Okolica Tuzle što su na početku došli

Ovi iz sarajeva seljadija.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Najveće ste p i č k i c e. Kakav crni ragbi. J e b o vas, k'o da hljeba ne jedu. Valjaju se k'o najveće pizde i tetkicefedeltafrotta je napisao/la:to je taj puni tusanj, i 8 hiljada vatrenih fukara![]()
ps. ragbi klub sloboda druga liga
jarane do do 70 minute nisu zapjevali, sad ti meni reci zašto? jesu to nesposobni navijat bez vas iz Sarajeva? očito da jesuslavko njegus je napisao/la:E samo tebe cekako da dodjes na grbavicu da nam pokazes kako se navija. Slobodno se javi kada dodjes da odemo na cevape prije tekme...Sram te bilo. Kako igrate? Udarate djecu od 17 godina... Sirovine. Da nije ovaj kreten sudio pola ekipe bi vam dobilo crveni...
kuduzovic, mehidic...Tuzlak04 je napisao/la:Najveće ste p i č k i c e. Kakav crni ragbi. J e b o vas, k'o da hljeba ne jedu. Valjaju se k'o najveće pizde i tetkicefedeltafrotta je napisao/la:to je taj puni tusanj, i 8 hiljada vatrenih fukara![]()
ps. ragbi klub sloboda druga liga
ja govorim drugu, gledaj sad kad nam zabiju gol (drugi), dok je lopta bila na krilu, jer je bilo toliko očigledno kako stopera nigdje nemazlajci je napisao/la:Joj Jankovića kako ispade kod prvog gola![]()
A onda opet kod drugog ne blokira ubacivanje, "ala Avdija"![]()
Slabo si ti vidio, koliko se tetkice valjaju.fedeltafrotta je napisao/la:kuduzovic, mehidic...Tuzlak04 je napisao/la:Najveće ste p i č k i c e. Kakav crni ragbi. J e b o vas, k'o da hljeba ne jedu. Valjaju se k'o najveće pizde i tetkicefedeltafrotta je napisao/la:to je taj puni tusanj, i 8 hiljada vatrenih fukara![]()
ps. ragbi klub sloboda druga liga![]()
sretno u borbi za opstanak
čini ti se, startovi izgledaju oštriji, al' nikako za crvenixinxee je napisao/la:Previše ste brutalna ekipa,onako na oko čovjeka kuduz zaslužio crveni
Grozanultrasstyle_tz je napisao/la:drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...:
Jarane, je l' te stid to pisati? Kakvu si ti utakmicu gledao, nije mi jasno. Je li i u toj tvojoj utakmici dobio Željo na kraju?ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro, mozda i najbolje ove sezone(sto govori koliko smo ustvari losi)...ali nismo znali da konkretizujemo inicjativu..zeljo iz prvog napada dao go i nakon toga slijedi denisovo iznenadjenje primljenim golom i cuvanje rezulata...i kasnije nas ljudi lagano skolski dobili kad su vidjeli koliko smo losi i nespremni...poslije prekida smo se malo trgnuli, haman se malo odmorili dosli do snage.
drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...daj jbt otjeraj i njeg i Sarica pusti Prsesa i Musica da igraju opet cemo izgubiti tekmu al bar nece igrati kao da ne znaju gdje se nalaze ili na koju stranu napadaju...
sudija katastrofalan, svaki neutralan kontakt sudio na stranu Zelje ciji igraci nevjerovatno simuliraju, ko nekad u Orasju jbt...
na tribinama iznenadjujuce mirno i jednostavno se sve zavrsilo
ako se neke stvari ne promijene korjenito nakon ove tekme mislim da je ovo bila posljednja tekma na Tusnju za mnoge od nas..
ps Kuduz nije pipnuo covjeka kod onog starta kod aut linije.... a manijaci po obicaju dosli kad je kisa stala
Dali ste dva šugava gola, a igra vam je k u r a c.Loše ste izgledali. Kakvih 4-5 golova. Gdje si ti to gledao utakmicuRobertoBaggio je napisao/la:Jarane, je l' te stid to pisati? Kakvu si ti utakmicu gledao, nije mi jasno. Jeli i u toj tvojoj utakmici dobio Željo na kraju?ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro, mozda i najbolje ove sezone(sto govori koliko smo ustvari losi)...ali nismo znali da konkretizujemo inicjativu..zeljo iz prvog napada dao go i nakon toga slijedi denisovo iznenadjenje primljenim golom i cuvanje rezulata...i kasnije nas ljudi lagano skolski dobili kad su vidjeli koliko smo losi i nespremni...poslije prekida smo se malo trgnuli, haman se malo odmorili dosli do snage.
drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...daj jbt otjeraj i njeg i Sarica pusti Prsesa i Musica da igraju opet cemo izgubiti tekmu al bar nece igrati kao da ne znaju gdje se nalaze ili na koju stranu napadaju...
sudija katastrofalan, svaki neutralan kontakt sudio na stranu Zelje ciji igraci nevjerovatno simuliraju, ko nekad u Orasju jbt...
na tribinama iznenadjujuce mirno i jednostavno se sve zavrsilo
ako se neke stvari ne promijene korjenito nakon ove tekme mislim da je ovo bila posljednja tekma na Tusnju za mnoge od nas..
ps Kuduz nije pipnuo covjeka kod onog starta kod aut linije.... a manijaci po obicaju dosli kad je kisa stala
Do prekida niste bili ništa posebno grubi, to sam pisao i na Željinoj temi, prijatno ste me iznenadili. Poslije prekida, kad ste dali gol, onda ste sve nadoknadili i opravdali svo ovo naše prozivanje da ste mesari.
Najlošija ste ekipa s kojom je Željo igrao dosad ove sezone. Trebali ste fasovati 4-5 golova, ali na vašu sreću naši navijači su napravili prekid i poklonili vam dvadesetak minuta nade.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 9 gostiju.