drop je napisao/la:Ono što mi je posebno drago vidjeti kod Miralema je ta neophodna drskost u igri,nije ukocen na terenu,momak igra svoju igru (naravno u sklopu timske),trci,asistira,zabija golove,nema straha ni kompleksa ni prema Reala na njihovom stadionu a on je još uvijek zapravo tinejdžer sa 19 godina...pa šta ce tek raditi na terenima za 2-3 godine - ne smijem ni zamisliti.
Prednost je sto ga i igraci Lyona stariji gotive i vjeruju mu.Sto za ''balave'' igrace nije slucaj.Ono u smislu sta balo zna,zaebat ce priliku.Dosta puta u prvenstvu nakon zescih faula nad Pjanom,ovi igraci lyona bi skocili kao opareni na protivnicke igrace

Ono ko biva P.M lako ti je djete udarati hajd mene
Svaki prekid je njegov
Pjanicev adut u Lyonu je predsjednik Lyona koji ga puno gotivi i na njegov mig nakon one maestralne igre u kupu kad je jos bio u Metzu su ga kupili.Cak je o licno deportovao Juninha dalje zbog izuzetnog vjerovanja Pjani.Ono jucer je nagrada tom covjeku.A i trener mora kako gazda kaze.
Jos jedna sreca u nesreci sto se lyona tice je da lovren nije imao pravo nastupa u LS.
Ovaj bi ga gurao i tamo i vec bi kod kuce fasovali od Reala radi ove rupcage.ovako su uvidjeli da im je taj igrac promasaj sezone i sad je na ''sigurnom mjestu''

i u prvenstvu.
Pjanic je prije imao cak i bolju igru ali su golovi izostajali.Sad golovi dolaze sami od sebe a za igru isto tako nadoce vremenom.Oni pokusaji sa 40 metara za koju godinu nece biti zaebancija vec muka golmanova.
Pa tek mu je 19 godina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu