de vi prvo dodjite do evrope pa onda prolazite ovakve ekipe na penalestaragarda je napisao/la:a za vas metalist...mi bi ovakvi raspali uspjeli makar na penale proc ovaj miki maus klub...al vi svake godine evropa i svake godine jedno te isto...brukanjeBlueIsTheColor je napisao/la:Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- RezervniGolman
- Kontakt:
Plavi sretno sutra 

Zadnja izmjena: RezervniGolman, dana/u 19 sep 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne mogu dobit travnik na penale i ima obraza ovo rećistaragarda je napisao/la:a za vas metalist...mi bi ovakvi raspali uspjeli makar na penale proc ovaj miki maus klub...al vi svake godine evropa i svake godine jedno te isto...brukanjeBlueIsTheColor je napisao/la:Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ne moze frajer potrefit od koga smo ispali da ga yebes hahahahahhahahstaragarda je napisao/la:a za vas metalist...mi bi ovakvi raspali uspjeli makar na penale proc ovaj miki maus klub...al vi svake godine evropa i svake godine jedno te isto...brukanjeBlueIsTheColor je napisao/la:Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...
i onda mi isfrustrirani...a ovdje zadnjih 10 strana ces takvih bljuvotina i ponizavanja Tuzle i Slobode procitat da ti se stomak okrene...al samo vi udrite pazarci..nije da nismo navikli![]()
habib
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tranik ne mozemo al bi raspali metalist il kako se zove glat prosli...sto dalje implicira da je travnik spejs satl za ove smijesne makedonce koji vam ukradose evropski sanFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne mogu dobit travnik na penale i ima obraza ovo rećistaragarda je napisao/la:a za vas metalist...mi bi ovakvi raspali uspjeli makar na penale proc ovaj miki maus klub...al vi svake godine evropa i svake godine jedno te isto...brukanjeBlueIsTheColor je napisao/la:Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...

haj,dosta je...over and out

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam znao da vam je ponovno potpiso Elvis Karic 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje cu bolan potrefit kad igrate i ISPADATE od nekih poluamaterskih klubova iz gluhe bukovicehabib je napisao/la:ne moze frajer potrefit od koga smo ispali da ga yebes hahahahahhahahstaragarda je napisao/la:a za vas metalist...mi bi ovakvi raspali uspjeli makar na penale proc ovaj miki maus klub...al vi svake godine evropa i svake godine jedno te isto...brukanjeBlueIsTheColor je napisao/la:Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...
i onda mi isfrustrirani...a ovdje zadnjih 10 strana ces takvih bljuvotina i ponizavanja Tuzle i Slobode procitat da ti se stomak okrene...al samo vi udrite pazarci..nije da nismo navikli![]()

Volio bi da Memija pocne tekmu , ne znam sto ali ako pocne zabit ce slobodi.
Mislim da su se oni prepali pa s drotovima rade da zabrane Manijacima dolazak, nisko od njih nema sta
Mislim da su se oni prepali pa s drotovima rade da zabrane Manijacima dolazak, nisko od njih nema sta
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Dolazimo do zaključka da je Sloboda europski klub
Dobite ih sutra, sretno.

Dobite ih sutra, sretno.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
staragarda je napisao/la:da su to oni sto su od lovcena ispali u predkolu predkola
staragarda je napisao/la:bolan,bolan pa vi jos smijesniji lovcen niste mogli dobit....na guzovacu neku prosli

