Ma sta nam rece? Puno smo iznenadjeni.dubrovnik je napisao/la:I Cirohito mi ispada andjeo otkad sam nacin selektiranja sadasnjeg konja vidio.
*p!p!t@* je napisao/la:A majke vam haj realno zar iko od vas ozbiljno misli da će Papke dobiti nogu kad je Begić zadovoljan i Jagodićem?
sat vremena bilo početničko ispitivanje snaga uvod u meč onda mini pauza pa ofanziva nfs bih a sad kontranapad safetovih hordi i pulena , safet poručuje da će napraviti odmazdu u slučaju smjene i prijeti nato udarima na savezplavalokomotiva je napisao/la:Aco nazire li se kraj, evo vec 2 i po sata haman rasprava traje
e jbg pravo si me rastuzioGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.
A htio sam te častit' ali sad' zaboraviGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.
odakle ti infoGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.
Dosta ovih nasih sportskih novinara su to izjavili na Twitteru...pobjedesve je napisao/la:odakle ti infoGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.
Nemoj se tako ruzno saliti , nije lijepoGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.
Evo sad nesluzbeno javili na SS.baadal je napisao/la:Nemoj se tako ruzno saliti , nije lijepoGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.![]()
djelujes mi ozbiljan, nadam se da ne bacas bombe jer to raditi u ovom trenutku je najmanje djetinastoGoalgetter je napisao/la:Pape ostaje selektor, odluceno na sjednici.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.