zna li iko jeli ovo njegov oficijalni facebook http://en-gb.facebook.com/pages/Vedad-I ... 7504068680
mozete mu tamo ostaviti poruke ako ste clan (ja nisam *ebi ga), sigurno ce procitati
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bas tako i ja kazemlopta je okrugla je napisao/la:Potpisujem buraz!!!!Nek' ide sve u PM!!Ovo me jako pogodilo kao da mi je Vedo rodjeni brat!!Vise bih volio da sam ja slomio i ruke i noge nego ovo sto se Vedi desilo!!pozzDinceManijak je napisao/la:Ma da je losa osoba nikada mu se ovo nebih desilo. A sto cojk bolji, plemenitij, dobre duse.. sve ti se lose vraca. Ziva istina
eto ti ces nam reci kako cemo solidarisat....sto mi pice na zivce ovi politicki govorilopta je okrugla je napisao/la:Nemoj da se sada solidarisemo sa Vedom samo iz razloga jer nece moci da igra za repku,po nekim komentarima u kojima se povezuje Vedina povreda i ne igranje za repku-"ispada da zalimo za ovim sto se desilo Vedi samo iz razloga jer nece moci igrati za repku"-ne zelim da me pogresno shvatite,imam samo dobre namjere......ne treba sada spominjati ni repku ni Ciru niti bilo sto drugo povezivati sa Vedinom nesretnom povredom!!Podrzimo Vedu prije svega jer je DOBAR COVJEK!!
Ne znam zasto neki krive Reinhardta. Jedini krivac za ovo moze biti Ragnick jer je znao da je rovit i da se je zalio na bolove, trebao mu je dati sedam dana slobodno da dodje sebi.Treba onom Reinhardtu u HSV'u polomit noge jer je on prekrsaj na Vedi napravio, treba Ragnicka dobro uhvatit pa iz devetati jer ga je ubacivao u igru, znajuci da je se prije tekme zalio na male bolove
ra1981 je napisao/la:http://www.vedadibisevic.info
Ovo je njegova oficijelna stranica,imate guestbook
Vjerovatno Reihardt nema puno veze sa Vedinom povredom posto se ova povreda desi kada se koljeno iskrivi i onda popucaju ligamenti a to se tesko moze desiti pod dejstvom sile povrede ove vrste su vise nesretni slucajevi,peh ali su jako jako teske...uzalud je sad pricati kriviti ragnicka ili reinhardta vede nema 6 mjeseci veliki je gubitak za nas i bundesligu izgubio je vjerovatno zivotnu sansu da bude najbolji stijelac BL-a pa i da skine Mullerov rekord ali ubjedjen sam da ce se NAS VEDO VRATITI JACI NEGO IKAD I DA CE SVE NADOKNATITIamerosm je napisao/la:Ne znam zasto neki krive Reinhardta. Jedini krivac za ovo moze biti Ragnick jer je znao da je rovit i da se je zalio na bolove, trebao mu je dati sedam dana slobodno da dodje sebi.Treba onom Reinhardtu u HSV'u polomit noge jer je on prekrsaj na Vedi napravio, treba Ragnicka dobro uhvatit pa iz devetati jer ga je ubacivao u igru, znajuci da je se prije tekme zalio na male bolove
Znao je da postoji rizik da ce se povrijediti i on ga ubacijue u igru. To bi se isto moglo desiti da si ti ili ja napravili prekrsaj.
Danas sam postavio pitanje sta bi bilo da ga je faulirao Dzeko ili Miske ili Radeljic onda njima ne treba polomiti noge. Neki stvarno ovdje razmisljaju malo cudno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.