FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 sep 2014, 19:39

Kad se sjetim koliko se ovdje napadao Puzigaca :nene: Nije on neki kvalitet da se razumijemo, ali sasvim solidan lijevi bek za nasu ligu. Druga stvar je ako razmisljao europski, ali mi prvo moramo biti dominantni u domacoj ligi ako hocemo ista napraviti u EU takmicenjima.

Ja ne znam sta misli onaj Dupovac :crazy:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 sep 2014, 19:41

Ovog igraca smo morali dovesti.

Ognjen Vranješ
Defanzivac Zmajeva će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Češkoj gdje se trenutno i nalazi s obzirom da bi trebao potpisati ugovor za Pribram. Ekipa Pribrama trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli Synot liga. :facepalm:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 20 sep 2014, 19:41

e cuj kallasi "onako"
ja bas pratio njega posebno, frajer je uzeo vise lopti na tekmi nego nas vezni red
drugo, jako dobro se psotavlja... kod gola je ispratio igraca a to sto lopta prolazi na prvoj stativi tatomirovica, dupovca i bandovica to je druga prica... beku je dovoljno da zatvori igraca da ima samo opciju da pogodi njega ili da centrira u golmana... sto je kallasi i uradio :)

stojčev uzas dupovac standardno los
svidja mi se mali radovac
DULJEVIC MAJSTOR
puzigaaća strasan!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 sep 2014, 19:43

rammstein je napisao/la:e cuj kallasi "onako"
ja bas pratio njega posebno, frajer je uzeo vise lopti na tekmi nego nas vezni red
drugo, jako dobro se psotavlja... kod gola je ispratio igraca a to sto lopta prolazi na prvoj stativi tatomirovica, dupovca i bandovica to je druga prica... beku je dovoljno da zatvori igraca da ima samo opciju da pogodi njega ili da centrira u golmana... sto je kallasi i uradio :)

stojčev uzas dupovac standardno los
svidja mi se mali radovac
DULJEVIC MAJSTOR
puzigaaća strasan!
Kod drugog gola Dado ga je pretrcao kao da ga nema, tako da ima dosta njegove krivice za taj gol, ali prva mu je tekma, jos uvijek se ne zna ni sporazumjeti sa ekipom na terenu, pa i ne smije mu se toliko to zamjeriti, inace osim toga odigrao veoma dobro, za Dzemu je Maicon ugl
Pyro is not a crime !

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2014, 19:44

Forestt je napisao/la:
High je napisao/la:Sirijac jeste osvježenje, ali i on ima loših trenutaka. Dupovac nastavlja praviti gluposti koje ispravlja Puzigaća.
S obzirom da nije prosao pripreme sa ekipom i da mu je ovo tek 2 utakmica,plus nije full spreman odigrao je dobro
@Forestt :clap:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 sep 2014, 19:44

Pa normalno da ce ga pretrcati kad je 80 minuta trcao kao navijen, krao lopte, a ovo mu fakticki 2 utakmica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 20 sep 2014, 19:45

dr.van nostrand je napisao/la:Sad gledam highlights, šu*pak nije htio da čestita na pobjedi :lol:
Crkni :cool:

Mada nisu losi ovi vukovi, ne vjerujem da ce im iko zabit 4 gola, nisu losa ekipa.

kazu sudija opet ponistio cist gol :evil:
Oštraković kod kornera ili ubačaja nisam siguran izlazi na loptu i zapinje za Regoju i pada, još u padu Regoja vuče za dres Puzigaću, ovaj dolazi do lopte i daje gol. Hajde što glavni nije vidio, ali onaj imbecil iza gola koji je zadužen za ove situacije nije ništa signalizirao. :hmmmm: nije da branim pič.kastu igru u drugom poluvremenu ali eto ...
FKS 1946 !

