GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 18 sep 2014, 21:58

dubrava je napisao/la:Kolko dugo će još Fernandes biti van terena?
On vec duze vrijeme trenira, a ocekuje se povratak nakon reprezentativne pauze u desetom mjesecu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2014, 22:11

Grdan je napisao/la:Prisjetimo se što se pisalo o Salzburgu nakon izvlačenja grupa a sad se kao nisu oporavili od ispadanja iz Lige prvaka :urnebes:
SiamoNoi je napisao/la:Varas se oko RBS-a :mrgreen: Imaju neku blokadu kada igraju te kvalifikacije za LP i debelo ispod svojih mogučnosti to odigraju,ali kasnije je to druga priča.Sjetimo se samo prošlih godina kakve su rezultate radili u EL.Prolaz grupe sa maksimalnim brojem bodova,pobjede protiv nekih respektabilnih suparnika...
Ja se dam kladiti da će ih Salzburg rastavit.Može i u avatar s nekim :mrgreen: Kažem dvije pobjede RBS-a od toga jedna sigurno u hendikepu
To i dalje stoji.Osim sto ovaj put nece potpuno izdominirat grupu jer je razocaranje nakon jos jednog ispadanja iz LP veliko sto se da naslutiti u izjavama ljudi iz kluba,a sto se u trenutku pisanja ovog posta nije moglo znati posto je to bilo samo dan ili dva nakon playoffa.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 sep 2014, 00:09

Koja dominacija :mrgreen: Onog henrikeza treba odmah kupiti iz Utd-a, nema potrebe za daljnjim dokazivanjem. :)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 19 sep 2014, 01:35

Ovaj Lyon je u ogromnoj krizi ako su ih ovi izbacili :rol:

Pa Dinamo je Real Madrid za te Rumunje

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Dinamo Zagreb

Post Postao/la JoseMourinho » 19 sep 2014, 03:10

Razbojnik je napisao/la:Ovaj Lyon je u ogromnoj krizi ako su ih ovi izbacili :rol:

Nema plate kod rumuna odma nema igre :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 sep 2014, 10:46

Razbojnik je napisao/la:Ovaj Lyon je u ogromnoj krizi ako su ih ovi izbacili :rol:

Imaju sest bodova u pet kola, ocajni su. I Dinamo bi ih sad dobio.

I jbt, zar je moguce ono na indexu :lol: :lol:

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 72263.aspx

Kakav napaceni novinar. Kad god mi bude tesko sjetit cu se njega i da je njemu teze nego meni :lol: :lol: :lol: :lol:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 sep 2014, 10:55

Signore je napisao/la:Kad se Fernandes oporavi Dinamo ce se sprdat s RBS-om :mrgreen:
I onda ce proci grupu i napraviti fantastican rezultat :thumbup:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 19 sep 2014, 11:00

arelinho je napisao/la:
Signore je napisao/la:Kad se Fernandes oporavi Dinamo ce se sprdat s RBS-om :mrgreen:
Zašto bi prolazak ove skupine predstavljao "fantastičan rezultat"?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 sep 2014, 11:02

bazero je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Zašto bi prolazak ove skupine predstavljao "fantastičan rezultat"?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato sto bi Dinamo igrao na proljece u Europi :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 sep 2014, 11:44

Prolazak grupe bi bio veliko ostvarenje s obzirom da se 40 i kusur godina na proljece nije igralo u Europi. Ne gledajuci na tu cinjenicu, proci ovu grupu bi bio 'ok rezultat'. Osmina finala bi bila neko ostvarenje, a cetvrtfinale bi po meni tek bio fantastican rezultat.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2014, 12:25

Bit će izvan svih kombinacija već nakon 3 kola.

slika
Oh noooes.Tko je to u loži...pa kaže nema Tatta debele veze,sve čisto :rol:
slika
Vidi ovog debila :facepalm:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 19 sep 2014, 12:37

prilog o Mamiću u emisiji HRT-a Labirint,od 16:50 ;) .

http://www.hrt.hr/enz/labirint/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2014, 12:44

slika
Evo i ovog lopova s ekonomskog kojeg su uzeli da vodi privatizaciju.
Ustrojio je, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, program edukacije “Korporativno upravljanje za članove nadzornih i upravnih odbora”, a za 18 tisuća kuna po osobi polaznicima je osigurao certifikat koji je trebao jamčiti njihovu stručnost, neovisnost i profesionalnost.

