Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
tino barem ne prima 8 komada.
Bravo za Hareta. Ako ništa drugo, ovaj gol će mu dosta značiti za samopouzdanje.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma jasta...dok Medo igra protiv Reala,Barce...Tincek igra protiv Istre i Slaven Belupa...
Mora se priznati...Tincek dominita...
Inace,Medo je bio treci najbolji ocjenjeni u nabijackoj kanti....sreca pa Chicha nije usao prije...
Mora se priznati...Tincek dominita...

Inace,Medo je bio treci najbolji ocjenjeni u nabijackoj kanti....sreca pa Chicha nije usao prije...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez obzira na postignut gol iz penala, Medunjanin je standardan igrac u Spanskoj Primeri, i kriminalno ga je ostaviti na klupi umjesto Tin Svena, koji je pokazao svoje ''umijece'' i dominaciju protiv Kipra.
Ja vjerujem da će biti starter u obje naredne utakmice. Gotovo 100% sam sigurna.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Poznavajuci Safeta bit ce Prcic out Medunjanin in
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Neće. Povući će Safet svoje pulene na klupu dok se barem donekle ne osiguramo.
Bas mi je drago zbog Harisa sto je napravio ovaj transfer nazad u Primeru. Covjek ko da se preporodio. Malo je zapostavljen u repci, vjerovatno jer je miran momak i ne eksponira se previse, ali gdje je najbitnije bile tu je najgrasniji bio- na terenu. Haris kad je u formi mora jednostavno biti u prvih 11. Moje misljenje.Ja bi krenuo sa Besic-Pjana a ispred Haris. Prcica uvoditi sa klupe po pola sata umjesto Harisa ili Miralema dok se ne navikne na stil igre nase repke (ako ga imamo uopste znajuci ko nam je selektor
). U svakom slucaju bravo Harisu za jos jednu dobru partiju.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobro je odigrao i svakako je ispred Tina po svemu. Mada ipak on nije taj nasljednik Misketa odnosna prirodna 10-tka nego je vise centralni vezni kao i Pjanic. Jedini igrac koji je trenutno bas u formi i jeste prirodna desetka je Stilic koji po meni nebi razocarao ako bi dobio poziv. A mogao bi puno da ponudi. U svakom slucaju Medunjanin bi i da pruzi losije partije bio u prvih 11 poslje one katastrofe protiv Kipra jer si Pape ne moze dozvoliti novi kiks.Goalgetter je napisao/la:Gledao sam prvih 40 minuta i nije lose odigrao. Vazda ih uzima na one njegove laznjake. U jednoj situaciji mogao i da opuca, ali se odlucio na drugi laznjak i napravio faul.
Bravo Medo.
Sa našim selektorom nikad nisi siguran. Gdje prestaje logika počinje Safet Susic.Goalgetter je napisao/la:Bez obzira na postignut gol iz penala, Medunjanin je standardan igrac u Spanskoj Primeri, i kriminalno ga je ostaviti na klupi umjesto Tin Svena, koji je pokazao svoje ''umijece'' i dominaciju protiv Kipra.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Mislim da Safet sad stvarno nema razloga da ga ne stavi u prvu postavu. Momak ispunjava sve uslove : igra u jakoj ligi,standardan je i pruža dobre partije. Po meni Besic,Pjanic i Medunjanin je beton.Nikakvi Prcici,Susici ili ne daj Bože Hadžići ne dolaze u obzir.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa nije ni Hare primio nego Lux..Donnie Darko je napisao/la:tino barem ne prima 8 komada.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Al Tino i ne igra protiv Real MAdrida .Papastathopoulos je napisao/la:Pa nije ni Hare primio nego Lux..Donnie Darko je napisao/la:tino barem ne prima 8 komada.

O jbte

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Evo Medo najbolje ocijenjen igrač jučerašnje utakmice
Bravo Bosancerosi 

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al Tino je s Hajdukom uzeo bod protiv Splita, i to na strani, dok Deportivo, i to kuci ne moze meda protiv Reala..Fozgen je napisao/la:Al Tino i ne igra protiv Real MAdrida .Papastathopoulos je napisao/la:Pa nije ni Hare primio nego Lux..Donnie Darko je napisao/la:tino barem ne prima 8 komada.![]()
O jbte

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Al Tino je s Hajdukom uzeo bod protiv Splita, i to na strani, dok Deportivo, i to kuci ne moze meda protiv Reala..
[/quote]
Stvarno vas ne razumijem. Pa poredite Veliki Hajduk sa nekim tamo Deportivom. A vala i poređenje Susica sa Medunjaninom je bezveze. Medunjanin da je dobar kao Tino bio bi starter u reprezentaciji a ne ulazio zadnjih 20 minuta.

Stvarno vas ne razumijem. Pa poredite Veliki Hajduk sa nekim tamo Deportivom. A vala i poređenje Susica sa Medunjaninom je bezveze. Medunjanin da je dobar kao Tino bio bi starter u reprezentaciji a ne ulazio zadnjih 20 minuta.

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Kako je lijepo čuti kad i komentator SK pohvali našeg Harisa. 

- Consigliere
- Kontakt:
Odbrana im je odron 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@Consigliere
Nažalost to jest, Real im je pokazao sve mane, napad i veza super, ali pozada opasno škripi.
Nažalost to jest, Real im je pokazao sve mane, napad i veza super, ali pozada opasno škripi.

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Homelander, jasmin10, legendarnadruga, Proximic, Zglavkar i 35 gostiju.