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 19:46

Iskreno i nije neki igrac ovaj sirijac,Pandja ga kod drugog gola ostavi kao da ga i nije bilo.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 20 sep 2014, 19:49

lupus je napisao/la:Iskreno i nije neki igrac ovaj sirijac,Pandja ga kod drugog gola ostavi kao da ga i nije bilo.
ako je pandza brz igrac, to je onda normalno da ga prestigne ali je Kallasi zatvorio i povratnu i centarsut oko 5 metara... ovaj je jedino mogao centrirati prema golmanu a tu bili jos dupovac i tatko i sve trojcu prodje llopta... posto sam igrao desnog beka, ovo nije ni 1% njegova greska bego katastrofalno postavljanje trojca u 5 metara

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 20 sep 2014, 19:51

lupus je napisao/la:Iskreno i nije neki igrac ovaj sirijac,Pandja ga kod drugog gola ostavi kao da ga i nije bilo.
Eto ti rek'o.Kalasi bolan nije mjesecima odigrao 90 minuta i ti ćeš sad reć da nije neki igrač. :crazy:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 sep 2014, 19:52

fkzeljeznicarba je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Kako igrate u srijedu sa Drinom, kad je redovno, 9. kolo, u srijedu?
Nije valjda?
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... 7/raspored
27.09.2014 9.kolo, ne znam pise li u kalendaru saveza drugo nesta
Prema kalendaru koj ise ne mijenja nikad, 9. kolo je u srijedu.

http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 281%29.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je to najnoviji dokument, onda si u pravu naravno.
Ja gledam ovaj kojeg su stavili na stranici: http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 4-2015.pdf

Valjda ce neko to razjasniti pa ce sportsport objaviti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 sep 2014, 19:55

Bitna je pobjeda, kazem ja ide sad serija pobjeda abd, jedino Uscuplic mora raditi na odbrani, j.e.b.e.m. ti vise primljene golove.
Kallasi tek treba da uveze nekoliko utakmica i bice dobar, fali mu utakmica, polako sa tom kritikom
Dulja :clap: :clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 20 sep 2014, 19:57

I to si zakljucio nakon 2 utakmice.Bravo strucnjak :clap: :clap: :clap:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 20 sep 2014, 19:59

slaba posejta, slaba !!! treba to reci, svi nesto vole Sarajevo a nema nas 2000 na tribinama !!! za igru nisam pametan sta da kazem, u prvom ekstra igrali, borba za svaku loptu, akcije prodori i rezultat 3:0, u drugom ko da su najednom zaboravili igrati, nije mi jasno sta bi nakon 15 minuta !!! da zakljucim po tom pitanju, sad za razliku od neki proslih utakmica i dominiranja 90 minuta pa remija na kraju tekme, ovaj put smo malo zakazali al su daleko bitnija 3 boda, svaka cast Olimpicu na dobroj igri, kao sto sam predvidio dosli su da igraju fudbal a ne da se valjaju i to trena postovat, bitno da smo ih uzeli i malo smanjili pritisak, a vjerujem da ce Olimpic biti daleko konkurentniji protiv Sirokog i Zrinjskog jer da se ne lazemo protiv nas nekad kao da imaju bolkadu sto Mirza kaze !!!

sto se igraca tice samo bih spomenuo par imena, Kallasi sigurno napredak u odnosu na Dzemo, al je evidentno da nije uigran i istina je da je par puta ispao, al je sasvim dobro pokrivao desnu stranu i ono sto sam zapazio sa sjevera prilikom dugih lopti i slicnih stvari u odnosu na neke nase igrace automatski pravi presing, ide na loptu i ne povlaci se !!! Puzigaci svaka cast zabio 2 i onaj treci al nisam najbolje vidio sta je bilo kasnije, spasio jedan siguran gol nakon prodane lopte naseg vrlog kapitena i imao je jednu tesku gresku kad je vracao Deji loptu al su nasi izbacili !!!

e sad nas vrli kapiten, odbrana je izgledala sasvim solidno, al potreban je samo jedan kiks ili greska u odbrani da se uvuce nesigurnost, a to je nas vrli kapiten nama uradio kada je prodao brat bratu 4 lopte na 25 metara od gola i zamalo nas je to kostalo, ovdje bi dodao i Stojceva koji se previse zajebaje na terenu pogotovo oko 80 minute kada na 16 metara dribla igraca i gubi loptu, ono se ne smije raditi !!! i ovaj put treba pohvaliti Deju izvadio je par situacija nakon sto je prije svega Dupovac usrao i svaka mu cast !!! Duljin gol :thumbup:

i samo bi dodao da Radovac i Cimirot jednostavno ne mogu igrati zajedno na terenu, potreban nam je neko jaci u terenu da pokriva prostor , da se gura, skace i prekida napade jer ova dva momka koja super igraju da se razumijemo ne mogu odraditi i gubimo dosta u sredini, i neminovnost je jednog od njih staviti na klupu i dati priliku Kovacevicu ili Kosticu !!!

