FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nydalen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 19 sep 2014, 19:02

Sto ih dispecer lozi (:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 19 sep 2014, 19:05

staragarda je napisao/la:
amko27 je napisao/la: Nemoj biti siguran; ko ce biti siguran da se Amar nece naljutiti kao u Zenici i cekati da udju nasi navijaci pa da pocne tekma. :)

Salu na stranu, ne vidim svrhu da se 500 ljudi sutra vrati s pola puta ili iz Tuzle. Jbte ti ljudi su potrosili po 20-30 KM minimalno i nekoga to ne zanima i niko ne odgovara. Neko mora odgovarati i savez mora zauzeti neki stav, jer ovo postaje ucestala praksa. U ostalom ako ne mozete garantovati sigurnost gostujucim navijacima (vec 2x uzastopno, kako se moze garantovati sigurnost Zeljinoj delegaciji u lozi, igracima i strucnom stabu). Ko nema uslova da primi gostujuce navijace ne treba primati ni domace.
okle sad sad invazije i hiljadu ljudi u samo par sati pade cifra na 500...ja sam napisao na temi Slobode...do sad najjace gostovanje na Tusnju su odradile horde neke 08,09 cini mi se....busevi,kombiji,kola...bruka svijeta...jedva se natrpali na D tribinu...oko 500 ljudi mislim da je bilo po mojoj nekoj procijeni...eto vidjet cemo vas sutra...do sad sto ste gostovali nikad preko 250 ljudi
Poenta mog posta nije bilo prebrojavanje Zeljinih navijaca koji ce krenuti u Tuzlu sutra, niti usporedba sa HZ. Al nebitno, to govori o tebi i pokusaju da odvuces pricu u nekom nebitnom, ali cnim mi se i ne dozvoljenom smjeru.
ps. nadam se pobjedi sutra 0-2, iz kornera glavom i iz penala. Sretno svima koji krenu na put nadam se da ipak nece biti problema.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 sep 2014, 19:15

Mumijeviiiiiii P.I.Z.D.A. ko izda sutra
Zlatan Nalić sin tuzlanski

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 sep 2014, 19:21

emirzlaTu je napisao/la:Mumijeviiiiiii P.I.Z.D.A. ko izda sutra
Jos jedan u nizu padobranac na nasoj temi :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 sep 2014, 19:30

arelinho je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
raaymoon je napisao/la:KO IMA NEKE KOMBI PREVOZNIKE, MOLIM VAS KONTAKTIRAJTE IH DA DOĐU SUTRA NA GRBAVICU U 11 SATI. FALI KOMBIJA 2 BUSA SU OTKAZANA U ZADNJEM TRENUTKU, MOLIM VAS MANIJACI. SVI U TUZLU !
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
a sad i mustuluk da ufatim...uci ce te u hram fudbala ;) ;) ..svih hiljadu ;) ;)..ne zezam se
kada vas bude na nekom gostovanju vise od 300 onda imate nesto pricati o ostalima navijackim grupama ;)
a ovo nije navijacki forum da se prica o navijacima :)

buduci da imas 17 godina :mrgreen: pitaj nekog starijeg o finalu kupa u sa, pa iste te starije pitaj
jesul manijaci ikada u tom broju bili u tuzli :salut: :beba:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 sep 2014, 19:33

nesvrstani je napisao/la:buduci da imas 17 godina :mrgreen: pitaj nekog starijeg o finalu kupa u sa, pa iste te starije pitaj
U zadnje vrijeme nije nas ni moglo biti i kad je bilo bili smo po nekim skelama pizdama materinama, zadnje dvije godine nismo dolazili jer ste vi bili tu gdje jeste, a ovo sto vasa policija prica je farsa, halo ba kako ce onda za 3 godine obezbjediti neku jacu utakmicu, ako dodje do takve u tuzli

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 sep 2014, 19:43

lisander je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:buduci da imas 17 godina :mrgreen: pitaj nekog starijeg o finalu kupa u sa, pa iste te starije pitaj
U zadnje vrijeme nije nas ni moglo biti i kad je bilo bili smo po nekim skelama pizdama materinama, zadnje dvije godine nismo dolazili jer ste vi bili tu gdje jeste, a ovo sto vasa policija prica je farsa, halo ba kako ce onda za 3 godine obezbjediti neku jacu utakmicu, ako dodje do takve u tuzli

sve to stoji u vezi stadiona, a sto se tice policije, nista cudno za bih, linijom manjeg otpora lakse im je vratiti vas zbog "ne mogu garantovati sigurnost" nego se zayebavati i s vama i s nama... ipak nadam se da ce vas pustit sutra pa koliko god da vas dodje na onu D tribinu ( gdje smo mi bili prije ) mozete stati ali i do te D tribine morate proci cijeli zapad pa sad ne znam sta su strucnjaci smislili...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2014, 19:51

Prvi put da pisem ovdje kod vas.

Smijesno je sto se danima svadjate, a trebaju biti svi sretni kada bar jednom u godini ili dva puta u ovoj ligi kakva je takva je bude stadion pun. Cilj ispunjen. Slagat ce ko kaze da Sloboda ne treba u ovoj ligi, igracki smo losi ali za buducnost lige smo dobri, bolje vam je gostovat u Tuzli nego negdje gdje nema ljudi i gdje nikog ne interesuje fudbal :mrgreen:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 19 sep 2014, 19:59

tuzlak1987 je napisao/la:Prvi put da pisem ovdje kod vas.

