Safet Sušić - Pape

Nerminovic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 20:56

Majko mila, ubi ga mikrofon. :urnebes:
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 19 sep 2014, 20:57

Sto se tice ovih 9 igrača koji počinju utakmicu, mislim da Begovic, Dzeko,Pjanic i Hajdukovci su sigurni, ostalo sve je podložno varijacijama.U svakom slučaju iznenađenja neće faliti.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 sep 2014, 20:57

RezervniGolman je napisao/la:Ka mislim kad bi mu otvorili mozak našli bi samo opušak od drine :urnebes: :urnebes:
Mislit i s.at nije isto!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 sep 2014, 20:59

Očigledno se neke stvari ne mjenjaju u savezu a to je imati ublehu na kormilu reprezentacije koji preko raznih agencija i menadžera gura plivadone od igrača kako bi ih što bolje utopili u neki od klubova petice.On je obična marioneta u savezu neko drugi vuče konce.Pogledaj ti samo njegovih izjava koje su na nivou 6godišnjeg djeteta,pardon 6godišnjeg retardiranog djeteta.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 sep 2014, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2014, 20:59

Pirke je napisao/la:
Zato je Ramsey postao masina. I Bale je puno bolji odkako je u Realu.

Ipak pricao sam sa prijateljima Hrvatima koji su ih imali u grupi i kazu da su stvarno prelosa ekipa...

Sumnjam u pobjedu, ali neka me prevari skepticizam.
Hrvati su se mucili protiv njih u gostima, kuci su ih dobili bez problema. Srbi su im zabili cini mi se 9 golova u dvije utakmice.
bordobijeli je napisao/la:odo ja maznuti koju pivu napolje a vi pljujte po safetu .dobit cemo wels :bih: :bih: :bih:
Nije ti losa ta ideja :thumbup:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 19 sep 2014, 21:01

theboss_RD07 je napisao/la:
Teleca glava je napisao/la:"Mislim da nema niko ko može obećati i garantovati šest bodova iz sljedeće dvije utakmice. Ako ima, ja sam odmah spreman napustiti selektorsku poziciju. Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
Jesam ja ovo nesto pogresno razumio ili se frajer fakat trudi da ne idemo na EP? :urnebes:
Sve si dobro čuo. Mi smo jedina nacija na kugli zemaljskoj čiji selektor bi volio da osvoji manje bodova. Ali dobro. Čovjek je otkrio formaciju bez jednog beka, pa bez dva beka. U slijedećim utakmicama možemo očekivati formaciju bez obrane, golmana, pa i jednu ekspertnu 0-11-0. Zato nema šta da te čudi ovakva izjava. :kafa:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 sep 2014, 21:02

bordobijeli je napisao/la: nisam strucnjak to sam ti par puta ponovio ,i imali smo bekove igrali su vrsajevic i lulic nas problem je bio sto se prcic,susic i pjanic nisu razumkeli odnosno gusili su se medjusobno mislim da nam je to bio veci problem nego bocni igraci ,to je moje laicko vidjenje .i ja safeta nesto ne cijenim kao trenera nego ovdje ga blate previse i vrjedjaju a to mi se ne svidja .
Problem je bio:
- da su i Lulic i Vrsajevic jako losi bekovi defanzivno posebno Avdija
- Prcic, Susic i Pjanic su gusili jedan drugoga iz razloga jer su sva trojica centralni vezni igraci koji teze ka igri u sredini terena a ne prodorima uz aut liniju kao npr. Bale, Lulic i nekad Salihamidzic i slicni igraci - pravakrila. Ako zelis igrati taj 4-4-2 ( romb varijanta ) na najbolji moguci nacin onda su ti potreba dvojica jako brzih i pokrtetljivih krila koja ce se vracati u odbranu a to Susic i Prcic nisu. Za nas je najbolja formacija zbog profila nasih igraca samo 4-2-3-1 pa onda dugo nista. I to govorimo mjesecima, neki i godinama ovdje.
- problem je bio da su i Prcic i Susic spori igraci i previse tereta je otpadalo na obranu.
- problem je bio da su dvojica od cetvorice igraca u sredini terena debitovala pred domacom publikom ( jedan cak prva utakmica sveukupno ) i to jos na neprirodnim pozicijama odnosno ne njihovim najboljim i da je Pjanic poslje dugo vremena odigrao ofanzivnije. Nato jos nadodaj da Besic nije u optimalnoj formi jer ne igra a cak ni on nije starosjedilac i uigran 100% sa timom - to je pogreska selektora jer je izabrao bas tu cetvoricu igraca u sredini terena ( + lazne bekove ) niko ga nije tjerao da tako igra.
- greska je da je potcijenio Kipar i stavio ga u rang Linhtensteina ( sto on nije zadnjih par godina - dovoljno je pogledat zadnje utakmice protiv Svice ) i javno priznao da nije otisao u komsiluk pogledati utakmicu ( sto je jako jako neozbiljno ) - inace za (ne) gledanje utakmice ima fenomenalan izgovor kojega koristi vise puta a to je da ne treba gledati protivnike jer bi oni mogli igrati sa drugim igracima protiv nas :lolno:
- greska je kao sto Damir rece da nije promijenio tok utakmice odnosno da su igraci izasli kao popisani poslje drugog poluvremena umjesto da ih je motivisao da preoru teren sto on ocigledno nezna. Da o nekakvim promjenama dok traje utakmica ni ne govorimo ( plan b, plan c, plan d itd. )
- greska je da nije iskoristio trecu zamjenu jer vec 3-4 godine ne zeli pozvati treceg napadaca. Umjesto da on ide Seferovicu, Tankovicu i slicnim igracima na noge on ih odbija svojim prepotentnim izjavama i ne daje im nikakve garancije da ce igrati. A sve to je bolji igrac on ce sve vise traziti vece garancije - logicno. Kolasinac je izuzetak a i Njemacka je top5 repka svijeta.

