Safet Sušić - Pape

Ibizevic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ibizevic » 19 sep 2014, 13:37

Čuj ovog Emira, kako je frajer smor. Do neki dan ma kakav Avazov sport, smijurija ovo ono, a sad kad su objavili za Seada odma podrška, sve je tačno od A do Ž. Opra nas Emire, kako ti ne dosadi gluposti pričati i podršku davati teletu :!: :?: :!:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2014, 13:38

Dobit ce ultimatum da ostvari 4. boda u narednim utakmicama.

Tesko da ce ga sad smjenit kasno je, a spisak za Vels ide 25. septembra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2014, 13:39

Elegant je napisao/la: spisak za Vels ide 25. septembra.
Ponedjeljak, 22. septembar.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2014, 13:42

Sheyi je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ako Bog da, da ostane najbolji selektor u historiji BIH. Sve ostalo zaprdjivanje, pogotovo strucnjaka licenciranih na forumu sportsport .ba
slika
Kakve komentare ostavljas i prelijepo izgledas na ovoj slici. :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 13:44

dubrovnik je napisao/la:Dvije stvari me u vezi danasnjeg sastanka jako zbunjuju. Kakva bulumenta mentola sjedi u NS kad im inteligencija dopusta da mogu slusati prezentacije i planove Safeta Susica o spasavanju kvalifikacija za EP. Susic i planovi kakav nonsence. I jos neko ima zivaca to da slusa. Nije mi takodjer jasno sta imaju planirati kad je iz aviona vidljivo da ga igraci vise ne zele. Ne mogu nikako shvatit sta se tu dogovara, pa konjine jedne ne zele ga Dzeko i drustvo vise. Ovi kao da zele rastjerati igrace. Jedina nada nam je da neko konja iznervira pitanjima i da ovaj uhvati tutanj. Mislim da je sa
svojom pametnom glavurdom Susic to u stanju napraviti. Ipak za to je potreban makar jedan pametan covijek u savezu a kako sam napisao u prvom dijelu posta takav ne bi ni sjedio na ovakvoj sjednici gdje konj nesto prezentira. Zato nazdravlje Bosno i do vidjenja do nekog novog Cipra. To nam bez sumnje ne gine.
Problem je sto je tesko njihove poteze racionalno predvidjati . da su normalni , ne bi doslo ni blizu ovoga. :roll:
To je skup vecih ili manjih interesa, prozetih nacionalnim kljucem, entitetskim lobijima...
Obicno ces biti blizu pogotka, ako krenes s pozicije najnizih interesa i strasti, to su takvi ljudi.
Mislim da ce iskoristiti priliku da , ovu budalu Susica ,naruze i pokusaju izvaditi sto se izvaditi moze.
Njima su problem njegove (ne)takticke zamisli , koje nas mogu kostati plasmana i para i , ako to promijeni, oni misle da plasman nece doci u pitanje.
Druga stvar je da naprave prostor i pripreme teren da , ako kiksa protiv Velsa, aktiviraju te klauzule i otpuste ga bez odstete,
Svjesni su oni nezadovoljstva i moguceg bojkota igraca, ali misle da ce to, kao i do sada, moci izgladiti supljim pricama i kojekakvim manevrima...
Sansa da se on sam povuce , iz moralnih razloga , je iskljucena.
U stvari, mozda ce mu produziti ugovor do Katara !? :shock: :njanjanja:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2014, 13:47

voltron30 je napisao/la:Đubre jadno, od raka obolilo i dalje ga nije strah lagat'. Pu yebem ti svačiji karakter!
Ja bih se na tvom mjestu plasio za zdravlje vlastite porodice i ukucana. Kako jadan ne bio mozes nekome ovako nesto pozeljeti? I onda se hvatas za neciji karakter, pa vidis li svoj?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 13:49

