RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 19 sep 2014, 20:58

Sutra će Popović da začepi usta dežurnim kritičarima.Imam taj osjećaj ;)
Pastrmka, nek si se više vratio :tokralju: :wave:
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 19 sep 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 21:04

Crvenarmija je napisao/la:Sutra će Popović da začepi usta dežurnim kritičarima.Imam taj osjećaj ;)
Pastrma, nek si se više vratio :tokralju: :wave:
Zivio brat moj crveni :thumbup: :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 21:13

Lijepo se prisjetiti
[youtube][/youtube]

SEMIRA IZ SVEMIRA
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
KLUB SVIH NAS.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 19 sep 2014, 21:21

Crvenarmija je napisao/la:Sutra će Popović da začepi usta dežurnim kritičarima.Imam taj osjećaj ;)
Brate, nisam neki hardcore RA ili slično, pratim Velež i ove sezone gledao sve utakmice osim Širokog i sad kupa...čini mi se da Popović dosta igra onaj engleski "dropping deep" vraća se po loptu, učestvuje u akcijama, otvara prostor drugima i zato nema tu završincu. Jednostavno, koristan je on, ali ne u smislu postizanja golova, tako da smatram da je sasvim solidan igrač
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 19 sep 2014, 21:26

Thunder93 je napisao/la:
Brate, nisam neki hardcore RA ili slično, pratim Velež i ove sezone gledao sve utakmice osim Širokog i sad kupa...čini mi se da Popović dosta igra onaj engleski "dropping deep" vraća se po loptu, učestvuje u akcijama, otvara prostor drugima i zato nema tu završincu. Jednostavno, koristan je on, ali ne u smislu postizanja golova, tako da smatram da je sasvim solidan igrač
Tako je, work rate odličan, ali kad ne igra cijeli tim ne može on sam uzeti loptu, povaljati desetoricu i zabiti gol.Protiv Širokog poslije 2 minute zamalo gol, protiv Slavije 2-3 dobre šanse.Mislim da se popravlja.Ne kažem da je neka super klasa ali solidan ako ne i dobar napadač.Samo ga gađati u glavu(što mi ne radimo) :evil:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 sep 2014, 21:29

RezervniGolman je napisao/la:Lijepo se prisjetiti
[youtube][/youtube]

SEMIRA IZ SVEMIRA
Kakav je to mag bio.Meni apsolutno najbolji fudbaler kojeg sam gledao,on je neponovljiv.Kad se sjetim driblinga ili sentarsuteva majko moja hoce li ikada vise baram slican njemu zaigrati za nas.Ma nemoguce je to.Slobodnjak sa nekih 25 m veci zicer bio nego neciji penal uhhh.Sjecam se jedne godine na Grbavici rahmetli Suad Katana mu podera dres za prvo poluvrjeme,izlazi Semir sa terena a ledja gola.
SEMIR TUCE ZA SVA VREMENA :kralj:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 19 sep 2014, 21:45

RezervniGolman je napisao/la:Lijepo se prisjetiti
[youtube][/youtube]

SEMIRA IZ SVEMIRA
Sema je car bio majke mi moje. Uvijek dvojica na njemu, sjecam se kako je znao okrenuti stojanovica iz vardara( partizana kasnije) pa onog spasica krkana, u cosku bi ih najvise volio okretati a raja hakaju. To je neponovljivo majke mi.
Nikad vise igraca ko Sema majke mi moje.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 21:52

Rodjenisa fudbalski Valentino Rosi,mag,doktor,dingospo u kopackama. Imao sam srecu da ga licno znam i vidim se cesto s njim kad dodje iz Svice. Lik koji je citavu noc pio i sutradan Zvezdi het trik znao zavalit. Sto kazes slobodnjak do 30 metara je bio penal za njega,a o brzini i driblingu da ne govorim. Slika koja ce uvijek ostati u mom sjecanju Velez-Partizan ja bio na stajanju kad je uzeo Spasica inace najprgavijeg igraca lige. Probaci mu je tata kroz noge prvi put i raja skoci od dragosti a onom levatu krivo. Zaobado se Spasic da ga polomi i poslje pet minuta lopta kod Tuce zaletio se papak kad mu je tata gurnu opet,ovaj prokliza i onako izbezumljen se okrece a ovaj ga saceka i opet mu je gurnu. RAja znaci dozivi orgazam,20 000 ljudi pod BB svrsava od dragosti. Yebote znas koja mi emocija proradi samo kad se sjetim. Nema brato nikad niko nece bit kao nas Semir iz Svemira ljubi ga pastrmka :tokralju:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 21:55

Evo Radovan se isto sjeca Spasica :urnebes: :urnebes: jao brato sta mu je radio a ovaj Linikera znao u dzep stavit
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 sep 2014, 22:02

RezervniGolman je napisao/la:Evo Radovan se isto sjeca Spasica :urnebes: :urnebes: jao brato sta mu je radio a ovaj Linikera znao u dzep stavit
Ali nam onaj mesar iz engleske otac ga **** mesarski sjeba Semira za sva vremena nije više nikad bio isti nakon loma noge :twisted:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 22:11

emil02in je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Evo Radovan se isto sjeca Spasica :urnebes: :urnebes: jao brato sta mu je radio a ovaj Linikera znao u dzep stavit
Ali nam onaj mesar iz ngleske otac ga **** mesarski sjeba Semira za sva vremena nije više nikad bio isti nakon loma noge :twisted:
Brato ona vremena se nikad nece ponovit. Ne samo Velezu nego nijednoj ekipi. Znaci klub koji je dolazio iz male sredine i kojeg su svi postovali radi igre,radi mostarskih talenata koje samo ovo podneblje moze proizvest. Yebote protiv Zelje u Beogradu kad dozivis da lokalni ljudi izadju na balkone,djeca,zene,starci izadju na balkone i prozore i masu crvenim majicama,šlafrucima,džemperima to je ono što ti daje takvu extazu i ponos koji se ne moze mjerit ni sa cim. Velez je radnicki klub,klub iz obicnog naroda,radnicke klase,mostarske raje i treba nam svima bit na ponos sto imamo srecu da navijamo za njega. Zato sutra svi na stadion da podrzimo Rođene i ukljucimo se u borbu za vrh. Fali nam evropa ko hljeb da se ispalimo u vasionu i probudimo sve uspavane đavole kojima je na vrh glave ovih zadnjih 20 godina patnje
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 sep 2014, 22:21

