FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 23:42

Kakav Adler, kakav Handanović, Neuer ili Akinfeev. Ne kupi li jednoga od ove dvojice Uli će me opet razočarati, iako bih najviše volio vidjeti Igora na golu Bayerna, ali idemo svi u glas "Bolje dati 30 miliona za Gomeza što nam i nije trebao, nego 20 miliona za golmana što nam hitno treba". :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 mar 2010, 02:22

Od Freya nema nista! Tu sto se spekulisalo, pricalo se. :lol: Vjerujem jednom mom drugu i ocekujem dolazak Handanovica. Sto ne bi bilo pogresno.
Rumenige piska na Neuera, a ovaj glumi plaho nesto. Kahn daje simpatije prema Adleru, a od stranih golmana takodjer istice mladog Rusa.
Veliko je pitanje hoce li uopste sta traziti na trzistu po tom pitanju. Sada se malo zakuhalo nakon 2-3 pacerske greske Butta. Nastavi li Butko pruzati partije kao u dosadasnjem dijelu sezone, novi golman moze pricekati.

Ima i vecih prioriteta.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 02:40

geronimo je napisao/la:Od Freya nema nista! Tu sto se spekulisalo, pricalo se. :lol: Vjerujem jednom mom drugu i ocekujem dolazak Handanovica. Sto ne bi bilo pogresno.
Rumenige piska na Neuera, a ovaj glumi plaho nesto. Kahn daje simpatije prema Adleru, a od stranih golmana takodjer istice mladog Rusa.
Veliko je pitanje hoce li uopste sta traziti na trzistu po tom pitanju. Sada se malo zakuhalo nakon 2-3 pacerske greske Butta. Nastavi li Butko pruzati partije kao u dosadasnjem dijelu sezone, novi golman moze pricekati.

Ima i vecih prioriteta.
Burica uzmite.Ispast ce vas jeftiniji nego Olic :mrgreen: a vise ce te hajra imati.
Ne bez zeze mali je mlad i haos golman a para nikakva.Bukvalno ih on gura na celo ne bas nenormalne Poljske lige.Kad je mogao Magath nanjusiti Dzeku iz nekih Teplica,valjda Bayern jos ima normalnih skauta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 mar 2010, 02:53

NoName je napisao/la:Pato nije ništa pokazao na prvoj utakmici, sutra će aBd sve nadoknaditi a Ronhaldino će da dokaže da je na starim stazama slave i uspjeha. A ono što će najviše da zaboli navijače MUDA će biti slobodnjak i Beckham.
Ima li neki poll na ovom forumu gdje se glasa za komentar godine? Ovaj mi se posebno svidio.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 mar 2010, 03:05

harishp je napisao/la: Burica uzmite.Ispast ce vas jeftiniji nego Olic :mrgreen: a vise ce te hajra imati.
Gringo - kooperacija :mrgreen:
Nema ni od toga nista, taman da brani u Engleskoj kao tvoj "ljubimac" Begovic. Sto se tice stranih golmana, halali Mujo materi. :mrgreen: Samo je Pfaff imao tu srecu da stane medju stative Bayernovog gola.
Trasimaco je napisao/la:
NoName je napisao/la:Pato nije ništa pokazao na prvoj utakmici, sutra će aBd sve nadoknaditi a Ronhaldino će da dokaže da je na starim stazama slave i uspjeha. A ono što će najviše da zaboli navijače MUDA će biti slobodnjak i Beckham.
Ima li neki poll na ovom forumu gdje se glasa za komentar godine? Ovaj mi se posebno svidio.
Zar je to uvazeni kolega NoName izjavio na ovoj temi? Nesto ne vjerujem.
Uostalom, imas podforum diskusije gdje se bira i postavlja najsmjesniji komentar. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 mar 2010, 03:09

Vrati se Gero nekoliko stranica nazad, mislim da ces ga pronaci. Ja sam zapeo maloprije za njega. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 mar 2010, 03:26

Moze biti, ustvari vjerujem ti...ili sto bi lagao. Aaaaa, znaci ceprkas po Bayinim temama. slika
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 mar 2010, 03:33

Ne, nego mi je taj komentar zapeo za oko sinoc i dosao je sasvim nepotrebno. Nije bio vezan gotovo nizasta. Jos kad pogledam od koga je dosao, dobija na tezini. Ima ljudi od kojih nikad ne ocekujes neke glupe izjave, ali eto valjda im se omakne. Ni sam nisam izuzetak s vremena na vrijeme.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 mar 2010, 03:44