I jos puno toga samo sada mi je mrsko pisati. Zakljucak Pape je katastrofalno vodio tu utakmicu i on je sigurno glavni krivac za ovaj poraz bez konkurencije. Nigerija jos jedna katastrofalan utakmica. Ne prolazak u drugi krug u onakvoj grupi je veliki neuspjeh kao igra bez beka tada. Isto tako velika je greska da je dozvolio da Spaha i Miske odu prije vremena. Spahu je on trebao moliti da ostane i sada bi igrao u prvih 11 a Miske bi bio jako koristan sa klupe dok mladi ne stasaju u potpunosti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 sep 2014, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 21:03

calcio je napisao/la:
Pirke je napisao/la:

Ipak pricao sam sa prijateljima Hrvatima koji su ih imali u grupi i kazu da su stvarno prelosa ekipa...

Sumnjam u pobjedu, ali neka me prevari skepticizam.
Hrvati su se mucili protiv njih u gostima, kuci su ih dobili bez problema. Srbi su im zabili cini mi se 9 golova u dvije utakmice.
bordobijeli je napisao/la:odo ja maznuti koju pivu napolje a vi pljujte po safetu .dobit cemo wels :bih: :bih: :bih:
Nije ti losa ta ideja :thumbup:
Losa ideja. Ide te u pakao sa Safetom. :o
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 sep 2014, 21:04

Sumnjam u pobjedu, ali neka me prevari skepticizam.[/quote]

Eto nek imaju ta dva yebena igraca al zar ce oni igrat sami protiv nas?
Mi imamo 2/3 pozicije gdje nema standarnih(starih) i u cemu je problem?
Oni imaju igraca u Realu i oni su odma sila!?
:lol:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 19 sep 2014, 21:07

Ja narode moj.
Pa do Brazila sam uvijek bio za ovoga nazovi trenera.Nisam dao da ga omalozavate,da mu govorite tsleci pogled ili medjedja glava i slicno,al sad poslije ovog svega,narocito poslije ove izjave sa bodovima,stvarno je ko juneca glava.
Mislim ono,stvarno,pa taj nikad nebi prizno svoje greske jbt..
Nadam se da cemo poslije oktobra svi drugacije govoriti ali...da Bog na hajr okrene ko sto je moja rahmetli nane govorila...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 sep 2014, 21:09

Safet Sušić: Istina je da nismo smjeli izgubiti tu utakmicu, ja sam ranije upozoravao, ali me igrači nisu ozbiljno shvatili, kao ni mediji.

koji je ovo biser TELECA GLAVA hhahahaha nisu ga mediji ni igraci shvatili ozbiljno hhahahhah
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 sep 2014, 21:12

adal je napisao/la:Safet Sušić: Istina je da nismo smjeli izgubiti tu utakmicu, ja sam ranije upozoravao, ali me igrači nisu ozbiljno shvatili, kao ni mediji.

koji je ovo biser TELECA GLAVA hhahahaha nisu ga mediji ni igraci shvatili ozbiljno hhahahhah
Neshvaćeni genije.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 sep 2014, 21:14

sedra je napisao/la:Ja narode moj.
Pa do Brazila sam uvijek bio za ovoga nazovi trenera.Nisam dao da ga omalozavate,da mu govorite tsleci pogled ili medjedja glava i slicno,al sad poslije ovog svega,narocito poslije ove izjave sa bodovima,stvarno je ko juneca glava.
Mislim ono,stvarno,pa taj nikad nebi prizno svoje greske jbt..
Nadam se da cemo poslije oktobra svi drugacije govoriti ali...da Bog na hajr okrene ko sto je moja rahmetli nane govorila...

Rekao je covjek,da za mjesec mozda nece biti Selektor nase BIH(kod pitanja sa bojkotom igraca) vec mozda negdje u klubu ili drugoj Reprezentaciji,al najbitnija je izjava oko "BODOVA"!
:crazy:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 sep 2014, 21:17

Jedno najozbiljnije pitanje za sve.
Sta vi fakat mislite da bi odlazak Papeta i dolazak bilo koga promijenio?
Je li mislite da je Pape jedini i iskljucivi krivac u svemu ovome?
Je li on samo kriv sto mi jednostavno nemamo bolje igrace od ovoga?
Sto nam u savezu sami lopovi sjede?

