FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2014, 00:23

bojamora je napisao/la:Pošto su več počele priče da če se zabraniti Manijacima da prisustvuju utakmici i pošto su več do sada iznesene raznrazne prijetnje na račun kluba navijača i uposlenika u klubu, o čemu bi se trebali pozabaviti i organi reda, predlažem da ako iko sa ovog foruma poznaje lično Amara da mu kaže da ukolko Manijaci budu spriječeni da prisustvuju utakmici da istu napuste i fudbaleri našeg kluba. Slično je bilo u Banjaluci kada Amar nije dao igračima da izađu na teren. Nema nikakve razlike u ponašanju i jednih i drugih i zato ako Amar to urdi neka zna da ima punu podršku. Pa ako treba neka se registruje 3 0 ali neka se pravila moraju znati.
Ti se bas ono sad ukljucio... :D ....de malo prelistaj majka mu stara ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 sep 2014, 00:36

staragarda je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Pošto su več počele priče da če se zabraniti Manijacima da prisustvuju utakmici i pošto su več do sada iznesene raznrazne prijetnje na račun kluba navijača i uposlenika u klubu, o čemu bi se trebali pozabaviti i organi reda, predlažem da ako iko sa ovog foruma poznaje lično Amara da mu kaže da ukolko Manijaci budu spriječeni da prisustvuju utakmici da istu napuste i fudbaleri našeg kluba. Slično je bilo u Banjaluci kada Amar nije dao igračima da izađu na teren. Nema nikakve razlike u ponašanju i jednih i drugih i zato ako Amar to urdi neka zna da ima punu podršku. Pa ako treba neka se registruje 3 0 ali neka se pravila moraju znati.
Ti se bas ono sad ukljucio... :D ....de malo prelistaj majka mu stara ;)
Jesam stvarno, poso, frka , trka i ne mogu da vjerujem kolika je količina mržnje i koje su prjetnje. I još da se zabrani našim navijačima da dođu na utakmicu. Mogu samo da zamislim šta bi bilo kad bi normalno sa porodicom došao da gledam a da neko čuje da sam Sarajlija. Ako nisu u stanju da garantuju sigurnost navijačima, igračima i članovima kluba onda jednostavno neka se ni ne igra utakmica pa nek se i oni isavez pitaju zašto. A nama 3 boda manje, više ali ne dozvoliti da nas niko ponižava pa nije rat a ni tada nismo dali na sebe.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 sep 2014, 01:43

Ma kakva crna ba mrznja pustite suplju pricu..mi mozda ne volimo Zelju mi imamo svoje razloge I tako je kako je..ali uglavnom zbog nasladjivanja jer smo ispali podsmijavanja onih mladjih navijaca ...pustite to murznja ovo ono pa ne mogu ja posla svije familije mrzit jebote ...ne volim Zelju I tako ce biti do kada sam ziv, ali nikakva mrznja **** to ljudi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 01:48

SaltCityAttack je napisao/la:Ma kakva crna ba mrznja pustite suplju pricu..mi mozda ne volimo Zelju mi imamo svoje razloge I tako je kako je..ali uglavnom zbog nasladjivanja jer smo ispali podsmijavanja onih mladjih navijaca ...pustite to murznja ovo ono pa ne mogu ja posla svije familije mrzit jebote ...ne volim Zelju I tako ce biti do kada sam ziv, ali nikakva mrznja **** to ljudi
a vi se kao niste naslađivali kad ste Želji skinuli titulu i ginuli na toj utakmici kao da vam je Borac dao milione ?
u pravu si što se tice mržnje, možemo se mi voljeti ili ne voljeti ali ja lično ne mogu mrziti Tuzlu(ne volim Slobodu), ne mogu mrziti svoj narod..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 20 sep 2014, 02:15

Ne sanse da mogu koga mrZit , nema potrebe za tim ;-) meni su oni u rangu Travnika .
Nas jedini rival je Sarajevo , ostalo sve slabo .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 sep 2014, 02:20

