FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pobjedesve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pobjedesve » 20 sep 2014, 19:40

bistrikboy je napisao/la:Svaka cast ekipi na ovoj pobjedi koja bi mogla okrenuti sezonu u pravom pravcu.Nadam se da je Amar konacno skontao da mora stopera dovesti jer je Zeljkovic retardiran.Stanic danas kapitenski,ali nista bolji od Nede i ostalih koji su danas popili dosta batina od onog pokusaja od ekipe.Cao koze...

Sve u svemu svaka cast Želji i Manijacima!
Skontao je on i ranije, pa je doveo Kosorica, ali i ovaj je retardiran :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 20 sep 2014, 19:42

3 boda su tu ostalo je manje bitno. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA :wave:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 20 sep 2014, 19:43

Valter je napisao/la:Stara dobra izreka iz serije Tale "Ja kakve je Pešta nekad imala kupleraje" danas glasi "Ja kakve je Željo nekad imao navijače". Ona grupa što nekom greškom nosi dresove i šalove našeg kluba bilo bi najbolje da više nikada ne dođe na utakmicu. Naravno da se to neče desiti, ali na žalost desiće se da mi ostali ne dolazimo više da ovo gledamo. Iako znam da oni to ustvari i hoće očito da nema drugog izlaza. Bilo je ili mi ili oni. OK pobjedili su oni. A kako i nebi kada je Adžem poslije prošle utakmice rekao da je najveći dobitak na toj utakmici Jug. Pa evo mu prilika da opet da kakvu veliku opservaciju po pitanju Juga.
barbarez je napisao/la:volim ja nasu raju kakva god da su,ali na stranu sad to,kako ba mozete toliko toleristi necije gluposti.
Bolan Zeljo je iznad svakog navijaca,I njegov interes je najvazniji.
Ako smo u teskoj situaciji,sa mladom ekipom,igras dobro,sto nam trebaju sranja dodatna.
Zasto da klub iz kola u kolo placa kazne radi njihovih kurcenja.
**** mi se ba jel ga neko maltretira,sto mu neko neda uci I slicno.
Argumenti u skladu sa balavim razmisljanjem djecurlije.tipa ono cuj sto sam ga rokno,pa gledo me ruzno. Eto tako se u tom smislu pravdaju sranja koja se prave.
Bitno je pricat da sjever ne valja,a ljudi bar placaju skuplje,a I od verbalnih sranja,klub nema nikakvu stetu.
Volim ja nase momke,ali bogami u zadnjih godinu I pol smo mnogo puta strepili za prekid utakmice,I placali velike kazne.
Uredu huja,ali netreba nam dodatnih sranja,kazni ili nedaj boze gubitka zivota.
Svaka cast momcima,odlicna stvar od 4 pobjede zaredom,3 u gostima,anulirali su onaj poraz I remi na grbavici.
Idemo dalje punit samopouzdanje,to nam najvise treba.
:!: :!: :!: :idea:
Osim - drugo ime za Želju !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 sep 2014, 19:44

Ne bih da ga pljujem, ALI Zejlković može igrati samo beka, nikako stopera :nene: :nene: frajer je smeće na toj poziciji....ne svojom krivicom.
Amare reaguj što prije i dovedi stopera :!:

Inace, 10 puta bollje igramo u gostima nego na svom terenu :!: još jedan nenormaln kuriozitet koji se može desiti samo Želji :o :shock:

od 5 gostujucih utakmica : 4 pobjede i 1 remi, 13 bodova...i taj remi protiv Slavije u Foči je bio jer smo mašili mrtve zicere :facepalm: Tomić prazan gol sa 5 metara :puke:

moramo poceti igrati na svom terenu i donositi bodove (Vitez ne racunam)...pa mi nismo normalan klub nikako :shock:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 sep 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 sep 2014, 19:47

BordoArmy88 je napisao/la:Ma oni će izgoriti u želji da poderu kone, a što će im se obiti o glavu, moje skromno mišljenje! :kafa:
khm khm :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 sep 2014, 19:48

amypitar je napisao/la:Sretno Vam danas protiv ovih mesara. ;)
Moja prognoza za danas 0-2.

Umalo :D
Drago mi je da ga je Nedo zabio. :clap:

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 20 sep 2014, 19:50

Izjave trenera:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/adzem-pr ... tao/140885" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sadikovi ... ipa/140888" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaže Denis Sadiković da ih nije pobijedila bolja ekipa. :urnebes:
FK Željezničar 1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 sep 2014, 19:54

Zeljo ide dalje. A ovima kojim smetaju pojedini igraci, fino na trening pa pokazite znanje.