Bolan Semir je tad dominir'o k'o Ronaldo sad,joj kako ih je valjo po atletskoj stazi braćo mila,sa onim svojim biciklom :rol: :rol: :rol: ,ma hebo gol bitno je bilo da ga Semir prospe k'o fildžan za to se išlo na utakmicu.Sutra abd pobjeda ne smije doći u pitanje i naravno ja dolazim kao i obično. :opaopa:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 sep 2014, 22:23

Crvenarmija je napisao/la:
Thunder93 je napisao/la:
Tako je, work rate odličan, ali kad ne igra cijeli tim ne može on sam uzeti loptu, povaljati desetoricu i zabiti gol.Protiv Širokog poslije 2 minute zamalo gol, protiv Slavije 2-3 dobre šanse.Mislim da se popravlja.Ne kažem da je neka super klasa ali solidan ako ne i dobar napadač.Samo ga gađati u glavu(što mi ne radimo) :evil:
Pa brate samo protiv Mladosti 650 centaršuteva je bilo sa strana.Jednom mu se lopta odbi od glavu.Nezna napravit fintu i izbacit igrača, nezna štopat loptu, nezna pobjeć stoperu i u prilici se nać na kraju krajeva.
Ja neznam šta ste vidilu u njemu, ali on nije vidio pravog centarfora.Daj Bože da ja griješim pa da me demantuje.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 22:26

emil02in je napisao/la:Bolan Semir je tad dominir'o k'o Ronaldo sad,joj kako ih je valjo po atletskoj stazi braćo mila,sa onim svojim biciklom :rol: :rol: :rol: ,ma hebo gol bitno je bilo da ga Semir prospe k'o fildžan za to se išlo na utakmicu.Sutra abd pobjeda ne smije doći u pitanje i naravno ja dolazim kao i obično. :opaopa:
Brato Sejino je biciklo bilo. Jednom se zapetlja kad mu neko sa stajanja bola Sejo spade ti lanac :urnebes: :urnebes: ali 90% mu je prolazilo :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 19 sep 2014, 22:30

anel81m je napisao/la:
Pa brate samo protiv Mladosti 650 centaršuteva je bilo sa strana.Jednom mu se lopta odbi od glavu.Nezna napravit fintu i izbacit igrača, nezna štopat loptu, nezna pobjeć stoperu i u prilici se nać na kraju krajeva.
Ja neznam šta ste vidilu u njemu, ali on nije vidio pravog centarfora.Daj Bože da ja griješim pa da me demantuje.
Protiv Širokog se vidilo da jedan FIN centaršut(a ne 650 nabijenih lopti) on zamalo pretvori u gol.Ne znam šta očekivati od igrača 2,00 metra.Da je brz kao Bolt, da ima dribling kao Messi itd...Svi bi mi volili da je on kao Ibrahimović npr. ali nije.Mislim da mu je klupa malo godila, već 2 utakmice je veoma blizu gola i popravlja svoju igru.
A demantovati će te sutra :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 sep 2014, 22:32

anel81m je napisao/la:
Protiv Širokog se vidilo da jedan FIN centaršut(a ne 650 nabijenih lopti) on zamalo pretvori u gol.Ne znam šta očekivati od igrača 2,00 metra.Da je brz kao Bolt, da ima dribling kao Messi itd...Svi bi mi volili da je on kao Ibrahimović npr. ali nije.Mislim da mu je klupa malo godila, već 2 utakmice je veoma blizu gola i popravlja svoju igru.
Haj brate nek me demantuje, pa nek zabije bar 2 komada sutra. :thumbup:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 22:34

anel81m je napisao/la:
:thumbup:
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 sep 2014, 22:42

@anel81m brat moj slazem se da jos nije dao sta ocekujemo od njega,ali ja nesto vidim u njemu.Ima on meni pravih manira,pa sjeti se kako izbaci odbranu Travnika i zabi ga.Ja mislim da je nas najveci dosadasnji problem to sto nam vezni red jos nije sastavio dvije utakmice za redom.Sve neka sra.nja,te povrede Blagoje,Mike,pa crveni Nikolica,pa u tome dodje pritisak na igrace zbog nekih propustenih bodova itd.Ja najiskrenije vjerujem da moramo uigrati jednu postavu i gurati dok ne proradi.Puno smo brate mixali ovih 7 kola,nema razloga da se stvara nervoza i pritisak na igrace.
Sutra dobiti po svaku cijenu,poginut na terenu al 3 boda moramo uzeti.I hajmo RAja vjerovati ekipi koga god Feja stavi da igra,moramo biti slozni i uz ekipu,oni su nasi i oni ce nam donijeti puno radosti u nastavku prvenstva i kupa,ubijedjen sam u to.I lagano utakmicu po utakmicu,proradice nasi glavni igraci a onda nikome nece biti lahko kad im Rodjeni na megdan izadju :opaopa:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 20 sep 2014, 02:46

4-1 za nas--moja prognoza----

VELEZ DO GROBA

pozdrav od dobojlije

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 sep 2014, 08:26

Moja prognoza 2-0 danas.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.