Olimpik Sarajevo

lupus
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 19:24

sasistika je napisao/la:@Mokroš koliko para ako i ja počnem navijati i na forumu lupetat za Olimpic? :idea:
Samo ti navijaj za svojeA ima vas do bola.Vi ste divovi mi mali ali zavalismo dva gola. :D
Realno imamo najljepse dresove u PL BIH.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 sep 2014, 19:26

lupus je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ja uopste nisam ni ljut ni razocaran ekipom, unaprotiv ponosan sam sto su se popravili i igrali k'o Borussija cijelo drugo poluvrijeme cak i kada su gubili 3:0 kada bi se drugi predali. TO JE PRAVA EKIPA!
A hebo ovaj poraz nista ne znaci, neka su samo pokazali da znaju igrati i da necemo se morati sikirati za naredne tekme. Zasluzili su makar bod, ali nejse.

Uhh Skakicu kakav si--- da ne lajem sada :evil: :evil: :evil:
Moja misljenja su podijeljena.Od straha da ne fasujemo peticu do zalosti da smo mogli stici nedostatak.
Mirza ima puno posla jer ova ekipa ima potencijala za napredak i mislim da radi dobar posao.Duljevic ispao korektan kao i Lede.
Sto jest jest, Duljevic korektan, Lede nije zakazao ni kocio.
Nakon sto su izgubili 45 minuta i bili ispod sa 3:0, vratili se do 3:2 i totalno nadigrali protivnika - meni je tu nasa pobjeda, a vec od ranije sam ponavljao da rezultat nije vazan jer su radili svoj posao.
A ovo je moje misljenje, svako ima pravo na svoje.
sasistika je napisao/la:@Mokroš koliko para ako i ja počnem navijati i na forumu lupetat za Olimpic? :idea:
0! Mrš!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 sep 2014, 19:38

Lede je najevci pitar kojeg ja znam, vjerujem da mu je tesko bilo zbog gola. Doduse i babo mu je pitarcina velika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 19:44

[quote="amstaff"]Lede je najevci pitar kojeg ja znam, vjerujem da mu je tesko bilo zbog gola. Doduse i babo mu je pitarcina veliki

Ti kao zelis da nas nesto nasekiras.Po toj logici vas najbolji igrac je vuk sa Otoke.Oni mogu imati simpatije ali zeljeti vise i bolje svojoj konkurenciji nego firmi gdje zaradjuje mi izgleda glupo.Jelde?

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 sep 2014, 19:46

Pa da jeste Duljevic dijete Olimpika. I njemu je tesko pao go. Ne znam sta si mislio sa ovim?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 19:51

Neko napisa dobar nam stoperski par a primili četiri gola.Utakmica izgubljena prije sedam dana pogotovo sa onim izjavama.Lijepi strah.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 19:56

Mancini je napisao/la:Neko napisa dobar nam stoperski par a primili četiri gola.Utakmica izgubljena prije sedam dana pogotovo sa onim izjavama.Lijepi strah.
Ma realno jeli se trebala najavljivati pobjeda na Kosevu!
Meni je podbacio Ostri nesiguran bio cijelu utakmicu a Bogi je ograisao negdje.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 20:04

Sa tim izjavama su sami sebi dali tri gola za nešto više od pola sata zato što to loše utiče na psihu igrača.Eto to je poenta.A Oštraković je primio 11 golova za osam utakmica a doveden je kao pojačanje.Ko je kriv?Da nije trener golmana možda?Psihologija je čudo ali se u većini klubova to zapostavlja.Ali opet kažem lijepi strah.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 20:09

Mancini je napisao/la:Sa tim izjavama su sami sebi dali tri gola za nešto više od pola sata zato što to loše utiče na psihu igrača.Eto to je poenta.A Oštraković je primio 11 golova za osam utakmica a doveden je kao pojačanje.Ko je kriv?Da nije trener golmana možda?Psihologija je čudo ali se u većini klubova to zapostavlja.Ali opet kažem lijepi strah.
Imamo tu neku barijeru u glavama igraca,cekaju da ga prime a onda kao prodaju ljepotu. :D

