Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
[quote="Amarkony"]Safet Susic - Pape magarac
Zadnja izmjena: IVICA OSIM, dana/u 19 sep 2014, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Ako je tako za Zukanovića, nije trebalo pitati za Bešića nego za Vranješa kojeg nema ni na football manager-u.
"Nije bilo riječi o bilo kakvom ultimatumu. Rekao sam, nama treba sedamnaest-osamnaest bodova da izborimo Evropsko prvenstvo. Mislim da nema niko ko može obećati i garantovati šest bodova iz sljedeće dvije utakmice. Ako ima, ja sam odmah spreman napustiti selektorsku poziciju. Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".

Nećeš ti poslije ove "gaže" nigdje više raditi kao trener. Možda jedino kakvu omladinsku ekipu u pariškoj međukvartovskoj ligi da treniraš.Nije korektno prema tim igračima ni pričati o tome jer ja danas-sutra mogu raditi kao trener u drugom klubu, ili nekoj drugoj reprezentaciji a njima ostaje da bez ikakvog motiva završe kvalifikacije do kraja.
Znači opet Avdija i Tinki u prvoj postavi? Hadžić možda uz njih i formacija 1-7-2? Bože spasi nas neznanja i nesposobnosti."Mislim da neće biti promjena. Nekoga skloniti u ovom trenutku značilo bi direktno ga optužiti za ono što se desilo protiv Kipra. U ovom trenutku ja ne vidim neko novo ime.

Primijeni tu mudrost na sebe prije nego na druge."Bio sam malo ljut nakon utakmice. Svaki igrač mora imati jednu dozu samokritike.
"Za sada ne razmišljam o njemu. On mi u ovom trenutku nije potreban".
Štilić mu nije potreban. Zukanović će dobiti poziv kad se ustali u prvoj postavi. Vranješ nema kluba ali će ga zvati jer je očigledno on taj koji ima neki "kredit". Svi znamo o kakvom kreditu je riječ. Mogu se kladiti i da će Vranješ zaigrati od prve minute, iako kaže da neće. I onda kaže nema igrača za treću izmjenu. ZEMLJO OTVORI SEEEEE!!!"Zukanović će, kada bude standardan u Chievu, dobiti i poziv za reprezentaciju. Što se tiče Vranješa, njega ću zvati ali on neće biti u sastavu sve dok ne bude imao klub. Neki igrači su svojim ranijim nastupima zaradili kredit".

Zadnja izmjena: revan, dana/u 19 sep 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Kaze nece zvati Zuku, Stilica, a tamo na temi "zaboravljeni i potencijalni" 20 njih u opticaju sto vjecno vade papire i sad neko ocekje da ce njih zvati ako ikad to zavrse ? Znaci ne treba ocekivati nove igrace, mozda tek u 2015.
On je sebi zacrtao svoje i ne odustaje od toga, pomirte se sa time.
On je sebi zacrtao svoje i ne odustaje od toga, pomirte se sa time.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 sep 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- anonymousHD
- Kontakt:
Gledam ovaj video, lik muca, lik se keseri, pa majku ti **** debelu, je li te stid više?
MRŠ IZ REPKE MAJMUNE IDIOTSKI!!!
MRŠ IZ REPKE MAJMUNE IDIOTSKI!!!
Baš danas u večernjem listu piše da se savez boji smijeniti Sušića jer ima godišnje oko milijun maraka
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- hogarstrasni
Pazi logiku -
Zadovoljan je sa 2 boda iz slijedece dvije utakmice, a za plasman mu treba 18 bodova!
Sto znaci da , nakon ta dva boda iz slijedece dvije utamice , treba jos 16 bodova iz sedam preostalih . 5 pobijeda i nerijeseno !
Prvi slijedeci kiks, recimo poraz u Izraelu, nas dovodi u poziciju da imamo pravo samo na jednu nerijesenu u 6 utakmica ! Mi to ne mozemo postici, pogotovo sto smo losi pod pritiskom.
Sto znaci da, sa Susicevom logikom, mi vec u novembru, mozemo biti u domenu teoretskih sansi za direktan plasman.
Covjek sa milimetrom obraza bi rekao, ne osvojim li 4 boda iz slijedece dvije utakmice idem, da ostavim realne sanse naslijedniku.
Ne , nitkov ce racunati i redati poraze sve dok bude teoretskih sansi da odemo !
Zadovoljan je sa 2 boda iz slijedece dvije utakmice, a za plasman mu treba 18 bodova!
Sto znaci da , nakon ta dva boda iz slijedece dvije utamice , treba jos 16 bodova iz sedam preostalih . 5 pobijeda i nerijeseno !
Prvi slijedeci kiks, recimo poraz u Izraelu, nas dovodi u poziciju da imamo pravo samo na jednu nerijesenu u 6 utakmica ! Mi to ne mozemo postici, pogotovo sto smo losi pod pritiskom.
Sto znaci da, sa Susicevom logikom, mi vec u novembru, mozemo biti u domenu teoretskih sansi za direktan plasman.
Covjek sa milimetrom obraza bi rekao, ne osvojim li 4 boda iz slijedece dvije utakmice idem, da ostavim realne sanse naslijedniku.
Ne , nitkov ce racunati i redati poraze sve dok bude teoretskih sansi da odemo !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 19:38, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- skyisthelimit
Povreda Kolasinca je sve pokvarila. To mijenja svu koncepciju. Ne ocekujem nista, narocito protiv Belgije.
15.10 - 15.06 ...
Mulac će biti zaboravljen kao igračka veličina i u vječnost će otići kao "trener" koji je upropastio najbolju generaciju koju smo ikad imali... 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
- Kontakt:
idemo sajo dobiti wels a dalje cemo videjeti sta i kako 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko je sve bio u planu da ga naslijedi bolje je ovako. Jer nije cilj da mjenjamo imena, ovo bi bila samo promjena imena a ne kvalitete, osim Bajevića.
I ja sam želio da ode, zadnje dvije utakmice nas je uništio svojim fantastičnim taktičkim zamislima. Kako god, nama sad ostaje samo da damo podršku i selektroru i igračima, ne zbog njih već zbog reprezentacije BiH.
I ja sam želio da ode, zadnje dvije utakmice nas je uništio svojim fantastičnim taktičkim zamislima. Kako god, nama sad ostaje samo da damo podršku i selektroru i igračima, ne zbog njih već zbog reprezentacije BiH.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobti cemo obje.bordobijeli je napisao/la:idemo sajo dobiti wels a dalje cemo videjeti sta i kako

