A zasto nje rece 4, to je boljeVirtu4l je napisao/la:Razmislite malo zašto je to rekaobarca_87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:"Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta bi tek sa jednim bodomako osvojimo tri boda, to znači da će jedan od naših protivnika osvojiti tri, npr Vels, što nam ne bi išlo u korist
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Priprema teren za neuspjeh.Mozambik je napisao/la:A zasto nje rece 4, to je bolje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stilic je dobar igrac ali nije Maradona kao sto neki misle. Taman bi ga mediji u Hrvatskoj razapali zato jer je izostavio igraca iz Poljske. Moze se porediti sa njihovim Kranjcarem, slicni su igraci.
Nije ni Zukanovic Thiago Silva ako cemo biti realni. On nam je potreban ali zabrinjavajuce je sto ne igra u Chievu. Ja bih licno pozvao i Stilica i Zukanovica, smatram da zasluzuju mjesto medju dvadesetak igraca. Ali duge su kvalifikacije, pozvace ih mozda i Susic.
Nije ni Zukanovic Thiago Silva ako cemo biti realni. On nam je potreban ali zabrinjavajuce je sto ne igra u Chievu. Ja bih licno pozvao i Stilica i Zukanovica, smatram da zasluzuju mjesto medju dvadesetak igraca. Ali duge su kvalifikacije, pozvace ih mozda i Susic.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni najzanimljivije..."treba nam 17 ili 18 bodova"
Statistika kaze:
EURO 2012
6 grupa sa 6 timova 10 utakmica(kao EURO 2016)- 17,21,16,20,24,22(druga mjesta)
-2.(20) Bosna
EURO 2008
6 grupa sa 7 timova + 1 grupa 8 - 26,24,27,24,26,26(druga mjesta)Mozemo odbiti maksimalno 6 bodova
-4. (13) Bosna
EURO 2004
10 grupa sa 5 timova - 14,14,19,16,14,17,19,16,13,14(druga mjesta)Mozemo dodati maksimalno 6 bodova
-4.(13) Bosna
EURO 2000
4 grupe sa 6 timova - 17,20,23,18(druga mjesta)
-3.(11) Bosna
EURO 1996
7 grupa sa 6 timova - 20,21,23,20,17,22,23(druga mjesta)
-Bosna nije igrala kvalifikcije
Znaci 17-18 bodova je jako lose za srcane bolesnike...jako lose za rang listu(sve sto smo stvorili,mozemo olako zijaniti)...statistika nam pokazuje da tih 17-18 bodova i nisu bas ubjedljivi i sigurni...
Jedino sigurno je,da se Pape za godinu dana vrati na ono sto je rekao i pravda sa time..."osvojio" tih 17-18 bodova...
Medjutim,kakva nam je grupa,17-18 bodova uz dozu velike srece bi nam i moglo biti dovoljno...Po meni,da lakse disemo,trebalo bi nam 20 bodova(6-2-2) sve ispod je veliki podbacaj..
Statistika kaze:
EURO 2012
6 grupa sa 6 timova 10 utakmica(kao EURO 2016)- 17,21,16,20,24,22(druga mjesta)
-2.(20) Bosna
EURO 2008
6 grupa sa 7 timova + 1 grupa 8 - 26,24,27,24,26,26(druga mjesta)Mozemo odbiti maksimalno 6 bodova
-4. (13) Bosna
EURO 2004
10 grupa sa 5 timova - 14,14,19,16,14,17,19,16,13,14(druga mjesta)Mozemo dodati maksimalno 6 bodova
-4.(13) Bosna
EURO 2000
4 grupe sa 6 timova - 17,20,23,18(druga mjesta)
-3.(11) Bosna
EURO 1996
7 grupa sa 6 timova - 20,21,23,20,17,22,23(druga mjesta)
-Bosna nije igrala kvalifikcije
Znaci 17-18 bodova je jako lose za srcane bolesnike...jako lose za rang listu(sve sto smo stvorili,mozemo olako zijaniti)...statistika nam pokazuje da tih 17-18 bodova i nisu bas ubjedljivi i sigurni...

Medjutim,kakva nam je grupa,17-18 bodova uz dozu velike srece bi nam i moglo biti dovoljno...Po meni,da lakse disemo,trebalo bi nam 20 bodova(6-2-2) sve ispod je veliki podbacaj..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Goalgetter
- Kontakt:
Duge su kvale, ali bez Susica nastavljamo poslije Belgije.calcio je napisao/la:Stilic je dobar igrac ali nije Maradona kao sto neki misle. Taman bi ga mediji u Hrvatskoj razapali zato jer je izostavio igraca iz Poljske. Moze se porediti sa njihovim Kranjcarem, slicni su igraci.

