FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra se kola lome na Vučicama ako Bog da.. Hvala na razumijevanju..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Cuj trazimo dlaku u jajetu, eto ko mi prvi deremo sve redom 5 bodova ispred listice pa seremo nako jer nam je dosadno, ne nego Mitrevskog spominjemo zato sto svi vidimo da nam je odbrana katastrofa a ovaj nam tu prica o nekakvoj uigranosti, sto kaze momak @lampard 100 golova do sad zbog Dupovca primimo a on ovom makedoncu neda ni na klupu. A momak uopste nije los, to znamo mi bolesnici koji smo platili da na pripremama gledamo one 3 prijateljskeZip je napisao/la:A i mi uvijek trazimo dlaku u jajetu
Prati li iko treninge ekipe, igra li taj Risto na treningu bar? Kakav je, jel to toliko rahljav da ni na klupi ne moze biti?
Jbte, il ga Dzeno ne gotivi il se tu peru dobre pare preko Riste..

Mene je najvise sad iziritiralo to sto on misli da smo mi glupi ili ludi pa nam prosipa nekakve bajke po medijima, cuj uigran nam stoperski par, pa nismo mi ograinceni toliko Uscuplicu pa da ne vidimo da se ti ili inatis sa nekim oko Mitrevskog ili momka iz nekih drugih razloga ne gotivis pa mu nedas da pridje prvom timu. A najprije ce biti da se nesto iantis sa Ibrakovicem, cim i onog Kostica sto je dosao u paketu sa Ristom samo ponekad na klupu stavis i jednom ga stavio od pocetka i odma ga izvadio na poluvremenu iako je momak sasvim kroektno odigrao.
1946
Ma ovaj se ubezobrazio pravo,pa vidi mu se na faci da ga inat nosa,i ovo je prije svega poruka nama u vezi Mitrevskog.
Toliko o tome sto on ne prati forum,jer na istom toboze pisu djeca

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
socrates je napisao/la:Ma ovaj se ubezobrazio pravo,pa vidi mu se na faci da ga inat nosa,i ovo je prije svega poruka nama u vezi Mitrevskog. Jos nam svima vrijedja inteligenciju s ovim ublehaskim izjavama o neuigranosti,osim pojedincima koji vjeruju u te nebuloze.
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 19 sep 2014, 12:19, ukupno mijenjano 2 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
ahahahah čuj ima uigran par stopera HAHAHAHAHAHA pa ovaj nije dobar sekunde!
Prime cenera od švaba, u ligi na mje SVAKI klub dao minimalno jedan gol, i u kupu sada nam KAKANJ dva puta zaprijetio nakon greske DUPOVCA I on prica o uigranom paru ... kakav demagog... a stavljao je BERBEROVICA na stopera kad nije mogao igrati ili je odmarao Tatko... demagog, lažov....
Da, napredovat ce na klupi sigurno, kao sto je i radovac napredovao na klupi
Prime cenera od švaba, u ligi na mje SVAKI klub dao minimalno jedan gol, i u kupu sada nam KAKANJ dva puta zaprijetio nakon greske DUPOVCA I on prica o uigranom paru ... kakav demagog... a stavljao je BERBEROVICA na stopera kad nije mogao igrati ili je odmarao Tatko... demagog, lažov....
Da, napredovat ce na klupi sigurno, kao sto je i radovac napredovao na klupi
Mitrevski,stoper U 21 Makedonije ne može dobit priliku ni protiv "strašnog" Igmana iz Konjica,respektabilnog člana federalne lige.
Moze i Kovacevica na stopera nijr momak los sekune,ali mora kapiten igrati jbg,mi dovodimo bruku napadaca daj nam Ibrace jednog mega stopera da ojasni par stvari ovi nasim talasikama.Jedino Tatko zasluzuje da bude u odbrani.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uscuplic je udaren u glavu.
Ahmo igra sutra.Zadovoljan je Dzeno kako je igrao u srijedushaman7 je napisao/la:Mislim da će Berberović igrati, iskustvo ipak preovladava u odnosu na Kallasija, bez obzira što je loš.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vecina smo protiv Uscuplica, i ja sam.. nije mi ni bilo nesto drago kad sam cuo da on ostaje, jer ako Sarajevo zeli da napreduje onda treba dovesti nekog strucnjaka, MOTIVATORA kao sto je imao Partizan( nzm kako se zove) mlad, i jako dobar strucnjak.. na karaju je otjeran il je sam otisao.. al to nebitnoo
Al opet treba da postujemo ako nista Uscuplica, da ne vrijedjamo.. Kritikovati u svakom slucaju, al nije ukusno ni svasta procitati kad se isti spominje..
Ispostujmo ga, nece on jos dugoo.. a da nas je zavukao debelo, i nije.. kasnimo doduse nekoliko bodova, al je to dostizno.. Ako smo FGR onda da ostanemo takvi
Al opet treba da postujemo ako nista Uscuplica, da ne vrijedjamo.. Kritikovati u svakom slucaju, al nije ukusno ni svasta procitati kad se isti spominje..
Ispostujmo ga, nece on jos dugoo.. a da nas je zavukao debelo, i nije.. kasnimo doduse nekoliko bodova, al je to dostizno.. Ako smo FGR onda da ostanemo takvi
ja nisam protiv Uscuplic da se odmah zna, ne mogu nista reci momku koji je osvojio trofej poslije godina posta, koji je napravio izvanredan uspjeh u europi, osim one zadnje tekme u njemackoj al Boze moj nismo igrali sa nekim levatim !!! lako je biti general poslije bitke i samo kritikovati al nije sve ni do njega !!! to sto Todorovic i Bilbija ne mogu bazen pogoditi nije on kriv !!! da postoje opravdane kritike postoje, manjak neke rotacije i forsiranje nekih igraca to da, al kako smo svi ovde pisali hvalospjevke kada je Dzemo dolazio, tako se treba malo i poklopiti, a sad kad se kaze konkurencija, ma Dzemo da je od secera i meni bi igrao ispred Barica koji je ogranicen igrac, Ahmo je tek nedavno dobio certifikat pa i jasno sto je ovaj morao igrati, a veliki minusi su Mitrevski i Kostic koji su morali dobiti vise prilike samo iz razloga jer su pojedini igraci na tim pozicijama ili malo umorniji ili ne daju doprinos kakav se ocekivao !!! sve ostalo je u par deka i ono sto mi ocekujemo Bekic tek dosao, Benka ni spominjati, pa i Blibiju je gurnuo na klupu zadnjih par tekmi a Krstu u vrh pa je i ovaj iamo svojih momenata i protiv Igmana i protiv Celika !!!
pojedinci kao da jedva cekaju lose rezultate kako bi nekome vidjeli ledja u ovom slucaju Dzeni !!! i nemojte samo onih ima ekipu, pare i ostale gluposti, imao je i Jarni pa nista, imao je i Jovic jedan od najjacih stastava prije 2 godine pa sve prokockao !!!
pojedinci kao da jedva cekaju lose rezultate kako bi nekome vidjeli ledja u ovom slucaju Dzeni !!! i nemojte samo onih ima ekipu, pare i ostale gluposti, imao je i Jarni pa nista, imao je i Jovic jedan od najjacih stastava prije 2 godine pa sve prokockao !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
collector je napisao/la:ja nisam protiv Uscuplic da se odmah zna, ne mogu nista reci momku koji je osvojio trofej poslije godina posta, koji je napravio izvanredan uspjeh u europi, osim one zadnje tekme u njemackoj al Boze moj nismo igrali sa nekim levatim !!! lako je biti general poslije bitke i samo kritikovati al nije sve ni do njega !!! to sto Todorovic i Bilbija ne mogu bazen pogoditi nije on kriv !!! da postoje opravdane kritike postoje, manjak neke rotacije i forsiranje nekih igraca to da, al kako smo svi ovde pisali hvalospjevke kada je Dzemo dolazio, tako se treba malo i poklopiti, a sad kad se kaze konkurencija, ma Dzemo da je od secera i meni bi igrao ispred Barica koji je ogranicen igrac, Ahmo je tek nedavno dobio certifikat pa i jasno sto je ovaj morao igrati, a veliki minusi su Mitrevski i Kostic koji su morali dobiti vise prilike samo iz razloga jer su pojedini igraci na tim pozicijama ili malo umorniji ili ne daju doprinos kakav se ocekivao !!! sve ostalo je u par deka i ono sto mi ocekujemo Bekic tek dosao, Benka ni spominjati, pa i Blibiju je gurnuo na klupu zadnjih par tekmi a Krstu u vrh pa je i ovaj iamo svojih momenata i protiv Igmana i protiv Celika !!!

Dobro je nek nisam jedini. Za Nemacku ja samo zamjeram sedam komada, da su bila cetiri rijeci ne bih rekao. A od ovih silnih remija u ligi meni je jedino neopravdan onaj u Bijeljini. Ove ostale sam halalio.
Ne znam ko bi osim Dulje mogao proci odbranu olimpica..
Bice tesko !!
Bice tesko !!
Toto Riina
Samo vi halalite, ja mu halaliti neću.
Forsira Dupovca kojeg LIMUN hebeni sa stomakom i 10 kila viška pretiče na punoj liniji
pa ALLAHA mi ja da imam 23 godine i da me frajer od 30 i nešto godina sa stomačinom onako pretrči uzme loptu da mu moram s klizecim po nogama pokušavati da ga zaustavim, odmah nakon toga bi ustao, skinuo kapitensku, skinuo dres, otišao u klub i trazio ispisnicu i otisao fakultet upisati!
Ima mitrevskog, stavi ga na stopera, tatka na beka i skloni dzenu.
U njemackoj je morao igrati sa kosticem koji bi bio i libero i zadnji vezni... klinac bi njemu sutali sa 20 metara da ne blokira...
Kod 4 ili 5-0 on u sredinu ubacuje Handzica koji minute nije igrao u prvenstvu
i primimo jos dva tri komada
protiv , cini se obarske ili ... stavlja Dzemu na stopera, barica na beka,. i umejsto da u drugom ima tri izmjene prema naprijed da ubija protivnika snagom, on mora dvije izmjene trositi jer se i baric i berberovic bili kriticni ... amater!
KUP JE po 10458 put, doniijela taktika LJUPKA a ne ISKRENOG, ko god je imalo upucen zna to... ljupkoje postavio 442, dzeno se na pocetku sezone vratio na 4231 i opet rezultati ko kod jarnija... to ko ne vidi taj je slijep!
Dzeni svaka cast, nase dijete, dobar igrac bio... sve super , ali nije on ni blizu kapaciteta trenera za FKS ... jedno 5 godina staziranja po jakim klubovima...
ps. dok god budemo igrace dijelili na "nasu djeccu" trenere na "nase i njihove" nikad, ali nikad necemo biti ozbiljan klub
dok god nam se navijaci pitaju neke stvari necemo biti ozbiljan klub
dok god navijaci zovu igrace sa ograde u sred utakmice "da im nesto "REKNU"" MI NECEMO biti ozbiljan klub...
Forsira Dupovca kojeg LIMUN hebeni sa stomakom i 10 kila viška pretiče na punoj liniji

