FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 14:36

ljudi bitno je sutra dobiti a manje bitno kako i ko ce igati ,manite vise šuplje sto nema ovog sto igra ovaj ,dzeno je trener i on odredjuje ko ce igrati ni publika ni sportski direktor ni niko samo trener ,isto tako ako ne dobije ove sljedece dvije utakmice dzeno ide s klupe znaci na njeemu je najveci pritisak ,mani te se momka podrzite ekipu i to je to ,nikom nije svejedno al pljuvanje ne donosi nista .

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 sep 2014, 14:40

collector je napisao/la:i onda se neki pitaju kako to nemamo uspjeha, kako to da nemamo srece, pa kako ce je biti kad vlastitim igracima pojedinci hoce da jebu sve odreda radi svojih vlastitih frustracija i to pogovoto tokom utakmice :facepalm:
Meni je to pickasto pravoooo.
Ja navijam, derem grlo, a frajer 4 metra od mene **** sve po spisku igracu. Sjebe i meni koncepciju a i onom na terenu. Tacno mi dođe da mu razgulim zvalje.
Nije Sarajevo London, zna se gdje ko izlazi itd Sacekas na ulici i kazes u oci. A ne ovako sa tribine **** i mene i igraca.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2014, 14:43

bosnas_ je napisao/la:ne znam kako ostali razmisljaju,ali po meni je Radovac uz Berberovica i golmana nasa najslabija karika u ekipi Sarajeva! Jajalo i Radovac( koji ga je naslijedio) su dva razlicita svijeta,kao nebo i zemlja! previse se mali Radovac forsira,ajd razumijem sve ne bi li se nekad negdje prodao i zaradilo na njemu,ona reklama sa Zenitom mu je dala dosta kredita... on je za svoje godine samo solidan igrac,nista vise od toga,ali igra jako vaznu poziciju u ekipi,oko koje se sve vrti.. Cimirot bi jos vise dolazio do izrazaja da pored sebe ima igraca kao sto je bio Jajalo,koji je uz Benka najbolji igrac koji je poslije rata dosao u jedan premierligaski klub! o Berberovicu je suvisno trositi rijeci,kilav,spor,nije on vise igrac za vrhunskog nivoa... uprava je sigurno toga svjesna,uz trenera koji ce vjerujem doci na zimu,ove tri pozicije su po meni najugrozenije u ekipi...Kalasi je sigurno bolje rjesenje od Dzeme,i ko zna mozda ce od naredne utakmice zacementirati svoje mjesto u prvoj postavi...
I za "gorenje" Radovca i Cimirota je kriv slika
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 sep 2014, 14:49

Hordas Doboj je napisao/la:
collector je napisao/la:i onda se neki pitaju kako to nemamo uspjeha, kako to da nemamo srece, pa kako ce je biti kad vlastitim igracima pojedinci hoce da jebu sve odreda radi svojih vlastitih frustracija i to pogovoto tokom utakmice :facepalm:
Ja navijam, derem grlo, a frajer 4 metra od mene **** sve po spisku igracu. Sjebe i meni koncepciju a i onom na terenu. Tacno mi dođe da mu razgulim zvalje.
Nije Sarajevo London, zna se gdje ko izlazi itd Sacekas na ulici i kazes u oci. A ne ovako sa tribine **** i mene i igraca.
JA VISE OD 10 godina stajao na sjeveru derao grlo nikad opsovao, uvijek cijenio igrace iako oni nisu cijenili klub... pjevao "Nema vez"
svake godine pjevao "hocemo titulu, titulu na kosevu" a docekao u toliko godina dvije titule... jednu kad sam imao nekih 15 godina, drugu sa 22-23... a sve fino, kulturno....

ma zajebi to jarane, oni imaju plate ko predsjednik drzave a guzeljaju po terenu, hoce-nece...
imaju sve moguce uslove

trener ima najbolji tim u PL daleko, nikakve igre ni nista, 4 remija, SRRAMOTA...

aplaudirao je istok, navijao, poslije haugesunnda, poslije grka , poslije veleza, poslije....7 komada od borusije, uvijek aplauz, al kad prekipi, onda prekipi i JBG!

A ONI , PROFESIONALCI ako ne mogu da izdrze pritisak koji nosi fks i 3 000 navijaca,kako ce sutra igrati pred 40 000? NIKAKO

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 sep 2014, 15:01

prerano su oni prepustili mladim igracima da nose teret veznog reda na svojim plecima Cimirot i Radovac ali to je sve greska Uscuplica eno Besic odlican u Evertonu dobija smao po 1min i to svaku narednu..

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 sep 2014, 15:02

Od mene aplauz nece dobiti u subotu i ako pobijede, a ne ako kiksaju.
Dosta je vise bilo. Neko je kriv za ove razultate do sada i treba odgovarati.

