Ponedjeljak, 22. septembar.Elegant je napisao/la: spisak za Vels ide 25. septembra.
Kakve komentare ostavljas i prelijepo izgledas na ovoj slici.Sheyi je napisao/la:emir79 je napisao/la:Ako Bog da, da ostane najbolji selektor u historiji BIH. Sve ostalo zaprdjivanje, pogotovo strucnjaka licenciranih na forumu sportsport .ba
Problem je sto je tesko njihove poteze racionalno predvidjati . da su normalni , ne bi doslo ni blizu ovoga.dubrovnik je napisao/la:Dvije stvari me u vezi danasnjeg sastanka jako zbunjuju. Kakva bulumenta mentola sjedi u NS kad im inteligencija dopusta da mogu slusati prezentacije i planove Safeta Susica o spasavanju kvalifikacija za EP. Susic i planovi kakav nonsence. I jos neko ima zivaca to da slusa. Nije mi takodjer jasno sta imaju planirati kad je iz aviona vidljivo da ga igraci vise ne zele. Ne mogu nikako shvatit sta se tu dogovara, pa konjine jedne ne zele ga Dzeko i drustvo vise. Ovi kao da zele rastjerati igrace. Jedina nada nam je da neko konja iznervira pitanjima i da ovaj uhvati tutanj. Mislim da je sa
svojom pametnom glavurdom Susic to u stanju napraviti. Ipak za to je potreban makar jedan pametan covijek u savezu a kako sam napisao u prvom dijelu posta takav ne bi ni sjedio na ovakvoj sjednici gdje konj nesto prezentira. Zato nazdravlje Bosno i do vidjenja do nekog novog Cipra. To nam bez sumnje ne gine.
Ja bih se na tvom mjestu plasio za zdravlje vlastite porodice i ukucana. Kako jadan ne bio mozes nekome ovako nesto pozeljeti? I onda se hvatas za neciji karakter, pa vidis li svoj?voltron30 je napisao/la:Đubre jadno, od raka obolilo i dalje ga nije strah lagat'. Pu yebem ti svačiji karakter!
Znači sve se svodi na pretpostavke, opet nema ništa čvrsto da se uhvatiš za to. Koja trojica su ga prozvali? Ja znam samo za Lulića. Zašto bi se kapiten javljao i davao podršku? Možda je kapiten iznio svoje mišljenje ljudima koji su zaduženi za to? Možda nije. Vi to ne znate, ali volite da nagađate.dubrovnik je napisao/la:Moj virtual odakle sad milijunski ugovor zar ti i drustvo niste pisali da on radi skoro pa besplatno. Ali zar ti stvarno nije
jasno da ga igraci vise ne zele, pa makar trojica su ga prozvala poslije zadnje tekme. Ipak podcrtavam ja nisam moj zakljucak izvukao iz toga. U ovo sto sam napisao sam potpuno uvjeren a znam da si i ti. Zar se ne bi kapiten javio do danas i rekao da selektoru daje podrsku. Nasi najbolji igraci iscekuju ovaj sastanak vise nego mi. U to sam i vise nego siguran ali ne zelim o tome puno ni pisati.
Ipak danas cemo najvjerovatnije izgubiti i mi navijaci a i igraci. Osim rijetkih koji navijaju za Susica a ne za BIH repku.
Pa nesretnice jedan, ti si maloprije koristio tesku bolest Susiceve zene, da bi nasao alibi za povlacenje selektora idiota, a sada njemu drzis moralne lekcije !?emir79 je napisao/la:Ja bih se na tvom mjestu plasio za zdravlje vlastite porodice i ukucana. Kako jadan ne bio mozes nekome ovako nesto pozeljeti? I onda se hvatas za neciji karakter, pa vidis li svoj?voltron30 je napisao/la:Đubre jadno, od raka obolilo i dalje ga nije strah lagat'. Pu yebem ti svačiji karakter!
Nauči čitati s razumijevanjem i pročitaj intervju. Ne želim mu ja rak, nego se on već od njega liječi.emir79 je napisao/la:Ja bih se na tvom mjestu plasio za zdravlje vlastite porodice i ukucana. Kako jadan ne bio mozes nekome ovako nesto pozeljeti? I onda se hvatas za neciji karakter, pa vidis li svoj?voltron30 je napisao/la:Đubre jadno, od raka obolilo i dalje ga nije strah lagat'. Pu yebem ti svačiji karakter!
