tacnije petorica, ne zelim da vjerujem da ovo ima politicku pozadinu, ali mi tukne na takvo nesto..nekom nije u cilju jak bh tim ili su upitanju licni interesi.voltron30 je napisao/la:Da mi je znati koja su to tri magarca u Izvršnom odboru, koji su bili protiv smjene, naravno ako je istina?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ma nevažno je, zajebajem se.emir79 je napisao/la:Prvo sam rodjak od Anela Hadzica, sad sam jos Sead Susic, uz to sam placenik Safeta Susica. Ima li jos nesto?MoR je napisao/la:
Dakle ti.![]()
![]()
![]()
Glavno je da si izgubljen slučaju u ovim prepirkama, našamaran višestruko, ali i dalje dosljedan svojim pogrešnim principima. Vrlo si sličan svom idolu.
Takvo ponašanje bih razumio samo u slučaju da si plaćen da radiš proSafetovu propagandu - to mi je jedino logično objašnjenje, normalan čovjek ne može stati uz ovog idiota.
Nego, znao sam da su u savezu teške budale, ali kakavog Asanovića oni spominju? Pa to nema veze s mozgom.
E cuj Aljoša Asanović

- hogarstrasni
Nema tu sta da se glasa, ostace do posljednjeg momenta, podrzava ga mafija i neprijatelji drzave, a obraza nema ! 

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Zamisli ti to.Larive je napisao/la:E cuj Aljoša Asanović![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo nek nije Sergej Barbarez ni niko od"Mostaraca"

Ali ozbiljno, ako oni ozbiljno računaju na Asanovića onda bolje da ostave Sušića, ako ništa ovaj je ogromne greške već napravio, pa će valjda nešto i shvatiti i drugačije uraditi, usprkos mozgu veličine amebe. Trpiti nove idiotske poteze novog početnika bi bilo stvarno za upucat se.
- anonymousHD
- Kontakt:
Safet Sušić: "Nemam komentar"

Dajte spisak tih ljudi iz IO, yebite vi mene ako tu iko ista zna o fudbalu, cuj kandidat Asanovic, pa grob te ne yebo veci strucnjak je Nizah Hukic.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Riješiš se jednog ali odmah dođe novi.MoR je napisao/la:Ali ozbiljno, ako oni ozbiljno računaju na Asanovića onda bolje da ostave Sušića, ako ništa ovaj je ogromne greške već napravio, pa će valjda nešto i shvatiti i drugačije uraditi, usprkos mozgu veličine amebe. Trpiti nove idiotske poteze novog početnika bi bilo stvarno za upucat se.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Aco, nema se tu sta raspravljati!
Ako ovaj laze o glasanju i siri mrznju i podjele, po pravilima ovog foruma treba biti banovan!
Ne banujes ove koji Spahica zovu kabadahija, Susica teleci pogled... Ne banujes ovakve...
Da se razumijemo, prilicno Sam neutralan po nekim pitanjima ovdje, ali ovo nema smisla!
Osim ako ovo nije neki TVOJ privatni forum, pa pravila ne vaze za svakoga
Ako ovaj laze o glasanju i siri mrznju i podjele, po pravilima ovog foruma treba biti banovan!
Ne banujes ove koji Spahica zovu kabadahija, Susica teleci pogled... Ne banujes ovakve...
Da se razumijemo, prilicno Sam neutralan po nekim pitanjima ovdje, ali ovo nema smisla!
Osim ako ovo nije neki TVOJ privatni forum, pa pravila ne vaze za svakoga
FKS❤️1946
EKSKLUZIVNO: Safet Sušić dobio kasete na kojima se nalaze utakmice Walesa i Belgije

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad vidis ko je sve u opticaju za novog selektora, nama se dobro ne piše ni poslije Saje..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
ponestaje vam inspiracije ponavljate seSheyi je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Safet Sušić dobio kasete na kojima se nalaze utakmice Walesa i Belgije
Ovaj sastanak je bio čisto mazanje očiju, 

- hogarstrasni
A dje je Izrael ?Sheyi je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Safet Sušić dobio kasete na kojima se nalaze utakmice Walesa i Belgije
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
- Kontakt:
ma to su price o asanovicu,,od toga nema nista,,,suplja vjerujete,,ostaje nam da gledamo papeta i dalje kako unistava i ovo malo dobrog u repki sto ima...jedno je sigurno,ja ne gledam vise repku dok je on selektor..

Ova navodna"informacija"je ipak isto ono sto i svako od nas pise,samo licna zelja ovog novinara.
Nista se jos ne zna.
Nista se jos ne zna.
- Donnie Darko
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:ponestaje vam inspiracije ponavljate seSheyi je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Safet Sušić dobio kasete na kojima se nalaze utakmice Walesa i Belgije

- Nerminovic
- Kontakt:
Nece mu trebati.hogarstrasni je napisao/la:A dje je Izrael ?Sheyi je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Safet Sušić dobio kasete na kojima se nalaze utakmice Walesa i Belgije

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.