Tri godine od osnivanja ovog programa, tečaj za nadzornike u Hrvatskoj su završile tisuće zaposlenika državnih i privatnih tvrtki.

Tipurićev certifikat stekli su tako i brojni protagonisti gospodarskih afera i istražnih postupaka. Naprimjer podravkaši koji su uhićeni zbog afere Spice.
Sve je čisto slika

Dinamo želi dovesti desnog bočnog nogometaša Astre Rumunja Alexandrua Matela.

Hrvatski prvak, koji je sinoć razbio s 5:1 Astru, bori se sa Steauom za 24-godišnjeg Matela. Ovog ljeta je Matel, koji je u rumunjskom doprvaku od 2010. godine propustio veći dio priprema zbog neslaganja s čelnicima kluba oko produljenja ugovora.

Rumunjskom reprezentativcu s Astrom ugovor istječe na kraju sezone i već u siječnju može dogovoriti odlazak iz kluba bez odštete sljedećeg ljeta.

Dinamo je, tvrde rumunjski mediji, spreman dovesti Matela već ove zime, a Astri će ponuditi nekoliko stotina tisuća eura.
A i ovdje je naravno sve čisto.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 sep 2014, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 sep 2014, 12:46

Odavno nisam vidio glupljeg igrača od tog Brozovića, ne mislim samo na te izjave, :facepalm:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 19 sep 2014, 12:58

Hahaha, Brozovic. :bow: :tokralju: :tokralju: :rol: Briljantno.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 sep 2014, 13:00

tipurić je klasičan krimos kojeg treba smjestiti u ćuzu,a ne da mu se daju neki poslovi još.i takav uzoran lik sjedi u izvršnom odboru.lik još bio dekan na ekonomiji u zg, dok ga nisu otkrili za neku studiju s hepom gdje je bilo muljanja,a to je samo mala kap u moru gdje je taj lik sve bio uvučen.klasičan dojdek koji se preko kriminala obogatio i sad svima soli pamet

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 sep 2014, 13:04

SiamoNoi je napisao/la:
Dinamo želi dovesti desnog bočnog nogometaša Astre Rumunja Alexandrua Matela.

Hrvatski prvak, koji je sinoć razbio s 5:1 Astru, bori se sa Steauom za 24-godišnjeg Matela. Ovog ljeta je Matel, koji je u rumunjskom doprvaku od 2010. godine propustio veći dio priprema zbog neslaganja s čelnicima kluba oko produljenja ugovora.

Rumunjskom reprezentativcu s Astrom ugovor istječe na kraju sezone i već u siječnju može dogovoriti odlazak iz kluba bez odštete sljedećeg ljeta.

Dinamo je, tvrde rumunjski mediji, spreman dovesti Matela već ove zime, a Astri će ponuditi nekoliko stotina tisuća eura.
A i ovdje je naravno sve čisto.

A u cemu je tu problem? Jbt, ne mogu vjerovat koliko ima ocajnih ljudi koji konstantno nesto dokazuju. Ne znam kako ne postane dosadno. Dinamo zeli dovest igraca Astre i to znaci da su im ovi prodali utakmicu. Kada se utakmica proda onda bude 1-0, a ne 5-1. Kad Dinamo od Reala primi 3 gola u 10 minuta onda je to los trener, losa ekipa, neuigranost, smijurija, sve najgore. Kad Dinamo pokaze nadmoc nad nekim onda je to namjesteno. Onda nema sanse da je ta ekipa jednostavno bila losija, Dinamo bio bolji, pobijedio i to je to. Zar je toliko tesko priznat da je Dinamo zasluzeno dobio? Ili jednostavno pametno sutit. Ili je mozda dosadno sto se ne mogu prodavat price da su se opet digle pare na kladionici? Ove kladionicare najvise volim. Svi pricaju, a 90% ih ne odigra nista, ostali stave marku-dvije. Ne znam sta svi s tolikim parama od kladionice rade po forumima. Ja da sam dizao toliko para sad bi ladio jaja na Bahamima.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2014, 13:17

