Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Koliko vidim, sve zamjerke su upućene zbog činjenice da nije u stanju da preuzme vodeću ulogu i odgovornost u reprezentaciji kad loše ide, što se i vidjelo i na Svjetskom.Tu ste u pravu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa tim se i ja slazem. Malo su ove kolege gore, previse ekstremni sto se tice tog pitanja, ali i po meni fakt je da Pjanic bez Misketa treba preuzimati mnogo vise odgovornosti na terenu nego sto je sada. Na Svjetskom mi se svidio, jer je stvarno dosta posla odradio u veznom redu, ali uvijek je imao Misketa uz sebe, koji je dirigirao u veznom redu. Sad, kad je on taj koji treba da preuzme ''veslo'', vec je zakazao protiv Kipra. Na stranu tu losu taktiku, i sve to, ali on se izgubio. Govorio sam vec, lako je njemu u Romi, kad imas Tottija i De Rossija, koji su glavni igraci, i gdje je uvijek u njihovoj sjeni da kazem, sto znaci i manji pritisak, dok u repci on je alfa i omega, najskuplji igrac, sada i 10ka, pritisak ogromna.imperator10 je napisao/la:Koliko vidim, sve zamjerke su upućene zbog činjenice da nije u stanju da preuzme vodeću ulogu i odgovornost u reprezentaciji kad loše ide, što se i vidjelo i na Svjetskom.Tu ste u pravu.
Vidjecemo protiv Walesa i Belgije kako ce da se snadje u novoj ulozi.
Pjanic ce biti igrac kad bude imao :

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Da,da,zanemarit cemo cinjenicu da je Xavi kroz citavu karijeru,kako onu klupsku,tako i onu reprezentativnu igrao sa vrhunskim igracima,.
Xavi u Spaniji pored sebe ima Xabi Alonsa,Biskvita,Iniestu,Silvu i druge dok Pjanic igra sa amidjinim zlatom,Sanjinom,u najboljem slucaju sa Medunjaninom,.
Nije isto,je.biga,al nije
Xavi u Spaniji pored sebe ima Xabi Alonsa,Biskvita,Iniestu,Silvu i druge dok Pjanic igra sa amidjinim zlatom,Sanjinom,u najboljem slucaju sa Medunjaninom,.
Nije isto,je.biga,al nije

- Juventinisimo
- Kontakt:
Imao je Miske "pride" dok se Pjanke nije ukazao..corak...sve sto napravismo,napravismo od kad je Pjanic tu... 
Svidjalo se to vama ili ne..

Svidjalo se to vama ili ne..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Neoboriva činjenica. I to je ono što dušebrižnike najviše boli.Juventinisimo je napisao/la:sve sto napravismo,napravismo od kad je Pjanic tu...

Jao cinjenica
E svasta na brdovitom balkanu
Sve dok Dodik nije dosao na vlast u RS mi nismo imali rezultat

E svasta na brdovitom balkanu

Sve dok Dodik nije dosao na vlast u RS mi nismo imali rezultat

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Joj argumenta...Juventinisimo je napisao/la:Imao je Miske "pride" dok se Pjanke nije ukazao..corak...sve sto napravismo,napravismo od kad je Pjanic tu...

Mogu i ja isto tako reći da je naša reprezentacija bez Misketa ali sa Pjanićem te suigračima Džekom, Ibiševićem, Begovićem, Lulićem i naravno supertalentovanim ajatolahom fudbala Prcićem, napravila historijski podvig kiparske reprezentacije.
No dobro, ne treba previše svaljivati na momka kojem ipak nije uloga da daje golove, ili asistira, ili oduzima lopte, ili pokriva protivničke igrače, ili da pravi prodore.
Pjanic je igracina ipo. Samo ispred njega fali jedna prava 10-tka. Miske iz najboljih dana koji to trenutno nije ni blizu. Tino ( i donekle Prcic ) je mlad i neiskusan. Medunjanin je vise centralni vezni kao Pjanic. Ostaje samo Stilic ili da igramo bez 10-tke
Mislim da nasoj igri itekako treba prava tehnicki jaka 10-tka da uposljava Dzeku i u igri sa dvojicom kao i sa jednim napadacem. 

Ili možda od kad je Lulić tu. Svakako obojica briljiraju u dresu reprezentacije.Claus je napisao/la:Neoboriva činjenica. I to je ono što dušebrižnike najviše boli.Juventinisimo je napisao/la:sve sto napravismo,napravismo od kad je Pjanic tu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Obojica su žrtva taktike trenerskog maga. Lulić krilni bek, Pjanić ofanzivni vezni,
U Romi i Lazio-u među tri najbolja, a u repki navodno najgori, ma ja.
I pored toga Miralem je najbolji igrač BiH,

U Romi i Lazio-u među tri najbolja, a u repki navodno najgori, ma ja.