Ma kakav to Borac da nam je sta dao koliko je kola bilo do kraja kad smo vas mi dobili na Grbavici?..jesmo vas udaljili od titule ali nikako vam je nismo uzeli..jos ste imali sanse da je osvojite..nisam se vala tad nasladjivao iskreno I nw znam da li je ko..drugacija su to vremena bila..imali smo svi drugove na vasoj tribini sto iz skolakih dana, sto kad se sluzila vojska I td....ja kazem ne mogu nikog mrzit niti zelim..pola familije mi navija za vas klub, pa rodjak mi je bio jedan od tih glavnih ljudi na tribini prije rata, pa I tetak , pa I sad ih ima ovih mladjih ove nove generacije..ali moraju da znaju da im ne volim klub I tako ce da bude :)..nego sretno onim koji putuju I nadam se da ce nas **** tuzlanska policija pustiti u tuzlu..znamo mi najbolje kakvi su prema nama tako neka je svima bog na pomoci ako bude ikakve frke..jer je nasa policija najveca gamad koja postoji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 02:27

SaltCityAttack je napisao/la:Ma kakav to Borac da nam je sta dao koliko je kola bilo do kraja kad smo vas mi dobili na Grbavici?..jesmo vas udaljili od titule ali nikako vam je nismo uzeli..jos ste imali sanse da je osvojite..nisam se vala tad nasladjivao iskreno I nw znam da li je ko..drugacija su to vremena bila..imali smo svi drugove na vasoj tribini sto iz skolakih dana, sto kad se sluzila vojska I td....ja kazem ne mogu nikog mrzit niti zelim..pola familije mi navija za vas klub, pa rodjak mi je bio jedan od tih glavnih ljudi na tribini prije rata, pa I tetak , pa I sad ih ima ovih mladjih ove nove generacije..ali moraju da znaju da im ne volim klub I tako ce da bude :)..nego sretno onim koji putuju I nadam se da ce nas **** tuzlanska policija pustiti u tuzlu..znamo mi najbolje kakvi su prema nama tako neka je svima bog na pomoci ako bude ikakve frke..jer je nasa policija najveca gamad koja postoji
to su kralju dvostruki aršini to što si napisao, u oba slucaja su se naslađivali mlađi navijači,a i mi vas nismo izbacili mogli ste sacuvati bod sa igračem više a vi što je najgore niste centra prešli sa igračem više, 0 šuteva u okvir gola ako se ne varam.. prije rata su naše grupe bile u odličnim odnosima tako je bilo i poslije rata i odjednom je to prijateljstvo puklo ..
jedini ti crna ovca u porodici, pređi i ti i navijaj za pravi klub :tralala:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2014, 02:28

MuhamedTM je napisao/la:Ne sanse da mogu koga mrZit , nema potrebe za tim ;-) meni su oni u rangu Travnika .
Nas jedini rival je Sarajevo , ostalo sve slabo .
dosadan si vise sa tim ponavljanje ko papagaj da smo ti u rangu travnika...mozda i jesmo tebi...eo i vi ste meni u rangu leotara i sta sad..gluopa ti prica a i ofirna da umanjis velicinu Slobode kao kluba...moras ti moj muho jos pure jest...pura je zdrava....osim toga,ne kontam sto se lozite ko mladi majmuni i visite na nasoj temi ako smo vam nebitni...nisam vidio da ste se toliko raspisali na temi travnika
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 20 sep 2014, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2014, 02:30

Željooooo je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma kakav to Borac da nam je sta dao koliko je kola bilo do kraja kad smo vas mi dobili na Grbavici?..jesmo vas udaljili od titule ali nikako vam je nismo uzeli..jos ste imali sanse da je osvojite..nisam se vala tad nasladjivao iskreno I nw znam da li je ko..drugacija su to vremena bila..imali smo svi drugove na vasoj tribini sto iz skolakih dana, sto kad se sluzila vojska I td....ja kazem ne mogu nikog mrzit niti zelim..pola familije mi navija za vas klub, pa rodjak mi je bio jedan od tih glavnih ljudi na tribini prije rata, pa I tetak , pa I sad ih ima ovih mladjih ove nove generacije..ali moraju da znaju da im ne volim klub I tako ce da bude :)..nego sretno onim koji putuju I nadam se da ce nas **** tuzlanska policija pustiti u tuzlu..znamo mi najbolje kakvi su prema nama tako neka je svima bog na pomoci ako bude ikakve frke..jer je nasa policija najveca gamad koja postoji
to su kralju dvostruki aršini to što si napisao, u oba slucaja su se naslađivali mlađi navijači,a i mi vas nismo izbacili mogli ste sacuvati bod sa igračem više a vi što je najgore niste centra prešli sa igračem više, 0 šuteva u okvir gola ako se ne varam.. prije rata su naše grupe bile u odličnim odnosima tako je bilo i poslije rata i odjednom je to prijateljstvo puklo ..
jeste li borac izbacili iz lige kada ste pustili zepcu da vas dobije i to kuci..kratko...da ili ne

