bi odredjivala ako ne udju nema igre, pa ih pustis i "mangupi" junacki napadnu na normala publiku.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 20 sep 2014, 21:02

Biće bolje sljedeće godine(ako ne ispadnete) :urnebes: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 21:03

Crvenarmija je napisao/la:Biće bolje sljedeće godine(ako ne ispadnete) :urnebes: :lol:
brato, hoće li biti evropa ove sezone? kakav je osjećaj kad se ne moraš brinut' za opstanak? to vam je nešto novo, pa ono ..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 sep 2014, 21:04

Chinaglia je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:Biće bolje sljedeće godine(ako ne ispadnete) :urnebes: :lol:
brato, hoće li biti evropa ove sezone? kakav je osjećaj kad se ne moraš brinut' za opstanak? to vam je nešto novo, pa ono ..
Ti si poznati mangup od juce :urnebes:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2014, 21:06

NKMramor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:u svemu lošem, dresovu su odlični :thumbup: svaka čast dizajneru! kupit' pod hitno :cool:
Hvala :) Riješeno sve oko dresova, došlo je samo do malog nesporazuma.
Što se tiče igre, ne toliko loše, sada se pokazao (ne)kvalitet pojedinaca, ali i mentalna zaostalost i neautoritet Denisa Sadikovića. ŠTA MISLIŠ DENISE DA TI JA POKAŽEM KAKO SE VRŠI PRITISAK NA PROTIVNIKA? Nemam licencu, ali ti care veze nemaš! Mislim smiješno je da igrači onako puštaju loptu igračima Željezničara i bježe od iste u situaciji 2 igrača Slobode na jednog gostujućeg igrača. Tu lako sijevne kontra i ti se onda p*ši do sutra. Pada gol. Ganjamo izjednačenje a puštamo gostujućim igračima posjed lopte.
Što se tiče dešavanja na tribinama, mislim šta reći zaista. Ne želim ništa komentarisati, ali najviše me zabolilo psovanje Azmiru. Tačno smo svi kolektivno pacijenti. Danas sam vidio kolika je Azmir gromada od čovjeka i može biti sram sve one koji su spominjali Gospodina Husića u negativnom kontekstu. PA MENE JE SRAMOTA! Treba čovjek sve kolektivno da nas nabije nogom u g***cu. Može i on trpiti gluposti do neke granice ali danas su pojedinci pokazali svoju "zahvalnost" njemu što Sloboda još postoji. Može vas biti sram! Za kraj poruka za Denisa: Denise ci***e, odlazi iz Svetinje!
Još nešto, izgleda da je vakat da uvedu zabranu organizovanog putovanja gostujućih navijača, dok neko nije ostao bez glave. Očigledno je cilj bio da se izazovu neredi, a uvjeren sam da će Sloboda dobiti novu kaznu zbog loše organizacije utakmice (što je kada se sve sagleda izgleda i bilo planirano od strane gostujućih navijača). I kako su pored onolikog obezbjeđenja unijeli baklje, a gledaocima na zapadu su i upaljači oduzimani... :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 21:07

@NKMramor

hoće l' se dresovi prodavat' s brojevima? :mrgreen: da zadužim omiljenu 17-ku :D

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 20 sep 2014, 21:10

pile87 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Ti si poznati mangup od juce :urnebes:
Postajete yo-yo klub čas premier liga čas federacija.Džaba sve pare Husića, ali ionako nikad niste bili klub već filijala vodećih.Ovo što vam je Željo danas priredio je samo blaža verzija onoga što vas čeka protiv nas.
I na kraju pitanje neodgovornom savezu:
Kome smeta europska Sloboda kuknjava :think:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 sep 2014, 21:13

Veležu ne smeta sigurno, obzirom da ste van BiH zadnjih 30 god igrali samo na pripremama :lol: .

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 20 sep 2014, 21:13

Coraco je napisao/la:Kad već spominjete ove što su ranije ušli na Tušanj
slika
komšiluk.

