[youtube][/youtube]
Mislit i s.at nije isto!!!!RezervniGolman je napisao/la:Ka mislim kad bi mu otvorili mozak našli bi samo opušak od drine![]()
Hrvati su se mucili protiv njih u gostima, kuci su ih dobili bez problema. Srbi su im zabili cini mi se 9 golova u dvije utakmice.Pirke je napisao/la:
Zato je Ramsey postao masina. I Bale je puno bolji odkako je u Realu.
Ipak pricao sam sa prijateljima Hrvatima koji su ih imali u grupi i kazu da su stvarno prelosa ekipa...
Sumnjam u pobjedu, ali neka me prevari skepticizam.
Nije ti losa ta idejabordobijeli je napisao/la:odo ja maznuti koju pivu napolje a vi pljujte po safetu .dobit cemo wels![]()
![]()
Sve si dobro čuo. Mi smo jedina nacija na kugli zemaljskoj čiji selektor bi volio da osvoji manje bodova. Ali dobro. Čovjek je otkrio formaciju bez jednog beka, pa bez dva beka. U slijedećim utakmicama možemo očekivati formaciju bez obrane, golmana, pa i jednu ekspertnu 0-11-0. Zato nema šta da te čudi ovakva izjava.theboss_RD07 je napisao/la:Jesam ja ovo nesto pogresno razumio ili se frajer fakat trudi da ne idemo na EP?Teleca glava je napisao/la:"Mislim da nema niko ko može obećati i garantovati šest bodova iz sljedeće dvije utakmice. Ako ima, ja sam odmah spreman napustiti selektorsku poziciju. Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
Problem je bio:bordobijeli je napisao/la: nisam strucnjak to sam ti par puta ponovio ,i imali smo bekove igrali su vrsajevic i lulic nas problem je bio sto se prcic,susic i pjanic nisu razumkeli odnosno gusili su se medjusobno mislim da nam je to bio veci problem nego bocni igraci ,to je moje laicko vidjenje .i ja safeta nesto ne cijenim kao trenera nego ovdje ga blate previse i vrjedjaju a to mi se ne svidja .
Losa ideja. Ide te u pakao sa Safetom.calcio je napisao/la:Hrvati su se mucili protiv njih u gostima, kuci su ih dobili bez problema. Srbi su im zabili cini mi se 9 golova u dvije utakmice.Pirke je napisao/la:
Zato je Ramsey postao masina. I Bale je puno bolji odkako je u Realu.
Ipak pricao sam sa prijateljima Hrvatima koji su ih imali u grupi i kazu da su stvarno prelosa ekipa...
Sumnjam u pobjedu, ali neka me prevari skepticizam.
Nije ti losa ta idejabordobijeli je napisao/la:odo ja maznuti koju pivu napolje a vi pljujte po safetu .dobit cemo wels![]()
![]()
Neshvaćeni genije.adal je napisao/la:Safet Sušić: Istina je da nismo smjeli izgubiti tu utakmicu, ja sam ranije upozoravao, ali me igrači nisu ozbiljno shvatili, kao ni mediji.
koji je ovo biser TELECA GLAVA hhahahaha nisu ga mediji ni igraci shvatili ozbiljno hhahahhah
sedra je napisao/la:Ja narode moj.
Pa do Brazila sam uvijek bio za ovoga nazovi trenera.Nisam dao da ga omalozavate,da mu govorite tsleci pogled ili medjedja glava i slicno,al sad poslije ovog svega,narocito poslije ove izjave sa bodovima,stvarno je ko juneca glava.
Mislim ono,stvarno,pa taj nikad nebi prizno svoje greske jbt..
Nadam se da cemo poslije oktobra svi drugacije govoriti ali...da Bog na hajr okrene ko sto je moja rahmetli nane govorila...
Danas je izjavio da su pogledali utakmicu Kipra.Cartman je napisao/la:Hej cuj on upozoravao na Kipar, a konj govorio kako ih nije gledao uopste. Pa idiote jedan, pripremi se onda ako ih shvatas ozbiljno. Kako mi samo dize tlak. Mrs odoh se napit.
Svi koji nisu tu, a pominju se u kontekstu potencijalnih reprezentativaca... Sve su to vanserijski fudbaleri ciji raskosni talenat ne vidi samo selektor, a svaki forumas vidi....Aragon je napisao/la:Jedno najozbiljnije pitanje za sve.
Sta vi fakat mislite da bi odlazak Papeta i dolazak bilo koga promijenio?
Je li mislite da je Pape jedini i iskljucivi krivac u svemu ovome?
Je li on samo kriv sto mi jednostavno nemamo bolje igrace od ovoga?
Sto nam u savezu sami lopovi sjede?
I stalno se pominje kao nije zvao najbolje.
Navedite mi samo jednog igraca koji nije pozvan a koji bi garantovano bio pojacanje za prvih 11???
Ja sam nekad davno isto ovako kao vi sad mrzio Musovica i bio sam najsretniji kad je otisao.
Mislit da je onda stanje nakon njegovog odlaska bilo ista bolje?
Selektor jeste problem, Susic jeste neznalica, ali problem u nasem fudbalu je daleko veci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.