Aloooo Obarskaaaa, Travnikkkkk, nikad losiji Celikkkk?????????

I onda koja podrska, kome??????????

Cim su je zasluzili?

Od mene mogu aplauz dobiti samo na kraju prvenstva, a do tad cu im yebavati od do jer su tako zasluzili.
DOSTA JE BILO!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 15:03

rammstein je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
JA VISE OD 10 godina stajao na sjeveru derao grlo nikad opsovao, uvijek cijenio igrace iako oni nisu cijenili klub... pjevao "Nema vez"
svake godine pjevao "hocemo titulu, titulu na kosevu" a docekao u toliko godina dvije titule... jednu kad sam imao nekih 15 godina, drugu sa 22-23... a sve fino, kulturno....

ma zajebi to jarane, oni imaju plate ko predsjednik drzave a guzeljaju po terenu, hoce-nece...
imaju sve moguce uslove

trener ima najbolji tim u PL daleko, nikakve igre ni nista, 4 remija, SRRAMOTA...

aplaudirao je istok, navijao, poslije haugesunnda, poslije grka , poslije veleza, poslije....7 komada od borusije, uvijek aplauz, al kad prekipi, onda prekipi i JBG!

A ONI , PROFESIONALCI ako ne mogu da izdrze pritisak koji nosi fks i 3 000 navijaca,kako ce sutra igrati pred 40 000? NIKAKO
ove godine cemo osvojiti titulu ,i nikad bolje klub nije funkcionisao ,kad smo mogli podrzavati 15 godina a dva trofeja uzeli moze mo vala i sad .ja prosto nevjerujem da ova ekipa nece osvojiti titulu ,samo pozitivu i bice ovo dobro.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 sep 2014, 15:06

pa bili so pozitivni pa su nam uvalili s leđa 4 remija i cener u švabiji
bili smo pozitivni i pred odlazak u CG protiv zete, mi uvijek pozitivni a rezultati negativni... nesto tu ne stima

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 19 sep 2014, 15:12

BitiSrcemVezan je napisao/la:"Reknut" cemo mi njima svasta i bez da oni dodju ispred ograde, pogotovo ako Berberovic pocne od pocetka a recimo napadamo na gol ispred sjevera, taman ce da ordinira ispred prave tribine.
Nedo Bog da pušač startuje,bilo bi svasta :lol: :lol:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 sep 2014, 15:13

Nikad se nisam iznervirao vise nego nakon one utakmice u Travniku kad je bio rodjendan HZ i kad su nakon poraza navijaci kao dali aplauz i podrsku.
Da smo ih naruzili tad, puno stvari bi drugacije bilo te sezone.
Kad zijanis, nemas sta skakati ispred navijaca i navijati, fakticki slaviti poraz protiv Travnika.
Bolje bi im bilo da odu u svlacionicu i da kontaju gdje ce namiriti pare koje ce im se oduzeti od plate zato sto su zijanili i sto su ko pizde igrali.
Aplauz i podrsku treba zasluziti, ovi trenutni to apsulutno ne zasluzuju u ovom momentu.

Sta bi bilo da se nismo pojacali i da nemamo para, ispali bi iz lige?
Ovo do sad u prvenstvu je za motke, ne za aplauza!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 sep 2014, 15:15

@bosnas
Kao što kažeš Jajalo i Radovac su dva različita svijeta. Jajalo kad je došao kod nas bio je formiran igrač sa mnogo internacionalnog iskustva a Radovac momčić koji stasava u igrača. Veliki talenat i potencijal, ali kako postane veliki igrač ako ne igra. Ima kikseva što je normalno ali očekivati od 18-godišnjaka konstantu u igrama je nemoguće.
Sa mladim igračima treba biti oprezan, ali definitivno treba da igraju. Meni kod našeg trenera, po pitanju Radovca, smeta što ga forsira u svakoj utakmici. Dobro treba rasporediti kad on treba i može igrati.
Na početku priprema sam govorio da on ako nastavi raditi ozbiljno može napraviti ono što je Cimirot na proljeće. To se upravo dešava. On sad treba da donese pravu odluku šta će sa karijerom. Ako donese ispravnu odluku siguran sam da će postati vrhunski igrač.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 19 sep 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 15:15

rammstein je napisao/la:pa bili so pozitivni pa su nam uvalili s leđa 4 remija i cener u švabiji
bili smo pozitivni i pred odlazak u CG protiv zete, mi uvijek pozitivni a rezultati negativni... nesto tu ne stima
a ja mislim da ne vrijedi ni stalno mjenjati i mi navijaci smo mnoge igrace klocevima prozvali a nije bas tako,jahovicu se zvizdalo stalno a momak sasvim ok igrac .i meni dodje muka u zenici sam poslije utakmice svega im se nahebao al opet kad skontas idemo dalje treba dobiti olimpic vratit pozitivu ,opet ce ko voli ici na utakmice nije bitno pobjedjivalo se ili gubilo .i ja sam bio ljut par ovi utakmica al ne znam opet me sad nabija neka pozitiva :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 sep 2014, 15:22

