Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Kod oba gola kazes, znači o fudbalu ne znaš ništa. Sto ces na podforumu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine?
DD
Bajric981 je napisao/la:ovaj Begovic sve gori i goritreba trazit drugog golmana
![]()
Bajrice, eto imas do fore jos malo do sljedece tekme pa ga ti nadji.
'bem ti zivot kad svako prati fudbal danas.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Napravio sada sjajnu odbranu na udarac Janmata. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kako poslije odbrane autoritativno galami na odbranu... Kapitenski.Cartman je napisao/la:Napravio sada sjajnu odbranu na udarac Janmata.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Jel se samo meni ucinilo il im je u onoj huji i na Bosanski reko nesto na kraju? Tipa opsovao mater?Unknown Genius je napisao/la:Kako poslije odbrane autoritativno galami na odbranu... Kapitenski.Cartman je napisao/la:Napravio sada sjajnu odbranu na udarac Janmata.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nisam ja to upratio, jer sam pažnju obratio na dvojicu engleskih komentatora koji ga nevjerovatno hvale. Evo i maloprije, svaki njegov potez isprate sa nizom pohvalnih komentara. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- hogarstrasni
Jel ovo branio sada Beg, pa u precku ? 
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jeste kralju,baš sada komentarišem da on počasti ove svoje nekom našom sočnom psovkom..soccerfan je napisao/la:Jel se samo meni ucinilo il im je u onoj huji i na Bosanski reko nesto na kraju? Tipa opsovao mater?Unknown Genius je napisao/la:Kako poslije odbrane autoritativno galami na odbranu... Kapitenski.Cartman je napisao/la:Napravio sada sjajnu odbranu na udarac Janmata.![]()
Taman sam pomislio da mu je forma u blagom padu ali jok, demantova me i prije nego sto ista rekoh.

P.S. Dzeko, Begovic i Pjanic u odlicnoj formi. Divno!
P.S. Dzeko, Begovic i Pjanic u odlicnoj formi. Divno!
Bravo Asmire,potrebno nam je da budes pravi u ovom dvomecu,a i kapiten ti se vratio,bit ce to dobro
Nije ništa mogao kod oba gola.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
3 gola danas primi. Kod zadnjeg bolje bi bilo da nije istrcao na igraca i ostavio prazan gol.
Ma nije ništa mogao ni kod trećeg gola. Ovako to Stoke i radi, na jednoj utakmici primi par golova, pa kasnije odigra par utakmica bez primljenog gola.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
bordobijeli
- Kontakt:
kako je odmjeren u svakom interviju na svakom koraku pokazuje kakv je gospodin, dzeko je
al za mene kao licnost ,autoritet,pojava ,ponasanje itd ASMIR BEGOVIC kapiten . danasnji interviju kaze spahic je doar i zna se sta je dao za repku ali i drugi momci su kvalitetni i dobri kako je samo ohrabrio ostale igrace
.dok je dzeko npr poslije cipra rekao nismo mogli prebacit lopte s jednu na drugu stranu ,odbrana nam ispada na centru al jaro prvo kreni od sebe pa reci koliko si ti dao protiv kipra ,begovic je odma rekao da je mogao puno bolje da reaguje kod 1 gola . ovo nije kritika dzeki nego jednostavno Begovic mi se cini kao neko ko treba da bude vodja tima .
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dana kada ovaj GOSPODIN završi reprezentativnu karijeru, svi ostali reprezentativci će nazadovati za jedno mjesto na listi najvećih svih vremena. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
ALLAH BOG ISUS KRIST
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.