I stalno se pominje kao nije zvao najbolje.
Navedite mi samo jednog igraca koji nije pozvan a koji bi garantovano bio pojacanje za prvih 11???

Ja sam nekad davno isto ovako kao vi sad mrzio Musovica i bio sam najsretniji kad je otisao.
Mislit da je onda stanje nakon njegovog odlaska bilo ista bolje?

Selektor jeste problem, Susic jeste neznalica, ali problem u nasem fudbalu je daleko veci.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2014, 21:22

Hej cuj on upozoravao na Kipar, a konj govorio kako ih nije gledao uopste. Pa idiote jedan, pripremi se onda ako ih shvatas ozbiljno. Kako mi samo dize tlak. Mrs odoh se napit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2014, 21:24

Cartman je napisao/la:Hej cuj on upozoravao na Kipar, a konj govorio kako ih nije gledao uopste. Pa idiote jedan, pripremi se onda ako ih shvatas ozbiljno. Kako mi samo dize tlak. Mrs odoh se napit.
Danas je izjavio da su pogledali utakmicu Kipra.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 21:25

Gledao je Kipar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 21:25

Wales

Bale - Real , standardan
Ramsey - Arsenal, standardan
Allen -Liverpool , uglavnom standardan

Williams - Swansea, standardan
Taylor - Swansea , standardan
Collins - West Ham, standardan
King -Leicester, standardan
Chester -HullCity, standardan
Vokes - Burnly, vraca se poslije povrede ,najbolji strijelac
Davis -Tottenhem, rezerva
Ledly -Cryistal Palace, rezerva
williams -Cryistal Palace, rezerva
Hennessy -Cryistal Palace, rezerva
Dummett -Newcastle , rezerva

Sve igraci u EPL + Bale ;)
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 19 sep 2014, 21:26

Aragon je napisao/la:Jedno najozbiljnije pitanje za sve.
Sta vi fakat mislite da bi odlazak Papeta i dolazak bilo koga promijenio?
Je li mislite da je Pape jedini i iskljucivi krivac u svemu ovome?
Je li on samo kriv sto mi jednostavno nemamo bolje igrace od ovoga?
Sto nam u savezu sami lopovi sjede?

I stalno se pominje kao nije zvao najbolje.
Navedite mi samo jednog igraca koji nije pozvan a koji bi garantovano bio pojacanje za prvih 11???

Ja sam nekad davno isto ovako kao vi sad mrzio Musovica i bio sam najsretniji kad je otisao.
Mislit da je onda stanje nakon njegovog odlaska bilo ista bolje?

Selektor jeste problem, Susic jeste neznalica, ali problem u nasem fudbalu je daleko veci.
Svi koji nisu tu, a pominju se u kontekstu potencijalnih reprezentativaca... Sve su to vanserijski fudbaleri ciji raskosni talenat ne vidi samo selektor, a svaki forumas vidi....
Problem je sto se ne ulaze u domaci u fudbal, u domaci omladinski kadar...Da od sve ove djece koja igraju vani samo jedan ili dva budu u rosteru bilo koje omladinske selekcije, a da ogromnu vecinu igraca cine djeca iz domace lige... Da se ovdje djeci objasni da se ne jede pita pred trening, da im strucni ljudi razvijaju motoriku, pa da se kroz nastupe na omladinskim prvenstvima, te u evropskim takmicenjima za svoje klubove razviju buduci A reprezentativci... Do tada pljuvace se svaki selektor jer nam "odose" Salanovic, Hrgota, Tankovic itd.......

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 sep 2014, 21:29

Mi imamo igrace da se hladno ganjamo s Belgijom za 1. mjesto, s ovim rosterom prolazak ne bi trebao biti doveden u pitanje, al eto doveden je. Pravi Dzeko, Pjanic, Kolasinac, Begovic, Hajrovic, Lulic to je samo 6 fenomenalnih igraca koje nema niko u nasoj grupi osim Belgije. Wales ima 2 igraca, bez ikakve sirine u ekipi. Ne valjaju nam ovi, pa nek zove onda nekog iz nase lige, pa nek mu da sansu, znas da ce ti takav igrac poginut na terenu, a to nam i treba, bas nekoliko takvih igraca koji ce trcati, ne mogu svi biti zvijezde, mora biti i tih radilica na terenu.

Al dobro, neka Susica i ove kvalifikacije, sa njim se necemo plasirati nigdje, jos nam je grupa poprilicno lagana, a ovaj mentalitet mi nikako nije jasan umjesto da idemo na sve pobjede u grupi s pravom na kiks protiv Belgije, mi sada racunamo koliko nam bodova treba da budemo 3. valjda, boze sacuvaj.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.