Sad viđo na ovom snimku šta je Džafić promašio na kraju, e Bože ti dragi :?
svaka im cast iako, pogotovo TM Zivinice, ih ne mogu istolerisat. Tuzno je i jadno da su ljudi ozbiljniji od nas a ova slika je najbolji primjer i pokazatelj, za vecinu levata koji koracaju nasim gradom, ko je zapravo 'seljak' i ko se jos uci zivotu u urbanoj sredini.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 21:18

brato, ispali smo jednom i proveli manje sezona u cvajti nego vi :D tako da ti je loša priča :D što se tiče Husića, para i tako toga, vrijeme će pokazat' :D što se tiče tekme s vama, vidjet' ćemo :D da je Sloboda bez dugova kao vi, sad bismo vjerovatno igrali mečeve u evropi

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 sep 2014, 21:20

Sve ste rekli,nema se sta dodat!!!Jad i cemer,ukratko,kako na terenu tako i na tribini.Samo mi nije jasno da protiv Jedinstva krcato,a tri godine cekamo Zelju i poluprazan Tusanj!!!!Ako sam odlucio na utakmicu kisa pada...obucem se za kisu i pravac Tusanj...od svega me je najvise zabolilo poluprazan Tusanj...vozdra.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 20 sep 2014, 21:21

ne zna se ko su vece pi*ke manijaci specijalci ili mi koji nismo svi zajedno uletili nego samo par likova cc nikad vise na tusanj :oops: :oops: :oops:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 sep 2014, 21:24

Ako nekog (slučajno) zanima statistika

slika

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 21:25

Chinaglia je napisao/la:brato, ispali smo jednom i proveli manje sezona u cvajti nego vi :D tako da ti je loša priča :D što se tiče Husića, para i tako toga, vrijeme će pokazat' :D što se tiče tekme s vama, vidjet' ćemo :D da je Sloboda bez dugova kao vi, sad bismo vjerovatno igrali mečeve u evropi
Neka brato teze ce ti bit kad vas i mi mlatnemo po usima :njanjanja: :njanjanja: izvinite zurimo za vrhom :opaopa:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 20 sep 2014, 21:25

Samo da priupitam:
Jel vam jarac vodio navijanje :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 sep 2014, 21:28

Pod hitno !!!!!
1. Smijeniti sportskog direktora Sabahudina Vugdalica, ne vidim smisao njegovog ostanka, bez obzira na njegova poznanstava ocigledno da nema iskustva na tom radnom mjestu.
2. Smijeniti Denisa Sadikovica i njegove zamjenike (ocigledno nisu dorasli situaciji i radu sa ovim kvazi igracima.
3. Jedino pravo rijesenje za ovu tesku i frustrirajucu situaciju je imenovanje Rizaha Meskovica za sefa strucnog staba sa novim ljudima, covjek je radio po svijetu sa poznatim i priznatim imenima....njegov zivotni moto je RAD, RED i DISCIPLINA.....manite vise trenera sa ovih livada...covjek je svjetski a domaci je, vjerovatno ne bi trazio veliki novac.
P.S. Ovdje su me iznenadili neki koji se slazu sa Soloboda72 i njegovim tekstom u vezi Azmira Husica.....Azmiru se moze zamjeriti samo sto dovoljno ne poznaje fore i fazone sa terena i van terena.....Rizo mu moze puno pomoci oko toga.
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 21:29

RezervniGolman je napisao/la:Neka brato teze ce ti bit kad vas i mi mlatnemo po usima :njanjanja: :njanjanja: izvinite zurimo za vrhom :opaopa:
jašta će brato, ne bole mene porazi, nego način na koji isti dolaze .. a ne mrzim ja Velež brato, iako se ovako podbadamo, radije bih da vi igrate u evropi, nego oni što negiraju sve bosansko-hercegovačko ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 sep 2014, 21:34

Ne treba sad navijacima slobode krv piti, mada ima delegata koji su visili citavu sedmicu na nasoj temi i prjetili nema cim nisu. Utakmica ko utakmica ali se i ovdje moglo vidjeti zasto su mnogi sa osmjehom docekali ispadanje slobode u drugu ligu, nakon sto se vidilo da od rezultata nema nista fudbaleri slobode su isli na to da ozlijede nekoga a kod nas u ekipi momak od 17 godina.I to je ono sustinsko sto svi zamjere slobodi i travniku recimo koji igra slicno, tipicna drugoligaska taktika ni malo sportskog duha kod igraca slobode.
Po meni su navijaci nesto sasvim drugo ali igra na terenu mora biti cista sportska u ovoj je nevjerovatno je to da Kuduzovic nije dobio crveni ne bi to nista posebno promjenilo ali bi bio lijep pokazatelj da nece neko u buducnosti otiknuti nekom nogu na terenu.
Iskreno se nadam da kada sloboda bude gostovala u Sarajevu da igraci Zelje nece zeljeti da se osvete za startove nego da ce igrati nogomet.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.