Smijesno je sto se danima svadjate, a trebaju biti svi sretni kada bar jednom u godini ili dva puta u ovoj ligi kakva je takva je bude stadion pun. Cilj ispunjen. Slagat ce ko kaze da Sloboda ne treba u ovoj ligi, igracki smo losi ali za buducnost lige smo dobri, bolje vam je gostovat u Tuzli nego negdje gdje nema ljudi i gdje nikog ne interesuje fudbal :mrgreen:
Buraz imas veliki pozdrav od mene i naravno da ova liga bez Slobode nije ista .Da ima normalnih ljudi u savezu ova liga bi se smanjila tako da bi bilo puno boljih utakmica Zeljo,Sarajevo,Velez,Sloboda,Celik ,Borac uz uvijek dobra Siroki i Zrinjski bi ovu ligu ucinili jako zanimljivom .
Nadam se sutra dobroj utakmici pa nek pobijedi bolji.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2014, 20:00

nesvrstani je napisao/la:
buduci da imas 17 godina :mrgreen: pitaj nekog starijeg o finalu kupa u sa, pa iste te starije pitaj
Bili su manijaci u nesto vecem broju popunili su D tribinu u onoj utakmicI 1999 godine kad im je Enes Mesanovic dao iz slobodnjaka gol, odnosno lopta koju je uputio odbila se od zivo zid I onda mu opet sjela na volej I od stativu usla u gol za nasu pobjedu od 1:0...tad smo bili u dobrim odnosima sa Manijacima tako da je sve bilo regularno fino popraceno ..mi smo tad imali svoj Istok :)

Nego Manijaci de sutra ako bude kakav link nemoj da budete skrti :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 sep 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 sep 2014, 20:00

Upravu si :clap: Utakmica sa ovakvom kolicinom naboja je potrebno u nasoj ligi,samo sto isfrustrirani likovi tipa @staragarda taj naboj na neku losu stranu okrecu,bez potrebe,ljudi trebaju uzivati u sutrasnjem ambijentu,fudbalu,medjutim dosta raje i s jedne i s druge strane jedva ceka tekmu da ispolji frustracije...
Obzirom da novca u nasem fudbalu nema,samo ovakve utakmice mogu pomoci da nam se liga izdigne,da mladi igraci igraju pred vecim brojem gledalaca,na vrijeme sazrijevaju..Ovakve atmosfere su se do unazad 2 godine stvarale izmedju Zelje i Borca...U svakom slucaju,zakljucak je da nam treba vise ovakvih utakmica kao sutrasnja...
SLOBODA NAVIJAČIMA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 sep 2014, 20:03

jesu ovi tuzlaci duhovit svijet, ja oplakao pročitavši zadnje tri stranice...

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 sep 2014, 20:06

CARSON je napisao/la:

Buraz imas veliki pozdrav od mene i naravno da ova liga bez Slobode nije ista .Da ima normalnih ljudi u savezu ova liga bi se smanjila tako da bi bilo puno boljih utakmica Zeljo,Sarajevo,Velez,Sloboda,Celik ,Borac uz uvijek dobra Siroki i Zrinjski bi ovu ligu ucinili jako zanimljivom .
Nadam se sutra dobroj utakmici pa nek pobijedi bolji.

Naravno bolje je igrati 2 puta u Tuzli nego ici u V.Obarsku i sl... ne treba izmisljati toplu vodu samo pogledati sta su hrvati napravili i gdje su oni a gdje mi trenutno, jest da bi mi s ovakvom ekipom ispali odma al hajd :mrgreen:

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 19 sep 2014, 20:08

slika
habib

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 19 sep 2014, 20:16

Pa yebo ga srp i cekic i termin, moram na Kosevo i necu moci gledati ovu poslasticu sa Tusnja. Ovi evropejci se bas nalozili :urnebes:

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 19 sep 2014, 20:26

Ja sam svoj stav iznio glede utakmice, nisam nešto optimističan, bit ću zadovoljan bodom. Samo da bude sve ok s momcima što će putovati u Tuzlu, kakva se atmosfera stvorila ispostavlja se da su gostovanja u Širokom i Trebinju 2003. mala maca za ovo sutra.

Nadam se i posljednji jer smo jučer na Slobodinoj temi za tebe bili ''retardirana djeca''.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2014, 20:27

IlGuerriero je napisao/la:Ja sam svoj stav iznio glede utakmice, nisam nešto optimističan, bit ću zadovoljan bodom. Samo da bude sve ok s momcima što će putovati u Tuzlu, kakva se atmosfera stvorila ispostavlja se da su gostovanja u Širokom i Trebinju 2003. mala maca za ovo sutra.

Nadam se i posljednji jer smo jučer na Slobodinoj temi za tebe bili ''retardirana djeca''.
Pa i jesam napisao "retardirana djeca", sto ne znaci za svakog vec za one koji se prepiru i idu na onu "moj tata je jaci od tvog tate" i sve tako citav dan. Nista normalno za procitat..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 21:34

Svakog gosta tri dana dosta. Neka Tuzlaci uživaju u ovoj iznenadnoj pažnji, jer naravno, dolazi im Željezničar, za dva dana će biti zaboravljeni i nastaviće sa svojim sivilom. Prvo repka, pa sad Željo, dosta...

[youtube][/youtube]

:salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 19 sep 2014, 21:41

Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2014, 22:20

BlueIsTheColor je napisao/la:Halalite covjeku, on je prosle sezone pratio cvajtu... Za njega je Lovcen svemirski brod...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a za vas metalist...mi bi ovakvi raspali uspjeli makar na penale proc ovaj miki maus klub...al vi svake godine evropa i svake godine jedno te isto...brukanje
i onda mi isfrustrirani...a ovdje zadnjih 10 strana ces takvih bljuvotina i ponizavanja Tuzle i Slobode procitat da ti se stomak okrene...al samo vi udrite pazarci..nije da nismo navikli :D :D
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 sep 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 19 gostiju.