dubrovnik je napisao/la:Moj virtual odakle sad milijunski ugovor zar ti i drustvo niste pisali da on radi skoro pa besplatno. Ali zar ti stvarno nije
jasno da ga igraci vise ne zele, pa makar trojica su ga prozvala poslije zadnje tekme. Ipak podcrtavam ja nisam moj zakljucak izvukao iz toga. U ovo sto sam napisao sam potpuno uvjeren a znam da si i ti. Zar se ne bi kapiten javio do danas i rekao da selektoru daje podrsku. Nasi najbolji igraci iscekuju ovaj sastanak vise nego mi. U to sam i vise nego siguran ali ne zelim o tome puno ni pisati.
Ipak danas cemo najvjerovatnije izgubiti i mi navijaci a i igraci. Osim rijetkih koji navijaju za Susica a ne za BIH repku.
Znači sve se svodi na pretpostavke, opet nema ništa čvrsto da se uhvatiš za to. Koja trojica su ga prozvali? Ja znam samo za Lulića. Zašto bi se kapiten javljao i davao podršku? Možda je kapiten iznio svoje mišljenje ljudima koji su zaduženi za to? Možda nije. Vi to ne znate, ali volite da nagađate.

Milionski ugovor ili ne, opet ga nije lako raskinuti, a IO bi već trebao imati u rukavu Papetovog nasljednika, jer spisak igrača se UEFA-i mora poslati u ponedjeljak. Možda će ekipu voditi Baljić i Sredojević, ima i ta opcija, ali i sa njima se treba dogovoriti. Vremena je premalo, a statut je takav da se za sve mora poklopiti minimalno 12 glasova, to je nešto na šta ne obraćaš pažnju. Safet je tvrdoglav, zna da ima ugovor na svojoj strani i ako primjeti neprijateljske tonove, nastaviće sa svojim ponašanjem, jer ponavljam - ugovor ga štiti.

Pokušavate jednu veoma kompleksnu situaciju prikazati kao mačiji kašalj, a jedino uporište su vam špekulacije. Ne zagovaram Sušićev ostanak, da se razumijemo, ali prvo skoči pa reci hop. Nasjedaš na huškačke postove, a pametniji si od toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 13:51

emir79 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Đubre jadno, od raka obolilo i dalje ga nije strah lagat'. Pu yebem ti svačiji karakter!
Ja bih se na tvom mjestu plasio za zdravlje vlastite porodice i ukucana. Kako jadan ne bio mozes nekome ovako nesto pozeljeti? I onda se hvatas za neciji karakter, pa vidis li svoj?
Pa nesretnice jedan, ti si maloprije koristio tesku bolest Susiceve zene, da bi nasao alibi za povlacenje selektora idiota, a sada njemu drzis moralne lekcije !?
Koji si ti licemjer, je li te to Sead ucio !? :shh:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 sep 2014, 13:52

emir79 je napisao/la:
Nauči čitati s razumijevanjem i pročitaj intervju. Ne želim mu ja rak, nego se on već od njega liječi.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 sep 2014, 13:52

Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
Vjerovatno ćeš napisati Safet nas je odveo na SP :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 sep 2014, 13:53

“Papeta cijene u cijelom svijetu, posebno u Francuskoj, a u BiH ga pljuju i blate kojekakvi nepismeni ili polupismeni ljudi. O njemu pišu bljuvotine da prosto ne mogu da vjerujem. Istina je samo jedna – njega niko ne može da kupi, niti da korumpira ili potplati”, zaključio je Sead Sušić.
Kako drsko i bezobrazno. Jel' on možda ima zvanje nekog profesora pa može da ocijeni da su svi oni koji blate Sušiće u globalu, kao i agenciju im, nepismeni ili polupismeni. Fuj stoko zavidovička, fuj!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 13:57

NoName je napisao/la:
“Papeta cijene u cijelom svijetu, posebno u Francuskoj, a u BiH ga pljuju i blate kojekakvi nepismeni ili polupismeni ljudi. O njemu pišu bljuvotine da prosto ne mogu da vjerujem. Istina je samo jedna – njega niko ne može da kupi, niti da korumpira ili potplati”, zaključio je Sead Sušić.
Kako drsko i bezobrazno. Jel' on možda ima zvanje nekog profesora pa može da ocijeni da su svi oni koji blate Sušiće u globalu, kao i agenciju im, nepismeni ili polupismeni. Fuj stoko zavidovička, fuj!
Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo pa smo se družili u kavani Seada Sušića.

rece Kemal Monteno

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2014, 13:59

Sheyi je napisao/la:Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
Ne trebas biti strucnjak, uzmes sve utakmice , izvadis prosjek i dobijes odgovor. Pa da slucajni nisi ti odveo reprezentaciju na SP? Mozda Ciro, Muzurovic, Smajlovic, Sliskovic, Piric ?

