GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 19 sep 2014, 15:01

Pu, jbemti ove kujice koje odmah izadju i pocnu se falit. Vidi ovog Nicote i clanka, dno dna od covjeka. I da s takvim dijelim tribinu, klub, pa nema sanse. Sada ih je bilo desetak tisuca, onda ce opet u ozujku bit 600 na tribinama. Go.vna koja su tu samo kad je eto fora bit. I oni mi se nadju pricat o "huliganima"...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2014, 15:48

Ma vec sto puta viđen scenarij.Uvijek dobiju po mjesec,dva "slave",a onda ljosnu,vrate se u rupice i sve po starom.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 19 sep 2014, 15:56

Nema smisla navijati protiv Dinama, ako si navijač Dinama. Mamića ništa osim smrti neće otjerati s pozicije, tako da je s te strane besmisleno i s tim se treba pomiriti. A rezultati, s druge strane, ostaju vječno.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 sep 2014, 16:06

Ajde se opustite malo nije jos nista gotovo, velika je sansa da dinamo ne prodje skupinu ili izgubi iducu pa cete moci ponovo se glupirat. Inace koga vise boli k.... koliko je ljudi na tribinama ionako vise nije to to i da dodje 30000. Jucer gledam sa antimamicevcem utakmicu i veseli se ko malo dijete ali nije htio ici sa mnom na utakmicu jer kao ne zeli dat Mamicu svoje pare (makar moze na zapad besplatno) itd. Koliko se glupiraju antimamicevci to je za nepovjerovat :urnebes: ..... ali drago mi je viditi da se i oni vesele makar su se stvari poklopile tako da moraju malo glumiti ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 sep 2014, 16:18

Normalno da ce svaki navijac radovati se pobjedi svog kluba koji je iznad svega pa i Mamica..

Isto tako je normalna reakcija boysa na stanje u klubu,.Mamic je lovator,primitivac i krimos(ovdje takve zovu biznismenima) koji je bez zakonske osnove od Dinama napravio privatnu prciju,.

Naravno,uvjek mozes biti ovca i zazmiriti na to :cool:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 sep 2014, 16:21

SiamoNoi je napisao/la:Samo je sumnjivo.OPET.Slucajno bi baš sada dovodili igrača Astre i to placajuci odstetu na zimu (jer im valjda treba još jedno skupo strano pojačanje za HNL pošto ovaj kadar nije dovoljno jak) iako ga na ljeto mogu uzeti besplatno ako ovaj stvarno želi doći.I to sve nakon što se Rumunjima kasni sa isplatom nekoliko plaća pa zbog toga navodno i štrajkaju tj.ne igraju punim intenzitetom i nakon što su primili 5 komada u Maksimiru od kojih ih je nekoliko "sumnjivo".Ja nisam gledao utakmicu jučer,ali ljudi koji su gledali su nakon 5 minuta pisali kako to nije ona Astra koja je krenula u sezonu (igraju smanjenim intenzitetom,ne ulaze jednako u duele i sl.) i pobjeđivala Lyon i kako će popiti 3,4 komada i od ovako lošeg GNK.Za divno čudo na kraju je stvarno ispalo tako.Al opet...nebitno.Za koje kolo će se kao i uvijek sve vratiti na staro,a Tatta će opet pričati kako je iduća godina ta godina jer je to baš da bude ta godina.
Pa bili su nemocni, jer je Dinamo jednostavno bio bolji. Ja sam gledao utakmicu i ljudi su kriminalni, bas onako kako je Dinamo bio kriminalan u LP, pa nismo pricali da se prodavalo nego da je Dinamo prelos za LP i da mu nije mjesto tamo. Tako bi sad mogli rec da ni ovim nije mjesto u EL. Ne znam zasto je toliko bitno umanjivati pobjedu. Prvi gol Pinto ubacuje, savrseno pogadja Soudanija koji glavom lako zabija za 1-0. Ne znam sta je tu sumnjivo. Nakon tog korner Antolica, Soudani opet visociji od igraca Astre i 2-0. Opet ne znam sta je sumnjivo. Ovakva dva gola primi i Manchester, a ljudima je sumnjivo sto primi Astra. Treci gol je vec kriminal. Brozovic i Wilson su fino odradili na boku, Wilson ubacuje, a Soudani sam na tri metra ispred gola, nigdje igraca oko njega. Takve golove je do sad primao samo Dinamo i nitko vise. Ljudi su s takvim cuvanjem igraca pokazali kakva je to ustvari ekipa. Henriquez i Coric su zabili golove u stilu pravih golgetera.

A sta je sumnjivo s tim transferom? Zasto ga uzimaju na zimu ako ce na ljeto bit slobodan igrac? Mozda zato sto bi ga ovi prodali nekom drugom na tu zimu. Mozda bi do ljeta tog igraca netko drugi pokupio. Imas milijun odgovora. Zasto je Real kupio Kroosa kad mu za godinu istice ugovor koji nije namjeravao produziti? Sigurno ne zato da bi im Bayern pustio u Europi.