jos jednom svaka cast Olimpcu na igri danas !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 20 sep 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 sep 2014, 20:00

mravojed je napisao/la:Dupovca neko forsira , treba ga poslat na kaljene u slaviju -- a kad je odgodjena utakmica sa drinom ?
Ma kriminalan igrač koji će nas kad-tad žestoko koštati bodova, a Boga pitaj koliko smo ih do sada izgubili radi njegovih "ispada"! :crazy:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 sep 2014, 20:02

Burberry46 je napisao/la:Bitna je pobjeda, kazem ja ide sad serija pobjeda abd, jedino Uscuplic mora raditi na odbrani, j.e.b.e.m. ti vise primljene golove.
Nemamo vodju u polju, nemamo onoga ko ce potegnuti i preuzeti odgovornost i stat kad je najpotrebnije, igramo pemehko u sredini ostavljajuci dosta prostora (Samir-Gojko, oba nastrojenija napadackoj igri), odbrana ostaje na nemilosti protivnicima, precesto, tako da zbog toga i primamo golove.
To je posljedica ultra napadacke igreslika (npr. nesto slicno kao Dortmund :mrgreen: li nesto tako, sta znam)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 sep 2014, 20:05

Lose, jako, jako lose.
Jedino vrijedno pobijeda.
Ovakvom igrom mi nemamo sta traziti niti protiv Sirokog slijedeci vikend, niti u prvenstvu.
Ovo vise nije lose, ovo je bezobrazno prema navijacima.
Ne znam vise ko je veci krivac za sve ovo, Uscuplic ili igraci.

Hoce li mi vec neko odgovoriti na osvnovu cega svi hvale stalno Velkoskog i stavljaju ga u svim kombinacijama u prvih 11? Frajer je prelos sve ovo utakmice od norvezana pa do danas.
Za Stojceva su navijaci krivi. Digli su ga u nebesa i sad se on na terenu ponasa kao beozbrazna zvijezda. Nastavi li ovako na zimu ga se pod hitno rijesiti i osloboditi mjesto da kvalitetnije granca. Ovakak Stojcev nije ni za Leotara a ne za "Evropsko Sarajevo".
Cimitot je ocito u padu forme, a za to je Dzeno najvise kriv. Unistit ce momka stalno forsirajuci ga.
Okic, ne znam sta je bilo u glavi onome ko ga je dovodio. Mislim, ok on igrac, ali nama potuno nepotreban i nekoristan. Hvala mu za ono u Norveskoj, ali on nije igrac za nas.
Dupovcu se ni Slavija ne bi radovala da ih pojaca. Realno, momak nema kvalitet i to je to.

Duljevic, kapa do poda :tokralju:

Ostale ne bih komentarisao. Imao bih argumenete i za i protiv.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 sep 2014, 20:05

Mi sa ovom odbranom protiv Listce nememo sta traziti.
Bandovic-loš.Dupovac-Tatomirovic totalno nesigurni.Sredina terena Stojcev-Cimi-Radovac defanzivno jedna velika nula.Posebno Radovac ko leptir,ni jedne lopte nije presjekao.Stojcev kao da je u pitanju neki bojkot,katastrofa.Cimi pad u igri,los kao i vecina ekipe.Okic ni jednog prodora,probijanja po strani-katasrofa.Velkoski neprimjetan ,gluho bilo.Dzeno **** od trenera.
Jedini koji mogu dobiti prolaznu ocjenu je Duljevic,Puzi i donekle Kallasi.

Jedina dobra stvar je pobjeda na Kosevu, posle dugo vremena.Nesto se pod hitno treba poduzeti,jer cemo do kraja prvenstva imati nedostizan zaostatak.

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 20 sep 2014, 20:08

E sad ko je vise upucen neka kaze zasto Bilbije nije bilo ? povreda ? ili nesto drugo ? I ja govorim cijelo vrijeme velicaju Velkoskos , a Bilbiju na zub uzeli i ako bilbija vise i golova i asistencija ima od Velkoskog ...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 sep 2014, 20:08

prvo :thumbup:
drugo :thumbdown:
odbrana :thumbdown:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kajkutenjoyer i 30 gostiju.