Reprezentacija ce imati moju podrsku uvijek ali ovaj mentalno zaostali mamlaz koji je vodi nece vise nikad.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ovi novinar cekaju 3h i niko da ga ne pita zasto je igrao bez bekova protiv Kipra,a dopustaju da on prica kako igraci moraju naci rjesenje,sta ce naci kad si ih ti rasporedio u svoj famozni romb..
Dobit cemo qurac lijepi. Vels i mozemo uzet zbog igraca, ali Belgija je reprezentacija koja jednostavno ne gubi. Prosli su citave prosle kvalifikacijae bez poraza, a igrali su dva puta protiv Hrvatske i Srbije na primjer. Hrvati su pobjedjivali mnoge velike ekipe, ali njima nisu mogli prismrdit. Onda ljudi odu na SP, i jedino ih je Argentina na jedvite jade pobjedila.Elegant je napisao/la:Dobti cemo obje.bordobijeli je napisao/la:idemo sajo dobiti wels a dalje cemo videjeti sta i kako
I sad da ih suskavac pobjedi? Jedino uz ogromnu dozu srece. Ako izgubimo od Velsa, ocekujem debakl u Zenici protiv Belgije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sve je ovo normalno u drzavi sa dva imena
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
pa nije trenerski seminar da neko pojasnjava formacije i sto nema bekova ili nesto slicno .ja jos nijednog trenera na svijetu nisam vidjeo da na presu prica o taktici na nacin koji ti zelis da se safet pravda .zgembo89 je napisao/la:I ovi novinar cekaju 3h i niko da ga ne pita zasto je igrao bez bekova protiv Kipra,a dopustaju da on prica kako igraci moraju naci rjesenje,sta ce naci kad si ih ti rasporedio u svoj famozni romb..
Zato sto svi drugi treneri podnosu ostavke nakon losih rezultata.bordobijeli je napisao/la:pa nije trenerski seminar da neko pojasnjava formacije i sto nema bekova ili nesto slicno .ja jos nijednog trenera na svijetu nisam vidjeo da na presu prica o taktici na nacin koji ti zelis da se safet pravda .zgembo89 je napisao/la:I ovi novinar cekaju 3h i niko da ga ne pita zasto je igrao bez bekova protiv Kipra,a dopustaju da on prica kako igraci moraju naci rjesenje,sta ce naci kad si ih ti rasporedio u svoj famozni romb..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve je to tacno klasna su reprezentacija, imaju odlicne igrace.Cartman je napisao/la:Dobit cemo qurac lijepi. Vels i mozemo uzet zbog igraca, ali Belgija je reprezentacija koja jednostavno ne gubi. Prosli su citave prosle kvalifikacijae bez poraza, a igrali su dva puta protiv Hrvatske i Srbije na primjer. Hrvati su pobjedjivali mnoge velike ekipe, ali njima nisu mogli prismrdit. Onda ljudi odu na SP, i jedino ih je Argentina na jedvite jade pobjedila.Elegant je napisao/la:Dobti cemo obje.bordobijeli je napisao/la:idemo sajo dobiti wels a dalje cemo videjeti sta i kako
I sad da ih suskavac pobjedi? Jedino uz ogromnu dozu srece. Ako izgubimo od Velsa, ocekujem debakl u Zenici protiv Belgije.
A sto se tice nas nama je sve do igraca, ako oni budu na nivu mozemo se necemu nadati.
-
- Kontakt:
A koji drugi trener na svijetu igra 2-6-2?bordobijeli je napisao/la:pa nije trenerski seminar da neko pojasnjava formacije i sto nema bekova ili nesto slicno .ja jos nijednog trenera na svijetu nisam vidjeo da na presu prica o taktici na nacin koji ti zelis da se safet pravda .zgembo89 je napisao/la:I ovi novinar cekaju 3h i niko da ga ne pita zasto je igrao bez bekova protiv Kipra,a dopustaju da on prica kako igraci moraju naci rjesenje,sta ce naci kad si ih ti rasporedio u svoj famozni romb..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.