bordobijeli je napisao/la:
rammstein je napisao/la:pa bili so pozitivni pa su nam uvalili s leđa 4 remija i cener u švabiji
a ja mislim da ne vrijedi ni stalno mjenjati i mi navijaci smo mnoge igrace klocevima prozvali a nije bas tako,jahovicu se zvizdalo stalno a momak sasvim ok igrac .i meni dodje muka u zenici sam poslije utakmice svega im se nahebao al opet kad skontas idemo dalje treba dobiti olimpic vratit pozitivu ,opet ce ko voli ici na utakmice nije bitno pobjedjivalo se ili gubilo .i ja sam bio ljut par ovi utakmica al ne znam opet me sad nabija neka pozitiva :D
jahovicu se ne sjecam da smo zvizdali, koliko znam on je sjebao sebe sa aferom "viršle" :)

mene ne puca pozitiva ni malo dok je onaj polutrener na klupi, niti ima licence, a 10 godina u tim vodama, niti ima neko veliko znanje... pogubio je konce u izjavama i kontradiktoran je sam sebi
jedina poziitiva je Benko koji zna gol postici iz nicega.. koe je bio u Konjicu, nnije imao ni malo razloga z apozitivu kakav balvan nam igra u odbrani

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2014, 15:26

rammstein je napisao/la: jahovicu se ne sjecam da smo zvizdali, koliko znam on je sjebao sebe sa aferom "viršle" :)

mene ne puca pozitiva ni malo dok je onaj polutrener na klupi, niti ima licence, a 10 godina u tim vodama, niti ima neko veliko znanje... pogubio je konce u izjavama i kontradiktoran je sam sebi
jedina poziitiva je Benko koji zna gol postici iz nicega.. koe je bio u Konjicu, nnije imao ni malo razloga z apozitivu kakav balvan nam igra u odbrani
Jahovic je sebe najvise dokrajcio kad ga onda zabi Olimpiku iz slobodnog i pokaza prst prema istoku jer su mu navodno psovali sestru kad su vidjeli da ce on pucati... Sad ne znam jesu li nisu li jer sam u taj vakat bio na sjeveru.
1946

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 19 sep 2014, 15:29

Jahovica je sjebao Varesanovic koji ga je vratio da trenira s juniorima zbog licnog sukoba s Jahovicem.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 sep 2014, 15:30

Zviždalo se svima (velikoj većini) i zviždat će se, nažalost, jer smo mi takvi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 15:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:
rammstein je napisao/la: jahovicu se ne sjecam da smo zvizdali, koliko znam on je sjebao sebe sa aferom "viršle" :)

Jahovic je sebe najvise dokrajcio kad ga onda zabi Olimpiku iz slobodnog i pokaza prst prema istoku jer su mu navodno psovali sestru kad su vidjeli da ce on pucati... Sad ne znam jesu li nisu li jer sam u taj vakat bio na sjeveru.
ma nije istok nikad oni ne psuju :rol: :rol: :rol:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 sep 2014, 15:36

Ma Jahović je guzio pogrešne trebe u Sarajevu, zato je i najeb'o. :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2014, 15:37

bordobijeli je napisao/la: ma nije istok nikad oni ne psuju :rol: :rol: :rol:
znas onu, "za sarajevo zivimo samo mi, svi drugi su prolazni", a bila je i ona "mi zivimo za sarajevo, vi zivite od sarajeva"... tako da u principu, ma ko ih ***. psovalo se i psovat ce se. svi ce oni danas sutra otici, da im 2 plate zafale odma bi pobunu digli, a mi cemo bez obzira na sve uvijek ostati tu, samo cemo s vremena na vrijeme prelaziti sa tribine na tribinu i i dalje cemo davati zadnji dinar da odemo gledati nase sarajevo kakvo god ono bilo.
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 15:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: ma nije istok nikad oni ne psuju :rol: :rol: :rol:
znas onu, "za sarajevo zivimo samo mi, svi drugi su prolazni", a bila je i ona "mi zivimo za sarajevo, vi zivite od sarajeva"... tako da u principu, ma ko ih ***. psovalo se i psovat ce se. svi ce oni danas sutra otici, da im 2 plate zafale odma bi pobunu digli, a mi cemo bez obzira na sve uvijek ostati tu, samo cemo s vremena na vrijeme prelaziti sa tribine na tribinu i i dalje cemo davati zadnji dinar da odemo gledati nase sarajevo kakvo god ono bilo.
isti sam druze ,sto bi dr arsla rekao mi smo prinudjeni ovo gledati :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], Haksss, mosarajvosa83, muhamedhulk, Posejdon, Proximic, Vanja8 i 56 gostiju.