bravo Emire, i ja bih šansu dao Zlatanu, mlad je a već ima neko iskustvo..emir79 je napisao/la:Ako ce neko doci, onda neka to bude mlad i ambiciozan trener, ali neko ko ima koliko toliko iskustva. Ne trebaju nam selektori kojeg guraju igraci.
Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nije nas narod nista gori od svih ostalih naroda na svijetu.
Ako si sposoban i posten, ako dobro radis svoj posao i imas rezultate ovaj narod te nece dirati, kao sto nije dirao ni Papeta.
Kad izgubis rezultate, pocnes se baviti kriminalom i od reprezentacije napravis buvljak za prodaju polovnih igraca, svaki narod ce te najuriti.
Ako si sposoban i posten, ako dobro radis svoj posao i imas rezultate ovaj narod te nece dirati, kao sto nije dirao ni Papeta.
Kad izgubis rezultate, pocnes se baviti kriminalom i od reprezentacije napravis buvljak za prodaju polovnih igraca, svaki narod ce te najuriti.
Da je bogdom samo jedanpobjedesve je napisao/la:imas li primjer jednog blama Osimaautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Inace nek dodje bilo ko samo nek nije Safet, jedino ako bude trebo Morz, onda nek Safet produzi mandat.
- el-fighter
- Kontakt:
Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije tesko neizgubit kuci od Kiprael-fighter je napisao/la:Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.

Pa nije teško biti bolji od Papeta, pratiš i kontaktiraš sve potencijalne igrače, riješiš se agencije i Tine i Avdije i tako tih pokemona i već tad si 90 % posla obavio bolje od Papeta, plus ako znaš pričati to je onda dobitna kombinacija, jer ipak moraš nešto i reći igračima u svlačionici za razliku od Papeta, moraš te igrače kontaktirati poslije tekmi u njihovim klubovima ,pokazati da ti je stalo do njih.Igrače ne trebaš pretjerano motivisati, trebaš im objasniti da mu nastup u dresu njegove domovine bude dovoljna motivacija.Dajte meni ili bilo kojem normalnom čovjeku 25 hiljada eura platu mjesečno i ovo ću raditi sa zadovoljstvom ..el-fighter je napisao/la:Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.
P.S. Još da dodam da ja lično, ni na menadžeru ne bih izveo 2-6-2 formaciju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Dobro sad, malo se pretjeruje ovdje. Ovdje svi napišu 11 igrača i misle da je to sav selektorov posao. Ali protiv Kipra je se samo to trebalo odraditi na pravi način i siguran sam da bi smo izvukli pozitivan rezultat. Što se tiče igračkog kadra i potencijalnih reprezentativaca nema se šta ni komentarisati, to je užas.el-fighter je napisao/la:Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.
Ima par forumaša, da ih ne nabrajam sada za koje se vidi da nisu laici i da poznaju materiju, tj što se tiče fudbalske strategije i vidi se da znaju o čemu pišu.
Ako Pape ostane do Belgije, onda ćemo da vidimo motivaciju, strategiju, postavu i sve to što ide od strane selektora protiv jedne takve ekipe.

- velez_mostar
- Kontakt:
Meho Kodro je najbolje rjesenje, neka na njegovom primjeru dokazu da se situacija u Savezu promjenila..neka isprave greske stare garniture.
Meho je skolovan kao trener u Spaniji, veliko BiH fudbalsko ime (znamo gdje je igrao), i daleko najbolja opcija koja nije ni skupa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meho je skolovan kao trener u Spaniji, veliko BiH fudbalsko ime (znamo gdje je igrao), i daleko najbolja opcija koja nije ni skupa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo ja
samo da nije Safet Pusic 

Pusti me te price valja sa nasim narodom izaci u kraj.emir79 je napisao/la:Ako ce neko doci, onda neka to bude mlad i ambiciozan trener, ali neko ko ima koliko toliko iskustva. Ne trebaju nam selektori kojeg guraju igraci.
Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
Tako je svagdje od Spanije do Japana

Realno ovdje je mucak Safet Pusic

Mlad.
Uspješan.
Stranac a poznaje naš mentalitet.
U stanju je da nametne autoritet i jednom Džeki.
Što je najvažnije, trenutno je slobodan.
Uspješan.
Fakat ovakav ovim zoharima treba.levat je napisao/la:Mlad.
Uspješan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Opa, da nam je sada Magatha nekako uloviti...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma mozemo mi ovdje naglabati i zeljeti ovoga, onoga, al' Papke nazalost ostaje, nema on obraza da podnese ostavku..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto Magath?
Inace, ja sam protiv bilo kojeg stranog, skupog trenera.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- hogarstrasni
Nama treba neko ko ce imati sluha za specificnu situaciju u kojoj se nalazimo.
Da nam reprezentacija zavisi od dijaspore i , uglavnom , igraca koji nastupaju za druge mlade selekcije i koje treba obilaziti, lobirati, obecavati... da bi ih pridobili, inace, za nekoliko godina cemo biti osudjeni na BHPL i neki skart iz dijaspore !
E sad, tesko da ce neki trener, tipa Magath ili bilo koji stranac, prihvatiti da leta po Europi i kahvenise sa nasim indijancima, odradice ciklus s tim sto ima, uzeti honorar i noga.
Bilo ko da dodje bice bolji od Smetljara, treba sacekati Vels.
Da nam reprezentacija zavisi od dijaspore i , uglavnom , igraca koji nastupaju za druge mlade selekcije i koje treba obilaziti, lobirati, obecavati... da bi ih pridobili, inace, za nekoliko godina cemo biti osudjeni na BHPL i neki skart iz dijaspore !
E sad, tesko da ce neki trener, tipa Magath ili bilo koji stranac, prihvatiti da leta po Europi i kahvenise sa nasim indijancima, odradice ciklus s tim sto ima, uzeti honorar i noga.
Bilo ko da dodje bice bolji od Smetljara, treba sacekati Vels.

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
mogu sve opcije osim ostanka papeta seljacine i dolaska barbareza kockara
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Imamo slicno misljenje..AlfredBorden je napisao/la:mogu sve opcije osim ostanka papeta seljacine i dolaska barbareza kockara
mogu sve opcije osim ostanka papeta seljacine i dolaska morza uhljupastog
Bajević ili Baždarević. U nekim idealnim uslovima, Vaha.
Sve ostalo je malo vjerovatno ili nedovoljno dobro.
Sve ostalo je malo vjerovatno ili nedovoljno dobro.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
ja se ne sjecam nijednog blama, pa bi volio da me podsjetis malo, druga je stvar sto ti mislis da je blam samo sto se pojavi na nekom javnom servisu.FliX je napisao/la: Da je bogdom samo jedan![]()
Za razliku od papetovih blamova kao npr. da momciluk (na Sea mislim) nije igrac od pasova i golova

a... pehari su tu
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, kakarut, napapijri1987 i 39 gostiju.