Ne znam sta bih ti rekao. Ako nije stavio smajli vjerovatno je ozbiljno mislio. Ali poznavajuci njega, vjerujem da se pridruzio meni, seceru (pogotovo), cim je stavio MUD. :lol:
Primjetio sam da je pristalica Redsa, pa mozda i zbog toga.
Uostalom znam da i "nas" ne begenise. 8-) Ne treba sve stavljati na zlatnu vagu, sto bi Svabe rekle.
Cesto nas prenese....
Vom Jäger zum Gejagten

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 mar 2010, 08:21

Ja sam bio ubijeđen da će Milan proći, imao sam nekakav išaret što bi rekao hp. Čak sam se i kladio na to, pogledaj temu kladionice. Ali, MUD je pokazao snagu, čestitam, pogriješio sam. Bujrum Trasimaco, čak ti dopuštam i da se naslađuješ sa tom mojom izjavom :geek:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 15:07

Ma MUD vole samo ovi sto navijaju za njega.
Ali igre su im druga prica.Nema lazi,nema obmane.Shrek je definitivno pobudalio.I bilo bi higijenski da dobiju recimo Barcu nek se pokolju. :mrgreen: Ali to bi bas bilo ove sezone pokolj.
Sto se tice @gero Burica nije kooperacija mada je i on natuknuo.naime gledao sam Stilica proslu jesen on je malo povreda ,malo vekija,malo promjena trenera koji ga je gotivio pa je ofulao par meceva.
Ali u medjuvremenu je izletio u kadar Buric.Vjeruj mi da je mali iz Etiopije isto bi ti rekao.Ovako se poklopilo.
Ali nisam htio da ulazim u polemiku zato sto bi se vec ''ojadjene'' persone i onog Engleza tojest Kanadzanina za kojeg sam opet moj mali isaretic mi rekao da ovaj sa klupe maknuti nece ove sezone.Tako da sam hepo kockice ostavio po strani.Ali kad @Gringo sasvojom tehnikom pokazao neke stvari iz prilozenog koje sam i ja gledao.
Onda sam ga malo ko biva pogurao,nije na odmet.
U redu je Bayo ima jedino Belgojskog ''fapa'' kao golmana a i Resinger mirisi na gibanicu :lol:
Kako rekoh kao sto Montpelier za bagatelu uzeo Spahica i sad pice na titulu.Buric nebi kostao Baye ni par carapa.
Tako da nista izgubili nebi a dobitak je ogroman.Sto za nas i repku BIH sto i za Bayu.
Mali ima slfa i eksplodirao je ove sezone.
Kad mogu imati Olandjani imati trenera i kapitena u Bayi.Mogu i jednog Bosancerosa.Jedan vam je vec masala valjao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 mar 2010, 15:53

Eh u cetvrtfinalu bi zelio Bordeaux ako prodje, sto je vrlo vjerovatno jer su oni losi.
U losijoj su formi nego kad su nas tukli u grupi, a mi smo puno sigurniji i puno vise samopouzdanja imamo nego tada

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 mar 2010, 15:58

Sto volim ove sto pricaju kako bi nas poderali u 1/4 finalu, od navijaca Lyona pa do Arsenala. Eh pa kako bi volio da se to desi pa da ih puknemo po usima, samo zato sto pricaju gluposti kako mi imamo slabu ekipu, da smo **** od ekipe. Molim Boga da dobijemo od ove dvije spomenute ekipe pa da pokazemo ko je Bayern. Pogledaju mec Fioerentina-Bayern i odma nakon jedne tekme se daju lose ocjene ekipi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2010, 16:05

Robe, samo treba biti strpljiv. Bice vremena da se obracunamo i sa takvima. 8-)
#divovi

MaryJane
Kontakt:

Post Postao/la MaryJane » 11 mar 2010, 16:13

rob do bagro je napisao/la:Sto volim ove sto pricaju kako bi nas poderali u 1/4 finalu, od navijaca Lyona pa do Arsenala. Eh pa kako bi volio da se to desi pa da ih puknemo po usima, samo zato sto pricaju gluposti kako mi imamo slabu ekipu, da smo **** od ekipe. Molim Boga da dobijemo od ove dvije spomenute ekipe pa da pokazemo ko je Bayern. Pogledaju mec Fioerentina-Bayern i odma nakon jedne tekme se daju lose ocjene ekipi.
svi podcjenjuju Firencu, a najvise bodova osvojili u grupnoj fazi...al na kraju smo ih tukli :D
Che

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 mar 2010, 17:53

Slijedeca utakmica koja slijedi je ta sa Freiburgom, samo me pobjeda zanima i nista vise, dalje nemam pametovat.
Naredne tekme koje slijede su mozda najbitnije i mnogo toga ce se odluciti, ponajvise pitanje prvaka mada je to opet rano, ali bice puno prednosti na nasoj strani ako uspijemo ovo dobiti :
Frankfurt-Bayern
Bayern-Stuttgart

Schalke-Bayern
Leverkusen-Bayern( Ova je utakmica u 30. kolu, ovdje ako uspijemo dobiti Guzn, ja mislim da bi trebali biti sampioni,, al ja bih bio zadovoljan kad bi dobili ovu sa Freiburgom i ove dvije ,a sa Schalkeom bi bio zadovoljan i sa bodom. Vidjecemo, uglavnom slijede vazni mecevi u kojoj ce se znati mnogo toga, spremni moramo biti, no nece biti lahko s obzirom da igramo na 3 fronta, to je veoma iscrpljujuce za igrace.

