FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma neće tu pasti go iz neke igre, već iz neke greške, prekida i sl.
Napravit će adžem nešto neku uigranu akciju neko dodavanje da se zabije gol ne sumnjam u njega sa njim na klupi ja mogu biti spokojan, ode široki dok smislov smisli kako napravit postavku.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma neće tu pasti go iz neke igre, već iz neke greške, prekida i sl.
-
- Kontakt:
Čuju li se naši, ima li nas?
radi serossoner je napisao/la:de neka momku neko objasni ako zna molim vasjasko_juve je napisao/la:napravio bi vam ja al ne znam
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
neko je prije vec jednom postavio link s yt kako se to radi,ajte molilm vas napravite torossoner je napisao/la:de neka momku neko objasni ako zna molim vasjasko_juve je napisao/la:napravio bi vam ja al ne znam
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Opet mesari kolju. Dal ce ovi ikad poceti igrati fudbal?
-
- Kontakt:
Ma kad se uzmu se okolnosti oko ove utakmice i da nam je štoperski par nazor ja bih bio zadovoljan i bodom, ali eto ako se ove ponude što ih ne čvaknuti.asko75 je napisao/la:Napravit će adžem nešto neku uigranu akciju neko dodavanje da se zabije gol ne sumnjam u njega sa njim na klupi ja mogu biti spokojan, ode široki dok smislov smisli kako napravit postavku.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma neće tu pasti go iz neke igre, već iz neke greške, prekida i sl.
- storm_raider
- Kontakt:
MA ni jedni ni drugi nigdje igre. Nabij - izbij, eto bukvalno 40 minuta tako prodje. Ako sjevne neka dobra lopta ili neka greska, jedino tako gol moze pasti. Tribine poluprazne!
Sport je lijek za tijelo i duh.
http://help.livestream.com/customer/por ... ivestream-" onclick="window.open(this.href);return false;rossoner je napisao/la:de neka momku neko objasni ako zna molim vasjasko_juve je napisao/la:napravio bi vam ja al ne znam
Ako može pomoći
gdje nadje stream ?storm_raider je napisao/la:MA ni jedni ni drugi nigdje igre. Nabij - izbij, eto bukvalno 40 minuta tako prodje. Ako sjevne neka dobra lopta ili neka greska, jedino tako gol moze pasti. Tribine poluprazne!

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kevin je napisao/la:radi serossoner je napisao/la:de neka momku neko objasni ako zna molim vasjasko_juve je napisao/la:napravio bi vam ja al ne znam

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Kakav je Enis na stoperu? Pa za rnije mogao Memija na stopera, a Benjo na beka. On sad Benju zakucao ko da je junior. NIsam kritikovao do sada Adžema ali ovo mi je baš nelogično.
imal nasih dole?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ko gleda na moja tv,dajte nam izvjestaj sterena i s tribina naravno,koliko ima nasih?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Nelogično je bilo kada je Murinho stavio Et'oa na beka i rekao mu ako odigra na beku da će osvojiti Ligu prvaka, ovaj pristao i pogodi šta? Osvojio na kraju Ligu prvaka. Nemojte kritikovati nekoga dok ne vidite da li je to dobro ili nezaboljisportuBiH je napisao/la:Kakav je Enis na stoperu? Pa za rnije mogao Memija na stopera, a Benjo na beka. On sad Benju zakucao ko da je junior. NIsam kritikovao do sada Adžema ali ovo mi je baš nelogično.

- corleone87
- Kontakt:
E jbg link samo izbaci sliku i vrti
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nikad goreg Zelju nisam gledo ,pa ljudi mi smo jedna smjesna ekipa .
Boga mi nije ni los ovaj enis na stoperu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
čuj oni imaju posjed znači jači u vezi boga ti kakva igra ovo je 0 postavio igru **** ga igra njegova ****.
Zadnja izmjena: asko75, dana/u 20 sep 2014, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
vrlo dobar, začuđujuće dobar. bez ispada.zaboljisportuBiH je napisao/la:Kakav je Enis na stoperu? Pa za rnije mogao Memija na stopera, a Benjo na beka. On sad Benju zakucao ko da je junior. NIsam kritikovao do sada Adžema ali ovo mi je baš nelogično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.