Neutral je napisao/la:

Sve dok Džeko bude mogao hodati niti jedan neće moći u isti rečenicu sa njim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tješi se, Miralem je već par godina najbolji igrač BiH. To što nije holivudski dečko, ne umanjuje kvalitet igara koje prikazuje na terenu.
Tvoji postovi na temi Edin Džeko mi govore da nisi baš objektivan kada je u pitanju najbolji strijelac u istoriji naše reprezentacije 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda kad gledamo Miralemove igre u Romi i Dzekine u MC. Medjutim Dzeko u MC ima pet puta jacu konkurenciju na svojoj poziciji nego Miralem u Romi. Ako gledamo sa aspekta ucinka u reprezentaciji gdje se nasi najbolji igraci moraju prilagodjavati dosta slabijem igrackom kadru i slabijoj poledjini, onda ne moze niko sa Edinom u istu recenicu.Neutral je napisao/la:Tješi se, Miralem je već par godina najbolji igrač BiH. To što nije holivudski dečko, ne umanjuje kvalitet igara koje prikazuje na terenu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
a yebene konkurencije,Negredo koji je pola sezone bio povrijedjen,a sad cak ni njega nema..Pjanica bi itekako imao ko zamijeniti u Romi,da ne pruza odlicne partije
Smatram da je objašnjavanje zašto je Edin Džeko najbolji igrač reprezentacije - gubljenje vremena. Igrač koji je već sad besmrtan, a još mnogo utakmica je pred njim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ubij me ako ne pratim duže Džeko od tebe,
Konkurencija? Miralem je u Lyon-u stavljen u drugi plan radi furanja polovnih francuskih igrača. I pored toga je odigrao maestralnih utakmica, a najviše pamtimo onu protiv Real-a.
Prodali su ga za mizeran novac u Romu, koja se preporodila sa njegovim dolaskom i kupnjom još kvalitetnih igrača. Od njega počinju sve akcije u Romi, ne možemo reći da je lider Rome dok je Totti živ, no sve polazi od Miralema. Imao bi on 10+ asistencija da mu u napadu nisu svojevremeno igrali Osvaldo i Destro. Tu je sada Gervinho koji je prošle godine promašio nekoliko 100% prilika nakon sjajnih dodavanja Pjanića.
Prošle godine je Roma završila kao druga iako su osvojili bodova (mislim i više) nego prvaci prethodnih nekoliko godina. Juventus je odigrao stršanu sezonu.
Ove sezone su odlično krenuli u prvenstvo, Miralen sjajno igra, a i razmontirali su Ruse u Ligi prvaka. City je uložio par stotina miliona eura više nego Roma, no ova Roma ima sposobnost da prođe u grupi sa Bayern-om i City-em.
Iako je tu tek tri sezone, Miralem je na vječnoj listi Rome već na sedmom mjestu što se asistencija tiče, 23. Na prvom je Totti sa 104.

Konkurencija? Miralem je u Lyon-u stavljen u drugi plan radi furanja polovnih francuskih igrača. I pored toga je odigrao maestralnih utakmica, a najviše pamtimo onu protiv Real-a.
Prodali su ga za mizeran novac u Romu, koja se preporodila sa njegovim dolaskom i kupnjom još kvalitetnih igrača. Od njega počinju sve akcije u Romi, ne možemo reći da je lider Rome dok je Totti živ, no sve polazi od Miralema. Imao bi on 10+ asistencija da mu u napadu nisu svojevremeno igrali Osvaldo i Destro. Tu je sada Gervinho koji je prošle godine promašio nekoliko 100% prilika nakon sjajnih dodavanja Pjanića.
Prošle godine je Roma završila kao druga iako su osvojili bodova (mislim i više) nego prvaci prethodnih nekoliko godina. Juventus je odigrao stršanu sezonu.
Ove sezone su odlično krenuli u prvenstvo, Miralen sjajno igra, a i razmontirali su Ruse u Ligi prvaka. City je uložio par stotina miliona eura više nego Roma, no ova Roma ima sposobnost da prođe u grupi sa Bayern-om i City-em.
Iako je tu tek tri sezone, Miralem je na vječnoj listi Rome već na sedmom mjestu što se asistencija tiče, 23. Na prvom je Totti sa 104.