Virtu4l je napisao/la:Kako je
Pirke lijepo kopirao ono što 'odgovara', a kompletna izjava ide ovako,
"Zaista je teško objasniti taj poraz, sve je krenulo naopako, ima hiljadu razloga. Nikada nisma krivio samo igrače, glavni krivac sam ja. Istina je da nismo smjeli izgubiti tu utakmicu, ja sam ranije upozoravao, ali me igrači nisu ozbiljno shvatili, kao ni mediji. Međutim, ništa nije izgubljeno, naše šanse za plasman na EP su više nego realne", kazao je selektor.

"Mislim da neće biti promjena. Nekoga skloniti u ovom trenutku značilo bi direktno ga optužiti za ono što se desilo protiv Kipra. U ovom trenutku ja ne vidim neko novo ime. Mi sljedeću utakmicu moramo igrati sa istim timom. Devet igrača će vjerovatno početi utakmicu, istih devet koji su počeli i proiv Kipra. Bio sam ljut poslije utakmice jer sam upozoravao. Znao sam da možemo doći do 30 metara od gola, a onda smo morali pronaći neko rješenje.
Ali to nisam mogao ja, igrači su morali pronaći rješenje. Upozoravao sam i na kontre, što nas je na kraju i koštalo"
Jel i ovo vađenje iz konteksta ? Tip je dvoličan onaj klasični smrad ko ovi bh. političari gledajući i po izjavama i drugačije ne može ... Kada ga otpuste ako ne bude imao angažman u nekom klubu neka se prijavi za izbore u BiH, osnuje stranku ima garantovan prolaz u parlament ako ništa ...
Pogledaj sklop rečenica, izjavu čitavu pa ovo vrijeđa inteligenciju ...
Naredna utakmica se igra sa istim igračima ?!?!?! Jel 11 il 9 istih igrača ? Psiholog pravi znači ovi što nisu igrali neka džaba se ne trude ha ya ... Ionako neće početi ... A šta je upozoravao prije utakmice ? Hoćeš gledati utakmicu? - Odgovor: Nema potrebe.