Ja ne znam sta misli onaj Dupovac

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kod drugog gola Dado ga je pretrcao kao da ga nema, tako da ima dosta njegove krivice za taj gol, ali prva mu je tekma, jos uvijek se ne zna ni sporazumjeti sa ekipom na terenu, pa i ne smije mu se toliko to zamjeriti, inace osim toga odigrao veoma dobro, za Dzemu je Maicon uglrammstein je napisao/la:e cuj kallasi "onako"
ja bas pratio njega posebno, frajer je uzeo vise lopti na tekmi nego nas vezni red
drugo, jako dobro se psotavlja... kod gola je ispratio igraca a to sto lopta prolazi na prvoj stativi tatomirovica, dupovca i bandovica to je druga prica... beku je dovoljno da zatvori igraca da ima samo opciju da pogodi njega ili da centrira u golmana... sto je kallasi i uradio![]()
stojčev uzas dupovac standardno los
svidja mi se mali radovac
DULJEVIC MAJSTOR
puzigaaća strasan!
@ForesttForestt je napisao/la:S obzirom da nije prosao pripreme sa ekipom i da mu je ovo tek 2 utakmica,plus nije full spreman odigrao je dobroHigh je napisao/la:Sirijac jeste osvježenje, ali i on ima loših trenutaka. Dupovac nastavlja praviti gluposti koje ispravlja Puzigaća.
Oštraković kod kornera ili ubačaja nisam siguran izlazi na loptu i zapinje za Regoju i pada, još u padu Regoja vuče za dres Puzigaću, ovaj dolazi do lopte i daje gol. Hajde što glavni nije vidio, ali onaj imbecil iza gola koji je zadužen za ove situacije nije ništa signalizirao.dr.van nostrand je napisao/la:Sad gledam highlights, šu*pak nije htio da čestita na pobjedi![]()
Crkni![]()
Mada nisu losi ovi vukovi, ne vjerujem da ce im iko zabit 4 gola, nisu losa ekipa.
kazu sudija opet ponistio cist gol
ako je pandza brz igrac, to je onda normalno da ga prestigne ali je Kallasi zatvorio i povratnu i centarsut oko 5 metara... ovaj je jedino mogao centrirati prema golmanu a tu bili jos dupovac i tatko i sve trojcu prodje llopta... posto sam igrao desnog beka, ovo nije ni 1% njegova greska bego katastrofalno postavljanje trojca u 5 metaralupus je napisao/la:Iskreno i nije neki igrac ovaj sirijac,Pandja ga kod drugog gola ostavi kao da ga i nije bilo.
Eto ti rek'o.Kalasi bolan nije mjesecima odigrao 90 minuta i ti ćeš sad reć da nije neki igrač.lupus je napisao/la:Iskreno i nije neki igrac ovaj sirijac,Pandja ga kod drugog gola ostavi kao da ga i nije bilo.
Ako je to najnoviji dokument, onda si u pravu naravno.fkzeljeznicarba je napisao/la:Prema kalendaru koj ise ne mijenja nikad, 9. kolo je u srijedu.Mokroguz je napisao/la:Nije valjda?fkzeljeznicarba je napisao/la:Kako igrate u srijedu sa Drinom, kad je redovno, 9. kolo, u srijedu?
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... 7/raspored
27.09.2014 9.kolo, ne znam pise li u kalendaru saveza drugo nesta
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 281%29.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
I to si zakljucio nakon 2 utakmice.Bravo strucnjaklupus je napisao/la:Iskreno i nije neki igrac ovaj sirijac,Pandja ga kod drugog gola ostavi kao da ga i nije bilo.
Ma kriminalan igrač koji će nas kad-tad žestoko koštati bodova, a Boga pitaj koliko smo ih do sada izgubili radi njegovih "ispada"!mravojed je napisao/la:Dupovca neko forsira , treba ga poslat na kaljene u slaviju -- a kad je odgodjena utakmica sa drinom ?
Nemamo vodju u polju, nemamo onoga ko ce potegnuti i preuzeti odgovornost i stat kad je najpotrebnije, igramo pemehko u sredini ostavljajuci dosta prostora (Samir-Gojko, oba nastrojenija napadackoj igri), odbrana ostaje na nemilosti protivnicima, precesto, tako da zbog toga i primamo golove.Burberry46 je napisao/la:Bitna je pobjeda, kazem ja ide sad serija pobjeda abd, jedino Uscuplic mora raditi na odbrani, j.e.b.e.m. ti vise primljene golove.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kupus army, N3R3D, skoJaa, Vanja8 i 32 gosta.