Najbolji, nego sta je!

Cisto zaprdjivanje, prosipate se kao kakva djecurlija.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 14:01

Sheyi je napisao/la:Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
I ti nasao ozbiljno raspravljati sa Seadom! :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2014, 14:02

hogarstrasni je napisao/la:
Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo pa smo se družili u kavani Seada Sušića.

rece Kemal Monteno
I sta pametnica zeli reci sa ovim?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 14:04

emir79 je napisao/la:
Ne trebas biti strucnjak, uzmes sve utakmice , izvadis prosjek i dobijes odgovor. Pa da slucajni nisi ti odveo reprezentaciju na SP? Mozda Ciro, Muzurovic, Smajlovic, Sliskovic, Piric ?

Najbolji, nego sta je!

Cisto zaprdjivanje, prosipate se kao kakva djecurlija.
Ciro
slika
Pape
slika
:wave:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 14:09

Jel pocelo? :mrgreen:
Svakom razumnom je jasno da IO danas samo i iskljicuvo bira jednu od ove dvije stvari:

1.Jaka reprezentacija koja ce se plasirati na EP i koja ce,uz lagano sazrijevanje mladjih igraca uz svoje starije i prekaljene kolege,imati kontinuitet dobrih rezultata dugorocno,podrsku navijaca,pune tribine,puno novca od plasmana na velika takmicenja,tv prava,bogatih sponzora i drugih izvora.

2.Neodlazak na EP,ogromni financijski gubici,odlazak najboljih igraca iz reprzentacije i potpuno urusavanje reprezentacije koja ce se vratiti tamo gdje je bila u najmracnijim danima njene historije,bez ikakve izgledne perspektive da se,cak i na duge staze,vrati tamo gdje je sada.

Svakom razumnom covjeku izbor bi bio lagan i jednostavan ali uzimajuci u obzir kakvi ljudi sjede u NFSBiH ni izbor ove druge opcije uopste nije nemoguc.
Iskreno se nadam da ce,pa makar i iz svojih licnih interesa(jaka reprezentacija-puno para,slaba reprezentacija-nema para)pomenuti ljudi donijeti jedinu ispravnu odluku.
U svakom slucaju,nikoga nece moci kriviti kako god odaberu,osim samih sebe.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 sep 2014, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 14:10

emir79 je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:

rece Kemal Monteno
I sta pametnica zeli reci sa ovim?
Ma nista, sjetio se onih narodnih "s kim si, takav si", "cuvaj se loseg drustva","kum nije dugme"... ;)
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 14:11

Mozambik je napisao/la:Pred današnju odluku fudbalske vlade u Bosni i Hercegovini, koja bi mogla da dovede do smjene Safeta Sušića sa mjesta selektora “Zmajeva”, oglasio se Papetov brat Sead Sušić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i sadašnji fudbalski menadžer najprije je demantovao tvrdnje medija da “njegovi” fudbaleri igraju u “Zmajevima”.

“Nemam nikakve veze ni sa jednim našim reprezentativcem, naravno ako izuzmemo sina Tina”, rekao je Sead Sušić za sarajevski “Avazov Sport”.

“Nisam više mogao da izdržim blaćenje, ni mog brata Safeta, ni mog sina. Koliko ljudi idu s tim, ne mogu da vjerujem niti da razumijem te ljude”.

Sead je pozvao sve igrače BiH, koje on navodno zastupa, da se javno oglase.

“Pozivam sve reprezentativce neka kažu koga od njih ja zastupam”.

Sušić senior je između ostalog još podvukao da njegovog brata niko ne može da kupi za novac.

Evo nam i Seada :lol: :lol: :lol:
a stvarno sto neko ne uzme i ne provjeri ovo ,toliko se prica o tome evo covjek pozvao javno da se sve preispita koje kome menadjer i sta i kako .

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 19 sep 2014, 14:12

eh eto, valjda je pocela sjednica...ne ocekujem da ce ga smjeniti, mada postoji mala nada da ce Pape biti ex

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.