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 02:40

staragarda je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
jeste li borac izbacili iz lige kada ste pustili zepcu da vas dobije i to kuci..kratko...da ili ne
da
što bi njih ostavljali u ligi,cijelo prvenstvo bili loši i došlo zadnje kolo i onda Željo treba da gine za njih ? izbacili smo ih 2 puta a treći put kad ih izbacimo častimo :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2014, 02:45

odlicno...znaci,to sto ste uradili Slobodi radili ste i ranije...da budes sampion i prvak moras biti sampion, prvak i u nekim drugim stvarima...nikad vi necete bit veliki bas zbog ovih stvari....zato vam se i dogadzaju metalisti,liteksi i lovceni....pozz :salut: :salut:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 20 sep 2014, 02:54

Staragardica de ba ohladi, udure je skontali smo da si klaun foruma,dolazis ovdje ljudi te prosipaju I ibrete ti se. Nadam se da znas sta to znaci. Jbga ljutis se sto vas mi ni 2%.
Opusti se cooliraj .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 02:55

staragarda je napisao/la:odlicno...znaci,to sto ste uradili Slobodi radili ste i ranije...da budes sampion i prvak moras biti sampion, prvak i u nekim drugim stvarima...nikad vi necete bit veliki bas zbog ovih stvari....zato vam se i dogadzaju metalisti,liteksi i lovceni....pozz :salut: :salut:
Sloboda je ovisila sama o sebi i ti to vrlo dobro znaš, pola utakmice sa igračem više odigrali centra niste prešli, centra,i onda Željo kriv što se nije umarao protiv Leotara a gle cuda 2 kola prije toga ovjerili duplu krunu .. I boli me briga hoćeš li ti ili neko drugi misliti jesmo li mi veliki klub,postoje činjenice koje kažu da smo najtrofejniji BH klub..
Jedina slabija ekipa od Želje od koje je Željo ispao u evropi je Metalurg , nikad nismo igrali protiv Metalista a Lovćen smo prošli, i da se ne lažemo vi bi guze dali da možete izaći u evropu bar da odigrate 2 tekme.
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 20 sep 2014, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 02:58

ako ste vi navikli davat' guze u evropi, ne znači da bi i drugi :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2014, 03:04

MuhamedTM je napisao/la:Staragardica de ba ohladi, udure je skontali smo da si klaun foruma,dolazis ovdje ljudi te prosipaju I ibrete ti se. Nadam se da znas sta to znaci. Jbga ljutis se sto vas mi ni 2%.
Opusti se cooliraj .
miran budi

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 sep 2014, 03:21

Sloboda je sama sebe izbacila iz lige, imali su 30 kola da osiguraju opstanak + imali su u zadnjem kolu šansu da sami sebi osiguraju opstanak...jok, levati se uzdali u poklapanje drugih rezultata, a zajinili u utakmici sezone za njih (protiv Slavije u zadnjem kolu)....i onda nakon svega, optužuju druge za ispadanje :urnebes: :urnebes: kakva komedija

ovo što piše @staragarda su obicne gluposti isfrustriranog covjeka.

Željo je te sezone obezbjedio titulu 3 kola prije kraja :!: i bolio ga je Q za druge utakmice, za druge timove i ko ce ispasti....a ovi umislili da mi za njih trebamo ginuti u potpuno nevažnoj utakmici, dok oni hlade muda u Lukavici :lol: :lol: how yes no

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 sep 2014, 04:49

Znaci, mogu shvatit da je neko mentaliteta da se drugi treba za njega borit umjesto njega samog,
ali kako da ga covjek ozbiljno shvati kad ne zna razliku izmedju Metalista i Metalurga.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 20 sep 2014, 06:41

Sve osim pobjede protiv prošlogodišnjeg drugoligaša je neuspjeh.Tuzlacima treba uljepšati praznik fudbala,vidim da su na nogama svi,pružiti lijepu i atraktivnu igru za taj njihov praznik ali bodove ponijeti sa sobom.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 20 sep 2014, 07:00

Mi smo bitni u ovoj ligi a ne ko vi mi izbacujemo i ostavljamo u istoj sta ces

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 20 sep 2014, 07:36

Kao razlog ovolikog furanja na Zelju ovo prije dvije godine, a 2-3 godine prije toga igrace ciglama gadjali (gredu pogodili cini mi se). :oops: :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.