Samo ti navijaj za svojeA ima vas do bola.Vi ste divovi mi mali ali zavalismo dva gola.sasistika je napisao/la:@Mokroš koliko para ako i ja počnem navijati i na forumu lupetat za Olimpic?

Realno imamo najljepse dresove u PL BIH.
Samo ti navijaj za svojeA ima vas do bola.Vi ste divovi mi mali ali zavalismo dva gola.sasistika je napisao/la:@Mokroš koliko para ako i ja počnem navijati i na forumu lupetat za Olimpic?
Sto jest jest, Duljevic korektan, Lede nije zakazao ni kocio.lupus je napisao/la:Moja misljenja su podijeljena.Od straha da ne fasujemo peticu do zalosti da smo mogli stici nedostatak.Mokroguz je napisao/la:Ja uopste nisam ni ljut ni razocaran ekipom, unaprotiv ponosan sam sto su se popravili i igrali k'o Borussija cijelo drugo poluvrijeme cak i kada su gubili 3:0 kada bi se drugi predali. TO JE PRAVA EKIPA!
A hebo ovaj poraz nista ne znaci, neka su samo pokazali da znaju igrati i da necemo se morati sikirati za naredne tekme. Zasluzili su makar bod, ali nejse.
Uhh Skakicu kakav si--- da ne lajem sada![]()
![]()
Mirza ima puno posla jer ova ekipa ima potencijala za napredak i mislim da radi dobar posao.Duljevic ispao korektan kao i Lede.
0! Mrš!sasistika je napisao/la:@Mokroš koliko para ako i ja počnem navijati i na forumu lupetat za Olimpic?
Ma realno jeli se trebala najavljivati pobjeda na Kosevu!Mancini je napisao/la:Neko napisa dobar nam stoperski par a primili četiri gola.Utakmica izgubljena prije sedam dana pogotovo sa onim izjavama.Lijepi strah.
Imamo tu neku barijeru u glavama igraca,cekaju da ga prime a onda kao prodaju ljepotu.Mancini je napisao/la:Sa tim izjavama su sami sebi dali tri gola za nešto više od pola sata zato što to loše utiče na psihu igrača.Eto to je poenta.A Oštraković je primio 11 golova za osam utakmica a doveden je kao pojačanje.Ko je kriv?Da nije trener golmana možda?Psihologija je čudo ali se u većini klubova to zapostavlja.Ali opet kažem lijepi strah.
@Lupus kako ono reče komentator citiram:Nada Olimpika je trajala poprilično kratko;hehehelupus je napisao/la:Samo ti navijaj za svojeA ima vas do bola.Vi ste divovi mi mali ali zavalismo dva gola.sasistika je napisao/la:@Mokroš koliko para ako i ja počnem navijati i na forumu lupetat za Olimpic?
Realno imamo najljepse dresove u PL BIH.
Vidis ja se ne slazem sa tobom.Igrati se papirnatih zmajeva i praviti atmosferu nabrijanu kada ides protivniku kojem gori da izbori rezultat je samo doljevanje ulja na vatru.Mirza je ocito pokusavao da ne dize tenzije i uspio je u tome,nismo ni imali pritisak tribina,nase djevojcice su mogle odigrati prvo poluvrijeme mnogo bolje.Mancini je napisao/la:Treba biti mangup trener pa reči idemo na pobjedu iako si lošiji igrački i male su ti šanse,ali blefiraš i psihološki pripremiš ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.