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Tamo nekad 98, 99 i 2000 sam se silom prilika nagledao Dite u Mejdanu kad je ova balavurdija u pelenama bila. Bilo je jakih tekmi u eurokupovima jer Dita je tada bila hit i nikad nije bilo ispod 5 milja u Mejdanu.let3 je napisao/la:
divi ovog šošona što ih loži![]()
![]()
pazi samo konstrukcija i laži
![]()
Inaca, ovaj njihov lider je covjek od 50-tak godina koji radi kao dispečer
U isto to vrijeme je Željo bio hit jer je to bilo nakon Zubandana itd.
E tad je ovaj isti Suljo vodio navijače Dite i noso šal Želje po Mejdanu i nije bio jedini, još sam ih par viđao. To mu je bila neka furka, a i Željo nije bio tako anatemisan kao danas i puno je bolje kotirao od pitara.
Istina, mržnja prema gradu Sarajevu je bila itekako izražena i lično sam je doživio. Bio sam zaista iznenađen i nije mi bilo jasno o čemu se radi. Tad sam prvi put čuo floskulu Tuzla radi Sarajevo se gradi i sl. i počeo da shvatam. Animozitet je iz godine u godinu rastao pa sam bio svjedok da cijeli Mejdan zviždi i negoduje kad je zvanični spiker rekao da prenos košarke radi tadašnja TV Sarajevo. Posebna je priča šta je Baho doživljavao kao komentator jer je bio smješten tačno ispod Suljinih fukara. Dita igra evropsku utakmicu, Mejdanom se ore pjesme protiv pitara i grada Sarajeva. Manja hajka je bila kad su komentatori bili Repak (željovac), Ahmetović koji se nije nekad deklarisao pa i Spaho za kojeg tada nisu znali da je pitar. Uglavnom, ćudno je stanje tad bilo u Tuzli i vrlo teško sam se na to navikao iako sam skoro svake hefte bio u Tuzli tokom Ditinih nastupa. Bilo je tu i političkih animoziteta jer u SA je tada SDA suvereno vladala dok u Tuzli nikad nije pobijedila pa ni pred rat.
Vrlo slično je tih godina bilo u Zenici i tu sam se svašta nagledao.
Virt care pusti ga nek dise malo hehhe ah sto ga prosu ko rizu po tepsiji 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sutra k'o da gledam, sudijska zviždaljka označava početak utakmice, a s tribine ''kolji, lomi, gazi...'' nošeni arlaukanjem s tribina, njihovi jablanovi kreću s pogibeljnim startovima, al' klinac, sudija počinje da kartonira.
Kada im se isključi jedini kvalitet koji imaju, ostaje im častan poraz 0-2.
Doviđerno da proljeća. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
vec sam objasnio...ko ce bolan pofatat ove amaterske klubove koji vas izbacuju u predkolu predkola tih lafo evropskih utakmicaVirtu4l je napisao/la:staragarda je napisao/la:da su to oni sto su od lovcena ispali u predkolu predkolastaragarda je napisao/la:bolan,bolan pa vi jos smijesniji lovcen niste mogli dobit....na guzovacu neku prosli

Kakav god da je Sloboda klub za taj tvoj klub u BiH okvirima je Manchester United.Kome se vi smijete bolan.Pa Brotnjo,Žepče,Leotar,Modriča itd itd su uspješniji od tvoga kluba i na "vječnoj listi BiH lige" svi navedeni i milion drugih se nalazi ispred tvoga klupčića.Rudar Kakanj i vi ste tu negdje.Crvenarmija je napisao/la:Dolazimo do zaključka da je Sloboda europski klub![]()
![]()
Dobite ih sutra, sretno.
Manijaci izvinite na offtopicu.Pozz i vidimo se sutra.Neka pobijedi bolji.
aha znaci skonto si izvlakusustaragarda je napisao/la:vec sam objasnio...ko ce bolan pofatat ove amaterske klubove koji vas izbacuju u predkolu predkola tih lafo evropskih utakmicaVirtu4l je napisao/la:staragarda je napisao/la:da su to oni sto su od lovcena ispali u predkolu predkolastaragarda je napisao/la:bolan,bolan pa vi jos smijesniji lovcen niste mogli dobit....na guzovacu neku prosli![]()
...
haj nista izvini necemo te vise
habib
-
- Kontakt:
Samo se vi za. jeb. ajite, a zaboravili ste da u njih po tribinama hoda lik sa motorkom. Ako je frajer zažaga ima noge da se odsijeku.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vrhunac ironije je da se navijac kluba iz vrapcica nekome ruga...ovo vise nije ni smijesno nego tuzno....mi smo od rata na ovamo bili jednom 3. i igrali dosta finala kupa...cime cete se vi jadovi pohvalit...onim paletama ispred rezerve klupe....haver je napisao/la:Kakav god da je Sloboda klub za taj tvoj klub u BiH okvirima je Manchester United.Kome se vi smijete bolan.Pa Brotnjo,Žepče,Leotar,Modriča itd itd su uspješniji od tvoga kluba i na "vječnoj listi BiH lige" svi navedeni i milion drugih se nalazi ispred tvoga klupčića.Rudar Kakanj i vi ste tu negdje.Crvenarmija je napisao/la:Dolazimo do zaključka da je Sloboda europski klub![]()
![]()
Dobite ih sutra, sretno.
Manijaci izvinite na offtopicu.Pozz i vidimo se sutra.Neka pobijedi bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.