Nije ni Avdija Bog pa igracalcio je napisao/la:Stilic je dobar igrac ali nije Maradona kao sto neki misle. Taman bi ga mediji u Hrvatskoj razapali zato jer je izostavio igraca iz Poljske. Moze se porediti sa njihovim Kranjcarem, slicni su igraci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
pa ovo je pametno izjavio smanjuje pritisak s sebe i ekipe ako osvoji 4 boda onda ce reci da smo napravili pravi potez ako uzme 1-ili 2 ili 3 reci ce toliko sam i ocekivao ,malo sajo udara pilu naopako .a vi sve bukvalno shvacatebarca_87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:"Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta bi tek sa jednim bodom
- calcio
- Kontakt:
Pored toliko kvalitetnih bekova koje imamo...Otelo je napisao/la:Nije ni Avdija Bog pa igracalcio je napisao/la:Stilic je dobar igrac ali nije Maradona kao sto neki misle. Taman bi ga mediji u Hrvatskoj razapali zato jer je izostavio igraca iz Poljske. Moze se porediti sa njihovim Kranjcarem, slicni su igraci.
Ili mozda ipak nemamo?
Ma dobro, ali ipak gdje ces reci da je bolje manje bodova nego vise. To je ok ako znas kako ce se razvijati situacija kasnije. A ko to zna, niko. Ko zna hocemo li jos prosuti bodova kod manjih ili Vels pobjediti u Belgiji i sl. Sto vise sad to bolje.bordobijeli je napisao/la:pa ovo je pametno izjavio smanjuje pritisak s sebe i ekipe ako osvoji 4 boda onda ce reci da smo napravili pravi potez ako uzme 1-ili 2 ili 3 reci ce toliko sam i ocekivao ,malo sajo udara pilu naopako .a vi sve bukvalno shvacatebarca_87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:"Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta bi tek sa jednim bodom
- Goalgetter
- Kontakt:
Mujdza, Lulic alternative za desni bek. Ako vec toliko se trazi alibi za to da Mujdza ne igra nikako u klubu, onda moze Lulica na mjesto Avdije, a Sejo na lijevom beku? Ali ipak, to je visa matematika za naseg selektora.calcio je napisao/la: Pored toliko kvalitetnih bekova koje imamo...
Ili mozda ipak nemamo?
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo za Vranjesa mu je jedna od najjacih ikada, ono, nece igrati 100 posto ali eto, fin je momak, druzimo se i tako... neka ga
BOG! 
Stilic nema sanse iako je tekma tek za 20 dana.. Moze biti i najbolji igrac septembra ali dzaba mu

Stilic nema sanse iako je tekma tek za 20 dana.. Moze biti i najbolji igrac septembra ali dzaba mu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ima Mujdza a i nek igra 3-5-2 sa Kolasincem-Bicakcicem i Sunjicem te Hajrovicem i Lulicem ispred a u vezi Medo-Pjana-Besic i gore Ibisevic-Viscacalcio je napisao/la:Pored toliko kvalitetnih bekova koje imamo...Otelo je napisao/la:Nije ni Avdija Bog pa igracalcio je napisao/la:Stilic je dobar igrac ali nije Maradona kao sto neki misle. Taman bi ga mediji u Hrvatskoj razapali zato jer je izostavio igraca iz Poljske. Moze se porediti sa njihovim Kranjcarem, slicni su igraci.
Ili mozda ipak nemamo?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DonCorleone
- Kontakt:
Druze, ti mrtav hladan izjavis da Zukanovic nije Thiago Silva a nama gatljaju po terenu imena tipa Tino-Sven Susic, Anel Hadzic, Avdija Vrsajevic, Vranjes itd...calcio je napisao/la:Stilic je dobar igrac ali nije Maradona kao sto neki misle. Taman bi ga mediji u Hrvatskoj razapali zato jer je izostavio igraca iz Poljske. Moze se porediti sa njihovim Kranjcarem, slicni su igraci.
Mislim ne treba se preseravati sada, koristimo igrace koji su deset puta slabiji od jednog Stilica i jednog Zukanovica i ne bi trebali sada iste omalovazavati da bi stvar relativirali.
Btw. Mujdza je za jednog Vrsajevica Thiago Silva pa opet grije klupu i ne, nisi bio u pravu kada si sumnjao da je Mujdza mozda povrijedjen bio i da zato nije igrao, nego se radi o cisto idiotskom potezu stavljanja Mujdze kao rezervu jednom poluamateru.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 sep 2014, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
phily je napisao/la:O promjenama u sastavu
"Mislim da neće biti promjena. Nekoga skloniti u ovom trenutku značilo bi direktno ga optužiti za ono što se desilo protiv Kipra. U ovom trenutku ja ne vidim neko novo ime. Mi sljedeću utakmicu moramo igrati sa istim timom. Devet igrača će vjerovatno početi utakmicu, istih devet koji su počeli i proiv Kipra![]()
![]()
Štilić?
"Za sada ne razmišljam o njemu. On mi u ovom trenutku nije potreban".

