Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prvo Liga pa sve ostalo.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam otkud tolika frka, utakmica ko utakmica..ako pobijedimo super, ako izgubimo nista se nece promijeniti..ako izgubimo i skudeto takodjer nikakva katastrofa...ono 4. za redom mi je bas zanimljiv...LP i samo LP
Slažem se. I meni je ove sezone bitniji dobar rezultat u CL nego osvajanje lige (koju ćemo osvojiti kako god)ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam otkud tolika frka, utakmica ko utakmica..ako pobijedimo super, ako izgubimo nista se nece promijeniti..ako izgubimo i skudeto takodjer nikakva katastrofa...ono 4. za redom mi je bas zanimljiv...LP i samo LP
IlCapitano je napisao/la:Sličan osjećaj pred ovu utakmicu sam imao prošle godine kad je Roma dolazila na Arenu.
Igrati na sigurno znaci igrati nasu igru,a tu sigurno ne mogu puno napraviti,Milan se jednostavno ne moze nadigravati sa nama,to je moje misljenje.IlGuerriero je napisao/la:Ja baš imam suprotno mišljenje, Inzaghi će prije igrati na sigurno, bolje bod protiv šampiona, nego da izgubi sve i poljulja atmosferu u ekipu.
ti izgleda zaboravio ovu večeru De Sciglia nad AsamoahomSissoko je napisao/la: Najjace je De Sciglio prednost nad Asamoahom.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.