Kako drsko i bezobrazno. Jel' on možda ima zvanje nekog profesora pa može da ocijeni da su svi oni koji blate Sušiće u globalu, kao i agenciju im, nepismeni ili polupismeni. Fuj stoko zavidovička, fuj!“Papeta cijene u cijelom svijetu, posebno u Francuskoj, a u BiH ga pljuju i blate kojekakvi nepismeni ili polupismeni ljudi. O njemu pišu bljuvotine da prosto ne mogu da vjerujem. Istina je samo jedna – njega niko ne može da kupi, niti da korumpira ili potplati”, zaključio je Sead Sušić.
Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo pa smo se družili u kavani Seada Sušića.NoName je napisao/la:Kako drsko i bezobrazno. Jel' on možda ima zvanje nekog profesora pa može da ocijeni da su svi oni koji blate Sušiće u globalu, kao i agenciju im, nepismeni ili polupismeni. Fuj stoko zavidovička, fuj!“Papeta cijene u cijelom svijetu, posebno u Francuskoj, a u BiH ga pljuju i blate kojekakvi nepismeni ili polupismeni ljudi. O njemu pišu bljuvotine da prosto ne mogu da vjerujem. Istina je samo jedna – njega niko ne može da kupi, niti da korumpira ili potplati”, zaključio je Sead Sušić.
Ne trebas biti strucnjak, uzmes sve utakmice , izvadis prosjek i dobijes odgovor. Pa da slucajni nisi ti odveo reprezentaciju na SP? Mozda Ciro, Muzurovic, Smajlovic, Sliskovic, Piric ?Sheyi je napisao/la:Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
Vjerovatno ćeš napisati Safet nas je odveo na SP
I ti nasao ozbiljno raspravljati sa Seadom!Sheyi je napisao/la:Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
I sta pametnica zeli reci sa ovim?hogarstrasni je napisao/la:
Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo pa smo se družili u kavani Seada Sušića.
rece Kemal Monteno
Ciroemir79 je napisao/la:Ne trebas biti strucnjak, uzmes sve utakmice , izvadis prosjek i dobijes odgovor. Pa da slucajni nisi ti odveo reprezentaciju na SP? Mozda Ciro, Muzurovic, Smajlovic, Sliskovic, Piric ?Sheyi je napisao/la:Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
Najbolji, nego sta je!
Cisto zaprdjivanje, prosipate se kao kakva djecurlija.
Ma nista, sjetio se onih narodnih "s kim si, takav si", "cuvaj se loseg drustva","kum nije dugme"...emir79 je napisao/la:I sta pametnica zeli reci sa ovim?hogarstrasni je napisao/la:
Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo pa smo se družili u kavani Seada Sušića.
rece Kemal Monteno
a stvarno sto neko ne uzme i ne provjeri ovo ,toliko se prica o tome evo covjek pozvao javno da se sve preispita koje kome menadjer i sta i kako .Mozambik je napisao/la:Pred današnju odluku fudbalske vlade u Bosni i Hercegovini, koja bi mogla da dovede do smjene Safeta Sušića sa mjesta selektora “Zmajeva”, oglasio se Papetov brat Sead Sušić.
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i sadašnji fudbalski menadžer najprije je demantovao tvrdnje medija da “njegovi” fudbaleri igraju u “Zmajevima”.
“Nemam nikakve veze ni sa jednim našim reprezentativcem, naravno ako izuzmemo sina Tina”, rekao je Sead Sušić za sarajevski “Avazov Sport”.
“Nisam više mogao da izdržim blaćenje, ni mog brata Safeta, ni mog sina. Koliko ljudi idu s tim, ne mogu da vjerujem niti da razumijem te ljude”.
Sead je pozvao sve igrače BiH, koje on navodno zastupa, da se javno oglase.
“Pozivam sve reprezentativce neka kažu koga od njih ja zastupam”.
Sušić senior je između ostalog još podvukao da njegovog brata niko ne može da kupi za novac.
“Papeta cijene u cijelom svijetu, posebno u Francuskoj, a u BiH ga pljuju i blate kojekakvi nepismeni ili polupismeni ljudi. O njemu pišu bljuvotine da prosto ne mogu da vjerujem. Istina je samo jedna – njega niko ne može da kupi, niti da korumpira ili potplati”, zaključio je Sead Sušić.
Evo nam i Seada![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.