I jel sad mozda Hajduk pustio Dinamu na Poljudu? Ipak je Dinamo od njih kupio i za jedne i za druge nebitnog Andrijasevica za visoku cijenu. Jos ce bit sumnjivo to da su im zabili dva gola u sudackoj. Ali ne, to je Hajduk, oni ne namjestaju utakmice, oni su cisti ko suza.

Ova Astra je totalni anonimac. U Lyonu su ih vjerojatno i podcjenili dok su oni bili totalno napaljeni i desilo se to sto se desilo. Uostalom, nisu oni Lyonu nista strasno uradili. Prosli su ih zbog golova u gostima. Nije li Petrolul zabio 4 komada Plzenu, a Plzen jos dobro gura ove sezone dok je Lyon u totalnom k*. Vjerojatno ih ovo takmicenje i ne zanima pretjerano. I zasto je Dinamo Minsk izbacio ocajnog Cluja i jos ocajnijeg Nacionala da bi im PAOK jucer zabio sest komada? To nije nimalo cudno. Tu je jednostavno PAOK bio bolji i tu je Minsk jednostavno izbacio protivnike koji su ocajni, bas kao i Lyon.

Mislim da ljudi jednostavno ocajnicki ne mogu prihvatit to da Dinamo ponekad i pobijedi. Nadam se da ce kroz par kola bit u jos vecem ocaju, jer Astra je pokazala kakva su ekipa, Celtic je ocajan, RBS nije pretjerano zainteresiran za ovo takmicenje. Dinamo bi se mogao prosetat grupom, a to sto bi se prosetao pored nikakvih protivnika nije neka stvar za bacat u prvi plan. Pobjeda je pobjeda, tko brani protivniku da ostvari bolji rezultat? Imas loptu, imas teren, igraj.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 sep 2014, 16:22

chily-rz je napisao/la:Normalno da ce svaki navijac radovati se pobjedi svog kluba koji je iznad svega pa i Mamica..

Isto tako je normalna reakcija boysa na stanje u klubu,.Mamic je lovator,primitivac i krimos(ovdje takve zovu biznismenima) koji je bez zakonske osnove od Dinama napravio privatnu prciju,.

Naravno,uvjek mozes biti ovca i zazmiriti na to :cool:
Jao, znao sam uvijek da je chily pametan co'ek :salut: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2014, 19:16

Galion je napisao/la:Nema smisla navijati protiv Dinama, ako si navijač Dinama. Mamića ništa osim smrti neće otjerati s pozicije, tako da je s te strane besmisleno i s tim se treba pomiriti. A rezultati, s druge strane, ostaju vječno.
Nitko ne navija protiv Dinama jer Dinama odavno nema pošto ja i ostali članovi kluba već godinama nemamo nikakva prava koja nam po zakonu pripadaju.Da ne spominjem daljnje razloge...Navija se protiv Mamicevog GNK,a vodi se borba za povratak Dinama.

@Signore
Nije stvar u tome sto je GNK bio bolji jucer nego sto su ovi bili neprepoznatljivi u odnosu na ono ranije ove sezone.Kao to kazes jučer su bili kriminalni,a do prije cca. tjedan dana kad je još normalno stanje u ekipi bili su bili ozbiljna momčad koja je pobjeđivala Lyon kakav god bio i drzala vodece pozicije u Rumunjskoj.Ove usporedbe s LP nemaju veze...GNK uvijek svih sest kola bude kriminalan dok nema sanse da ce ove vise netko tako napucat što je sad predviđanje eto,ali vidjet cemo sve uskoro.Istina,ovi su potopljeni i od Cluja prošlo kolo pa tko zna šta je tamo sve u pitanju.
Zapravo,ne znam zasto sam se uopce uvlacio u ove rasprave oko igre kluba kad nikog nije briga i namjesteno ili ne zapravo totalno svejedno kao sto bi bilo i da prodju grupu i da osvoje EL...nikog ne bi bilo briga.Barem ne ovdje u Zagrebu.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 20 sep 2014, 14:36

arelinho je napisao/la:Zato sto bi Dinamo igrao na proljece u Europi
I opet ne vidim ništa ''fantastično'' u tome što bi momčad vrijedna 50 mil prošla skupinu u kojoj su:
ovi ''anonimusi'' s onakvom očajnom ekipom (30 mil);
poluraspali Celtic koji ispadne od Maribora ili primi 6 komada od Legie i pri tom vrijedi kao GNK.

Fakat ne umanjujem uspjeh ako se prođe, ali to predstavljati fantastičnim samo zato što se (pored duplo težeg sustava natjecanja) nije prezimilo u posljednjih 40 i kusur godina? Nema smisla...

''Mamić nije Dinamo.
Mamić je GNK.
GNK nije Dinamo''.

Da jasnije ne može biti.