Ima mitrevskog, stavi ga na stopera, tatka na beka i skloni dzenu.
U njemackoj je morao igrati sa kosticem koji bi bio i libero i zadnji vezni... klinac bi njemu sutali sa 20 metara da ne blokira...
Kod 4 ili 5-0 on u sredinu ubacuje Handzica koji minute nije igrao u prvenstvu

protiv , cini se obarske ili ... stavlja Dzemu na stopera, barica na beka,. i umejsto da u drugom ima tri izmjene prema naprijed da ubija protivnika snagom, on mora dvije izmjene trositi jer se i baric i berberovic bili kriticni ... amater!
KUP JE po 10458 put, doniijela taktika LJUPKA a ne ISKRENOG, ko god je imalo upucen zna to... ljupkoje postavio 442, dzeno se na pocetku sezone vratio na 4231 i opet rezultati ko kod jarnija... to ko ne vidi taj je slijep!
Dzeni svaka cast, nase dijete, dobar igrac bio... sve super , ali nije on ni blizu kapaciteta trenera za FKS ... jedno 5 godina staziranja po jakim klubovima...
ps. dok god budemo igrace dijelili na "nasu djeccu" trenere na "nase i njihove" nikad, ali nikad necemo biti ozbiljan klub
dok god navijaci zovu igrace sa ograde u sred utakmice "da im nesto "REKNU"" MI NECEMO biti ozbiljan klub...
dok god navijaci zovu igrace sa ograde u sred utakmice "da im nesto "REKNU"" MI NECEMO biti ozbiljan klub...[/quote]

dok god navijaci zovu igrace sa ograde u sred utakmice "da im nesto "REKNU"" MI NECEMO biti ozbiljan klub...[/quote]

Mislim da je vrijeme da dobijemo na Kosevu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
"Reknut" cemo mi njima svasta i bez da oni dodju ispred ograde, pogotovo ako Berberovic pocne od pocetka a recimo napadamo na gol ispred sjevera, taman ce da ordinira ispred prave tribine.
1946
I LIKE IT!BitiSrcemVezan je napisao/la:"Reknut" cemo mi njima svasta i bez da oni dodju ispred ograde, pogotovo ako Berberovic pocne od pocetka a recimo napadamo na gol ispred sjevera, taman ce da ordinira ispred prave tribine.

i onda se neki pitaju kako to nemamo uspjeha, kako to da nemamo srece, pa kako ce je biti kad vlastitim igracima pojedinci hoce da jebu sve odreda radi svojih vlastitih frustracija i to pogovoto tokom utakmice 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
ne znam kako ostali razmisljaju,ali po meni je Radovac uz Berberovica i golmana nasa najslabija karika u ekipi Sarajeva! Jajalo i Radovac( koji ga je naslijedio) su dva razlicita svijeta,kao nebo i zemlja! previse se mali Radovac forsira,ajd razumijem sve ne bi li se nekad negdje prodao i zaradilo na njemu,ona reklama sa Zenitom mu je dala dosta kredita... on je za svoje godine samo solidan igrac,nista vise od toga,ali igra jako vaznu poziciju u ekipi,oko koje se sve vrti.. Cimirot bi jos vise dolazio do izrazaja da pored sebe ima igraca kao sto je bio Jajalo,koji je uz Benka najbolji igrac koji je poslije rata dosao u jedan premierligaski klub! o Berberovicu je suvisno trositi rijeci,kilav,spor,nije on vise igrac za vrhunskog nivoa... uprava je sigurno toga svjesna,uz trenera koji ce vjerujem doci na zimu,ove tri pozicije su po meni najugrozenije u ekipi...Kalasi je sigurno bolje rjesenje od Dzeme,i ko zna mozda ce od naredne utakmice zacementirati svoje mjesto u prvoj postavi...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 43 gosta.