Stvarno nevjerovatno. Covjek se ili sprda sa cijelom nacijom ili je stvarno jako neinteligentan. On se ponasa kao da je vrijeme stalo prije jedno 20-25 godina. Gdje su skoro samo treneri pratili detaljno fudbal i gdje su se utakmice snimale na kasetama. A realno je stanje da danas skoro svaki trci-cetvrti mladi covjek prati detaljnije internacionalni fudbal od njega. Veliki dio tih ljudi zna i vise o taktici od njega. Covjek je jednostavno amatercina na kvadrat a ocigledno nije ni svijestan da izgovori koji su prolazili prije 20 godina danas vise ne prolaze. Kao sto neko rece treba samo pogledati kako nase komsije analiziraju svoje selektore pa da im bude sve jasno. Kada jednom tako losem treneru koji nema ni znanja ni iskustva a ni talenat ( osjecaj ) za taj posao jos dodas lijenost ( ne dovoljni anagazman da bi se nagovorili potencijalni igrac - Seferovic, Tankovic , Halilovic, i jos mnogi ........................................... ) i nekakav razlog da gura par losijih igraca u tim umjesto uvijek da igra 11 najboljih onda se dolazi do katastrofe i ovoga sta gledamo sada da se mora cupati protiv jednog opasnog Walesa. Stvarno neznam sta vise da kazem. Cuj istih 9 igraca poceti i ne treba mu Stilic. Njegova cijelokupna priprema utakmice protiv Kipra od skautinga do motivisanja igraca na terenu je takva da bi nas 50% ovdje to bolje radilo. Stvarno nevjerovatno. Vidim da je vecina ljudi izgubila zelju da komentarise jer ovo skoro pa nema smisla vise.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 sep 2014, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
I ja sam kontao da Lulica prebaci na desnu stranu, ionako ne zna nabacivati sa lijevom nogom, ali evo otkad ga pratim, i u klubu i u reprezentaciji, nisam ga nikad vidio na desnoj strani. Imao je mnogo trenera i nikad niko od njih nije razmisljao da ga stavi na desnu stranu. Iako svi oni znaju za njegovu boljku, ne zna igrati sa lijevom nogom. Mozda mu ne pase, ne znam.Goalgetter je napisao/la:Mujdza, Lulic alternative za desni bek. Ako vec toliko se trazi alibi za to da Mujdza ne igra nikako u klubu, onda moze Lulica na mjesto Avdije, a Sejo na lijevom beku? Ali ipak, to je visa matematika za naseg selektora.calcio je napisao/la: Pored toliko kvalitetnih bekova koje imamo...
Ili mozda ipak nemamo?
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 19 sep 2014, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic - Pape 

-
- Kontakt:
Nezna se ko je gluplji novinari il magarac kaze susic nece zvati zukanovica dok ne bude starter u timu, a ovi Glupi novinari Sto ga nisu pitali kako to onda Bešic mu igra prvu postavu a za Everton odigro 8 minute u dva mjeseca, nemam nista protiv Bešica jer momak je zaslusio prvu postavu Sto isto mislim za zukanovica I stilica
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Bjelorusije u Minsku je igrao tu poziciju, te par puta i u Laziu igrao je na desnoj strani prosle sezone. Inace, Lulic je desnjak, a ne ljevak, to je i sam par puta naveo. Jeste da zna sa obje noge, ali je po prirodi desnjak.calcio je napisao/la:I ja sam kontao da Lulica prebaci na desnu stranu, ionako ne zna nabacivati sa lijevom nogom, ali evo otkad ga pratim, i u klubu i u reprezentaciji, nisam ga nikad vidio na desnoj strani. Imao je mnogo trenera i nikad niko od njih nije razmisljao da ga stavi na desnu stranu. Mozda mu ne pase, ne znam.Goalgetter je napisao/la:Mujdza, Lulic alternative za desni bek. Ako vec toliko se trazi alibi za to da Mujdza ne igra nikako u klubu, onda moze Lulica na mjesto Avdije, a Sejo na lijevom beku? Ali ipak, to je visa matematika za naseg selektora.calcio je napisao/la: Pored toliko kvalitetnih bekova koje imamo...
Ili mozda ipak nemamo?
što ih ima mašalaU funkciji poboljšanja atmosfere za ostvarenje željenih rezultata u predstojećim značajnim utakmicama u okviru kvalifikacija za EP, zadužuje se selektor Sušić da sa Tehničkim komitetom i tehničkim direktorom, kao i Odborom za posredovanje i savjetovanje definiše i predloži odgovarajući plan priprema za naredne utakmice, kao i mjere koje treba preduzeti kako bi bio ostvaren konačni cilj „A“ selekcije, plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.
UHAPSITE GAAA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.