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 18:16

rob do bagro je napisao/la:Sto volim ove sto pricaju kako bi nas poderali u 1/4 finalu, od navijaca Lyona pa do Arsenala. Eh pa kako bi volio da se to desi pa da ih puknemo po usima, samo zato sto pricaju gluposti kako mi imamo slabu ekipu, da smo **** od ekipe. Molim Boga da dobijemo od ove dvije spomenute ekipe pa da pokazemo ko je Bayern. Pogledaju mec Fioerentina-Bayern i odma nakon jedne tekme se daju lose ocjene ekipi.
Bayo bi Lyonu sjeo ko kec na desetku.Vijeruj da i oni vas ocekuju.
Roben se ''odavno nije povrijedio a vrijeme mu je dugo je i izdrzao'' :mrgreen:
Ribery vam odavno vec nije tu.Gdje je ni on sam ne zna.
Lamonja kad ove dvojice ili ima ili nema sam nista napraviti ne moze.
Ove ostale nebih ni spominjao jedan ozbiljan klub kao Bajern nebi takve probleme trebao da ima ali ih ocigledno ima.
Nije ni lyon tu previse iznad Baye i oni su u par godina zeznuli neke stvari.
Ali razmisljanja kao ekipe je vec druga stvar.
Jedina stvar koja bi Bayerna mogla gurnuti dalje je ona ''nametnuta svabska misaona.......
''Utakmica se igra sve dok sudija ne odsvira kraj''.Ako oni ''auslanderi'' ne zeznu stvar.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 mar 2010, 18:29

harishp je napisao/la:
Bayo bi Lyonu sjeo ko kec na desetku.Vijeruj da i oni vas ocekuju.
Roben se ''odavno nije povrijedio a vrijeme mu je dugo je i izdrzao'' :mrgreen:
Ribery vam odavno vec nije tu.Gdje je ni on sam ne zna.
Lamonja kad ove dvojice ili ima ili nema sam nista napraviti ne moze.
Ove ostale nebih ni spominjao jedan ozbiljan klub kao Bajern nebi takve probleme trebao da ima ali ih ocigledno ima.
Nije ni lyon tu previse iznad Baye i oni su u par godina zeznuli neke stvari.
Ali razmisljanja kao ekipe je vec druga stvar.
Jedina stvar koja bi Bayerna mogla gurnuti dalje je ona ''nametnuta svabska misaona.......
''Utakmica se igra sve dok sudija ne odsvira kraj''.
Sjeo bi nam naravno, al ja nikad ne bih rekao, joj puknucemo ih, ma sta ce oni, nemaju pojma, slaba ekipa ofo ono. Imam respekt prema svakoj ekipi, zasto pricat nesto unaprijed, sacekajmo dvoboj pa cemo onda pricat o tekmi, a neslusat ove djecije komentare koji mi idu na qrac stvarno. Bayern kad proradi on bas proradi, zanimljivo je ako pratis dugo Bayern da mi bolje igramo kad prvi primimo gol, to si mogao vidjet protv Fiorentine, svabe se nikad ne predaju, igraju zadnjim atomima snage, to sam vec nekoliko puta rekao.
Sto se tice Riberya mozda nije briljirao u toj tekmi, al ce zato mozda u 1/4 finalu garant dati svoj maximum naravno ako ne bude povrijedjen, ne znam koliko ce biti Demichelis odsutan, al sa njegovim oporavkom formacija bi bila po starom, Badstuber bi opet isao na lijevu stranu, Lahm na desnoj, onaj Bilder i gaucho u odbrani.

Es spielen 11 gegen 11 und am ende gewinnen immer die deutschen!!!

Je li to ta misaona dojclandska :lol: :lol:

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 18:43

Niht bas ima. In dojcland mansaft spilen cufil auslenda.
Das ist filajt sajze.Auslenda niht fersten nanjzing minuten.
P.S Ovo je od Vuka Karadzica prepis na njemacki. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 mar 2010, 18:45

harishp je napisao/la:Niht bas ima. In dojcland mansaft spilen cufil auslenda.
Das ist filajt sajze.Auslenda nich fersten nanjzing minuten.
P.S Ovo je od Vuka Karadzica prepis na njemacki. :lol:
Vuk Karadzic hat recht :mrgreen: :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.