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2014, 20:10

lupus je napisao/la:
Samo ti navijaj za svojeA ima vas do bola.Vi ste divovi mi mali ali zavalismo dva gola. :D
Realno imamo najljepse dresove u PL BIH.
@Lupus kako ono reče komentator citiram:Nada Olimpika je trajala poprilično kratko;hehehe
Slažem se za dresove,ma isti ste Grasshopers-skakavci.Kako god al naši ste :thumbup:
Još makar jedan tamić pure, pa dođite na revanš. :kafa:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 20:12

Davno sam rekao da imamo bodove protiv komsija par sezona bi bili prvaci.Idemo dalje sta da se radi. :yawn:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 20:13

Treba biti mangup trener pa reči idemo na pobjedu iako si lošiji igrački i male su ti šanse,ali blefiraš i psihološki pripremiš ekipu.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 20:18

Mancini je napisao/la:Treba biti mangup trener pa reči idemo na pobjedu iako si lošiji igrački i male su ti šanse,ali blefiraš i psihološki pripremiš ekipu.
Vidis ja se ne slazem sa tobom.Igrati se papirnatih zmajeva i praviti atmosferu nabrijanu kada ides protivniku kojem gori da izbori rezultat je samo doljevanje ulja na vatru.Mirza je ocito pokusavao da ne dize tenzije i uspio je u tome,nismo ni imali pritisak tribina,nase djevojcice su mogle odigrati prvo poluvrijeme mnogo bolje.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2014, 20:22

Pa realno malo vam treba da se ugurate među prve 4 ekipe a Borca ste već prevazišli.Sretno u nastavku lige. :beba:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 sep 2014, 20:22

Ostrakovic i jeste pojacanje, pa eno npr onaj nizak sut Velkoskog rano u utakmici, to je trebao biti gol 100% jer 99% golmana bi skocili misleci da ce visoko pucati dok je jos guzva u blizini bila, onaj prvi gol nije njegova greska sto nije stigao, branio da lopta ne unidje sa jedne strane, ne moze covjek biti svugdje u isto vrijeme.

Bogicevic je dobar, imao neke greske, ali u sustini je dobar bio, ne znam cemu zal tu.
Medjutim Subasic je pravo podbacio. I jos neko, cini mi se Sivsic.

Comor onako toplo-hladno, ponekad pravo dobar potez, ponekad greska.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 20:26

Kakve tenzije.Šta je postigao sa izjavama kako su autsajderi.Primio četiri gola za 90 minuta a tri za 34 minute.Travnik je mogao do boda zato što su hrabro ušli u utakmicu a ne zato što je kvalitetan nešto naročito.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 20:29

.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 sep 2014, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 20:32

Cinjenica je da nas trener golmana vec desetak dana okupiran porodicnom tragedijom i mozda je to uzrok slabih odbrana.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 sep 2014, 21:31

Nista, idemo dalje, ja pruzam aplauz ekipi.
Gubis 3:0 u gostima protiv favorita za titulu nakon veoma loseg prvog poluvremena - koja to ekipa u BiH osim mozda Sirokog moze da parira takvoj situaciji? Pa upravo protiv njih prosle godine u kupu su se borili ovako zestoko i zamalo da dodju nasi do ovog rezultata 4:2 kod kuce, pobjedili 3:2 protiv Sirokog. A danas i nismo ocekivali ni bod a kamoli pobjedu.

Ovo je fenomenalno odradjeno izuzevsi prvog poluvremena, ova ekipa ce mlatnuti Travnika 4:0! :thumbup:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 21:37

E zato što nisu očekivali ni bod dobro su i prošli.Zato je Travnik drugačije mislio.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.