FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
imal na radiu ko prije 100 godina?
Nema od linka ništa, osim ako neko ne napravi, što je zaje.bano i teško vjerovatno.
Do tad bi najbolje bilo da ne tražite bezveze i pišete ovdje, nego da pustite ove što gledaju da nam pišu šta se dešava.
Do tad bi najbolje bilo da ne tražite bezveze i pišete ovdje, nego da pustite ove što gledaju da nam pišu šta se dešava.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Znači opet moramo zamišljati utakmicu. E ne mogu da vjerujem.
Što ne igra Bogdanović, odakle E. Sadiković kao što neko reče na štoperu. Ne znam, da je to ikad igrao.
Za Kosorića smo čuli da je hasta.
Što ne igra Bogdanović, odakle E. Sadiković kao što neko reče na štoperu. Ne znam, da je to ikad igrao.
Za Kosorića smo čuli da je hasta.
- corleone87
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
[/url][/url]
Jako grub start Mehidića nad Nedom Turkovićem uz desnu aut liniju. Mehidić je startao s dvije noge i Turkoviću se ukazuje pomoć. Mehidić je dobio žuti karton, ali može se konstatovati da je dobro prošao.
Faul nad Turkovićem na nekih 40 metara od gola Slobode. Napadač Željezničara je dosta aktivan u dosadašnjem dijelu susreta i često se vraća do centra po loptu.
Faul nad Turkovićem na nekih 40 metara od gola Slobode. Napadač Željezničara je dosta aktivan u dosadašnjem dijelu susreta i često se vraća do centra po loptu.
Ova sloboda je katastrofa, moramo ovo uzeti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
Gdje čitaš to ?adi93 je napisao/la:Jako grub start Mehidića nad Nedom Turkovićem uz desnu aut liniju. Mehidić je startao s dvije noge i Turkoviću se ukazuje pomoć. Mehidić je dobio žuti karton, ali može se konstatovati da je dobro prošao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ne radi ovo bratecorleone87 je napisao/la:
Kako ćeš uzeti kad skontaš da te ADžem ne može negativnije iznenadit on ti priredi veliko iznenađenje da stavlja enisa sadikovića na štopera, ej a čovjek nije igrao ne pamtim.
- corleone87
- Kontakt:
A bio link i sad izbaciselet3 je napisao/la:ne radi ovo bratecorleone87 je napisao/la:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
U Slobodi izlazi Igor Radovanić, povreda koju je vukao valjda od ranije. On je dosad bio najopasniji po nas.
FK Željezničar 1921
ma **** ja i kablovsku i HS i Arene i BHTcorleone87 je napisao/la:A bio link i sad izbaciselet3 je napisao/la:ne radi ovo bratecorleone87 je napisao/la:

-
- Kontakt:
Kakav je teren, može li se igrati?
Mogu li naši išta u napadu, makar neki korner, prekid šta bilo?
Mogu li naši išta u napadu, makar neki korner, prekid šta bilo?
Ne znam kad sam losijih pola sata neke utakmice odgledo
FKŽ !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Čuj najopasniji bog te pa kod nas igrao nije mogao da se izbori za mjesto u timu kako to boga ti poljubim.RobertoBaggio je napisao/la:U Slobodi izlazi Igor Radovanić, povreda koju je vukao valjda od ranije. On je dosad bio najopasniji po nas.
To je sve zbog toga što je BH Telecom sponzor lige, i naravno njima nije za cilj da im se plati 2KM po utakmici, nego jednostavno hoće da što više mjesečnih pretplatnika imaju.
de neka momku neko objasni ako zna molim vasjasko_juve je napisao/la:napravio bi vam ja al ne znam
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kajkutenjoyer i 24 gosta.