Znaci dodjes 20 minuta prije kraja i napravis belaj, jos mladici igraju odlicno, vodis 2:0 na nezgodnom gostovanju, dolazis u drugi grad i budes papak samo takav. Ako si mangup, u sumu otidji i pobij se da niko ne zna, a ne na tribinama. Nikada Zeljo ovo nije bio, nikada!barbarez je napisao/la:Onim konjima sto ima je Zeljo prilika za kurcenje i dokazivanje.Imbecili balavi.Ovi prave sranje u Konicu,sad nasi seru po Tz.Ukinut ce ponovo gostovanja...storm_raider je napisao/la:Ma daj... pa kome ovo treba????
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ovi su mi najjaci, cuj pustili ih da udju, sto prave belaje ?:lol:
Momci su u pola 12 krenuli, policija ih maltretirala citav dan, dosli 20 minuta prije kraja utakmice, odvojili svoje pare da odu. I onda mi ovdje pocnete moraliste glumiti.
Svaka baklja im je zlatna, svakako bi ih opet istjerali u 85.
Smijesna policija tk, tj .najgora u drzavi.
Momci su u pola 12 krenuli, policija ih maltretirala citav dan, dosli 20 minuta prije kraja utakmice, odvojili svoje pare da odu. I onda mi ovdje pocnete moraliste glumiti.
Svaka baklja im je zlatna, svakako bi ih opet istjerali u 85.
Smijesna policija tk, tj .najgora u drzavi.
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 20 sep 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
Vracaju se igraci dobro je
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
a jarane prvo svaka im cast skupili se organizovali,skupili pare otisli dole gdje su im toliko prijetili i onda cim udju na tribinu prve minute baklja na teren,realno nije im to trebalo plus sva ova finansijska situacija
kako god,valjda ce nastavit igrat i pokupit ova zasluzena 3 boda
kako god,valjda ce nastavit igrat i pokupit ova zasluzena 3 boda
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Amir IN, Dado OUT
1:2 GRESKA MLADENA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1:2 GRESKA MLADENA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 20 sep 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
evo nastavlja se fala q...
policija, novinari i naše usijane glave željne dokazivanja, sjajna kombinacija. da je bar jedan faktor od ova tri "zakazao" (čitaj normalno se ponašao za promjenu) ovo ne bismo gledali.

policija, novinari i naše usijane glave željne dokazivanja, sjajna kombinacija. da je bar jedan faktor od ova tri "zakazao" (čitaj normalno se ponašao za promjenu) ovo ne bismo gledali.
-
- Kontakt:
Ma imam osječaj da nisu svi ni ušli, hajd nazad.
Izgleda i ovaj forum je haman havrekno.
Izgleda i ovaj forum je haman havrekno.
Gdje je to zapelo pa da ih puste tek u 70. minuti?
Ocigledno je da je opet policija negdje zasrala.
Ocigledno je da je opet policija negdje zasrala.
- SarajlijaTM
A sta mislis sto su ih tuzlaci pustili da udju tek u 75toj???avlami97 je napisao/la:Utakmicu trebamo izgubiti zbog bagre.
I ko zna sta je prije bilo...
Ne podrzavam,ali donekle razumijem momke,samo da bude sve ok u povratku i da oderemo ove smet.ljare
- RobertoBaggio
- Kontakt:
SLoboda dade gol...
Tako ti je to kad si glup. E, majko mila.
Tako ti je to kad si glup. E, majko mila.
FK Željezničar 1921
evo vracaju se,ali ce nas cekati ceastitka od saveza.**** ti mozak balavi glupi.Sramota da se nasi navijci pretvaraju u klasicnu bandu,koja vise pravi probleme klubu,nego koristi.Zeljo sluzi za licna kurcenja i dokazivanja.fasovasmo ga sad
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- corleone87
- Kontakt:
Joj Zeljkovica kako ispade
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Neka su,murija kriva kao i obicno,mrcvarenje u putu,kasno se krenulo,dodjes na utakmicu u 70. a treba da izadjes u 80. minuti.
Dosta vise represije nad navijacima.
SLOBODA NAVIJACIMA
SLOBODA NAVIJACIMA
SLOBODA NAVIJAČIMA
Hvala "navijači" nabijem vas na k****
hvala manijacima za ovo . fuj kad smo ih mogli dojrajcit oni prekid naprave ...fujjj
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
E moj Mladene, to se ne radi ni na treningu.
ennis je napisao/la:Neka su,murija kriva kao i obicno,mrcvarenje u putu,kasno se krenulo,dodjes na utakmicu u 70. a treba da izadjes u 80. minuti.
SLOBODA NAVIJACIMA
Zeljković isto retardiran, pokloni covjek gol

joj zeljkoviću pa izbij je **** joj ja majku i loptu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
jesmo glupi izjednačit će hvala tim kvazi navijačima kretenima to nam ne treba to nisu navijači naši klub se saopštenjem oglasiti da to nisu naši navijači da nam takvi navijači ne trebaju nisu to naši navijači.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MrkiMedo, Uniited i 41 gost.