Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Željooooo
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Željooooo » 17 sep 2014, 23:31

emir79 je napisao/la:Ako ce neko doci, onda neka to bude mlad i ambiciozan trener, ali neko ko ima koliko toliko iskustva. Ne trebaju nam selektori kojeg guraju igraci.

Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
bravo Emire, i ja bih šansu dao Zlatanu, mlad je a već ima neko iskustvo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 sep 2014, 23:37

Nije nas narod nista gori od svih ostalih naroda na svijetu.

Ako si sposoban i posten, ako dobro radis svoj posao i imas rezultate ovaj narod te nece dirati, kao sto nije dirao ni Papeta.

Kad izgubis rezultate, pocnes se baviti kriminalom i od reprezentacije napravis buvljak za prodaju polovnih igraca, svaki narod ce te najuriti.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 sep 2014, 23:58

pobjedesve je napisao/la:
autogol je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima :thumbup: :thumbup: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:
Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kamerama :kafa:
imas li primjer jednog blama Osima :?:
Da je bogdom samo jedan :lolno:

Inace nek dodje bilo ko samo nek nije Safet, jedino ako bude trebo Morz, onda nek Safet produzi mandat.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 sep 2014, 00:03

Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 sep 2014, 00:22

el-fighter je napisao/la:Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.
Nije tesko neizgubit kuci od Kipra :?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 sep 2014, 00:23

el-fighter je napisao/la:Ne branim Papaeta, ali bih priliku dao svakom forumasu koji misli da moze bolje od njega obaviti posao.
Pa nije teško biti bolji od Papeta, pratiš i kontaktiraš sve potencijalne igrače, riješiš se agencije i Tine i Avdije i tako tih pokemona i već tad si 90 % posla obavio bolje od Papeta, plus ako znaš pričati to je onda dobitna kombinacija, jer ipak moraš nešto i reći igračima u svlačionici za razliku od Papeta, moraš te igrače kontaktirati poslije tekmi u njihovim klubovima ,pokazati da ti je stalo do njih.Igrače ne trebaš pretjerano motivisati, trebaš im objasniti da mu nastup u dresu njegove domovine bude dovoljna motivacija.Dajte meni ili bilo kojem normalnom čovjeku 25 hiljada eura platu mjesečno i ovo ću raditi sa zadovoljstvom ..
P.S. Još da dodam da ja lično, ni na menadžeru ne bih izveo 2-6-2 formaciju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 sep 2014, 00:59

Dobro sad, malo se pretjeruje ovdje. Ovdje svi napišu 11 igrača i misle da je to sav selektorov posao. Ali protiv Kipra je se samo to trebalo odraditi na pravi način i siguran sam da bi smo izvukli pozitivan rezultat. Što se tiče igračkog kadra i potencijalnih reprezentativaca nema se šta ni komentarisati, to je užas.
Ima par forumaša, da ih ne nabrajam sada za koje se vidi da nisu laici i da poznaju materiju, tj što se tiče fudbalske strategije i vidi se da znaju o čemu pišu.
Ako Pape ostane do Belgije, onda ćemo da vidimo motivaciju, strategiju, postavu i sve to što ide od strane selektora protiv jedne takve ekipe. :)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 sep 2014, 02:17

Meho Kodro je najbolje rjesenje, neka na njegovom primjeru dokazu da se situacija u Savezu promjenila..neka isprave greske stare garniture.

Meho je skolovan kao trener u Spaniji, veliko BiH fudbalsko ime (znamo gdje je igrao), i daleko najbolja opcija koja nije ni skupa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 02:40

Evo ja :kafa: samo da nije Safet Pusic :kafa:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 02:43

emir79 je napisao/la:Ako ce neko doci, onda neka to bude mlad i ambiciozan trener, ali neko ko ima koliko toliko iskustva. Ne trebaju nam selektori kojeg guraju igraci.

Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
Pusti me te price valja sa nasim narodom izaci u kraj.
Tako je svagdje od Spanije do Japana :kafa: narod je narod. Samo eto mi znamo nas, nas najgori :kafa:
Realno ovdje je mucak Safet Pusic :kafa:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 19 sep 2014, 01:44

Mlad.
Uspješan.
Stranac a poznaje naš mentalitet.
U stanju je da nametne autoritet i jednom Džeki.
Što je najvažnije, trenutno je slobodan.
slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2014, 02:25

levat je napisao/la:Mlad.
Uspješan.
Stranac a poznaje naš mentalitet.
U stanju je da nametne autoritet i jednom Džeki.
Što je najvažnije, trenutno je slobodan.
slika
Fakat ovakav ovim zoharima treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 19 sep 2014, 06:00

Opa, da nam je sada Magatha nekako uloviti...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 sep 2014, 09:53

Ma mozemo mi ovdje naglabati i zeljeti ovoga, onoga, al' Papke nazalost ostaje, nema on obraza da podnese ostavku..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2014, 10:08

Zasto Magath? :hmmmmm: Inace, ja sam protiv bilo kojeg stranog, skupog trenera.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 10:14

Nama treba neko ko ce imati sluha za specificnu situaciju u kojoj se nalazimo.
Da nam reprezentacija zavisi od dijaspore i , uglavnom , igraca koji nastupaju za druge mlade selekcije i koje treba obilaziti, lobirati, obecavati... da bi ih pridobili, inace, za nekoliko godina cemo biti osudjeni na BHPL i neki skart iz dijaspore !
E sad, tesko da ce neki trener, tipa Magath ili bilo koji stranac, prihvatiti da leta po Europi i kahvenise sa nasim indijancima, odradice ciklus s tim sto ima, uzeti honorar i noga.
Bilo ko da dodje bice bolji od Smetljara, treba sacekati Vels. :)
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 19 sep 2014, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 19 sep 2014, 10:16

mogu sve opcije osim ostanka papeta seljacine i dolaska barbareza kockara
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 sep 2014, 12:37

AlfredBorden je napisao/la:mogu sve opcije osim ostanka papeta seljacine i dolaska barbareza kockara
Imamo slicno misljenje..
mogu sve opcije osim ostanka papeta seljacine i dolaska morza uhljupastog

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 sep 2014, 13:27

Bajević ili Baždarević. U nekim idealnim uslovima, Vaha.
Sve ostalo je malo vjerovatno ili nedovoljno dobro.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 19 sep 2014, 14:30

FliX je napisao/la: Da je bogdom samo jedan :lolno:
ja se ne sjecam nijednog blama, pa bi volio da me podsjetis malo, druga je stvar sto ti mislis da je blam samo sto se pojavi na nekom javnom servisu.

Za razliku od papetovih blamova kao npr. da momciluk (na Sea mislim) nije igrac od pasova i golova :urnebes:
a... pehari su tu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, jasmin10, Skojevska i 25 gostiju.