FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
5 2 1 nam je skor. da vas je neko pitao prije početka sezone?
ja znam da bi ja pristao.
ja znam da bi ja pristao.
Zna li neko kako se zove ovaj što ga je Dado povalio na nos? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zna li se razlog onolikog kasnjenja ili je fakat opet policija "radila svoj pos'o" ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Navodno problem sa jednim autobusom a policija nije dala da se kolona cijepa...A bilo je kako cujem i presije prije ulaska i na tribini ACABbrazzo je napisao/la:Zna li se razlog onolikog kasnjenja ili je fakat opet policija "radila svoj pos'o" ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Nadam se da ce se vas klub znati kulturno ograditi od izgrednika sa danasnje utakmice. Ovakvi likovi nemaju sta traziti na fudbalskoj utakmici. Rekao bi ovo isto na temi Slobode, ali oni su van dometa vec dugi niz godina.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube] pa koga vi gadjate ccc
Necu komentarisati puno igru, rezultat i navijanje sve se vidjelo.
Međutim moram da spomenem jednog igrača danas, a to je E. Sadiković.
Kada sam vidio da je u postavi i to na stoperskoj poziciji bilo me je strah, ali je momak danas jako dobro odradio posao i svaka mu čast na onakvom gostovanju da odigra onako dobro i to na poziciji koja mu nije prirodna, a Varea

Međutim moram da spomenem jednog igrača danas, a to je E. Sadiković.
Kada sam vidio da je u postavi i to na stoperskoj poziciji bilo me je strah, ali je momak danas jako dobro odradio posao i svaka mu čast na onakvom gostovanju da odigra onako dobro i to na poziciji koja mu nije prirodna, a Varea

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Lik na 07:00 se i bukvalno popisao
na cjelokupni danasnji ambijent
Fukare koma,Manijaci izrevoltirani represijom,apsolutno razumijem momke,da su dovedeni na vrijeme na tekmu sve ovo bi se izbjeglo

Fukare koma,Manijaci izrevoltirani represijom,apsolutno razumijem momke,da su dovedeni na vrijeme na tekmu sve ovo bi se izbjeglo
SLOBODA NAVIJAČIMA
1:41samke12345 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ziv
ne znam sta pisete ali koliko sam vidio prva baklja je dosla s njihove strane na nas i vjerujte omjer bacanja predmeta je bio 5:1 (nasi nisu vracali stijene i kamenje jer vodimo 2:0)
Volim te Željo

ne znam sta pisete ali koliko sam vidio prva baklja je dosla s njihove strane na nas i vjerujte omjer bacanja predmeta je bio 5:1 (nasi nisu vracali stijene i kamenje jer vodimo 2:0)
Volim te Željo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
3:52 hoDte vamo j.ebo majkusamke12345 je napisao/la:[youtube][/youtube] pa koga vi gadjate ccc

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 20 sep 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sramota.samke12345 je napisao/la:[youtube][/youtube] pa koga vi gadjate ccc
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- ficobahtic
- Kontakt:
Ovako pisete prije par dana i sad ispade da su tu neki civili ili sta ti ja znam...@Samke12345 Ti si onaj sto u svakom postu mijenja ime mog kluba i na taj nacin pokusavas da kao nesto pod*ebavas. Ovo danas je bila samo jedna lekcija koju cete ponavljati svake godine dok se ne naucis postovanju prema protivniku! Naravno pod uslovom da ostanete u ligi, a kako je krenulo opet bi moglo da vam zatreba da "neko igra za vas" a zapitajte se jeste li na bilo koji nacin to i zasluzili?Chinaglia je napisao/la:ma kako god, lako može doći do problema .. da ih stave na A sektor, tamo su najgori od navijača SlobodeHordas Doboj je napisao/la:Problem neizbjezan.Chinaglia je napisao/la:zadnji sektor na zapadu, blizu sjeveraovamo na D su blizu sjevera .. kako god okreneš, zajebano
Lijepo smo vam vec danima govorili i ponavljali da smirite tenzije jer nikome nije belaj u interesu, ali ne internet mangupi su samo isli da podgriju atmosferu do maksimuma ali "iz prazne ne puca"..

Cestitke momcima na novoj trici, skoro pa rutinski sto bi se reklo...

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Tek sad vide golove strasne akcije, 5 pobjeda u nizu
. Jesul i danas fukare bojkotovale ili im je smetala kisa ili ih je bilo strah 

- pintol_TM87
- Kontakt:
gdje imaju golovi da se vide ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
na službenoj.
- plavipatriota
- Kontakt:
i opet se ponavljam, Turković je trenutno jedan od najkorisnijih igrača za Želju.. Izbrojte jednom koliko frajer na bezveze napucanih lopti izbori faul za nas i prenese igru na njihovu polovinu.. Počeo je evo i zabijati..
Mnogo mi je drago zbog njega, posebno zbog svega što se pisalo o njemu na početku sezone, prije i tokom nastupa u Evropi.plavipatriota je napisao/la:i opet se ponavljam, Turković je trenutno jedan od najkorisnijih igrača za Želju.. Izbrojte jednom koliko frajer na bezveze napucanih lopti izbori faul za nas i prenese igru na njihovu polovinu.. Počeo je evo i zabijati..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
a i veliki je Željovac, i kad ga nije išlo uvijek je davao 110 posto.. Danas proslavlja onaj gol Varea-e ko da ga je on zabio, mislio sam čak da ga je i on zabio
samo nek nastavi, po meni dosta dobar, koristan!

samo nek nastavi, po meni dosta dobar, koristan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.