Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 19 sep 2014, 17:48

Eto ga, i sluzbeno je. Ostaje selektor.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 17:50

Eto,mozete poceti slavit potpunu propast reprezentacije zajedno sa ovim novinarom ovog portala i masu drugih.
Cestitam vam.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 sep 2014, 17:51

Goalgetter je napisao/la:Eto ga, i sluzbeno je. Ostaje selektor.
kad vidim ko je bio u opcijama da ga naslijedi, ne mogu reći da sam nezadovoljan
iako sam do danas bio za to da nas tele napusti
uglavnom, nista se nije moglo promijeniti, bit će ovo duge kvale
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 17:52

Samo jos da vidimo koji sve igraci vise nece igrati za reprezentaciju i slavlje moze poceti.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 sep 2014, 17:53

Kakav Asanovic u pm...Barbarez ne mote a taj moze...Pa bili bi rata

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 17:53

Goalgetter je napisao/la:Eto ga, i sluzbeno je. Ostaje selektor.
;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 17:53

Rusilac je napisao/la:Eto,mozete poceti slavit potpunu propast reprezentacije zajedno sa ovim novinarom ovog portala i masu drugih.
Cestitam vam.
Ma to se znalo, pitanje je koliko ce bodova biti potrebno da ostane poslije Velsa i Belgije.
Sa 3 poena sigurno, sa 1jednim, FSRS ce se boriti da ga zadrze dok nas ne ukopa .
Zato, igraci , poraz protiv Velsa , spas reprezentacije !!! :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2014, 17:56

Ne znam kako ste mogli očekivati da će mu dati otkaz, ili da će sam otići. Da je i jedna strana pomišljala na to, to bi se desilo odmah nakon utakmice.
Ipak je previše vremena prošlo, a novi spisak treba biti gotov za 3 dana. Nadati se da Pape neće puno pametovati sa formacijom i sastavom, te da će sa najboljim igračima osvojiti bar 4 boda u naredne dvije utakmice. Bez obzira ko bio selektor sad i nakon dvomeča, cilj je svima isti, tako da priče o bojkotu igrača ne pije vode ni u snovima.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 19 sep 2014, 17:56

Da budemo iskreni.
Bilo je nerealno da mu se izglasa ostavka i ja se tome nisam nadao ama bas nimalo.
Moja jedina nada je bila da ce u njemu nesto proraditi pa da on da ostavku .
Mislim jbga vidis sve se diglo protiv tebe, nemas podrske ni na tribinama a haman ni na terenu i jedino zbog cega bi mogao ostati selektor je vlastiti interes kao i vlastita kasa i izgleda da je to presudilo .
Nadam se da grijesim barem u necemu od ovog al Susic baca u vodu sve sto je do nedavno gradio u zivotu .
Kamo srece da je otisao odma nakon SP . :roll:
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 sep 2014, 17:56

Kada bude utakmica u Zenici protiv Belgije, još ako izgubimo protiv Velsa, neka se prave parole SAFET NAPOLJE i eto ti otkaza ... Ako i tada ne bude otkaz onda praviš baklje itd... Zna se kako ide borba protiv korupcije, nepotizma a vala i Saveza ...

Samo meni je ovo malo sumnjiva podrška jer nezz kako ljudi van interneta razmišljaju ... Većina foruma i mlađe generacije koju ja poznajem je protiv jer su informisani, prate izjave i u kakvom takvom su toku ali kako mom ocu objasniti da Safet treba da ide kad čovjek nije poslušao ni 2 PK od njega, za vrijeme utakmice popije dobro pa vidi samo gol a još Safeta pratio ko klinjo... Njega i nekako mogu razumiti ali ove mlađe generacije koje ga idoliziraju nikako ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 sep 2014, 17:56

Safet Susic. Covjek bez znanja, inteligencije i casti.
Selektor po mjeri za BiH.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 17:57

Rusilac je napisao/la:Eto,mozete poceti slavit potpunu propast reprezentacije zajedno sa ovim novinarom ovog portala i masu drugih.
Cestitam vam.
Propade vam još jedna misija :bih: sad se ti i tvoj pajdo hogar citirajte do besvijesti :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 19 sep 2014, 17:57

Pape odlazi.... :lol:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 17:58

Virtu4l je napisao/la:
Cestitam vam.
Propade vam još jedna misija :bih: sad se ti i tvoj pajdo hogar citirajte do besvijesti :wave:
Jesi javio Ceci da kum ostaje ? :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2014, 17:59

Toliko o tome. Okrenimo se drugim stvarima, kad izlazi spisak?

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 19 sep 2014, 17:59

thulkazal je napisao/la:Kada bude utakmica u Zenici protiv Belgije, još ako izgubimo protiv Velsa, neka se prave parole SAFET NAPOLJE i eto ti otkaza ... Ako i tada ne bude otkaz onda praviš baklje itd... Zna se kako ide borba protiv korupcije, nepotizma a vala i Saveza ...

Samo meni je ovo malo sumnjiva podrška jer nezz kako ljudi van interneta razmišljaju ... Većina foruma i mlađe generacije koju ja poznajem je protiv jer su informisani, prate izjave i u kakvom takvom su toku ali kako mom ocu objasniti da Safet treba da ide kad čovjek nije poslušao ni 2 PK od njega, za vrijeme utakmice popije dobro pa vidi samo gol a još Safeta pratio ko klinjo... Njega i nekako mogu razumiti ali ove mlađe generacije koje ga idoliziraju nikako ...
NEma zivota van interneta jbte .
Mnogo novca je u pitanju da bi se Safeta tek tako sutnulo a i mnogo toga je na kocki .
Nije ovo FIFA Manager, il kako se vec zove ta igra .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 19 sep 2014, 18:00

ne ovo je tuzan dan za bh fudbal

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 sep 2014, 18:00

Stvarno je ova zemlja Absurdistan. Kao da smo u Matrixu , najnormalnije i najlogicnije stvari ovdje nisu logicne. Veliki sam patriota al cini mi se da bi se mentalno covjek bolje osjecao da su nas okupirali i da i nismo ratovali. Ovakav amaterizam i ubijanje u pojam od ovih LOLA iz saveza tesko se moze svariti.

Toliko para su navijaci potrosili prateci ovu repku, toliko suza i znoja potrosili i igraci i navijaci. I kada smo konacno mislili da se sve sredilo surova stvarnost ti dokaze da kao kolektiv i zemlja imamo na sebi tumur zvani NS.

Ova neznalica je smijesan lik, vise i nije vrijedan spominjanja niti nekih fudbalskih analiza samo se nasmijem kada mislim o njemu , osmjeh sa gorkim ukusom u ustima razmisljajuci sta su sve morali da istrpe nasi momci u repci zadnjih godina s njim. A toliko smo i njih kritikovali .... Dzeko, Spahic sa svim svojim manama su opet 10 x bolji od ovih amatera i lopova iz saveza i ne zasluzujemo ih...unprijed im oprstam za sv buduce nepretrcane kilometre , izlaske u grad na pripremamam i ostalo .. jer kada je nesto sprdnja onda je sprdnja ... samo je dobro za nas navijace da ovo razvlacenje pameti vise ne shvatamo previse ozbiljno ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 sep 2014, 18:01

Kakva drzava, takva i mazga na celu reprezentacije, zao mi najvise pojedinih igraca, valja ga trpiti jos neki dan.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 sep 2014, 18:01

Šta i da izgubi protiv Walesa? To je samo jedna utakmica. I mnogo veće reprezentacije znaju kiksat, pogledajte Portugala protiv Albanije.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.