Safet Sušić - Pape

Rusilac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 22:54

Dado je napisao/la:Cini mi se ona Begiceva izjava na Klixu kao pripremanje terena za otpustanje u smislu, “eto mi smo ti dali sve uslove da napravis rezultat, dacemo ti jos jednu priliku i popraviti ako ima gdje propusta, ali slika reprezentacije se mora popraviti”. Na kraju ostaju nedoreceni sta ce biti ako se rezultat ne popravi sto moze da znaci svasta, ali mozda i nista. Razumijem i to da niko nije htio reci da je ostanak Susica uslovan rezultatu jer bi to igraci mogli da iskoriste sa diverzijom utakmica. Ovako savez je oprao svoje ruke, igracima nisu date mogucnosti sabotaze, a Susic je ostavljen na brisani prostor da se dokaze.

Mada pitanje je da savez zaista ima toliko inteligencije da stvari tako osmisli.
Da,dobro si primjetio tu stvar.Uslov je sigurno postavljen ali nije javno obznanjen,tj,namjerno je presucen upravo da igraci ne bi iskoristili to da ga pokopaju.
Ali sve da pretpostavimo da ce igraci dati sve od sebe skoro naucna fantastika je ocekivati dobre rezultate u ove dvije utakmice,milion je razloga,prvo fali nam 6 standardnih igraca,ako brojimo Hajrovica sedam(izbrojte slobodno)drugo,ko god kaze da Spaha i Miske ne nedostaju jako taj nije dobar,trece atmosfera i medjuljudski odnosi su katastrofalni i na koncu,Tino Susic i Avdija Vrsajevic pa i debitant Prcić su nesto sto je,i pored najbolje volje ogroman uteg na nogama ostalih igraca.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 22:57

Evo ja javno pitam Safeta Susica - koji to kredit ima Ognjen Vranjes, a nema Ervin Zukanovic ???????

Jedina utakmica koju je prvi igrao, a ovaj drugi nije - je ona kada ga je Samaras ismijavao na terenu.
Ako bi bio ljubazan neko od novinara da mu prenese ovo pitanje na sljedecm druzenju.

Ja tu vidim samo jedan kredit - onaj nepovratni koji ce Susic dobiti od Vranjesa kada ovaj potpise za neki klub.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:00

plavipatriota je napisao/la:Mene najviše boli izjava oko Zukanovića, znači frajer javno govori da igrač kojeg će pozvat i koji nema klub NEĆE BITI U STARTNOJ POSTAVI, znači smanjuje konkureniju i troši poziv samo zbog kredita koji su samo njemu poznati (jedino žirant mu može biti ili razlog što se zove Ognjen), a Zukanovića koji istina ne igra, ali je bar u trenažnom procesu U LIGI PETICI, ne zove jer se nije ustalio..

Frajer svjesno smanjuje konkurenciju.. NE VJERUJEM!
Vranjesov kredit je zasluzio njegov menadzer,jasno je to svima.Zalosno sto on upravo to i govori pred 50 novinara i 4 miliona ljudi i niko nista.

Polarstar
Kontakt:

Post Postao/la Polarstar » 19 sep 2014, 23:00

aleksandar_veliki je napisao/la: Oni su neiskreni prema bh javnosti, navijacima. Kad kazem oni, mislim na Savez, Papeta, igrače i svi zajedno ovaj napaćeni narod prave budalama. Sjednica je sazvana da Pape dobije nogu, no nije bilo dovoljno ruku, a realno, nije ni vrijeme jer si mu prije mjesec produzio ugovor. Istina je da je Begić bio za to da mu se ne produzi ugovor, no desilo se sto se desilo, pa se valjda nije moglo ni lobirati. Trebaju se ili svi se trebamo skupiti, dobiti Wels pa onda nakon Belgije vidjeti šta i kako dalje...
pa bolan što me na pravdi Boga danas potvaraš da lažem :mrgreen:
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 23:03

šta mi znamo, mi smo online selektori, sad će calcio i ekipa da nam objasni zašto Vranješ ima kredit nad Zukanovićem i zašto se Sušić ne drži svojih izjava i kaže za one koji ne igraju da neće igrati, a ne tek za one koji klub nemaju...
ČEKAM OBJAŠNJENJE!

Primijetio sam da nakon Kipra nigdje nije bilo papetoljubaca, sakrili se, i onda kad je malo raja u glavi skontala da ima i drugih stvari osim repke, ono da moraju na posao, sa curom da izadju i sl, oni iskoristili hladne glave i opet počeli da seru o Safetovom (ne)znanju.. Obično kad se ovo tele nešto provali, njih nigdje nema..

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 19 sep 2014, 23:05

Koliko ima istine da su Begic i ostali iz IO pobjegli kroz garazu hotela i ostavili Susica da jedini daje izjave novinarima :?:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 sep 2014, 23:07

I, koja je sad bila peonta ovog sjela veceras, tako zvane vanredne sjednice? :eh: :eh: :eh:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 23:10

sajo10 je napisao/la:I, koja je sad bila peonta ovog sjela veceras, tako zvane vanredne sjednice? :eh: :eh: :eh:
da se svi zajedno druze, lizu, popiju koju i protabore šta ima u grčkoj, francuskoj, kako je begiću na sudu i sl

emir_

Post Postao/la emir_ » 19 sep 2014, 23:13

Ružan osjećaj u pm, želiš da repka pobjeđuje i gazi a to bi u ovom slučaju značilo produženje agonije, gledanje amatera koji zauzimaju mjesta kvalitetnim igračima. Ako izgubimo, odoše i šanse za EP a s njima i ova teleća glava, limirani nećak i ostala kompanija.

