Ti jesi iskusniji sto se svega tice oko SLobode i grupe,i na tome ti cestitam,ja sam samo napisao sta je uprava uradila u 2 godine za klub,a rekao sam da im nevalja sto su nas otjerali sa tribine,i to ne podrzavama,eh sad da te pitam sta je za tribinu jel nam je vracaju ili idemo na A opet ???SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro ja te ne vredjam samo te pitam zasto tebi finale kupa BiH maze oci?...Care mi dobro zvi znamo da nam je namjesteno d to finale , a u finalu si nas i vidio kako smo igrali da smo sami sebi golove davali i protiv Zrinjskog, pa i protiv Slavije..... Prije svega pola tuzle je znalo da ce nam sudija Alackovic namjestiti utakmicu 1/2 finala kupa protiv Sirokog.Doduse dosudio je penal za siroki koji je bio ocigledan, ali odmah na pocetku utkamice dao im je nepostojeci crveni karton i tako umanio njihove sanse za prolazak u finale.Treba biti pbjektivan i reci da je to tako, a ne tjesiti se tim nekim finalima kupa.Ja sam ih care gledao 6 i svih 6 smo izgubili nazalost.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa znam ja sta ti mislis, ali cinjenica je da su Sabovici onim polufinalima nama mazali oci, a ti kako hoces.Vidio si finale nast aje licilo
...Upjeli smo protiv Zrinjskog da damo sami sebi gol to jeste PRODANOVIC, pa onda da nakrjau primamo gol i igramo produzetke i penale gdje naranvo i gubimo, ok u drugom finalu gubimo takodjer jer Mikelini namjerno ili ne propusta loptu i ljudi nam daju gol i opet na penale Prodanovic tragicar 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
To si upravu dobro za prvu tekmu nisam bio siguran,a vec za ovu drugu jesam,i nek su otisli samo neznam zasto je se Prodanovic vracao u tim,dobro Mikelini je bio dobar kao i Ilija al sve su pokvarali u finalima,al sta ces ako im je uprava bila duzna razumijem,al nekako bi radi navijaca da dobijemo,koji toliko predju da bi te gledali i slavili sa tobom kup,tako uradit nije dobro,sad imamo jaku zadnju liniju,napad pogotov Smajlovic,Mostarlic,Mujkic ostajemo u ligi 100% i za narednu sezonu je bitno sacuvat sve ove igrace i dovest 2 iskusna igraca pogotov na sredini,i da se napokon zavrsi tribina za gostujuce navijace,i da se stadion zavrsi za sva vremena . .SaltCityAttack je napisao/la:pa znam ja sta ti mislis, ali cinjenica je da su Sabovici onim polufinalima nama mazali oci, a ti kako hoces.Vidio si finale nast aje licilo...Upjeli smo protiv Zrinjskog da damo sami sebi gol to jeste PRODANOVIC, pa onda da nakrjau primamo gol i igramo produzetke i penale gdje naranvo i gubimo, ok u drugom finalu gubimo takodjer jer Mikelini namjerno ili ne propusta loptu i ljudi nam daju gol i opet na penale Prodanovic tragicar
- slani grad
- Kontakt:
Bivši šef Stručnog štaba Slobode i jedan od najuspješnijih trenera u istoriji Slobode, Sakib Malkočević, od danas je trener juniora tuzlanskog kluba, doznaje tuzlalive.ba.
Malkočević je danas obavio prvi trening sa igračima koje je doskora trenirao Denis Sadiković.
Istovremeno, Sadiković je postavljen za trenera kadeta, dok pionire vodi Ibrahim Crnkić Braco.
Kako nezvanično saznajemo, Denis Karić je postavljen za koordinatora omladinskog pogona FK Sloboda. (tl)
sretno Soku na novoj poziciji
Malkočević je danas obavio prvi trening sa igračima koje je doskora trenirao Denis Sadiković.
Istovremeno, Sadiković je postavljen za trenera kadeta, dok pionire vodi Ibrahim Crnkić Braco.
Kako nezvanično saznajemo, Denis Karić je postavljen za koordinatora omladinskog pogona FK Sloboda. (tl)

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Valjda uspije snjima kup osvojit kad sa starijom ekipom nije uspioslani grad je napisao/la:Bivši šef Stručnog štaba Slobode i jedan od najuspješnijih trenera u istoriji Slobode, Sakib Malkočević, od danas je trener juniora tuzlanskog kluba, doznaje tuzlalive.ba.