Samo je sumnjivo.OPET.Slucajno bi baš sada dovodili igrača Astre i to placajuci odstetu na zimu (jer im valjda treba još jedno skupo strano pojačanje za HNL pošto ovaj kadar nije dovoljno jak) iako ga na ljeto mogu uzeti besplatno ako ovaj stvarno želi doći.I to sve nakon što se Rumunjima kasni sa isplatom nekoliko plaća pa zbog toga navodno i štrajkaju tj.ne igraju punim intenzitetom i nakon što su primili 5 komada u Maksimiru od kojih ih je nekoliko "sumnjivo".Ja nisam gledao utakmicu jučer,ali ljudi koji su gledali su nakon 5 minuta pisali kako to nije ona Astra koja je krenula u sezonu (igraju smanjenim intenzitetom,ne ulaze jednako u duele i sl.) i pobjeđivala Lyon i kako će popiti 3,4 komada i od ovako lošeg GNK.Za divno čudo na kraju je stvarno ispalo tako.Al opet...nebitno.Za koje kolo će se kao i uvijek sve vratiti na staro,a Tatta će opet pričati kako je iduća godina ta godina jer je to baš da bude ta godina.
Seaman je napisao/la:tipurić je klasičan krimos kojeg treba smjestiti u ćuzu,a ne da mu se daju neki poslovi još.i takav uzoran lik sjedi u izvršnom odboru.lik još bio dekan na ekonomiji u zg, dok ga nisu otkrili za neku studiju s hepom gdje je bilo muljanja,a to je samo mala kap u moru gdje je taj lik sve bio uvučen.klasičan dojdek koji se preko kriminala obogatio i sad svima soli pamet
Neda mi se sad točno provjeravat,al mislim da su baš svi u trenutnom izvršnom odboru osuđivani i sumnjivi tipovi.Pisalo se ovdje ranije o tome...Sve čisto naravno.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 19 sep 2014, 13:39

U ČETVRTAK navečer Dinamo je ostvario jednu od najvećih europskih pobjeda u posljednjih 20 godina, a u trijumfu protiv rumunjske Astre, gol je postigao i najneiskusniji igrač na terenu.

Riječ je naravno o mladom veznjaku Modrih Anti Ćoriću, koji je zabio za konačnih 5:1 i tako se upisao u almanahe ovog europskog natjecanja.

Naime, sa 17 godine i 157 dana Ante Ćorić najmlađi je strijelac u povijesti Europa lige. Na drugo mjesto potisnuo je Belgijanca Romelu Lukakua, koji je imao 65 dana više.

"Nismo samo pobijedili Astru nego smo ih razvalili, a očekujemo da ćemo nastaviti tako pobjeđivati. Sljedeći je Celtic, a ja kažem da nas čeka pobjeda", rekao je Ćorić.

"Gol? Zabio sam baš onako kako sam zamislio. Nisam imao tremu niti sam se bojao kad sam ulazio. Želim vratiti ljude na stadion, ovo je bilo dobro za početak", dodao je.

:clap: :thumbup:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 sep 2014, 13:51

Sumnjam da je utakmica kupljena ali mislim da su ovi igrali preko kurca. Nemos u misec dana doc od toga da izbacis Lyon (dobijes ga i doma i u gostima) do toga da primis 5 komada od Dinama...

Prije ovoga sam prognozira da ce Astra bit prva, nisam tada zna da imaju fin. probleme, ali momcad koja je prosle sezone jedno vrime drzala prvom mjesto na tablici ispred Steaue nemoze bit ovako losa, jos uvik stojim pri tome da Dinamo prolazi ovu skupinu, sada sam jos vise uvjeren u to. Celtic je preslab (iako su igrali 2:2 sa RBS) a izgleda da i Salzburg ovo natjecanje dozivljava na drugaciji nacin nego proteklih godina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.