kuknjava :bih:
4-IN-A-ROW

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 23:13

emir_ je napisao/la:Ružan osjećaj u pm, želiš da repka pobjeđuje i gazi a to bi u ovom slučaju značilo produženje agonije, gledanje amatera koji zauzimaju mjesta kvalitetnim igračima. Ako izgubimo, odoše i šanse za EP a s njima i ova teleća glava, limirani nećak i ostala kompanija.

kuknjava :bih:
identično!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:14

U principu,u savezu Susica podrzavaju samo clanovi iz RS-a sto dovoljno govori o njemu.Znaci on ce se udruziti i sa neprijateljima ove zemlje i sa crnim djavolom samo da zadovolji vlastite interese.
Da taj Susic ima mrvu obraza on bi pobjegao glavom bez obzira kad je vidio da ga predjednik saveza i svi clanovi IO iz reda bosnjackog naroda ne podrzavaju.
I tu se vidi kakav je on covjek i da status"legende"kakav mu je dodijeljen u ovoj zemlji apsolutno nije zasluzio.
I jos neki novinari imaju obraza da ga brane,pa strasno je to za sve nas,prestrasno.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 19 sep 2014, 23:16

Već svima je jasno zašto je Vranješ tu, dogovor menadžera i Sušića, imat će svoj dio kada Vranješ nađe klub, a klub ce lakse naci ukoliko bude reprezentativac, bar klub iz neke prosječne lige.
Repka nam postade poligon za prodaju polovnjaka, tužno.
DD

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 sep 2014, 23:18

plavipatriota je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:I, koja je sad bila peonta ovog sjela veceras, tako zvane vanredne sjednice? :eh: :eh: :eh:
da se svi zajedno druze, lizu, popiju koju i protabore šta ima u grčkoj, francuskoj, kako je begiću na sudu i sl
Ma haj nema veze, nek je se barem fino provelo. :)

P.s. Gledam ovaj intervju sa Susicem i divim se.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 23:21

al stvarno se u jednom aspektu divim susicu, malo ko moze lagati tako otvoreno u kameru, a da se ne boji posljedica i sl..

nekako kad političari lažu moraš prekopat 300 papira, intervjua, i opet iako znaš da laže teško dokažeš!
Da bi dokazao da Susic laze samo pogledas njegov prosli intervju, ukucaš na google i potražiš podatke.. i opet mu niko od novinara ne kaze to.. ALAL VERA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2014, 23:22

Rusilac je napisao/la:U principu,u savezu Susica podrzavaju samo clanovi iz RS-a sto dovoljno govori o njemu.Znaci on ce se udruziti i sa neprijateljima ove zemlje i sa crnim djavolom samo da zadovolji vlastite interese.
Da taj Susic ima mrvu obraza on bi pobjegao glavom bez obzira kad je vidio da ga predjednik saveza i svi clanovi IO iz reda bosnjackog naroda ne podrzavaju.
I tu se vidi kakav je on covjek i da status"legende"kakav mu je dodijeljen u ovoj zemlji apsolutno nije zasluzio.
I jos neki novinari imaju obraza da ga brane,pa strasno je to za sve nas,prestrasno.
Hajde molim te sad objasni, kako je moguce da samo clanovi iz RS-a mogu ostaviti Safeta bez clanova Bosnjaka? Ja mislim da ti pojma nemas ni koliko je potrebno ruku da bi Safet ostao, a kamo li koliko IO ima clanova.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 19 sep 2014, 23:23

plavipatriota je napisao/la:šta mi znamo, mi smo online selektori, sad će calcio i ekipa da nam objasni zašto Vranješ ima kredit nad Zukanovićem i zašto se Sušić ne drži svojih izjava i kaže za one koji ne igraju da neće igrati, a ne tek za one koji klub nemaju...
ČEKAM OBJAŠNJENJE!

Primijetio sam da nakon Kipra nigdje nije bilo papetoljubaca, sakrili se, i onda kad je malo raja u glavi skontala da ima i drugih stvari osim repke, ono da moraju na posao, sa curom da izadju i sl, oni iskoristili hladne glave i opet počeli da seru o Safetovom (ne)znanju.. Obično kad se ovo tele nešto provali, njih nigdje nema..
Najveći i jedini razuman razlog što Pape zove Vranješa je taj što u ekipi mora biti i jedan Srbin nažalost to svi znamo ali ne želimo javno priznati i nije ovo nikakvo prebrojavanje krvnih zrnaca .... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 sep 2014, 23:24

Nije Susicev problem sto iz dana u dan laze javnost. Vec je problem, sto NEZNA lagati kako treba pa da sakrije vecinu svoji sramotni poteza.

Sjecam se jednih od njegovih najbolji bisera kad ga na nekoj presici neko momak upita za poziciju Tine mescini, kako nije def. vezni kako ga je on prestavljo, na sto Susic se nasmija i pogleda u mikrofone/u pod i posle nekog vremena kaze imateli kakvo drugo pitanje.. :silent:

Ali uporan je sto jest jest! :thumbup:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 19 sep 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:25

Larive je napisao/la:Koliko ima istine da su Begic i ostali iz IO pobjegli kroz garazu hotela i ostavili Susica da jedini daje izjave novinarima :?:
Ima apsolutne istine,jesi mozda cuo izjavu nekog od njih do sada?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2014, 23:26

Ma strpite se do..........Qatara,sad ce to :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 sep 2014, 23:29

harishp je napisao/la:Ma strpite se do..........Qatara,sad ce to :mrgreen:
A tamo nas cekaju Luksemburg i Andora, ne hvala.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.