Znal neko s kim juniori igraju u polufinalu kupa...jel bilo izvlacenje parova??harry_90 je napisao/la:Valjda uspije snjima kup osvojit kad sa starijom ekipom nije uspioslani grad je napisao/la:Bivši šef Stručnog štaba Slobode i jedan od najuspješnijih trenera u istoriji Slobode, Sakib Malkočević, od danas je trener juniora tuzlanskog kluba, doznaje tuzlalive.ba.
Siguran sam da vam je situaciju oko Gavarica zakuhao Olimpik, odnosno vrli pitar Prljaca. Sigurno se Sarajevo nije bavilo problemom ko igra za Slobodu i da li je neko suspendovan a onda se javio Prljaca i svojim pitarima rekao da Gavaric ima tri zuta kartona i zato je krenula sva ova farsa. Po meni najveci krivac za nastalu situaciju je Olimpik koji nije u ispisnici naveo da Gavaric ima tri zuta a pogotovo Prljaca koji je jedva cekao da vas sjebe kada je vidio da je Sarajevo izgubilo. Iskreno, dobro ste i prosli jer ste mogli ostati bez planiranih bodova a siguran sam da cete opet klepiti pitare. Vozdra Tuzlo
- slani grad
- Kontakt:
ma treba tu pricu sa Gavaricem zavrsit jer je od samog pocetka to bilo ttoliko ofirno i providno da nije zalosno bilo bi smijesno...jos na kraju nicim izazvani umal i bez ove ponovljene da ostanemo..ionako neznam kako ce igraci uspijet odigrat subota -srijeda-subota i to protiv celika pa sarajevo pa sirokibomber je napisao/la:Siguran sam da vam je situaciju oko Gavarica zakuhao Olimpik, odnosno vrli pitar Prljaca. Sigurno se Sarajevo nije bavilo problemom ko igra za Slobodu i da li je neko suspendovan a onda se javio Prljaca i svojim pitarima rekao da Gavaric ima tri zuta kartona i zato je krenula sva ova farsa. Po meni najveci krivac za nastalu situaciju je Olimpik koji nije u ispisnici naveo da Gavaric ima tri zuta a pogotovo Prljaca koji je jedva cekao da vas sjebe kada je vidio da je Sarajevo izgubilo. Iskreno, dobro ste i prosli jer ste mogli ostati bez planiranih bodova a siguran sam da cete opet klepiti pitare. Vozdra Tuzlo

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Odmah je se znalo da je ovo dogovor Sumana i direktora olimpika,tako da me i ne cudi ovo sve,al jbg opet im valja primit 3 komada a mozda sad i vise
nikad se ne zna
sad bodove uzet Leotara onda u Zenicu nek bude sta bude,tezak raspored imaju u nastavku,al mislim da bi iz 2 utakmice kuci zaredom trebali uzet 6 bodova,i koji bod sa strane otkinut bice dobro 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma gavric sad ima pravo nastupa protiv sarajeva
... nije nastupio protiv laktasa, kao i Mujic i sad vjerujem da nece biti problema ukoliko bude u sastavu protiv Sarajeva.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobar klipSaltCityAttack je napisao/la:Fukare UnitedProbisvjet je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Qwlz5gcN2xo

-
- Kontakt:
Sta hocete ovo da nam zabranite da dodjemo? Pa niste valjda na te grane spali,obezbjedite nam neki dio bilo gdje da dodjemo da napravimo pakao na Tusnju!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo rajvosa je napisao/la:Sta hocete ovo da nam zabranite da dodjemo? Pa niste valjda na te grane spali,obezbjedite nam neki dio bilo gdje da dodjemo da napravimo pakao na Tusnju!
ko ti je to rekao?
ujedinjene fukare su najavile povratak na tribinu, ali samo u slucaju da mi mozemo koristiti tu D tribinu dok se ne izgradi ova nova.Ukoliko to ne bude moguce realizovati, onda fukara nece biti na utkamicicama i u tom slucaju vi bi ponovo preko onog blata i armature prelazili da udjete na onu D tribinu.Svejedno i da vam daju tu D tribinu vi po forumima pisete kako ste nezadovoljni i da se osjecate 100ka i planinari

Znaci ukoliko mi budemo na toj D tribini, ja zaista neznam na koji nacin ce vas uvesti na A tribinu i kako ce se usuditi nakon onoga sto se desilo u ovoj ponistenoj utakmici

I care pogresno si se izrazio, jer mi vam ne zelimo zabrnaiti dolazak, vec vjerovatno nasa ebena uprava.Dokle vise to "MI".jer upravo mi nemamo nista sa vasim dolaskom i nama nije lahko jer bi kao i svi zeljeli imati bolje uslove. Tamo se ne moze napredovati i niko nema volje da dolazi na utakmice dok se ne izgradi ta tribina.Mi da imamo svoju tribinu sigurno bi grupa ozvibjela.Pod onakvim uslovima, zaista tesko se i organizovati, ali istrajat cemo i u tome do avgusta mjeseca ako bog da.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Mislio sam na upravu vasu,jer citam u nekim medijima oce da nam zabrane ulaz jer pravimo probleme,a to sto oni nisu nista poduzeli oko uslovnosti stadiona to nepisu! Uostalom ako je stadion neuslovan igrajte negdje drugo dok se ne napravi!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo rajvosa je napisao/la:Mislio sam na upravu vasu,jer citam u nekim medijima oce da nam zabrane ulaz jer pravimo probleme,a to sto oni nisu nista poduzeli oko uslovnosti stadiona to nepisu! Uostalom ako je stadion neuslovan igrajte negdje drugo dok se ne napravi!
ma znam care i ja bih volio da je drugacije

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja mislim da smo sad kompletni Karadza je se oporavio,Bekic,Gavaric i Mostarlic se vracaju,jaka ekipa jos samo da izbore opstanak
Mostarlic se treba probudit nijedan go nije postigao u pripremnim utakmica .

- Alen Škoro
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ja mislim da smo sad kompletni Karadza je se oporavio,Bekic,Gavaric i Mostarlic se vracaju,jaka ekipa jos samo da izbore opstanakMostarlic se treba probudit nijedan go nije postigao u pripremnim utakmica .
Taj mi je najdrazi.
NON MOLLARE MAI
Po cemu,zato sto ce moci igrat narednu tekmu protiv vasAlen Škoro je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ja mislim da smo sad kompletni Karadza je se oporavio,Bekic,Gavaric i Mostarlic se vracaju,jaka ekipa jos samo da izbore opstanakMostarlic se treba probudit nijedan go nije postigao u pripremnim utakmica .
Taj mi je najdrazi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.