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 20 sep 2014, 19:55

Velika pobjeda kojom će se samopouzdanje dići za 30 %. Iskreno ja sam bio pesimističan i nisam ovo očekivao, hvala igračima što su me demantovali, precijenio sam Slobodu. :D

Odlična taktika i postavljanje na terenu, mirno i strpljivo čekanje prilika, ova utakmica me podjestila na naše gostujuće kad se tek Amar vratio. :D

Spustiti se na zemlju i razmišljati na način: Cilj je stabilizacija i plasman u Evropu. :D

Čestitke braći Sadiković na odličnoj utakmici i Varei koji igra rutinski, samo da što prije bude 100 % spreman. :D

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 20 sep 2014, 20:00

Djelovalo je pomalo i rutinsko, a Zeljo odavno nije igrao protiv losije ekipe...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2014, 20:01

RobertoBaggio je napisao/la:
let3 je napisao/la:jedini krivac za neizvjesnst je Zeljković koji im je doslovno poklonio gol i vratio ih u život....prije toga 2-0 , protivnik na konopcima i budala pravi pocetnicku grešku....bolan gdje ces graditi loptu u petercu, dok ti je igrac iza leđa :facepalm: :facepalm: zamalo da levat napravi od gotovine veresiju

sreca pa slobodini igraci nisu zabili još jedan gol
Jeste i Zeljković krivac, ali nije jedini. Prekid nas je izbacio iz ritma, imali smo sve pod kontrolom, Sloboda se raspadala, a onda odjednom, igrači odu na 20 minuta na hlađenje dok se ne isprazne tribine, umjesto da ih natrpamo do kraja.
realno, ono je njegova lopta, u nogama mu je bila.

nikakvo divljanje ne podržavam, ali ko je bio na ovim našim zadnjim evropskim gostovanjima zna kako se to može odraditi - kad se hoće i umije svoj posao. a ovo se desi kad novinari cijelu sedmicu zakuhavaju da će biti milijardu domaćih i milion gostujućih navijača, policija te gostujuće pusti u 65. minuti, ali bez obzira što ih je držala satima ne obezbijedi dovoljnu tampon zonu - i bude što bude. kad policija stvarno hoće da ne bude belaja, i zna neke osnovne stvari o svom poslu - i ne bude ga. a ovo su papanska posla.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2014, 20:07

a što se tiče igre, možete pričati šta hoćete, ali prošle sezone nismo pobijedili nijedno ovakvo gostovanje. a nismo ni neke domaće protiv sličnih ekipa (radnik, slavija, olimpic). i šampionski željo je gubio u tuzli, a ova ekipa je pobijedila. da nije bilo prekida, ta pobjeda bi se vjerovatno mogla nazvati i rutinskom, ovako ipak ne može. ali ko joj gleda u zube sa najmlađom i najjeftinijom ekipom od kad se vratio amar, ili nije pametan ili nije dobronamjeran. još sa ekipom koja nikad nije igrala zajedno, jednog stopera igrao momak koji to igra prvi put u životu, falila su još dva startera, a najvažniji igrač sredine je bio rovit.

dado, varea, nedo i enis najbolji, stana odličan u drugom kad se krenuo ubacivati naprijed, a uz zeljkovića po meni najgori bajić koji nije pravilne odluke danas napravio. dado za promjenu i nazad odigrao malo odgovornije + još jedna genijalna asistencija koju drugi naši jednostavno nemaju u nogama.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 sep 2014, 20:11

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 20 sep 2014, 20:14

bistrikboy je napisao/la:slika
:lol:
Slika i prilika, i kluba, i igraca, i navijaca :clap:

SILUJ ZELJO !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2014, 20:15

skin'o mu dres potezom. al' eto, pametnjakovići kažu da ne uklizava...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 sep 2014, 20:21

Ovaj pase travu garant vegeterijanac.Dobro ima trave
nije gladan osto.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 20 sep 2014, 20:26

Protiv Zvijezde u sto vecem broju doci i nositi Plave do nove pobjede..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 20 sep 2014, 20:27

Nydalen je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:slika
:lol:
Slika i prilika, i kluba, i igraca, i navijaca :clap:

SILUJ ZELJO !
varea najveci brat, a dadi se nikad ne mora prati dres, momak nikad u zivotu nije uklizao, poslije svake tekme bijel k'o melek
a... pehari su tu

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 sep 2014, 20:38

Ohanite malo stim epitetima:retardiran,debilan...Zeljkovic jeste pogresno procijenio situaciju kod gola,ali,u cijelini gledano,odigrao je vrlo korektnu utakmicu. Sto se Enisa tice,mene ova njegova dobra igra na stoperu nije iznenadila.Gledao sam ga protiv Famosa na toj poziciji,igrao je sa Bogdanovicem,odigrao odlicno.Sjecam se da smo se zezali da Enis igra ko Mascerano.
Imajuci u vidu probleme sa igracima u toku protekle sedmice,povrede,prehlade,viroze...(Dado,Baja,Tomo,Kosoric,Bogdanovic,Nuspahic,Eldar...),te bespotrebnnu psihozu koju su oko ove utakmice napravili mediji,navijaci...,ovo je vrlo,vrlo vrijedna pobjeda. Ekipa ne igra dobro,ali definitivno igra takmicarski,zrelo,na rezultat.A to je najvaznije.Uz dobre rezultate,dolazice i bolja igra. A za nju potencijala ima.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 sep 2014, 20:40

Varea je strasan igrac,jedan od najboljih u ligi sigurno,kakva realizacija,nevjerovatno kako Amar zna pogoditi sa igracima.
Iznenadjen sam koliko Hadziahmetovic dobija prilike za igru,ubacit decka od 17 godina u tekmi kao danasnja,svaka cast...
Pisao sam i prije pocetka prvenstva,imamo puno kvalitetniju ekipu nego sto vecina misli,samo da se to jos malo poslozi i ocvrsne..malo sam jos skeptican u vezi Adzema ali covjek rezultatima demantuje,neka nastavi samo tako...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blank123, Bordo10, Hansestadt, kontra, MrkiMedo, perodeformero, svrakino1921, TheTruth34 i 75 gostiju.