Trpaj prćijicu!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 20 sep 2014, 16:16

Klub koji je u čitavoj svojoj povijesti samo jednom igrao četvrtfinale nekog UEFA-inog natjecanja i to u vrijeme kad se to postizalo izbacivanjem 2 protivnika bi trebao prolazak skupine europske lige smatrati ogromnim uspjehom.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 sep 2014, 19:41

Galion je napisao/la:Klub koji je u čitavoj svojoj povijesti samo jednom igrao četvrtfinale nekog UEFA-inog natjecanja i to u vrijeme kad se to postizalo izbacivanjem 2 protivnika bi trebao prolazak skupine europske lige smatrati ogromnim uspjehom.
1960./61. - polufinale KPK
1962./63. - finale KVG
1964./65. - cetvrtfinale KPK
1966./67. - osvajac KVG
1969./70. - cetvrtfinale KPK

To bi valjda bilo pet cetvrtfinala :mrgreen:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 20 sep 2014, 19:54

Signore je napisao/la:
Galion je napisao/la:Klub koji je u čitavoj svojoj povijesti samo jednom igrao četvrtfinale nekog UEFA-inog natjecanja i to u vrijeme kad se to postizalo izbacivanjem 2 protivnika bi trebao prolazak skupine europske lige smatrati ogromnim uspjehom.
1962./63. - finale KVG
1966./67. - osvajac KVG

Za boldano se ispričavam, ali KVG nije bilo natjecanje pod nadležnosti UEFA-e :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 sep 2014, 21:38

Galion je napisao/la:
Signore je napisao/la:
1962./63. - finale KVG
1966./67. - osvajac KVG

Za boldano se ispričavam, ali KVG nije bilo natjecanje pod nadležnosti UEFA-e :kafa:
Nije bilo, ali to nije toliko ni bitno. Natjecale su se ekipe iz cijele Europe, a i osnovao ga je covjek s visokom pozicijom u UEFA-i. Nije Mitroipa da bi ga zanemarivali.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 20 sep 2014, 22:13

To što klub 40 godina nije prošao skupinu, a trebao je, tj. imao realne šanse za to - je neuspjeh, a ne neko mjerilo na osnovu kojeg će vrednovati budući rezultati.

Po toj logici je i pobjeda Reala protiv Deportiva na Riazoru, nakon 20 godina - fantastičan rezultat?

P.S. Fakat ne razumijem toliku potrebu nekoga ko ne navija za Dinamo da dinamovcu govori štaotreba osjećati prema vlastitom klubu!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 sep 2014, 22:49

kad se Dinamo sramoti u europi onda vam je to razlog za smjenu Mamića a kad bi se dočekalo proljeće u europi to uspoređujete sa pobjedom Reala kod Deportiva nakon dužeg vremena :puke: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 20 sep 2014, 23:10

Grdan je napisao/la:kad se Dinamo sramoti u europi onda vam je to razlog za smjenu Mamića a kad bi se dočekalo proljeće u europi to uspoređujete sa pobjedom Reala kod Deportiva nakon dužeg vremena :puke: .
Ne, nego to što nešto nisi ostvario 40 godina, A TREBAO SI, nije nikakav razlog da bi se sutrašnje ostvarenje toga predstavljalo kao 8. svjetsko čudo.

Ne poredim sa Realom, nego navodim primjer da se lakše shvati.

I nemoj me persirat :kafa:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 21 sep 2014, 04:32

Uspjeh je uspjeh, bez obzira kako ga netko predstavio.

Sve je to lijepo i u redu, medjutim meni kao neutralnom promatracu bi jasno bio uspjeh da Dinamo prezimi u Europi, sad, to antimamicevci i promamicevsi i neki deseti mogu osporavati do sutra, al to je jednostavno receno tako jer Dinamo taj rezultat vec desetljecima nema, a nije se Dinamo ''zamrznuo'' samo zato sto nema podrsku BBB-a, on i dalje postoji i natjece se. Nastranu sta je ''mogao'' i ''trebao''. Jednostavno nije. Da li ce ove sezone, tek treba za vidjeti. Medjutim uspije li, to se upisuje u povijest kluba, nebitno o njegovom vodstvu i misljenju njegovih navijaca.
Sto se mene tice, samo nek oni meni proizvode reprezentativce, a vodstvo i navijaci ce vec doci na svoje, jednom.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 sep 2014, 20:25

Soudani :tokralju: :tokralju:
Sva sreca da ga nisu na ljeto prodali :D

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 sep 2014, 20:29

arelinho je napisao/la:Soudani :tokralju: :tokralju:
Sva sreca da ga nisu na ljeto prodali :D
Zaradit će Mamić na njemu 15-20 miliona :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 20:39

Soudani sam protiv svih, u kakvoj je samo formi, :cool:

Prije mjesec dana su mediji pisali negativno o njemu, kao nezadovoljan što nije prodan, nije u formi, standarne gluposti :kafa:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.